BARROIS & Zoon (CORDERIE)

Contactgegevens BARROIS & Zoon (CORDERIE): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BARROIS & Zoon (CORDERIE): address, phone, fax, email, website, opening hours

BARROIS & Zoon (CORDERIE)

Regio (region): Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België

Adres (address): Manchesterstraat 46-48,1080, België

Telefoon (phone): 02 410 14 12; 02 410 88 26 02 410 14 12; 02 410 88 26

Fax (fax): 02 410 01 69 02 410 01 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BARROIS & Zoon (CORDERIE): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BARROIS & Zoon (CORDERIE)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BARROIS & Zoon (CORDERIE)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BARROIS & Zoon (CORDERIE), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BARROIS & Zoon (CORDERIE). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BARROIS & Zoon (CORDERIE), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BARROIS & Zoon (CORDERIE). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BARROIS & Zoon (CORDERIE)
Products information BARROIS & Zoon (CORDERIE)

BTW identificatienummer (tax): BE06935913085
Ondernemingsnummer: 2766326904
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 571,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in BARROIS & Zoon (CORDERIE) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BARROIS & Zoon (CORDERIE)
(Get full report from official database of BE for BARROIS & Zoon (CORDERIE))

Aanvulling soorten activiteiten voor BARROIS & Zoon (CORDERIE)
Addition kinds of activities for BARROIS & Zoon (CORDERIE)

2951. Asfalt plaveisel mengsels en blokken | Asphalt paving mixtures and blocks
26530102. Display artikelen, golfkarton: gemaakt van aangekochte materialen | Display items, corrugated: made from purchased materials
39990707. Planten, kunstmatig en bewaard gebleven | Plants, artificial and preserved
50919906. Go-carts | Go-carts
59619907. Cosmetica en parfums, postorder | Cosmetics and perfumes, mail order

Werken bij BARROIS & Zoon (CORDERIE): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BARROIS & Zoon (CORDERIE): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BARROIS & Zoon (CORDERIE). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BARROIS & Zoon (CORDERIE). Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt mee voor een goede werking van de productielijn en het aanvullen van de verpakkingen Je bedient de machines Je werkt mee aan de productie Je rijdt met een heftruck, voor het ordellijk stapelen van paletten Door je flexibiliteit sta je mee in voor diverse taken

  • VRACHTWAGENCHAUFFEUR MEUBELEN (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze onderneming bestaat de taak van een vrachtwagenchauffeur uit onderstaande: Je voert bestellingen (voornamelijk meubelen) uit met de vrachtwagen. Jullie zijn telkens in team van twee chauffeurs. Je lost de meubelen bij de klant samen met je collega. Je zorgt voor een correct afgetekende leverbon. Je behandelt de goederen met de nodige zorg.

  • interieurbouwer (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als interieurbouwer ben je iemand die graag met je handen werkt. Voor deze vacature zijn de taken heel uiteenlopend. Een overzicht: ?Je vervaardigt en plaatst interieur- of projectmeubilair zoals keukens badkamers burelen winkel- en horeca-inrichtingen binneninrichtingen. ?Vaak doe je de totale verbouwing of aankleding van een interieur. ?Over het algemeen werk je met moderne materialen zoals geprefabriceerde panelen in hout kunststof of gipsplaat. ?Je monteert en assembleert ook wanden vloeren en plafonds als afwerking isolatie of decoratie. ?De meubileringelementen (winkelinrichting burelen keukens ...) maak je meestal in het atelier en je monteert ze ter plaatse op de werf. ?Je doet kleine aanpassingen aan nutsvoorzieningen je monteert de elementen en sluit de nutsvoorzieningen aan. vJe werkt binnen alleen of in een ploeg. Je maakt veel verplaatsingen. ?Je tilt vaak zware lasten. Je past de veiligheidsregels strikt toe. ?Je hebt doorgaans regelmatige werkuren met nu en dan een uitzondering bij opdrachten die dringend zijn.

  • HUISHOUDHULP VOOR DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving De Pinte.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Restaurantmedewerker (m/v) - flexi/student (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een "lekkere" studenten- of flexijob? Maakt de geur van frietjes jou gelukkig? Zin om tijdens jouw pauzes vlug even naar het shoppingcenter te lopen? Perfect, wij zijn op zoek naar extra medewerkers (m/v) voor een fastfoodrestaurant te Wetteren. Wat doe je precies? - Klanten begroeten - Frietjes bakken - Dranken klaarzetten - Bestelling aan tafel brengen - Afrekenen - Poetsen

  • Teamleader voor groeiend & vooruitstrevend kantoor - Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Begonnen als één klein kantoor, maar uiteindelijk al uitgebreid naar vier moderne vestigingen, kan je wel zeggen dat dit kantoor erop vooruit gegaan is. Vandaag de dag zijn ze nog steeds aan het groeien en leveren ze een brede waaier aan diensten. Deze dienstverlening omvat zaken zoals de boekhouding, fiscaal-, juridisch- en sociaal advies, begeleiding van starters, hulp bij overnames, etc. De klanten die ze verzorgen zijn middelgrote KMO'S, vrije beroepen en zelfstandigen. Het uiteindelijke doel is om een kwaliteitsvolle service te leveren en dit op een persoonlijke manier. Constante opleidingen en bijscholingen zorgen ervoor dat dit jong en dynamisch team van 10 medewerkers en 2 vennoten hun klanten op de meest accurate manier kunnen bijstaan. Teamleader: opdracht Je beheert dossier van A-Z, inclusief eindbesprekingen. Je bent verantwoordelijk voor een team medewerkers: je begeleidt hen en stuurt hen aan. Je teamgenoten kunnen met al hun vragen en problemen bij jou terecht. Je staat in voor een goed verloop van de dagdagelijkse activiteiten op kantoor.

