Ubizen Aethis SA

Contactgegevens Ubizen Aethis SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ubizen Aethis SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ubizen Aethis SA

Regio (region): Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve), België

Adres (address): Rue du Bosquet 7,1348, België

Telefoon (phone): 010 45 61 30 010 45 61 30

Fax (fax): 010 45 61 55 010 45 61 55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ubizen Aethis SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ubizen Aethis SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ubizen Aethis SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ubizen Aethis SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ubizen Aethis SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ubizen Aethis SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ubizen Aethis SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ubizen Aethis SA
Products information Ubizen Aethis SA

BTW identificatienummer (tax): BE05787292480
Ondernemingsnummer: 4740020751
Hoofdstad (capital): 101,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 172,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Ubizen Aethis SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ubizen Aethis SA
(Get full report from official database of BE for Ubizen Aethis SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ubizen Aethis SA
Addition kinds of activities for Ubizen Aethis SA

2822. Synthetisch rubber | Synthetic rubber
20990804. Rijst, ongekookt: verpakt met andere ingrediënten | Rice, uncooked: packaged with other ingredients
32910000. Schuurproducten | Abrasive products
34699911. Geperforeerd metaal, gestempeld | Perforated metal, stamped
54519900. Zuivelproducten winkels, nec | Dairy products stores, nec
75499905. Ondercoating / roestwerende auto's | Undercoating/rustproofing cars

Werken bij Ubizen Aethis SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ubizen Aethis SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ubizen Aethis SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ubizen Aethis SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll-assistent tijdelijk regio Gent (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Hr-assistent in de regio van Gent bestaan jouw verantwoordelijkheden onder andere uit: Je ondersteunt de HR-afdeling Compensations & Beneftis - Je bent een groot deel van je tijd bezig met allerhande (complexe) berekeningen in Excel. Daarnaast zal je vooral instaan voor rapportage vanuit Excel Je springt bij voor allerhande administratieve taken

  • CHAUFFEUR HEFTRUCK en TERMINALTREKKER (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur bent u verantwoordelijk voor het intern transport binnen het bedrijf. Je hebt de nodige ervaring in het besturen van de zwaardere types heftrucks (5-20T) Ook het bedienen van rolbruggen en het besturen van een terminaltrekker/oplegger zit binnen uw mogelijkheden. U draagt zorg voor het recent machinepark en de betonproducten.

  • HR Business Partner (M/V) | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistieke klant gevestigd in Antwerpen zijn wij op zoek naar een HR Business Partner. Deze staat verantwoordelijk voor een aantal terminals en zorgt voor een tijdige en correcte opvolging van de HR diensten. De HR Business Partner rapporteert aan de HR Director en werkt binnen de HR afdeling. Daarnaast staat hij/zij in dagelijks contact met Terminal Managers en externe leveranciers. Je bent het eerste aanspreekpunt voor volgende HR domeinen: werving & selectie, training & development, comp & ben, systems & policies, industriële relaties Managen van alle operationele HR aspecten Je begeleidt leidinggevenden bij het identificeren van behoeften tot persoonlijke ontwikkeling van hun team Ontwikkeling en promotie van een positief werknemersklimaat, zodat elk issue op een constructieve manier kan worden behandeld Je werkt actief mee aan het uitwerken en implementeren van HR projecten, in lijn met de HR Group strategie Streven naar een continue evaluatie en optimalisatie van HR policies en afspraken om de kwaliteit, efficiëntie en effectiviteit ervan te verzekeren Je bent het aanspreekpunt en een inspirerende partner bij veranderingsprocessen Vanuit je intrinsieke interesse voor en begrip van de business reageer je proactief op HR noden en initieer je HR acties om aan toekomstige noden te voldoen Coachen van leidinggevenden op individuele basis bij de implementatie van bedrijfswaarden in hun team

  • Industrieel onderhoudstechnieker / elektromechanicus (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Synergie Vilvoorde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een technische opleiding genoten en/of reeds ervaring opgedaan? Heb je zin om te werken aan projecten op lange termijn? Voel je je als technieker thuis in een productieomgeving? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Wij werven doorlopend technische profielen aan voor regio Vlaams-Brabant.

  • Transportplanner (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FORUM JOBS DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Dendermonde zijn we op zoek naar een transportplanner. Je zal instaan voor het organiseren en plannen van de routes voor de chauffeurs. Bestellingen behandelen voor transport over de baan volgens orders van de klant. Dagplanning van de chauffeurs opstellen en bijwerken Technische ondersteuning bieden in geval van panne, ongeval, indien de reisweg- of tijd afwijkt. De correcte documenten bezorgen aan de klanten, chauffeurs , ... Activiteiten van het personeel opvolgen en nakijken (rijtijden, geldigheid attesten, ...)

