KANTOORSERVICE 2000 VOF

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • KANTOORSERVICE 2000 VOF
Private companiesUnited States Postal Service • KANTOORSERVICE 2000 VOF

Contactgegevens KANTOORSERVICE 2000 VOF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KANTOORSERVICE 2000 VOF: address, phone, fax, email, website, opening hours

KANTOORSERVICE 2000 VOF

Regio (region): Dendermonde (Baasrode), België

Adres (address): Kloosterstraat 96,9200, België

Telefoon (phone): 0486 67 03 52 0486 67 03 52

Fax (fax): 052 33 20 62 052 33 20 62

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KANTOORSERVICE 2000 VOF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KANTOORSERVICE 2000 VOF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KANTOORSERVICE 2000 VOF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KANTOORSERVICE 2000 VOF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KANTOORSERVICE 2000 VOF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KANTOORSERVICE 2000 VOF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KANTOORSERVICE 2000 VOF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KANTOORSERVICE 2000 VOF
Products information KANTOORSERVICE 2000 VOF

BTW identificatienummer (tax): BE07002929687
Ondernemingsnummer: 9253753662
Hoofdstad (capital): 879,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 747,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in KANTOORSERVICE 2000 VOF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KANTOORSERVICE 2000 VOF
(Get full report from official database of BE for KANTOORSERVICE 2000 VOF)

Aanvulling soorten activiteiten voor KANTOORSERVICE 2000 VOF
Addition kinds of activities for KANTOORSERVICE 2000 VOF

5082. Bouw- en mijnbouwmachines | Construction and mining machinery
399911. Modellen, behalve speelgoed | Models, except toy
655300. Begraafplaatsonderdelen en ontwikkelaars | Cemetery subdividers and developers
769400. Armature rewinding winkels | Armature rewinding shops
24990400. Beeld- en spiegelframes, hout | Picture and mirror frames, wood
27910101. Linotype samenstelling, voor de drukkerij | Linotype composition, for the printing trade
59950000. Optische goederen winkels | Optical goods stores
83220303. Rampenservice | Disaster service
86990100. Atletische organisaties | Athletic organizations

Werken bij KANTOORSERVICE 2000 VOF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KANTOORSERVICE 2000 VOF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KANTOORSERVICE 2000 VOF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KANTOORSERVICE 2000 VOF. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente takelwagenchauffeur (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Geraardsbergen zijn we op zoek naar een takelwagenchauffeur: Je zal wagens takelen en depanneren regio Geraardsbergen. 1 weekend/maand ben je van wacht.

  • Elektromechanieker voor outsourcing! (m/v) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als elektromechanieker sta je in voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

  • Boekhoudkundig Medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen te Ternat, zoeken we een boekhoudkundig-administratief medewerker: - Boekhouding van A tot Y in expert M plus - Administratieve opvolging van de werven - Opmaak signalisatievergunningen - Algemene administratie (Archief, telefonie, briefwisseling, enz.)

  • Magazijnier (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in het verhuur van onder andere hoogtewerkers en opent een nieuwe vestiging in Londerzeel. Voor deze site zijn zoeken zij een gemotiveerde hulptechnieker - magazijnier. - Je staat in voor de receptie van inkomende machines en het klaarmaken van uitgaande machines. - Je scant de inkomende en uitgaande machines, registreert deze correct in het systeem en zet deze op locatie. - Verder controleer je de werking van deze machines en reinigt ze zodat ze in goede staat naar de klant kunnen vertrekken. - Kleine technische storingen tracht je zelf op te lossen, grotere problemen stem je eerst af met de technische dienst in Antwerpen. - Je bouwt een goede kennis op over de werking van deze werktuigen om zo je eigen vakkennis te maximaliseren. - De uitgaande machines voorzie je tevens van de nodige documenten en de juiste uitrusting. - Daarnaast sta je klanten telefonisch te woord en biedt hen een optimale service aan.

  • projectleider (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in dakwerken zijn hiervoor op zoek naar 2 projectleiders  Je staat in voor de technische voorbereiding van projecten. Je organiseert en coördineert de werven op het vlak van mensen en middelen met het oog op kwaliteit, veiligheid en rendabiliteit. Dit alles binnen de afgesproken deadlines. Je stuurt de onderaannemers aan en lost eventuele problemen op Je voert de nodige werfbezoeken uit om de technische uitvoering te waarborgen Je waakt over de correcte toepassing van alle procedures en voorschriften inzake veiligheid. Je bezorgt gegevens betreffende de uitgevoerde werken aan de administratie, kijkt de aankoopfacturen na en maakt indien nodig duidelijke afspraken op papier met opdrachtgevers en onderaannemers. Je controleert nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten.

