Attracties & Creaties Jan Bogaerts

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Attracties & Creaties Jan Bogaerts
Private companiesMotion Pictures • Attracties & Creaties Jan Bogaerts

Contactgegevens Attracties & Creaties Jan Bogaerts: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Attracties & Creaties Jan Bogaerts: address, phone, fax, email, website, opening hours

Attracties & Creaties Jan Bogaerts

Regio (region): Hoogstraten (Meer), België

Adres (address): Brusselstraat 35A,2321, België

Telefoon (phone): 03 313 49 28 03 313 49 28

Fax (fax): 03 313 49 31 03 313 49 31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Attracties & Creaties Jan Bogaerts: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Attracties & Creaties Jan Bogaerts"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Attracties & Creaties Jan Bogaerts"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Attracties & Creaties Jan Bogaerts, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Attracties & Creaties Jan Bogaerts. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Attracties & Creaties Jan Bogaerts, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Attracties & Creaties Jan Bogaerts. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Attracties & Creaties Jan Bogaerts
Products information Attracties & Creaties Jan Bogaerts

BTW identificatienummer (tax): BE05726318359
Ondernemingsnummer: 2378509521
Hoofdstad (capital): 741,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 668,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Attracties & Creaties Jan Bogaerts zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Attracties & Creaties Jan Bogaerts
(Get full report from official database of BE for Attracties & Creaties Jan Bogaerts)

Aanvulling soorten activiteiten voor Attracties & Creaties Jan Bogaerts
Addition kinds of activities for Attracties & Creaties Jan Bogaerts

26790202. Gerechten, geperste en gegoten pulp: uit aangekocht materiaal | Dishes, pressed and molded pulp: from purchased material
34290404. Tackel blokken, metaal | Tackle blocks, metal
34440200. Metalen ventilatie apparatuur | Metal ventilating equipment
35319905. Chip spreaders, zelfrijdend | Chip spreaders, self-propelled
36120000. Power, distributie en specialiteitstransformatoren | Power, distribution and specialty transformers
50650308. Weerstanden, elektronisch | Resistors, electronic
51220204. Toilet preparaten | Toilet preparations

Werken bij Attracties & Creaties Jan Bogaerts: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Attracties & Creaties Jan Bogaerts: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Attracties & Creaties Jan Bogaerts. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Attracties & Creaties Jan Bogaerts. Looking for open vacancies in other companies

  • Begeleider in de buitenschoolse kinderopvang (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als begeleider buitenschoolse kinderopvang organiseer je het dagelijks onthaal en de dagelijkse opvang van kleuters en lagereschoolkinderen (2,5 tot 12 jaar). Hierbij heb je oog op het creëren van een veilige, geborgen en aangename omgeving rekening houdend met de verschillende behoeften en noden van de individuele kinderen. Je hebt een onthaalfunctie naar ouders en kinderen toe en communiceert op een open en respectvolle manier met ouders, teamgenoten en leidinggevenden. Je biedt creatieve, uitdagende en gevarieerde activiteiten aan, aangepast aan de leeftijd van het kind. Je voert de dagelijkse administratieve taken correct uit. Je wil meewerken aan een warme en stimulerende opvang. Je straalt het nodige enthousiasme uit tijdens het begeleiden van de kinderen. Flexibiliteit is een must!

  • Ervaren productiemedewerker voeding (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een productiemedewerker die interesse heeft om in de voeding te werken. Je staat in voor het maken van verschillende vleesbereidingen waaronder worsten, gerookte ham, spekjes,... Kwaliteitscontrole. Orde en netheid van je werkomgeving.

  • Elektromechanieker (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een elektromechanieker voor het elektrisch en mechanisch onderhoud van machineonderdelen. Verantwoordelijkheden: Onderhoud en herstellingen uitvoeren aan machineonderdelen in het atelier Preventief onderhoud van mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien) Defecte stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen,...) Opsporen van elektrische storingen en zorgen voor een oplossing Instellingen en storingen verhelpen van elektronische aandrijvingen van elektrische machines (relaissturingen, frequentieregelingen) Opvolggegevens van interventies registreren Trefwoorden: elektrisch, elektromechanisch, mechanica,

  • Hulpwerkman elektriciteit (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, residentieel elektricien, is Itzu op zoek naar een hulpwerkman. Taken; kappen, boren, slijpen, etc. Mogelijkheid tot opleiding binnen de firma

  • TIG- en MIG lasser . (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verbindt stukken in verschillende materialen en levert zowel stuk- als seriewerk af op maat voor de klant. Je poliert afgewerkte stukken en bent flexibel genoeg om ook andere gevraagde taken uit te voeren.

  • Huishoudhulpen (m/v). (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES BRUSSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Adecco Home Services biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. We bieden jobs aan over regio Anderlecht/Sint-Pieters-Leeuw, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen, (m/v). Taken: Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren. Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning; Wassen en strijken; Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten.

  • Huishoudhulp Gits (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: MAKKIE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash . Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • CNC OPERATOR (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: COECK

    Type: Vaste Job

    · Algemene bediening van CNC machines voor het op maat verzagen en afwerken van keukenbladen en interieurmaatwerk uit verschillende materialen zoals natuursteen, composiet en keramiek op maat. · Manipulatie van platen met een rolbrug of zwenkkraan. · Afladen van werkstukken met een rolbrug of zwenkkraan. · Verplaatsen van paletten met een heftruck.

