VDB Web Design

Contactgegevens VDB Web Design: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VDB Web Design: address, phone, fax, email, website, opening hours

VDB Web Design

Regio (region): Kortrijk (Heule), België

Adres (address): Waterhoek 50,8501, België

Telefoon (phone): 056 35 70 45 056 35 70 45

Fax (fax): +32 (12) 732-78-88 +32 (12) 732-78-88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VDB Web Design: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VDB Web Design"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VDB Web Design"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VDB Web Design, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VDB Web Design. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VDB Web Design, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VDB Web Design. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VDB Web Design
Products information VDB Web Design

BTW identificatienummer (tax): BE07741760253
Ondernemingsnummer: 8922515869
Hoofdstad (capital): 998,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 251,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in VDB Web Design zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VDB Web Design
(Get full report from official database of BE for VDB Web Design)

Aanvulling soorten activiteiten voor VDB Web Design
Addition kinds of activities for VDB Web Design

209903. Dessert mengsels en vullingen | Dessert mixes and fillings
721904. Handwassers | Hand laundries
07230406. Fruit sortering diensten | Fruit sorting services
20130303. Worstbehuizingen, natuurlijk | Sausage casings, natural
28340803. Jodium, tinctuur van | Iodine, tincture of
28449900. Toiletbenodigdheden, niet inbegrepen | Toilet preparations, nec
35789902. Wijzig maken van machines | Change making machines
59629902. Nieuwigheid automaten | Novelty vending machines
92210403. Politie bescherming, provincie overheid | Police protection, county government

Werken bij VDB Web Design: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VDB Web Design: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VDB Web Design. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VDB Web Design. Looking for open vacancies in other companies

  • RAMENWASSER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat voornamelijk in voor het wassen van ramen dit zowel bij bedrijven als bij particulieren.

  • Tig lasser (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die gespecialiseerd is in maatwerk inox-, aluminium- en staalconstructies en gelegen te Diksmuide zijn wij op zoek naar een TIG-lasser. Dit om in het atelier zelf te werken.

  • Chauffeur C (M/V) (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wijnegem zijn wij op zoek naar een fysiek sterke chauffeur C. Tot jouw takenpakket behoort: Leveren van materiaal aan zelfstandigen en werven Ontvangen van betalingen Zelfstandig laden en lossen (met en zonder hulp) met laadklep en transpalet Vaste route Je vertrekt tussen 05u en 07u 's ochtends en doet dagen van +/- 11u per dag

  • Verkoper/ Projectmanager (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die een gevestigde waarde heeft in de keukensector zijn we op zoek naar zelfstandige verkopers. Je staat in voor het ontvangen van de klanten in de showroom en een verkoop te realiseren. Je staat in voor opmetingen bij klanten thuis alsook het opmaken van een technisch plan. Als alles opgemaakt is geef je deze in via een intern programma. Uiteraard worden hiervoor opleidingen voorzien. Je werkt ook met targets en dat houdt in dat er een hoge verwachting is en je met deze druk om kan.

  • polyvalent medewerker grondstoffenmagazijn (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als orderpicker in het grondstoffenmagazijn, waar je volgende taken zal uitvoeren: Je doet de manuele picking van diverse grondstoffen uit de frigo's en diepvries aan de hand van fiches per productiebatch. Je zorgt dat alle fiches correct en tijdig afgewerkt zijn. Je werkt volgens het gekende FIFO-systeem. Je staat in voor de orde en netheid in de frigo's, de diepvries en het voorraadmagazijn.

  • Huishoudhulp regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Omwille van verdere uitbreiding zijn wij steeds op zoek naar huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • QUALITY OPERATOR - ARBEIDERSFUNCTIE - (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: PROVIRON FUNCTIONAL CHEMICALS

    Type: Vaste Job

    Instaan voor de goede werking van het productieproces, de productie-installaties, de kwaliteit van het product en een nette en veilige werkomgeving. Afwijkingen hieraan constateren, interpreteren, melden via de gekende systemen en eventueel gepast ingrijpen; Uitvoeren, interpreteren en rapporteren van de vereiste labo-controles en –analyses; Op regelmatige tijdstippen de hem door de proces operator toegewezen werkingsparameters controleren en volgens de gekende systemen rapporteren; Instaan voor de goede werking van de analysetoestellen en gepast handelen bij defecten (zelf herstellen of melden via de gekende kanalen); Instaan voor de orde en netheid in het QC-labo; De proces operator assisteren/vervangen bij het controleren en (laten) bijsturen van het productieproces en rapporteren aan de proces operator, meestergast en/of productie-ingenieur;

  • Commercieel bediende binnendienst (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-office

    Type: Vaste Job

    Als Accounting Clerk maak je deel uit van het finance team dat instaat voor het financieel beleid van de bedrijf in België. Je werkt nauw samen met de collega’s van het finance team en je rapporteert aan de Finance Manager.  Je verwerkt en scant aankoopfacturen in.  Je staat in voor klassement van facturen, onkostennota’s en bankuittreksels.  Je behandelt inkomende post en bereidt de uitgaande post voor.  Je verzorgt schriftelijke en telefonische contacten met leveranciers.  Je assisteert en ondersteunt de accountants bij de uitvoering van hun functie.  Je staat in voor ad hoc administratieve taken.

