Italiano & Fils sprl Alyxel

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • Italiano & Fils sprl Alyxel
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • Italiano & Fils sprl Alyxel

Contactgegevens Italiano & Fils sprl Alyxel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Italiano & Fils sprl Alyxel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Italiano & Fils sprl Alyxel

Regio (region): Colfontaine (Wasmes), België

Adres (address): Rue de l'Incroyable 109,7340, België

Telefoon (phone): 065 67 30 15 065 67 30 15

Fax (fax): 065 67 30 15; 065 51 25 85 065 67 30 15; 065 51 25 85

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Italiano & Fils sprl Alyxel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Italiano & Fils sprl Alyxel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Italiano & Fils sprl Alyxel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Italiano & Fils sprl Alyxel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Italiano & Fils sprl Alyxel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Italiano & Fils sprl Alyxel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Italiano & Fils sprl Alyxel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Italiano & Fils sprl Alyxel
Products information Italiano & Fils sprl Alyxel

BTW identificatienummer (tax): BE01011260986
Ondernemingsnummer: 7306152343
Hoofdstad (capital): 386,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 837,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Italiano & Fils sprl Alyxel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Italiano & Fils sprl Alyxel
(Get full report from official database of BE for Italiano & Fils sprl Alyxel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Italiano & Fils sprl Alyxel
Addition kinds of activities for Italiano & Fils sprl Alyxel

3354. Aluminium geëxtrudeerde producten | Aluminum extruded products
249905. Cork- en kurkproducten | Cork and cork products
07210402. Corn detasseling diensten | Corn detasseling services
30810100. Kunststoffolie en vel | Plastics film and sheet
37510100. Motorfietsen en aanverwante onderdelen | Motorcycles and related parts
50459907. Woordverwerkende apparatuur | Word processing equipment

Werken bij Italiano & Fils sprl Alyxel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Italiano & Fils sprl Alyxel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Italiano & Fils sprl Alyxel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Italiano & Fils sprl Alyxel. Looking for open vacancies in other companies

  • Catering - pizzamedewerker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een catering bedrijf in Beveren zijn we op zoek naar een pizza medewerker voor in de weekends. Je staat in voor de bereiding van de pizza's en de bediening van de klanten.

  • Shopmanager cosmetica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ASAP BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een  exclusief beautyconcept zijn wij op zoek naar gedreven persoonlijkheid om hun winkel te Brugge tijdelijk te runnen tijdens een zwangerschapsvervanging. Dit exclusief merk biedt producten aan met een natuurlijk parfum en prikkelt ieders zintuigen. De  artikelen zijn een must voor elke beautyliefhebber die streeft naar resultaat en kwaliteit in combinatie met een unieke geurbeleving. Als store manager heb je de dagelijkse leiding over je winkelfiliaal. Door je persoonlijke kwaliteiten weet je de klanten aan je te binden en je team te motiveren. Takenpakket: Klanten informeren over de producten en filosofie. Je verkoopt de producten op een deskundige & persoonlijke manier. Begeleiden, coachen en motiveren van je verkoopteam. Verrichten van verkoopondersteunende activiteiten. Verantwoordelijk voor de winkelpresentatie & de filiaaladministratie. Verantwoordelijk voor het commerciële- en personeelsbeleid. Zorg dragen voor de organisatie van de verwerking en de presentatie van de goederen. Verantwoordelijk voor de winkelomzet.

  • Thuishulp (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je staat in om de boodschappen van het gezin te doen. * Je om mee naar het buitenland te gaan. * Je houdt van schoonmaken en strijken. * Je kan lekkere maaltijden maken. * Je zorgt mee voor een warme en huiselijke sfeer.

  • productiemedewerker te Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn momenteel opzoek naar een gedreven productiemedewerker voor een klant gevestigd in Willebroek. Onze klant staat in voor de keuring, zandstralen en herspuiten van de gasflessen- duikflessen en de volledige assemblage van de flessen (nekringen – ventielen- overkapping, drukregelaars…). De flessen worden gevuld door de productiemedewerker en zijn gevuld vb met Helium, Zuurstof, Nitrogen, Argon,….. Om hun team te versterken, werven zij een productiemedewerker voor de afdeling afwerking aan. Je zal instaan om de gegevens van de flessen in te geven in het computersysteem van het bedrijf. Tevens zal je ventielen moeten aansluiten op de flessen.

  • Werfleider Afbraak (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider zal je verantwoordelijk zijn voor de werf van opstart tot oplevering. Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel je ploeg, onderaannemers als de klant. Naargelang je ervaring en de grote van een werf zal je één of meerdere werven toegewezen krijgen.

