B & C Tent & Party-Rent CVBA

Contactgegevens B & C Tent & Party-Rent CVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B & C Tent & Party-Rent CVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

B & C Tent & Party-Rent CVBA

Regio (region): Lochristi, België

Adres (address): Kapiteinsstraat 51,9080, België

Telefoon (phone): 0478 46 45 80; 0477 98 30 88 0478 46 45 80; 0477 98 30 88

Fax (fax): 09 356 91 90 09 356 91 90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B & C Tent & Party-Rent CVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B & C Tent & Party-Rent CVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B & C Tent & Party-Rent CVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B & C Tent & Party-Rent CVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B & C Tent & Party-Rent CVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B & C Tent & Party-Rent CVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B & C Tent & Party-Rent CVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B & C Tent & Party-Rent CVBA
Products information B & C Tent & Party-Rent CVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07276214599
Ondernemingsnummer: 7675842285
Hoofdstad (capital): 465,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 541,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in B & C Tent & Party-Rent CVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B & C Tent & Party-Rent CVBA
(Get full report from official database of BE for B & C Tent & Party-Rent CVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor B & C Tent & Party-Rent CVBA
Addition kinds of activities for B & C Tent & Party-Rent CVBA

14999901. Agate mijnbouw | Agate mining
24269902. Vloeren, hardhout | Flooring, hardwood
28210103. Melamineharsen, Melamine-formaldehyde | Melamine resins, melamine-formaldehyde
31119902. Speciaalleer, nec | Specialty leathers, nec
32110101. Oogheelkundige glas, plat | Ophthalmic glass, flat
36130209. Stroomschakelapparatuur | Power switching equipment
73749903. Gegevensverificatie service | Data verification service
95310000. Behuisingsprogramma's | Housing programs

Werken bij B & C Tent & Party-Rent CVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B & C Tent & Party-Rent CVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B & C Tent & Party-Rent CVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B & C Tent & Party-Rent CVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • (Weekend)verkoper - diverse afdelingen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met de klant wordt bekeken welke afdeling en artikels het best bij u passen (interieur, sport, doe-het-zelf,...). - U staat klaar voor de klanten en luistert naar hun wensen - U verzorgt de presentatie van de afdeling

  • HR Business Partner (M/V) | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistieke klant gevestigd in Antwerpen zijn wij op zoek naar een HR Business Partner. Deze staat verantwoordelijk voor een aantal terminals en zorgt voor een tijdige en correcte opvolging van de HR diensten. De HR Business Partner rapporteert aan de HR Director en werkt binnen de HR afdeling. Daarnaast staat hij/zij in dagelijks contact met Terminal Managers en externe leveranciers. Je bent het eerste aanspreekpunt voor volgende HR domeinen: werving & selectie, training & development, comp & ben, systems & policies, industriële relaties Managen van alle operationele HR aspecten Je begeleidt leidinggevenden bij het identificeren van behoeften tot persoonlijke ontwikkeling van hun team Ontwikkeling en promotie van een positief werknemersklimaat, zodat elk issue op een constructieve manier kan worden behandeld Je werkt actief mee aan het uitwerken en implementeren van HR projecten, in lijn met de HR Group strategie Streven naar een continue evaluatie en optimalisatie van HR policies en afspraken om de kwaliteit, efficiëntie en effectiviteit ervan te verzekeren Je bent het aanspreekpunt en een inspirerende partner bij veranderingsprocessen Vanuit je intrinsieke interesse voor en begrip van de business reageer je proactief op HR noden en initieer je HR acties om aan toekomstige noden te voldoen Coachen van leidinggevenden op individuele basis bij de implementatie van bedrijfswaarden in hun team

  • Heftruckchauffeur productie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator sta je in voor het afvullen en laden van kwaliteitsproducten volgens gangbare kwaliteits-, veiligheids- en milieunormen. Jouw taken zien er uit als volgt: - Afvullen van verschillende soorten producten volgens de beschreven instructies. Toezien op veilige en precieze werking van de installatie. - Nauwkeurig invullen van vul- en laadopdrachten. - Laden en lossen van verpakkingsmaterialen, afgewerkte producten en verpakte grondstoffen. - Rijden met de heftruck voor het stapelen van de afgevulde goederen en het laden en lossen van vrachtwagens.

  • HVAC technieker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen airconditioning koelen vrieskasten... Je voornaamste taken: ?Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallatie. ?Installeren en aansluiten van enkel fasige en driefasige motoren en hun startunit. ?Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen. ?Monteren van leidingen en componenten. ?Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo- pressostaten ... ?Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken. ?Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. ?Je plaatst de onderdelen en componenten zoals draadkanalen stroomrails klemmen en elektronische componenten. ?Je brengt de bedrading en labeling aan. ?Je test de kast en werkt ze af.