  • Dierenarts met interesse tandheelkunde (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ABARIS DIERENARTSENPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Interesse in diergeneeskundige tandheelkunde? Abaris dierenartsenpraktijk te Wilsele (Leuven) zoekt medewerker die zich hierin verder wil bekwamen om in-house opleiding te verkrijgen.

  • Brainbridge - Medior or Senior Java Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description  Within the client there are multiple Agile teams. Some dedicated to single applications, others for multiple applications. This job description is meant for a person who will be able to join one of the Agile teams. These applications cover backend systems (WebServices) or user facing application (Spring MVC JavaScript + Twitterbootstrap + Oracle). You will be helping the team making the deadlines of these applications. It is END-2-END development, hence you have to work with all technologies described below. The perfect profile is a person who picks up tasks and makes sure he delivers what is asked. Who doesn't t take things for granted and is willing to challenge what is handed to him.    Technical skills  Core Accountabilities: Experience in Java (7+8) is mandatory Experience in Spring 3 & 4 (focus on data accessibility towards the database) is mandatory Experience in Maven is mandatory Experience in Hibernate is mandatory Experience in WebServices (WSDL, Rest+JSON/XML) is mandatory Experience of 5 year plus in all the above is mandatory.  Essential qualities: Experience in Agile Methodologies is very important Experience in Test Driven Development is very important Experience in working with multiple Terabytes of data is very important 5 years plus experience Team player Taking ownership Problem solving Good English language skills  Desirable qualities: Degree level or equivalent International transport / Postal industry/Telecom   Location: Brussels Job type: Development

  • Studiecoach begeleiding (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: LEER- en STUDIECENTRUM VERNADSKI

    Type: Flexijob

    Als studiecoach vertrek je vanuit de situatie van de student/klant. Je gaat in overleg met kantoor Vernadski aan de slag met toepasbare communicatieve vaardigheden die leiden naar goede resultaaten. Je maakt samen met de student/klant een studieplan op en leert hem/haar een goede studiemethodiek aan. Goede coaching zorgt voor tevreden student/klant én coach door het verhogen van motivatie, prestaties en resultaten. Momenteel plaatsen van tewerkstelling : Regio Tielt en Regio Kortrijk --> studiebegeleiding en Regio Kortrijk --> Studiecoach Frans

Zoek naar antwoorden van VDB Web Design in sociale netwerken
Look for responds of VDB Web Design in social networks

Lees alle opmerkingen voor VDB Web Design. Laat een reactie achter voor VDB Web Design. VDB Web Design bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VDB Web Design. Leave a respond for VDB Web Design. VDB Web Design on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VDB Web Design op de google maps. Adres en contacten VDB Web Design
Location of VDB Web Design on the google maps. Address and contacts of VDB Web Design

Andere gerelateerde bedrijven als come VDB Web Design VDB Web Design: Haeghebaert | Cauwelier BVBA | Felin BVBA | VVW-Nieuwpoort VZW | BEA SA

Other related companies as VDB Web Design: Haeghebaert | Cauwelier BVBA | Felin BVBA | VVW-Nieuwpoort VZW | BEA SA

VDB Web Design is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Kortrijk (Heule), België. De volledige naam van het bedrijf is VDB Web Design, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07741760253. Het bedrijf VDB Web Design bevindt zich op het adres: Waterhoek 50,8501. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 998,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 251,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in VDB Web Design zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VDB Web Design is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VDB Web Design is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VDB Web Design, openstaande posities, locatie van VDB Web Design op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VDB Web Design is a company, that was registered 2003 in Kortrijk (Heule) region, Belgium. Full name of company is VDB Web Design, company assigned to the tax number BE07741760253. The company VDB Web Design is located at the address: Waterhoek 50,8501. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 998,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 251,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in VDB Web Design were not found.
The main activity of VDB Web Design is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VDB Web Design is not available. You also can look at reviews of VDB Web Design, open positions, location of VDB Web Design on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VDB Web Design, Kortrijk (Heule): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VDB Web Design, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VDB Web Design, Kortrijk (Heule): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VDB Web Design, employees, financial statistics.