ABK PLUMBING

Contactgegevens ABK PLUMBING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABK PLUMBING: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABK PLUMBING

Regio (region): Antwerpen (Merksem), België

Adres (address): Lambrechtshoekenlaan 69,2170, België

Telefoon (phone): 03 653 14 20; 0495 46 49 26 03 653 14 20; 0495 46 49 26

Fax (fax): 03 644 50 49 03 644 50 49

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABK PLUMBING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABK PLUMBING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABK PLUMBING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABK PLUMBING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABK PLUMBING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABK PLUMBING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABK PLUMBING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABK PLUMBING
Products information ABK PLUMBING

BTW identificatienummer (tax): BE08300689697
Ondernemingsnummer: 3569702148
Hoofdstad (capital): 526,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 377,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ABK PLUMBING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABK PLUMBING
(Get full report from official database of BE for ABK PLUMBING)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABK PLUMBING
Addition kinds of activities for ABK PLUMBING

781202. Video productie | Video production
23890100. Mannen accessoires | Men's miscellaneous accessories
32639901. Commercieel serviesgoed of keukenartikelen, fijn aardewerk | Commercial tableware or kitchen articles, fine earthenware
36259915. Weerstanden en weerstand units | Resistors and resistor units
51450000. Banketbakkerij | Confectionery
51990600. Zakken, manden en koffers | Bags, baskets, and cases

Werken bij ABK PLUMBING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABK PLUMBING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABK PLUMBING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABK PLUMBING. Looking for open vacancies in other companies

  • medewerker Undercoating (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Afplakken van wagens Het spuiten van een anti-roestlaag onderaan de wagens Ervaring is niet vereist - opleiding wordt voorzien

  • Monteur verwarming water sanitair (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sanitair installateur regio Oudenaarde zal je instaan voor de montage en plaatsing van: Centrale Verwarming Sanitair Zonneboilers Condensatie ketels op Gas en Stook Olie Warmtepompen Bodem/Water en Lucht/Water Ventilatie

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Katelijne-Waver M/V (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Schoonma(a)k(st)er met dienstencheques (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR POPERINGE

    Type: Dienstenchequebaan

    We zoeken enthousiaste en flexibele kandidaten voor het poetsen en andere huishoudelijke taken bij mensen thuis in de regio groot-Poperinge. Interesse? Solliciteer snel.

  • Student maand september voor textielafdeling supermarkt (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een grote supermarkt regio Brugge gaan we op zoek naar student voor de maand SEPTEMBER. Je zal helpen in de afdeling textiel / kledij. In deze afdeling hebben ze zowel voor kinderen als volwassen textiel. Denk hierbij aan schoenen, jassen, broeken en ondergoed. Taken: Je zal de kassa bedienen Nieuwe collectie in de winkel hangen De goederen die gepast zijn geweest in de paskamer terug in de winkel hangen Schoenen per maat sorteren Nieuwe leveringen in de winkel leggen Etalage maken met de kleding

  • JOBSTUDENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AMICUS

    Type: Studentenjob

    Periode: in het weekend (zaterdag) tijdens schooljaar en/of vakantieperiodes 2018-2019; We zoeken een enthousiaste medewerker voor de administratieve verwerking in ons vastgoedkantoor. Wil je een gevarieerde en boeiende job die je voldoening en erkenning geeft? Je bent heel gemotiveerd, punctueel en je hebt een goeie computerkennis (word)? Neem dan zo vlug mogelijk contact met ons op.

  • Werfleider electriciteit (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in elektriciteitswerken in gebouwen zijn we wegens uitbreiding op zoek naar een werfleider om de firma te versterken. Jouw taken bestaan uit : - opvolgen van werven en actieve deelname - bijwonen van werfvergaderingen - leiding geven aan techniekers - zelfstandig kunnen oplossen van problemen. Hiervoor krijg je een interne opleiding en sta je in nauw contact met de hoofdzetel.

  • Commercieel vertegenwoordiger (M/V) NL/FR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Screening Media

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onmiddellijk opgenomen in het team, u geniet van dynamische et praktische opleidingen die u aanleert met onze methodes en producten om te gaan. U bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van uw klantenbestand. U biedt aangepast oplossingen gericht naar de vraag van de klant. U prospecteert en neemt afspraken uw streek. U bouwt een stevige, trouwe en langdurige relatie op met uw klanten. Na afspraak verplaatst u zich naar de potentiële klant om onze diensten voor te stellen, en u verwezenlijkt uw objectieven door een stevige argumentatie gebaseerd op de actuele markt.

  • Junior Advocaat - Vastgoedrecht (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een van de grootste Belgische advocatenkantoren, zijn we op zoek naar een Junior Advocaat Real Estate voor het Brusselse team. Onze klant wil een totaaloplossing kunnen bieden aan hun nationaal en internationaal cliënteel. Het kantoor heeft meerdere vestigingen in ons land en heeft al jaren een sterke naam. Ze bieden een job met voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te kunnen ontplooien. Functieomschrijving: Als Junior Advocaat binnen het Real Estate team maakt u deel uit van het jonge en dynamische team. U bent actief in alle aspecten van het vastgoedrecht (aannemingsovereenkomsten, geschillen, structurering van vastgoedprojecten, enz.) U werkt mee aan de dossiers van A tot Z en bent verantwoordelijk voor het onderhouden van het klantencontact. U werkt innovatieve en praktische oplossingen uit voor zowel nationale als internationale klanten.  

  • Bewakingsagent (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

  • Winkel en horeca medewerker (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: SMAAKMARKT

    Type: Flexijob

    Meehelpen winkel, broodjes en bereidingen maken, Kassa, afwassen,...

Zoek naar antwoorden van ABK PLUMBING in sociale netwerken
Look for responds of ABK PLUMBING in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABK PLUMBING. Laat een reactie achter voor ABK PLUMBING. ABK PLUMBING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABK PLUMBING. Leave a respond for ABK PLUMBING. ABK PLUMBING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABK PLUMBING op de google maps. Adres en contacten ABK PLUMBING
Location of ABK PLUMBING on the google maps. Address and contacts of ABK PLUMBING

Andere gerelateerde bedrijven als come ABK PLUMBING ABK PLUMBING: Agape | ETW Luchttechniek BVBA | Sentera Controls | Demartex Tapestries | Vins Fins Belligoi

Other related companies as ABK PLUMBING: Agape | ETW Luchttechniek BVBA | Sentera Controls | Demartex Tapestries | Vins Fins Belligoi

ABK PLUMBING is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Merksem), België. De volledige naam van het bedrijf is ABK PLUMBING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08300689697. Het bedrijf ABK PLUMBING bevindt zich op het adres: Lambrechtshoekenlaan 69,2170. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 526,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 377,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ABK PLUMBING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABK PLUMBING is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABK PLUMBING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABK PLUMBING, openstaande posities, locatie van ABK PLUMBING op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ABK PLUMBING is a company, that was registered 1985 in Antwerpen (Merksem) region, Belgium. Full name of company is ABK PLUMBING, company assigned to the tax number BE08300689697. The company ABK PLUMBING is located at the address: Lambrechtshoekenlaan 69,2170. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 526,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 377,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ABK PLUMBING were not found.
The main activity of ABK PLUMBING is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ABK PLUMBING is not available. You also can look at reviews of ABK PLUMBING, open positions, location of ABK PLUMBING on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABK PLUMBING, Antwerpen (Merksem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABK PLUMBING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABK PLUMBING, Antwerpen (Merksem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABK PLUMBING, employees, financial statistics.