Vins Fins Belligoi

Contactgegevens Vins Fins Belligoi: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vins Fins Belligoi: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vins Fins Belligoi

Regio (region): Seraing (Boncelles), België

Adres (address): Rue Reine Astrid 70,4100, België

Telefoon (phone): 04 337 99 55 04 337 99 55

Fax (fax): 04 337 99 55 04 337 99 55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vins Fins Belligoi: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vins Fins Belligoi"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vins Fins Belligoi"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vins Fins Belligoi, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vins Fins Belligoi. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vins Fins Belligoi, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vins Fins Belligoi. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vins Fins Belligoi
Products information Vins Fins Belligoi

BTW identificatienummer (tax): BE08779144287
Ondernemingsnummer: 8721740722
Hoofdstad (capital): 632,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 613,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Vins Fins Belligoi zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vins Fins Belligoi
(Get full report from official database of BE for Vins Fins Belligoi)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vins Fins Belligoi
Addition kinds of activities for Vins Fins Belligoi

149901. Edelsteen en industriële diamantwinning | Gemstone and industrial diamond mining
249913. Kruiden- of zaagselproducten, hout | Mulch or sawdust products, wood
333401. Aluminium ingots en platen | Aluminum ingots and slabs
34620000. Ijzer en staal smeedstukken | Iron and steel forgings
35450323. pushers | Pushers
36470108. Spotlights, motorvoertuig | Spotlights, motor vehicle
54610000. Detailhandel bakkerijen | Retail bakeries
80499912. Massage Therapeut | Massage therapist

Werken bij Vins Fins Belligoi: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vins Fins Belligoi: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vins Fins Belligoi. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vins Fins Belligoi. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Structuratie - Regio WAREGEM - NACHT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor: Het bedienen van 2 of 3 structureermachines (tapijtrollen voorzien van een bepaalde structuur) Aannaaien van de tapijtrollen, veranderen van de naaldplanken en instellen van de structureermachine Je stelt de machine in volgens de productspecificatiefiches Je registreert de gegeven in Ritm en de stilstanden in Barco en op analysebladen. Controleren van de kwaliteit van het tapijt alsook het kuisen van de machine Je voert controles uit op de dessin, breedte en uitzicht Je meldt afwijkingen aan de meestergast Je assisteert bij de ploegwissels Je meldt de mankementen aan de machines en aan de meestergast Je kuist ook tijdig de machines Je staat in voor: Het bedienen van 2 of 3 structureermachines (tapijtrollen voorzien van een bepaalde structuur) Aannaaien van de tapijtrollen, veranderen van de naaldplanken en instellen van de structureermachine Je stelt de machine in volgens de productspecificatiefiches Je registreert de gegeven in Ritm en de stilstanden in Barco en op analysebladen. Controleren van de kwaliteit van het tapijt alsook het kuisen van de machine Je voert controles uit op de dessin, breedte en uitzicht Je meldt afwijkingen aan de meestergast Je assisteert bij de ploegwissels Je meldt de mankementen aan de machines en aan de meestergast Je kuist ook tijdig de machines

  • TIJDELIJK WERK regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende klanten regio Kortrijk gaan wij op zoek naar tijdelijke werkkrachten. Ben je op zoek naar tijdelijk werk? 1 dag in de week, meerdere dagen of enkele weken? Laat dit dan zeker weten! Zo kunnen wij de mogelijkheden voor jou bekijken.

  • Verkoper/verkoopster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt tewerkgesteld als verkoopster in decoratie artikelen, hier komt ook kassawerk bij.

  • Gedreven voedingsoperator voor internationaal groeiend bedrijf gezocht! (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productieoperator aan een afvullijn heb je meerdere verantwoordelijkheden. Je beheert het jouw toegewezen (deel van het) productieproces. Je verhelpt diverse storingen in samenwerking en overleg met de technische dienst. Je werkt de productieplanning af op basis van dagorders en speelt flexibel in op productiewijzigingen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles, je neemt stalen en je registreert de vereiste productie- en kwaliteitsinformatie op de betrokken documenten. Je staat ook in voor het grondig reinigen van je werkomgeving en de toegewezen productie-installaties. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, bent collegiaal ingesteld, hebt oog voor arbeidsveiligheid. Je bent bereid om in 3 ploegen te werken (vroege - late - nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen.