  • Procesoperator (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: T-INTERIM MERKSEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Proces Operator zal jij volgende taken uitvoeren: Opstarten, opvolgen en draaiende houden van het productieproces Controles, testen en analyses uitvoeren op stalen Kleine technische storingen oplossen en bijkomende administratie afwerken (De)montages van machines voor reinigingsprocessen (deels manueel, deels geautomatiseerd) Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de grootste maalderijen van Europa.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS HOUTHULST (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Houthulst zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Putte-Beerzel (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Schoonmaak (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Synergie Antwerpen is dringend op zoek naar jobstudenten die deze zomer nog als schoonmaker aan de slag kunnen gaan. Opgelet: Het betreft locaties die niet met het openbaar vervoer te bereiken zijn, daarom is het belangrijk dat je beschikt over een eigen wagen!

  • Gezocht: Jong en sociaal geweld voor in de eventsector (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EVER PRESENT

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

  • Lesgever om jongeren een website te leren bouwen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in om jongeren de wondere wereld van websites maken te leren kennen? Je leert jongeren met html5 en css te werken, en je geeft hen inzicht in de basis van javascript. Je begeleidt hen bij het maken van hun eerste website en tegen het einde van de lessenreeks staat deze live! Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Lesmateriaal wordt door ons voorzien. Deze lessen gaan door na schooltijd tussen 16 en 17 uur op een school in Mechelen. Max 12 leerlingen van 14 -16 jaar.

  • JOBSTUDENT horeca (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Sunset

    Type: Studentenjob

    Voor onze zaak zoeken wij een gemotiveerde jobstudent. U werkt aan de bar en in de zaal. Periode : weekends en schoolvakantie

  • FLEXIJOB: ZAALMEDEWERKER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Flexijob

    Wij zijn opzoek naar een flexi job medewerker voor de zaalbediening van ons nieuw, gezellig weekend restaurantin het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwde en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Wil jij graag een centje bijverdienen, zonder extra belastingen te betalen? Wil jij samen met ons een nieuw avontuur beginnen? Wil je werken in een leuke sfeer met toffe collega's? Heb je een passie voor horeca en vind je weekendwerk geen probleem? Vervoeg je dan bij ons jong en dynamisch team! → Wat is een flexi-job? Een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen in bepaalde sectoren. Je krijgt een nettoloon, waarop geen belastingen of sociale bijdragen betaald worden. Er is geen beperking op het aantal uren dat iemand als flexi-werknemer mag presteren. Er is ook geen limiet op wat je mag bijverdienen. Onbeperkt en heel interessant dus. Twijfel je of je in aanmerking komt voor een flexi-job? Neem contact op met de RSZ. Zij kunnen op basis van je rijksregisternummer nakijken of je aan de voorwaarden voldoet. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Ontvangen van gasten Het opnemen van bestellingen Bereiden van drankjes aan de bar Opdienen en afruimen Ontvangen van betalingen

Zoek naar antwoorden van B & C Tent & Party-Rent CVBA in sociale netwerken
Look for responds of B & C Tent & Party-Rent CVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor B & C Tent & Party-Rent CVBA. Laat een reactie achter voor B & C Tent & Party-Rent CVBA. B & C Tent & Party-Rent CVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B & C Tent & Party-Rent CVBA. Leave a respond for B & C Tent & Party-Rent CVBA. B & C Tent & Party-Rent CVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B & C Tent & Party-Rent CVBA op de google maps. Adres en contacten B & C Tent & Party-Rent CVBA
Location of B & C Tent & Party-Rent CVBA on the google maps. Address and contacts of B & C Tent & Party-Rent CVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come B & C Tent & Party-Rent CVBA B & C Tent & Party-Rent CVBA: Dejardin José SPRL | STRUCTO NV | Bertrand Ets | SINT-ANDREASLYCEUM VZW | Alpha Châssis SPRL

Other related companies as B & C Tent & Party-Rent CVBA: Dejardin José SPRL | STRUCTO NV | Bertrand Ets | SINT-ANDREASLYCEUM VZW | Alpha Châssis SPRL

B & C Tent & Party-Rent CVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Lochristi, België. De volledige naam van het bedrijf is B & C Tent & Party-Rent CVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07276214599. Het bedrijf B & C Tent & Party-Rent CVBA bevindt zich op het adres: Kapiteinsstraat 51,9080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 465,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 541,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in B & C Tent & Party-Rent CVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B & C Tent & Party-Rent CVBA is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B & C Tent & Party-Rent CVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B & C Tent & Party-Rent CVBA, openstaande posities, locatie van B & C Tent & Party-Rent CVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

B & C Tent & Party-Rent CVBA is a company, that was registered 2006 in Lochristi region, Belgium. Full name of company is B & C Tent & Party-Rent CVBA, company assigned to the tax number BE07276214599. The company B & C Tent & Party-Rent CVBA is located at the address: Kapiteinsstraat 51,9080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 465,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 541,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in B & C Tent & Party-Rent CVBA were not found.
The main activity of B & C Tent & Party-Rent CVBA is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of B & C Tent & Party-Rent CVBA is not available. You also can look at reviews of B & C Tent & Party-Rent CVBA, open positions, location of B & C Tent & Party-Rent CVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over B & C Tent & Party-Rent CVBA, Lochristi: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B & C Tent & Party-Rent CVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B & C Tent & Party-Rent CVBA, Lochristi: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B & C Tent & Party-Rent CVBA, employees, financial statistics.