Alpha Châssis SPRL

Contactgegevens Alpha Châssis SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alpha Châssis SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alpha Châssis SPRL

Regio (region): Beyne-Heusay (Queue-du-Bois), België

Adres (address): Rue des Faweux 1,4610, België

Telefoon (phone): 04 367 21 03; 0475 58 98 42 04 367 21 03; 0475 58 98 42

Fax (fax): 04 367 20 36 04 367 20 36

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alpha Châssis SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alpha Châssis SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alpha Châssis SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alpha Châssis SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alpha Châssis SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alpha Châssis SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alpha Châssis SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alpha Châssis SPRL
Products information Alpha Châssis SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08516021728
Ondernemingsnummer: 1693237304
Hoofdstad (capital): 940,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 602,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Alpha Châssis SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alpha Châssis SPRL
(Get full report from official database of BE for Alpha Châssis SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alpha Châssis SPRL
Addition kinds of activities for Alpha Châssis SPRL

20320207. Macaroni: verpakt in blikjes, potten, enz. | Macaroni: packaged in cans, jars, etc.
24490201. Vaten: hout, gecoördineerd | Barrels: wood, coopered
27919901. Typesetting, computer gestuurd | Typesetting, computer controlled
30691601. Wrijving tape, rubber | Friction tape, rubber
31990105. Zadels of onderdelen | Saddles or parts
34690304. Meubelcomponenten, porselein geëmailleerd | Furniture components, porcelain enameled
37140405. Hoorn, motorvoertuig | Horns, motor vehicle
42129912. Staalvervoer, lokaal | Steel hauling, local
51690202. aërosolen | Aerosols
80219901. Tandverzekeringsplan | Dental insurance plan

Werken bij Alpha Châssis SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alpha Châssis SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alpha Châssis SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alpha Châssis SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek bediende (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken voor de afdeling Shipping een medewerker die volgend takenpakket voor zich zal nemen: * Afhandeling van dagelijkse administratie binnen het departement facturatie / transport. Ervoor zorgen dat de afgewerkte producten op het gewenste tijdstip en met de geëigende documenten bij de klanten afgeleverd en gefactureerd worden. Zelfstandig zorgen voor het transport van afgewerkte producten in samenspraak met de leverancier. Voorbereiden van de registratie van binnenkomende vrachtwagens/containers; door het aanmaken van shipments in SAP. De facturatie en creditnota's van het afgewerkt product waarborgen; zodat de financiële afdeling de nodige boekhoudkundige verrichtingen kan maken. Opmaken van documentenbundels eigen aan overzees transport en conform de voorschriften eigen aan het land en de betalingsvoorwaarden.

  • Refund Accountant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een groot bedrijf gelegen in Zaventem en actief in de luchtvaartsector is op zoek naar een tijdelijke Refund Accountant voor een opdracht tot einde november. Heb je voeling met cijfers en eventueel al een eerste ervaring in Finance? Jouw takenpakket als Refund Accountant: Je zorgt ervoor dat klanten hun geld teruggestort krijgen indien nodig Je verzorgt de betalingen en voert deze correct en met oog voor detail uit Je beantwoordt mails van klanten met vragen en helpt ze verder Je assisteert binnen de refund afdeling waar nodig Je voert andere financieel-administratieve taken uit

  • Operator Cariste Heftruckchauffeur (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Verplaatsen van goederen met behulp van heftruck - Stapelen van goederen, laden en lossen - Klaarmaken leveringen - Veiligheidsnormen strikt naleven

  • Chauffeur C/CE (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Ranst/Lier zijn we op zoek naar ervaren chauffeurs C en CE. Je staat in voor het laden en lossen van de bouwmaterialen. Je zorgt ervoor dat de materialen veilig en correct geleverd worden bij de klant.

  • Magazijnier (m/v) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Eén van onze klanten uit Lommel is op zoek naar een magazijnier. Je zal werken in een koude omgeving (2-4 graden) met aangepaste kledij.