  • Poetshulp Ravels (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lommel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Landen (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in je eigen regio en omgeving

  • Zelfzekere jobstudenten voor workshop (m/v) volgende week maandag tot donderdag - DRINGEND (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van Konvert zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten die beschikbaar zijn van maandag 22/10- 25/10. Je staat, na een (betaalde) opleiding, in voor het demonstreren en verschaffen van advies omtrent verkeersveiligheid op een beurs/workshop voor scholieren. De opleiding en workshops gaan in Mechelen door. Je bent perfect Nederlandstalig en hebt een verzorgd voorkomen. Je staat sterk in je schoenen en hebt er geen moeite mee om mensen actief aan te spreken.

  • Productiearbeider (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Sta jij open voor een tijdelijke opdracht, hou jij van fijn handwerk en heb je interesse in de textielsector? Dan ben jij waarschijnlijk dé kandidaat die wij zoeken. Voor een textielbedrijf regio Haaltert zijn wij op zoek naar productiearbeiders. Wat zal jij moeten doen? Jij zal dozen met jeansbroeken uitpakken, waarbij je de jeansbroeken controleert op fouten en dergelijke. Na de controle weet je de kledingstukken terug in te pakken.

  • RECEPTIONIST(E) TERHILLS HOTEL (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TERHILLS HOTEL

    Type: Vaste Job

    Als receptionist(e) ben je het visitekaartje van het Terhills Hotel en het aanspreekpunt voor onze gasten. Jouw oog voor detail, professionaliteit en gastvrijheid biedt onze gasten een warm en uniek verblijf bij Terhills. FUNCTIEOMSCHRIJVING: Verrichten van receptiewerkzaamheden; check-in + check-out telefoongesprekken voeren en e-mails beheren inboeken van reservaties (hotel + restaurant) Je bent het aanspreekpunt van het hotel Je verwelkomt de gasten en alle bezoekers Je geeft een rondleiding indien gewenst door de gasten Je geeft de nodige inlichtingen over het hotel en de regio Je draagt bij aan een optimale teamsfeer Je zorgt voor een unieke gastbeleving en een professionele service Je draagt bij tot een vlotte communicatie tussen alle diensten Je staat overigens in voor allround administratieve taken, eigen aan de functie

  • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

Zoek naar antwoorden van Italiano & Fils sprl Alyxel in sociale netwerken
Look for responds of Italiano & Fils sprl Alyxel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Italiano & Fils sprl Alyxel. Laat een reactie achter voor Italiano & Fils sprl Alyxel. Italiano & Fils sprl Alyxel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Italiano & Fils sprl Alyxel. Leave a respond for Italiano & Fils sprl Alyxel. Italiano & Fils sprl Alyxel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Italiano & Fils sprl Alyxel op de google maps. Adres en contacten Italiano & Fils sprl Alyxel
Location of Italiano & Fils sprl Alyxel on the google maps. Address and contacts of Italiano & Fils sprl Alyxel

Andere gerelateerde bedrijven als come Italiano & Fils sprl Alyxel Italiano & Fils sprl Alyxel: Vandenberghe Guido BVBA | Ubizen Aethis SA | 4 YOU TRAVEL | Sanoma Magazines Belgium | Marmorith Betonindustrie N.V.

Other related companies as Italiano & Fils sprl Alyxel: Vandenberghe Guido BVBA | Ubizen Aethis SA | 4 YOU TRAVEL | Sanoma Magazines Belgium | Marmorith Betonindustrie N.V.

Italiano & Fils sprl Alyxel is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Colfontaine (Wasmes), België. De volledige naam van het bedrijf is Italiano & Fils sprl Alyxel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01011260986. Het bedrijf Italiano & Fils sprl Alyxel bevindt zich op het adres: Rue de l'Incroyable 109,7340. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 386,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 837,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Italiano & Fils sprl Alyxel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Italiano & Fils sprl Alyxel is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Italiano & Fils sprl Alyxel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Italiano & Fils sprl Alyxel, openstaande posities, locatie van Italiano & Fils sprl Alyxel op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Italiano & Fils sprl Alyxel is a company, that was registered 2014 in Colfontaine (Wasmes) region, Belgium. Full name of company is Italiano & Fils sprl Alyxel, company assigned to the tax number BE01011260986. The company Italiano & Fils sprl Alyxel is located at the address: Rue de l'Incroyable 109,7340. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 386,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 837,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Italiano & Fils sprl Alyxel were not found.
The main activity of Italiano & Fils sprl Alyxel is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Italiano & Fils sprl Alyxel is not available. You also can look at reviews of Italiano & Fils sprl Alyxel, open positions, location of Italiano & Fils sprl Alyxel on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Italiano & Fils sprl Alyxel, Colfontaine (Wasmes): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Italiano & Fils sprl Alyxel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Italiano & Fils sprl Alyxel, Colfontaine (Wasmes): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Italiano & Fils sprl Alyxel, employees, financial statistics.