  • Poetshulp regio Zoutleeuw (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: IRON MURPHY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wichelen/Lede – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Wijgmaal (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Voor onze site te Wijgmaal zijn we op zoek naar geschikte huishoudhulpen. U wordt tewerkgesteld in assistentiewoningen op de site. De uren die je wenst te werken zijn bespreekbaar. Het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Zaalmedewerker - barman/barvrouw (student) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe horecazaak in Roeselare zijn wij op zoek naar studenten die zich voornamelijk op vrijdag- en zaterdagavond kunnen vrijmaken. Indien je op weekavonden en/of op zondagmiddag sporadisch kunt inspringen is dit heel mooi meegenomen. Wij zijn op zoek naar ieman die zowel achter de bar als in de zaal kan functioneren. Takenpakket: dranken klaarzetten en aan tafel brengen, eten doordragen, tafels afruimen, inspringen bij de afwas indien nodig,... Wij zijn op zoek naar iemand met minimum een eerste ervaring in de sector of die gemotiveerd is, snel nieuwe zaken aanleert, matuur is, klantvriendelijk is en waarop wij kunnen rekenen. Sollicitaties enkel geldig met motivatie en bijhorend cv.

  • Inside sales (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: BECHTLE direct NV

    Type: Vaste Job

    Je bouwt actief een relatie op met verschillende klanten (B2B), je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van je klantenbestand. Je brengt de IT-behoefte en omgeving van de klant in kaart zodat je een meerwaarde kan creëren bij de klant door het bieden van een passend IT-advies. Hierin krijg je uiteraard de nodige opleiding en ondersteuning van onze IT-afdeling. Jij draagt zorg voor een correcte afhandeling van offerte, bestelling & levertijden. Op regelmatige basis onderhoudt je contact met vendoren, distribiteurs en collega's uit andere landen

  • Administratief Bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: H & L PEOPLE

    Type: Werfreserve

    Voor een groot bedrijf in de Antwerpse haven zoeken wij een administratief bediende die er de administratieve taken zal overnemen. De functie zal er onder andere in bestaan de uren van werknemers bij te houden en de telefoon op te nemen, alsook zal u meehelpen om de dagdagelijkse taken van het bedrijf mee in goede banen te leiden.

  • Docent horeca-opleiding (overdag) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van duaal leren. Dit op maandag of dinsdag (van 8.45u - 16.15u) Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

  • Zaalmedewerker (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Flexijob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar zaalmedewerkers. Dit voor enkel in de weekends!

Zoek naar antwoorden van Vins Fins Belligoi in sociale netwerken
Look for responds of Vins Fins Belligoi in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vins Fins Belligoi. Laat een reactie achter voor Vins Fins Belligoi. Vins Fins Belligoi bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vins Fins Belligoi. Leave a respond for Vins Fins Belligoi. Vins Fins Belligoi on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vins Fins Belligoi op de google maps. Adres en contacten Vins Fins Belligoi
Location of Vins Fins Belligoi on the google maps. Address and contacts of Vins Fins Belligoi

Andere gerelateerde bedrijven als come Vins Fins Belligoi Vins Fins Belligoi: MATERNE DORMAL SPRL | AVG VERHUUR | ZEEFDRUK GERJO CVBA | Les Choeurs de l'Union europienne | consulting et management

Other related companies as Vins Fins Belligoi: MATERNE DORMAL SPRL | AVG VERHUUR | ZEEFDRUK GERJO CVBA | Les Choeurs de l'Union europienne | consulting et management

Vins Fins Belligoi is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Seraing (Boncelles), België. De volledige naam van het bedrijf is Vins Fins Belligoi, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08779144287. Het bedrijf Vins Fins Belligoi bevindt zich op het adres: Rue Reine Astrid 70,4100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 632,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 613,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Vins Fins Belligoi zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vins Fins Belligoi is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vins Fins Belligoi is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vins Fins Belligoi, openstaande posities, locatie van Vins Fins Belligoi op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vins Fins Belligoi is a company, that was registered 1996 in Seraing (Boncelles) region, Belgium. Full name of company is Vins Fins Belligoi, company assigned to the tax number BE08779144287. The company Vins Fins Belligoi is located at the address: Rue Reine Astrid 70,4100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 632,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 613,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Vins Fins Belligoi were not found.
The main activity of Vins Fins Belligoi is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Vins Fins Belligoi is not available. You also can look at reviews of Vins Fins Belligoi, open positions, location of Vins Fins Belligoi on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vins Fins Belligoi, Seraing (Boncelles): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vins Fins Belligoi, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vins Fins Belligoi, Seraing (Boncelles): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vins Fins Belligoi, employees, financial statistics.