  • Medewerker Alarmcentrale (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor enkele grote constructeurs op de Belgische markt zal je de oproepen en dossiers behandelen wanneer de bestuurders geïmmobiliseerd geraken in binnen- en buitenland. In België werk je nauw samen met onze dispatchers voor de pechverhelping. In het buitenland volg je het herstel op aan de wagen en organiseer je de bijstand volgens contractuele mogelijkheden. Je gebruikt je gezond verstand bij je beslissingen en bepaalt zelf jouw prioriteiten. Je bent punctueel in de opvolging van onze leveranciers. Je bent een ware ambassadeur van het merk en zorgt voor een positieve uitstraling: - Je beantwoordt de pechoproepen van deze klanten binnen Europa - De dossiers in het buitenland handel je af van A tot Z - Je contacteert onze binnen- en buitenlandse leveranciers en alarmcentrales - Je creëert meer dan tevreden klanten door je proactieve houding en oplossend vermogen

  • Meestergast regio Eeklo. (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een kwaliatieve, correcte en veilige uitvoering van werken. Je hebt de leiding maar helpt ook mee met collega's. Rapporteren van de stand van zaken en eventueel ondervonden moeilijkheden aan de projectleider. Je gaat klantgericht om met de toezichters van de opdrachtgevers. Je hebt kennis van opmetingen, isometrische tekeningen, pijpleidingsystemen (fitten), fotolaswerkzaamheden van pijpleidingen, in diverse posities.

  • Poetshulp Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp regio Putte (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • All round operator medewerker - 2ploegen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een houtverwerkende firma in Menen zijn wij op zoek naar een all-round operator in één bepaalde afdeling. Het gaat om verschillende jobs en dus verschillende taken in die afdeling. • Je laadt en lost vrachtwagens en containers met de heftruck • Je bent operator aan de pers, zaag- schuur en / of inpak • Orderpicking om zo de productie vlot te laten verlopen • Je zorgt voor orde en netheid aan de werkpost

  • verkopers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    gemotiveerd enthousiast doorgroeien durver internationaal particuliere markt wij zijn volop bezig in onze groei en zoeken enthousiaste mensen die willen doorgroeien samen met ons mensen met co ouderschap welkom deeltijds studenten en weekendwerk mogelijk

  • Afwasser FLEXIJOB (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: BRASSERIE PASSERELLE

    Type: Flexijob

    Afwassen, afdrogen met behulp van een volautomaat in doorschuifsysteem. Algemene schoonmaak zaal en keuken. Prestaties op woensdag, donderdag en vrijdagmiddag.

Zoek naar antwoorden van Alpha Châssis SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Alpha Châssis SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alpha Châssis SPRL. Laat een reactie achter voor Alpha Châssis SPRL. Alpha Châssis SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alpha Châssis SPRL. Leave a respond for Alpha Châssis SPRL. Alpha Châssis SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alpha Châssis SPRL op de google maps. Adres en contacten Alpha Châssis SPRL
Location of Alpha Châssis SPRL on the google maps. Address and contacts of Alpha Châssis SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Alpha Châssis SPRL Alpha Châssis SPRL: Argon Security-Service | ACE & KING MOTORCYCLES BVBA | EXCLUSIVE SOUND WINNEN | GOLDSITE FILINK | MERLIN B.V.B.A.

Other related companies as Alpha Châssis SPRL: Argon Security-Service | ACE & KING MOTORCYCLES BVBA | EXCLUSIVE SOUND WINNEN | GOLDSITE FILINK | MERLIN B.V.B.A.

Alpha Châssis SPRL is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Beyne-Heusay (Queue-du-Bois), België. De volledige naam van het bedrijf is Alpha Châssis SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08516021728. Het bedrijf Alpha Châssis SPRL bevindt zich op het adres: Rue des Faweux 1,4610. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 940,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 602,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Alpha Châssis SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alpha Châssis SPRL is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alpha Châssis SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alpha Châssis SPRL, openstaande posities, locatie van Alpha Châssis SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Alpha Châssis SPRL is a company, that was registered 2012 in Beyne-Heusay (Queue-du-Bois) region, Belgium. Full name of company is Alpha Châssis SPRL, company assigned to the tax number BE08516021728. The company Alpha Châssis SPRL is located at the address: Rue des Faweux 1,4610. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 940,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 602,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Alpha Châssis SPRL were not found.
The main activity of Alpha Châssis SPRL is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Alpha Châssis SPRL is not available. You also can look at reviews of Alpha Châssis SPRL, open positions, location of Alpha Châssis SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alpha Châssis SPRL, Beyne-Heusay (Queue-du-Bois): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alpha Châssis SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alpha Châssis SPRL, Beyne-Heusay (Queue-du-Bois): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alpha Châssis SPRL, employees, financial statistics.