  • Magazijnverantwoordelijke (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Heusden zijn we op zoek naar een magazijnverantwoordelijke.  Ben jij iemand die nauwgezet en met veel verantwoordelijkheidszin het magazijn coördineert en opvolgt? Kan je zelfstandig aan de slag gaan om alles op de juiste plaats te krijgen? Dan ben jij de persoon die ze zoeken! Functieomschrijving Coördineert de levering van het meubilair en de toestellen bij onze werven Coachend en organiseert de taken tussen de chauffeurs Volgt de volledige regelgeving en wetgeving op mbt transport en voert deze alzo uit Bepaalt het onderhoud en keuringen van de vrachtwagens, Bepaalt de laadschema's van de vrachtwagens Bepaalt de routeschema's van de vrachtwagens Organiseert het magazijn mbt klaarzetten en ontvangen van leveranciers Ontvangt de dagelijkse goederen en zet de dagelijkst bestelorders klaar Controleert volledig de uitgaande goederen ( zowel klanten als plaatsers) Je beheert het klein magazijn mbt hulpgoederen plaatsers en zorgt dat deze afgesloten is Beheert het machinepark van de plaatsers en pleegt overleg mbt aankopen Zorgt voor dagelijkse orde, netheid en structuur in het magazijn Heeft een up to date overzicht van de te leveren goederen en te ontvangen goederen Registreert de in en uitboekingen in het systeem van toepassing Beheert de aankoop van machines en hulpmiddelen ( min stock enz.) Heeft dagelijks overleg met magazijn coördinator  mbt de te ontvangen leveringen en aankopen

  • Projectleider (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectleider regio Gent zal je volgende taken uitvoeren: Je zorgt zelfstandig voor de integrale werfvoorbereiding. Dit gaat van de planningen opmaken bestek door en door kennen materiaal ? materieellijsten opstellen? Het aansturen op de werf van eigen arbeiders en ploegbazen onderaannemers? Je zorgt in dit segment ook voor de opvolging van de onderaannemers en eventuele bijsturingen waar nodig. Naar medewerkers toe volg je de ziekte en eventuele arbeidsongevallen op je signaleert tijdige problemen en bewaakt de positieve werksfeer Het enthousiast deelnemen aan werfvergaderingen Zoeken naar oplossingen alternatieve werkmethodes nieuwe technieken en innovaties Correct budgetbeheer: je bent verantwoordelijk voor het financieel resultaat van de toegewezen werven

  • Medewerker dienstencheques assistentiewoningen (m/v) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Time for Quality

    Type: Dienstenchequebaan

    Een assistentiewoning combineert de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen woning. Senioren wonen er zelfstandig, maar kunnen een beroep doen op gemeenschappelijke diensten zoals poetshulp, warme maaltijden, thuisverpleging etc. Houd je van afwisseling in je takenpakket? Geeft het je voldoening als alles netjes en proper is? Heb je een hart voor senioren en ben je positief ingesteld? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Opglabbeek - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student verkoop charcuterie Zwijnaarde (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Zwijnaarde? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Kelner (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DE CELT

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: bediening van de zaal en de toog; betalingen ontvangen; tafels opruimen; materiaal aanvullen.

Zoek naar antwoorden van KANTOORSERVICE 2000 VOF in sociale netwerken
Look for responds of KANTOORSERVICE 2000 VOF in social networks

Lees alle opmerkingen voor KANTOORSERVICE 2000 VOF. Laat een reactie achter voor KANTOORSERVICE 2000 VOF. KANTOORSERVICE 2000 VOF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KANTOORSERVICE 2000 VOF. Leave a respond for KANTOORSERVICE 2000 VOF. KANTOORSERVICE 2000 VOF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KANTOORSERVICE 2000 VOF op de google maps. Adres en contacten KANTOORSERVICE 2000 VOF
Location of KANTOORSERVICE 2000 VOF on the google maps. Address and contacts of KANTOORSERVICE 2000 VOF

Andere gerelateerde bedrijven als come KANTOORSERVICE 2000 VOF KANTOORSERVICE 2000 VOF: O.P.R. sccrl | ONDERNEMINGEN BULCKE NV | Bibliotheek voor Varenden VZW | Liftal Belgium NV | Bytes Com

Other related companies as KANTOORSERVICE 2000 VOF: O.P.R. sccrl | ONDERNEMINGEN BULCKE NV | Bibliotheek voor Varenden VZW | Liftal Belgium NV | Bytes Com

KANTOORSERVICE 2000 VOF is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Dendermonde (Baasrode), België. De volledige naam van het bedrijf is KANTOORSERVICE 2000 VOF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07002929687. Het bedrijf KANTOORSERVICE 2000 VOF bevindt zich op het adres: Kloosterstraat 96,9200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 879,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 747,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in KANTOORSERVICE 2000 VOF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KANTOORSERVICE 2000 VOF is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KANTOORSERVICE 2000 VOF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KANTOORSERVICE 2000 VOF, openstaande posities, locatie van KANTOORSERVICE 2000 VOF op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

KANTOORSERVICE 2000 VOF is a company, that was registered 2005 in Dendermonde (Baasrode) region, Belgium. Full name of company is KANTOORSERVICE 2000 VOF, company assigned to the tax number BE07002929687. The company KANTOORSERVICE 2000 VOF is located at the address: Kloosterstraat 96,9200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 879,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 747,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in KANTOORSERVICE 2000 VOF were not found.
The main activity of KANTOORSERVICE 2000 VOF is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of KANTOORSERVICE 2000 VOF is not available. You also can look at reviews of KANTOORSERVICE 2000 VOF, open positions, location of KANTOORSERVICE 2000 VOF on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over KANTOORSERVICE 2000 VOF, Dendermonde (Baasrode): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KANTOORSERVICE 2000 VOF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KANTOORSERVICE 2000 VOF, Dendermonde (Baasrode): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KANTOORSERVICE 2000 VOF, employees, financial statistics.