Attractiefietsen D'Hondt-VDV

Contactgegevens Attractiefietsen D'Hondt-VDV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Attractiefietsen D'Hondt-VDV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Attractiefietsen D'Hondt-VDV

Regio (region): Kruibeke (Bazel), België

Adres (address): Hoogstraat 60,9150, België

Telefoon (phone): 03 774 18 45 03 774 18 45

Fax (fax): 03 744 06 56 03 744 06 56

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Attractiefietsen D'Hondt-VDV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Attractiefietsen D'Hondt-VDV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Attractiefietsen D'Hondt-VDV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Attractiefietsen D'Hondt-VDV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Attractiefietsen D'Hondt-VDV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Attractiefietsen D'Hondt-VDV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Attractiefietsen D'Hondt-VDV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Attractiefietsen D'Hondt-VDV
Products information Attractiefietsen D'Hondt-VDV

BTW identificatienummer (tax): BE03436767578
Ondernemingsnummer: 1758880615
Hoofdstad (capital): 275,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 508,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Attractiefietsen D'Hondt-VDV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Attractiefietsen D'Hondt-VDV
(Get full report from official database of BE for Attractiefietsen D'Hondt-VDV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Attractiefietsen D'Hondt-VDV
Addition kinds of activities for Attractiefietsen D'Hondt-VDV

3442. Metalen deuren, sash, en trim | Metal doors, sash, and trim
17959901. Betonbreuk voor straten en snelwegen | Concrete breaking for streets and highways
28420103. Ontvettend oplosmiddel | Degreasing solvent
34440303. Goten, plaatwerk | Gutters, sheet metal
35680303. Aandrijfkettingen, fietsen of motorfietsen | Drive chains, bicycle or motorcycle
59410101. Aas en pakken | Bait and tackle
73890209. Pijplijn en stroomlijn inspectiedienst | Pipeline and power line inspection service
76920000. Las reparatie | Welding repair

Werken bij Attractiefietsen D'Hondt-VDV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Attractiefietsen D'Hondt-VDV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Attractiefietsen D'Hondt-VDV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Attractiefietsen D'Hondt-VDV. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Restaurant MAKRO 25u (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten bedienen aan de buffetten Klanten bedienen aan de grill Voorbereidend werk in de keuken vaatwasmachine vullen / leegmaken

  • Operator (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Dendermonde zoekt een Operator om het team te vervolledigen. Deze taken worden jou toevertrouwd : Bedienen en bevoorraden van één of meerdere vooraf afgestelde (half)automatische machines voor de bewerking of het maken van allerlei verschillende artikelen. Bewaken van de productieparameters. Het bijsturen van afwijkingen. De juiste mix van grondstoffen maken. Opvolgen van het aanmaak- bereidings- inpak- of afvulproces. In alle stadia de productkwaliteit controleren. Onderhoud en reinigen van de machines.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Erpe-Mere en omstreken (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 14 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO OUDENAARDE - RONSE (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Baliemedewerker Sportoase Duinenwater (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je staat in voor een klantvriendelijk ontvangst van de bezoekers van het sportcomplex en dit zowel persoonlijk, telefonisch als per mail • Correcte informatie verstrekken over aangeboden diensten, tarieven, tijden, abonnementen,... • Organisatie van de dagelijkse werking van de infobalie • Correct verwerken van alle kassaverrichtingen • Verantwoordelijkheid voor enkele administratieve taken (verwerken reservaties,…)

  • Commercieel adviseur verzekeringen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: VERZEKERINGEN MISSIAEN

    Type: Vaste Job

    - het actief beheer van polisdossiers - Het voeren van verkoopactieve adviesgesprekken - Het proactief uitdiepen van bestaande cliënten van het agentschap - Het detecteren van nieuwe mogelijkheden en het contacteren van prospecten binnen het werkgebied

  • Dossierbeheerder Carrosserie (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: TAC

    Type: Vaste Job

    Je maakt afspraken met de klanten en ontvangt hen. Je zorgt voor een zorgvuldig opgebouwd dossier, waar je de communicatie verzorgt tussen de verzekeringsmaatschappij, verzekeringsmakelaar, klant en carrosserie. Je volgt elk dossier op, maakt afspraken voor de herstellingen, zorgt voor foto's en schadeopname, volgt betalingen op en behoud het overzicht over de lopende herstellingen.

