A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA

Contactgegevens A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA

Regio (region): Maaseik, België

Adres (address): Heirweg 27,3680, België

Telefoon (phone): 089 56 49 55; 089 56 53 17 089 56 49 55; 089 56 53 17

Fax (fax): 089 56 52 11; 089 56 49 93 089 56 52 11; 089 56 49 93

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA
Products information A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA

BTW identificatienummer (tax): BE06521728515
Ondernemingsnummer: 9589935302
Hoofdstad (capital): 193,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 570,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA
(Get full report from official database of BE for A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA
Addition kinds of activities for A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA

506402. Elektrische entertainment apparatuur | Electrical entertainment equipment
515903. Veren, huiden en pels | Feathers, hides, and pelts
866100. Religieuze organisaties | Religious organizations
28190920. Strontiumverbindingen of zouten, anorganisch | Strontium compounds or salts, inorganic
34710104. Electroliserende staal | Electrolizing steel
36469900. Commerciële verlichtingsinrichtingen, niet inbegrepen | Commercial lighting fixtures, nec
37430202. Snelle doorvoerauto's en uitrusting | Rapid transit cars and equipment
79970201. Strandclub, lidmaatschap | Beach club, membership

Werken bij A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende bedrijven in en rondom Ninove zoeken we regelmatig productiearbeiders. Je bent flexibel inzetbaar en hebt geen probleem met tijdelijke contracten. Je kan werken in ploegen (6u-14u en 14u-22u) en indien mogelijk de nacht

  • HULPMONTEUR PIPING (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hulp pijpfitter werk je onder leiding van een hoofd lasser/pijpfitter. Je assisteert de hoofd pijpfitter in de vlotte organisatie en montage van buisleidingen bij onze klanten in de meest diverse sectoren. Je monteert buisleidingen en staat in voor het lassen van constructies op werven. Je houdt tevens toezicht op het onderhoud en het correct gebruik van materieel en uitrusting.

  • Werfleider wegenbouw (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider sta je in eerste instantie in voor de voorbereiding en de opvolging van een of meerdere werven. Na een intensieve inwerkperiode word je, als rechterhand van de projectleider, eveneens medeverantwoordelijk voor de organisatorische opvolging van alle activiteiten op de werf. Je bent doorlopend op het terrein, pakt problemen aan, volgt de vordering van de werken op en informeert jouw verantwoordelijke op regelmatige basis over het verloop ervan. Je verzekert de rentabiliteit van je werf en waakt eveneens over de veiligheid en de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

  • Customer Service Specialist (m/v) 1286433 (LAKEN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: LAKEN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Care Specialist sta je in voor een gevarieerd takenpakket. Enerzijds ga je ondersteuning bieden aan de accountmanagers en anderzijds aan de klanten. - Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van een klantenportefeuille in België en Luxemburg; - Je bent volledig zelfstandig en kan de juiste klemtoon leggen op de nog te ondernemen actiepunten binnen je portefeuille en dit zowel naar binnen –en buitendienst, maar ook naar de klanten; - Je staat de klanten bij in geval van vragen of opmerkingen per telefoon en e-mail en neemt autonoom de juiste “call to action”; - Je onderhoudt nauwe contacten met het salesteam en de verschillende afdelingen binnen Professional; - Je maakt zelfstandig offertes/presentaties en controleert contracten op maat van de klant/prospect ; - Je staat in voor het opmaken/beheren van raamcontracten in nauw overleg met de National Account Manager; - Je staat in voor de communicatie naar klanten aangaande promo’s en assortimentswijzigingen; - Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het netwerk (digitale data en informatie klant); - Je bent back-up voor de andere collega’s binnen de afdeling.

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Anderlecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Nevele/Hansbeke (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Jobstudent (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • WEEKENDWERKER MET TALENT (MERKEM)

    Regio: MERKEM

    Bedrijf: DE GROENE VERTE WOON EN ZORG

    Type: Vaste Job

    Hou jij er ook zo van om je boodschappen te doen als er niemand in de winkel is? Zoek je het ideale excuus om niet naar een saai feestje te moeten? Dan hebben we de geknipte job voor jou!

  • Onderhoudsmedewerker (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een betonverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een deeltijdse onderhoudsmedewerker. Je staat mee in voor het algemeen onderhoud binnen het bedrijf. Reinigen van de machines, betonresten verwijderen, gebruik van hogedrukreiniger en piquer. Je werkt van maandag tot vrijdag 6u(maandag tot donderdag 15u45 - 21u45 en op vrijdag start je om 13u) Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • HELPDESK ENGINEER (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: SYSTEMAT

    Type: Werfreserve

    SYSTEMAT is op zoek naar een Helpdesk Medewerker ter versterking van zijn dienst ‘Services’ in Waals-Brabant (Lasne-Waterloo) en/of Wilrijk (Antwerpen) . Als Helpdesk Medewerker biedt u de gebruikers technische bijstand. - U ontvangt oproepen van de klanten onder contract. - U neemt het probleem op zich en probeert het op te lossen door opzoekingen te doen in de databanken en op het web. - U voert de voorgestelde oplossingen in. - U sluit de beëindigde oproepen af en stuurt de niet-opgeloste problemen, naargelang het contract, door naar de betreffende personen (de second level support of de klant). - U doet ook opzoekingen om problemen van het Support team op te lossen.

  • Flexijob zaalmedewerker (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: BRASSERIE DE MIXX

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Brasserie de Mixx staat voor lekker eten en drinken in een sportief kader. Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers.

Zoek naar antwoorden van A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA in sociale netwerken
Look for responds of A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA. Laat een reactie achter voor A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA. A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA. Leave a respond for A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA. A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA op de google maps. Adres en contacten A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA
Location of A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA on the google maps. Address and contacts of A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA

Andere gerelateerde bedrijven als come A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA: BASE TECHNOLOGIES BVBA | Buroda SA | De Bo BVBA | BRUSSELS BY WATER | Alle Bouw Machines NV

Other related companies as A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA: BASE TECHNOLOGIES BVBA | Buroda SA | De Bo BVBA | BRUSSELS BY WATER | Alle Bouw Machines NV

A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Maaseik, België. De volledige naam van het bedrijf is A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06521728515. Het bedrijf A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA bevindt zich op het adres: Heirweg 27,3680. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 193,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 570,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA, openstaande posities, locatie van A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA is a company, that was registered 1999 in Maaseik region, Belgium. Full name of company is A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA, company assigned to the tax number BE06521728515. The company A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA is located at the address: Heirweg 27,3680. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 193,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 570,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA were not found.
The main activity of A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA is not available. You also can look at reviews of A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA, open positions, location of A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA, Maaseik: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA, Maaseik: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA, employees, financial statistics.