  • Poetshulp Sint-Pieters-Leeuw (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • HUISHOUDHULP REGIO Aalter / Oostkamp / Ruiselede (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het correct uitvoeren van huishoudelijke taken binnen een particulier gezin. Je poetst de diverse woonruimtes en werkt hierbij volgens de veiligheidsnormen, Je respecteert de hygiënische normen en werkt ergonomisch. Je werkt individueel in één of meerdere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de klant. Hiervoor beschik je over de nodige mobiliteit en zelfstandigheid in de organisatie van het werk. Je toont respect voor de gewoontes van elk gezin.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio GEETBETS (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Geetbets en omgeving

  • cnc-operator (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in dichting -en regelkleppen zijn wij opzoek naar een ervaren cnc- operator die ook de machines kan instellen/programmeren. Je takenpakket zal bestaan uit het bepalen van de verschillende bewerkingsfases, de afstelwaarden en de snijkappen monteren en afstellen, de stukken passioneren en vastzetten. Je kan de storingen aan de machines opmerken en aanpassingen doorvoeren. Verder sta je ook in op het controleren van de geproduceerde stukken, het onderhoud aan de machines. Kan je jezelf terugvinden in deze functie? Wil je graag werken in daguren? En heb je kennis van Fanuc of Heidenhain? Dat zou een pluspunt kunnen zijn. Laat ons dan zo snel mogelijk iets weten.

  • Weekendmedewerkers (m/v) - 10u/w (Colmar Oostakker) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Of heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto ! Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies of vaste job, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Integration Analyst (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Een integration analyst vertaalt de wensen rond integratie tussen applicaties en services van onze interne en externe klanten naar een win-winoplossing voor iedereen. Dankzij je uitgebreide technische kennis vind je altijd het beste antwoord op – soms – complexe IT-vraagstukken. Na een doorgedreven interne opleiding kom je terecht bij Business Processes & Systems, de globale IT-afdeling van Colruyt Group. Jouw talenten als integration analyst worden dus aangewend in verschillende domeinen: marketing & communicatie, security management, aankoop, supply chain, HR, finance, sales, business intelligence … Maar in welk domein je ook aan de slag gaat, je basisopdracht ziet er hetzelfde uit. Je bouwt sterke interne en externe partnerrelaties op, gaat in dialoog met je klanten en komt samen tot de essentie. Je analyseert de bestaande situatie, overlegt met de betrokken eindgebruikers en stelt vanuit jouw expertise de best mogelijke oplossing voor. Via een spitsvondige behoefteanalyse achterhaal je de functionele en niet-functionele requirements. Je neemt trouwens ook het volledige ownership tijdens de uitrol van jouw oplossing: je ontwerpt, implementeert, test en documenteert de nieuwe situatie. Je werkt tegelijkertijd aan meerdere projecten. Stressbestendig zijn en prioriteiten kunnen stellen, zijn een must. Het leukste aspect van je job is de constante uitdaging: bij een mogelijk probleem krijg je steeds de vrijheid en verantwoordelijkheid om een geschikte oplossing te vinden op maat van de klant. Je werkt in ons hoofdkantoor in Bornem, in onze regionale kantoren (Haasrode, Mechelen, Deinze, Lot, Halle) of op de locatie van de externe klant.

  • Vivid Resourcing - Nginx Web Applications Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nginx Web Applications Engineer- Brussels (Belgium) - 6 Months+ Freelance My client, based in Brussels, is looking for a Nginx Web Applications Engineer. This will be an initial 6-month mission, with the possibility of extension based on performance. You will join a team performing a migration project using Nginx and Web Applications. Skills Good knowledge of Nginx Experienced with Web Applications TCP/IP HTTPS Languages: Must be English, Dutch or French is a bonus Details Location: Brussels Duration: 6 Months+ Start Date: ASAP Rate: € Negotiable Doe If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van Ubizen Aethis SA in sociale netwerken
Look for responds of Ubizen Aethis SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ubizen Aethis SA. Laat een reactie achter voor Ubizen Aethis SA. Ubizen Aethis SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ubizen Aethis SA. Leave a respond for Ubizen Aethis SA. Ubizen Aethis SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ubizen Aethis SA op de google maps. Adres en contacten Ubizen Aethis SA
Location of Ubizen Aethis SA on the google maps. Address and contacts of Ubizen Aethis SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Ubizen Aethis SA Ubizen Aethis SA: AMConsult BVBA | CRA Belgium BVBA | Ecrins (Résidence) Les | BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL | SPM Instruments B.V.

Other related companies as Ubizen Aethis SA: AMConsult BVBA | CRA Belgium BVBA | Ecrins (Résidence) Les | BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL | SPM Instruments B.V.

Ubizen Aethis SA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve), België. De volledige naam van het bedrijf is Ubizen Aethis SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05787292480. Het bedrijf Ubizen Aethis SA bevindt zich op het adres: Rue du Bosquet 7,1348. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 101,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 172,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Ubizen Aethis SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ubizen Aethis SA is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ubizen Aethis SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ubizen Aethis SA, openstaande posities, locatie van Ubizen Aethis SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ubizen Aethis SA is a company, that was registered 1994 in Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve) region, Belgium. Full name of company is Ubizen Aethis SA, company assigned to the tax number BE05787292480. The company Ubizen Aethis SA is located at the address: Rue du Bosquet 7,1348. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 101,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 172,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Ubizen Aethis SA were not found.
The main activity of Ubizen Aethis SA is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Ubizen Aethis SA is not available. You also can look at reviews of Ubizen Aethis SA, open positions, location of Ubizen Aethis SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ubizen Aethis SA, Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ubizen Aethis SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ubizen Aethis SA, Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ubizen Aethis SA, employees, financial statistics.