  • Chauffeurs CE Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RENEWI NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze site in Gent zijn we op zoek naar Chauffeurs met rijbewijs CE. Je staat in voor het inzamelen van bedrijfsafval en/of afvalstromen (papier, folie, etc) als bestuurder en belader van containers van een inzamelvrachtwagen. Samen met je collega’s zorg je voor het afwerken van de opgegeven routes. Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en- milieubewuste manier. Je rapporteert dagelijks je prestaties via een dagrapport.

  • Afleveraar wagens (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als afleveraar in wagens sta je in om efficiënt en nauwkeurig te werk te gaan, en de nodige voorbereidingen uit te voeren voor het afleveren van de wagens.

  • Gebouwbeheerder - syndicus (Leopoldsburg) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Ulvenhout Vastgoed BVBA

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei zijn wij op zoek naar een bijkomend syndicus of gebouwbeheerder. Je zal na een inloopperiode zelfstandig je eigen gebouwen beheren. Als gebouwenbeheerder ben je verantwoordelijk voor het technisch, financieel en administratief beheer van gebouwen. We werken met een innovatief softwarepakket dat je hierbij zal helpen.

  • Sr.NET Software Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Tri-ICT

    Type: Vaste Job

    Je bent Sr .NET Software Engineer en je gaat aan de slag met de nieuwste ontwikkelingen en technologieën zoals ASP.net 4.6, MVC, Angular, … Als ervaren ontwikkelaar geef je ook voldoende zorg aan het onderhoud van de reeds aanwezige applicaties Je bent in staat om complexe problemen zelfstandig op te lossen. Je bouwt business kritische applicaties en websites verder uit Door je ‘drive’ en het opnemen van ‘ownerschip’ maak je het verschil in diverse development projecten.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van BARROIS & Zoon (CORDERIE) in sociale netwerken
Look for responds of BARROIS & Zoon (CORDERIE) in social networks

Lees alle opmerkingen voor BARROIS & Zoon (CORDERIE). Laat een reactie achter voor BARROIS & Zoon (CORDERIE). BARROIS & Zoon (CORDERIE) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BARROIS & Zoon (CORDERIE). Leave a respond for BARROIS & Zoon (CORDERIE). BARROIS & Zoon (CORDERIE) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BARROIS & Zoon (CORDERIE) op de google maps. Adres en contacten BARROIS & Zoon (CORDERIE)
Location of BARROIS & Zoon (CORDERIE) on the google maps. Address and contacts of BARROIS & Zoon (CORDERIE)

Andere gerelateerde bedrijven als come BARROIS & Zoon (CORDERIE) BARROIS & Zoon (CORDERIE): Piret D | MCE Voest Belgium | VDB Web Design | PACK & GO | Alain Muylle

Other related companies as BARROIS & Zoon (CORDERIE): Piret D | MCE Voest Belgium | VDB Web Design | PACK & GO | Alain Muylle

BARROIS & Zoon (CORDERIE) is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is BARROIS & Zoon (CORDERIE), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06935913085. Het bedrijf BARROIS & Zoon (CORDERIE) bevindt zich op het adres: Manchesterstraat 46-48,1080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 571,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in BARROIS & Zoon (CORDERIE) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BARROIS & Zoon (CORDERIE) is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BARROIS & Zoon (CORDERIE) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BARROIS & Zoon (CORDERIE), openstaande posities, locatie van BARROIS & Zoon (CORDERIE) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BARROIS & Zoon (CORDERIE) is a company, that was registered 2011 in Brussel (Sint-Jans-Molenbeek) region, Belgium. Full name of company is BARROIS & Zoon (CORDERIE), company assigned to the tax number BE06935913085. The company BARROIS & Zoon (CORDERIE) is located at the address: Manchesterstraat 46-48,1080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 571,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in BARROIS & Zoon (CORDERIE) were not found.
The main activity of BARROIS & Zoon (CORDERIE) is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BARROIS & Zoon (CORDERIE) is not available. You also can look at reviews of BARROIS & Zoon (CORDERIE), open positions, location of BARROIS & Zoon (CORDERIE) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BARROIS & Zoon (CORDERIE), Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BARROIS & Zoon (CORDERIE), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BARROIS & Zoon (CORDERIE), Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BARROIS & Zoon (CORDERIE), employees, financial statistics.