BRUSSELS BY WATER

Contactgegevens BRUSSELS BY WATER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRUSSELS BY WATER: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRUSSELS BY WATER

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Akenkaai 2BIS,1000, België

Telefoon (phone): 02 203 64 06 02 203 64 06

Fax (fax): 02 203 07 09 02 203 07 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRUSSELS BY WATER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRUSSELS BY WATER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRUSSELS BY WATER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRUSSELS BY WATER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRUSSELS BY WATER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRUSSELS BY WATER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRUSSELS BY WATER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRUSSELS BY WATER
Products information BRUSSELS BY WATER

BTW identificatienummer (tax): BE05016601562
Ondernemingsnummer: 2134613037
Hoofdstad (capital): 462,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 546,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in BRUSSELS BY WATER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRUSSELS BY WATER
(Get full report from official database of BE for BRUSSELS BY WATER)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRUSSELS BY WATER
Addition kinds of activities for BRUSSELS BY WATER

3644. Niet-stroomdraende bedradingstoestellen | Noncurrent-carrying wiring devices
28210400. Plasticisator / additief gebaseerde plastic materialen | Plasticizer/additive based plastic materials
30690101. Zuurflessen, rubber | Acid bottles, rubber
35719900. Elektronische computers, nec | Electronic computers, nec
38299922. Ultrasone testapparatuur | Ultrasonic testing equipment
47419903. Voorkool van fruit en groenten voor transport | Precooling of fruits and vegetables before transport

Werken bij BRUSSELS BY WATER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRUSSELS BY WATER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRUSSELS BY WATER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRUSSELS BY WATER. Looking for open vacancies in other companies

 • Keukenhulp/hulpkok (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gelegen te Deerlijk zijn wij op zoek naar een keukenhulp/ hulpkok.

 • Verkoper Food (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Verkoper/ verkoopster gezocht voor een tijdelijke functie ter vervanging van een afwezige collega. Jouw takenpakket zal bestaan uit: het aanvullen van de rekken, het adviseren van klanten, kassawerk, ervoor zorgen dat de winkel er steeds netjes bijligt.

 • Verpakker 2-pl (zeer aantrekkelijk loon!!) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Synergie Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de firma Renson in Waregem zijn we op zoek naar een medewerk(st)er voor de verpakkingsafdeling. Volgende taken zullen tot je takenpakket behoren: Je voert een laatste kwaliteitscontrole uit vooraleer je de onderdelen verpakt Je wikkelt de onderdelen in beschermende folie en verpakt ze in kisten Je voorziet de verpakte goederen van het juiste etiket De onderdelen die je verpakt kunnen smalle stukken zijn, maar evengoed brede en zware onderdelen. Daarom is een fysiek goede conditie zeer belangrijk voor deze job.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Wellen (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Grote-Spouwen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROTE-SPOUWEN)

  Regio: GROTE-SPOUWEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Herne (HERNE)

  Regio: HERNE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Rotselaar, 8 uur per week (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor 1 gastgezin wonende te Rotselaar. Het gastgezin zoekt hulp voor de schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Studenten (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP GENK

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een toffe studentenjob?  Wij zoeken regelmatig studenten voor een magazijn in Genk.  Je maakt bestellingen klaar voor leverancier.   Dit zijn vooral pakketjes van online webshops.  Je bent tijdens de week 1 of meerdere dagen beschikbaar.

 • Jobstudent Buurtslagers Smatch Tienen (Regio Tienen)

  Regio: Regio Tienen

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

 • student bakkershulp (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Studentenjob

  Voor een grote bakkerij in Oostkamp zoeken wij een student bakkershulp. Taken : brood snijden boterkoeken afwerken (suiker, chocolade, confituur aanbrengen) onderhoud van de werkplaats (tafels, afwasmachine)

 • Vastgoedmakelaar verkoop (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: IMMO VL

  Type: Vaste Job

  Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Met de nodige feeling bouw je mee aan de groei van ons kantoor in Mol. Je werkt mee aan het uitbouwen van onze portefeuille en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden en de correcte afhandeling ervan.

 • Zelfstandig podoloog - Campus Rumst en Bornem (REET)

  Regio: REET

  Bedrijf: HEILIGE FAMILIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  AZ Rivierenland (AZ Heilige Familie Rumst en Sint-Jozefkliniek Bornem & Willebroek) is op zoek naar een enthousiaste zelfstandige podoloog. Je staat in voor de podologische raadpleging 2 dagen per week op campus Rumst en 1 dag per week op campus Bornem. Je staat in voor preventie, screening en behandeling van de diabetes voet. Dit zowel bij de ambulante als de gehospitaliseerde patiënt. Je voert instrumentele behandelingen en wondzorg uit bij andere risico groepen zoals, vaatlijden, neurologische stoornissen, reumavoet, …. Je werkt zelfstandig in supervisie met diabetologen en je hebt een nauwe samenwerking met andere disciplines binnen het ziekenhuis, vb. geriatrie, nierdialyse, vaatheelkunde, plastische heelkunde, orthopedie, … . Je werkt zelfstandig na een inwerkperiode.

Zoek naar antwoorden van BRUSSELS BY WATER in sociale netwerken
Look for responds of BRUSSELS BY WATER in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRUSSELS BY WATER. Laat een reactie achter voor BRUSSELS BY WATER. BRUSSELS BY WATER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRUSSELS BY WATER. Leave a respond for BRUSSELS BY WATER. BRUSSELS BY WATER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRUSSELS BY WATER op de google maps. Adres en contacten BRUSSELS BY WATER
Location of BRUSSELS BY WATER on the google maps. Address and contacts of BRUSSELS BY WATER

Andere gerelateerde bedrijven als come BRUSSELS BY WATER BRUSSELS BY WATER: I.K.S.O.-INSTITUUT VOOR KATHOLIEK SECUNDAIR ONDERWIJS DENDERLEEUW | All-Stage BVBA | LNE International NV | Autocars De Polder N.V. | Individual

Other related companies as BRUSSELS BY WATER: I.K.S.O.-INSTITUUT VOOR KATHOLIEK SECUNDAIR ONDERWIJS DENDERLEEUW | All-Stage BVBA | LNE International NV | Autocars De Polder N.V. | Individual

BRUSSELS BY WATER is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is BRUSSELS BY WATER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05016601562. Het bedrijf BRUSSELS BY WATER bevindt zich op het adres: Akenkaai 2BIS,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 462,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 546,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in BRUSSELS BY WATER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRUSSELS BY WATER is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRUSSELS BY WATER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRUSSELS BY WATER, openstaande posities, locatie van BRUSSELS BY WATER op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BRUSSELS BY WATER is a company, that was registered 2013 in Brussel region, Belgium. Full name of company is BRUSSELS BY WATER, company assigned to the tax number BE05016601562. The company BRUSSELS BY WATER is located at the address: Akenkaai 2BIS,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 462,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 546,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in BRUSSELS BY WATER were not found.
The main activity of BRUSSELS BY WATER is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BRUSSELS BY WATER is not available. You also can look at reviews of BRUSSELS BY WATER, open positions, location of BRUSSELS BY WATER on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRUSSELS BY WATER, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRUSSELS BY WATER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRUSSELS BY WATER, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRUSSELS BY WATER, employees, financial statistics.