  • Customer service medewerker met ervaring binnen FMCG (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gevestigde waarde binnen de FMCG zijn wij op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker die reeds over een gelijkaardige ervaring beschikt binnen een keten of fast moving consumer goods. Je zal als customer service medewerker instaan voor: orderverwerking van A tot Z orderopvolging facturatie voorbereiding van promotionele acties opvolging naar klanten toe van de promoties stimulatie van verkoop (upselling) klachtenopvolging ... Beschik jij over de juiste ervaring en heb jij een zeer goede talenkennis Nederlands, Frans en Engels? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als administratief bediende ben je verantwoordelijk voor volgende taken: Aanmaken en opvolgen van bestellingen bij leveranciers uit de Far East en Europa. Administratie rond het aanvragen van stalen en opstarten van nieuwe producten en assortimenten. Opvragen van technische documenten bij leveranciers en digitaal archiveren in samenwerking met de Quality Control afdeling. Creëren of aanpassen van leveranciers- en artikelfiches. Opvolgen van de flow van nieuwe verpakkingen, item stickers en handleidingen in samenwerking met de grafische afdeling. Rapportering aan de aankoopmanager. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, gelegen te Gavere zijn we op zoek naar een administratief bediende (M/V) met een kritische blik, ter ondersteuning van de aankoopafdeling.  

  • Project Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Het is jouw taak om functioneel leiding te geven aan de betrokken projectmedewerkers. De planning, organisatie en het management van de projecten is jouw eindeverantwoordelijkheid. Je kunt de knelpunten signaleren en neemt ad hoc actie indien nodig. Je rapporteert de voortgang van het project: extern aan de klant en intern aan de business unit manager. Een duidelijke structuur en opvolging in de verschillende fases van de projecten is jouw verantwoordelijkheid. Je houdt altijd rekening met de verwachtingen van de klant.

Zoek naar antwoorden van Attractiefietsen D'Hondt-VDV in sociale netwerken
Look for responds of Attractiefietsen D'Hondt-VDV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Attractiefietsen D'Hondt-VDV. Laat een reactie achter voor Attractiefietsen D'Hondt-VDV. Attractiefietsen D'Hondt-VDV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Attractiefietsen D'Hondt-VDV. Leave a respond for Attractiefietsen D'Hondt-VDV. Attractiefietsen D'Hondt-VDV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Attractiefietsen D'Hondt-VDV op de google maps. Adres en contacten Attractiefietsen D'Hondt-VDV
Location of Attractiefietsen D'Hondt-VDV on the google maps. Address and contacts of Attractiefietsen D'Hondt-VDV

Andere gerelateerde bedrijven als come Attractiefietsen D'Hondt-VDV Attractiefietsen D'Hondt-VDV: Vekemans & Zn NV | A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA | De Smeth NV | Multimedia Shop | Cats Dogs bvba

Other related companies as Attractiefietsen D'Hondt-VDV: Vekemans & Zn NV | A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA | De Smeth NV | Multimedia Shop | Cats Dogs bvba

Attractiefietsen D'Hondt-VDV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Kruibeke (Bazel), België. De volledige naam van het bedrijf is Attractiefietsen D'Hondt-VDV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03436767578. Het bedrijf Attractiefietsen D'Hondt-VDV bevindt zich op het adres: Hoogstraat 60,9150. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 275,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 508,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Attractiefietsen D'Hondt-VDV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Attractiefietsen D'Hondt-VDV is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Attractiefietsen D'Hondt-VDV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Attractiefietsen D'Hondt-VDV, openstaande posities, locatie van Attractiefietsen D'Hondt-VDV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Attractiefietsen D'Hondt-VDV is a company, that was registered 2011 in Kruibeke (Bazel) region, Belgium. Full name of company is Attractiefietsen D'Hondt-VDV, company assigned to the tax number BE03436767578. The company Attractiefietsen D'Hondt-VDV is located at the address: Hoogstraat 60,9150. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 275,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 508,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Attractiefietsen D'Hondt-VDV were not found.
The main activity of Attractiefietsen D'Hondt-VDV is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Attractiefietsen D'Hondt-VDV is not available. You also can look at reviews of Attractiefietsen D'Hondt-VDV, open positions, location of Attractiefietsen D'Hondt-VDV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Attractiefietsen D'Hondt-VDV, Kruibeke (Bazel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Attractiefietsen D'Hondt-VDV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Attractiefietsen D'Hondt-VDV, Kruibeke (Bazel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Attractiefietsen D'Hondt-VDV, employees, financial statistics.