  • Accountmanager W- en O-Vl met technische affiniteit | prachtig bedrijf (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleidings- en inwerkperiode, ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en vergroten van ons klantenbestand. Je krijgt een vaste klantenportefeuille in West- en Oost-Vlaanderen, deze bestaat onder meer uit: houthandels, verandabouwers,... Je neemt de verkoop in West- en Oost-Vlaanderen in handen. Je luistert naar de behoeften van je klanten en geeft gepaste informatie en advies. Je biedt technische ondersteuning aan klanten. Je maakt hen enthousiast over de verschillende producten en toont de voordelen die deze bieden op alle vlakken. Je neemt actief deel aan commerciële vergaderingen waar de stand van zaken bekeken wordt en de doelen voor de toekomst vastgelegd worden. Je rapporteert aan de commercieel directeur.

  • Zelfstandig kinderverzorg(st)er (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Baby-Belle Groep

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in een van onze kinderopvang locaties in, voor de dagelijkse verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar. Je kan op een correcte manier met de ouders en collega's overleggen over de verzorging en de ontwikkeling van de kinderen. Je zorgt voor een aangename sfeer, waar kinderen op hun eigen tempo, maar met voldoende positieve stimulans, kunnen ontwikkelen en bij leren. Daarom voorzie je dagelijkse activiteiten aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Daarnaast voer je enkele huishoudelijke taken uit, zoals het onderhouden van de speel en slaapruimtes. Hierbij is oog voor hygiëne en veiligheid van belang.

  • Reclame bedeler in Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Ingenieur Bouwkunde (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Ingenieur voor bouwkundige ( infrastructuur) studies. U zal werken op bouwkundige projecten ( landschap, milieu, wegenis en rioleringen), waar u vooral zal instaan voor de technsiche kant van het project. Indien u een bepaalde specialisatie heeft, houden we daar rekening mee. U werkt dus voor de project manager en u stuurt de tekenaars/ontwerpers aan. U maakt de voorstudies, maakt de berekeningen, laat de plannen opstellen, controleert de plannen, overlegt met de partners (intern en extern), werkt mee aan het lastenboek, volgt mee de planning op, enz... Receptie van het materieel, het controleren van de uitvoering, werfbezoeken, .... behoren tot uw taak.

Zoek naar antwoorden van Attracties & Creaties Jan Bogaerts in sociale netwerken
Look for responds of Attracties & Creaties Jan Bogaerts in social networks

Lees alle opmerkingen voor Attracties & Creaties Jan Bogaerts. Laat een reactie achter voor Attracties & Creaties Jan Bogaerts. Attracties & Creaties Jan Bogaerts bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Attracties & Creaties Jan Bogaerts. Leave a respond for Attracties & Creaties Jan Bogaerts. Attracties & Creaties Jan Bogaerts on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Attracties & Creaties Jan Bogaerts op de google maps. Adres en contacten Attracties & Creaties Jan Bogaerts
Location of Attracties & Creaties Jan Bogaerts on the google maps. Address and contacts of Attracties & Creaties Jan Bogaerts

Andere gerelateerde bedrijven als come Attracties & Creaties Jan Bogaerts Attracties & Creaties Jan Bogaerts: E.A.T.C. BVBA | Filclair Serren Industry NV | Verjans Transport BVBA | Thyssen De Reus N.V. | Verrolux bvba

Other related companies as Attracties & Creaties Jan Bogaerts: E.A.T.C. BVBA | Filclair Serren Industry NV | Verjans Transport BVBA | Thyssen De Reus N.V. | Verrolux bvba

Attracties & Creaties Jan Bogaerts is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Hoogstraten (Meer), België. De volledige naam van het bedrijf is Attracties & Creaties Jan Bogaerts, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05726318359. Het bedrijf Attracties & Creaties Jan Bogaerts bevindt zich op het adres: Brusselstraat 35A,2321. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 741,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 668,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Attracties & Creaties Jan Bogaerts zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Attracties & Creaties Jan Bogaerts is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Attracties & Creaties Jan Bogaerts is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Attracties & Creaties Jan Bogaerts, openstaande posities, locatie van Attracties & Creaties Jan Bogaerts op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Attracties & Creaties Jan Bogaerts is a company, that was registered 1990 in Hoogstraten (Meer) region, Belgium. Full name of company is Attracties & Creaties Jan Bogaerts, company assigned to the tax number BE05726318359. The company Attracties & Creaties Jan Bogaerts is located at the address: Brusselstraat 35A,2321. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 741,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 668,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Attracties & Creaties Jan Bogaerts were not found.
The main activity of Attracties & Creaties Jan Bogaerts is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Attracties & Creaties Jan Bogaerts is not available. You also can look at reviews of Attracties & Creaties Jan Bogaerts, open positions, location of Attracties & Creaties Jan Bogaerts on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Attracties & Creaties Jan Bogaerts, Hoogstraten (Meer): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Attracties & Creaties Jan Bogaerts, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Attracties & Creaties Jan Bogaerts, Hoogstraten (Meer): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Attracties & Creaties Jan Bogaerts, employees, financial statistics.