Bytes Com

Contactgegevens Bytes Com: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bytes Com: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bytes Com

Regio (region): Brussels B - 1060 - BE, België

Adres (address): Rue Saint-Bernard 11 Bt5, België

Telefoon (phone): +33 01 56 58 60 60 +33 01 56 58 60 60

Fax (fax): +33 01 56 58 60 61 +33 01 56 58 60 61

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bytes Com: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bytes Com"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bytes Com"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bytes Com, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bytes Com. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bytes Com, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bytes Com. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bytes Com
Products information Bytes Com

BTW identificatienummer (tax): BE03117340087
Ondernemingsnummer: 3738891601
Hoofdstad (capital): 858,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 895,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Bytes Com zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bytes Com
(Get full report from official database of BE for Bytes Com)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bytes Com
Addition kinds of activities for Bytes Com

02790400. Binnenlandse dieren boerderijen | Domestic animal farms
34839912. Raketten (munitie) | Rockets (ammunition)
35320409. Shuttleauto's, ondergronds | Shuttle cars, underground
73590201. Coin-operated video game verhuur | Coin-operated video game rental
73899947. Solvents recovery service | Solvents recovery service

Werken bij Bytes Com: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bytes Com: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bytes Com. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bytes Com. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - Zeehaven (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Merelbeke zijn we op zoek naar een chauffeur C. Je staat in voor het aan- en afvoeren van te recycleren metaal in de Gentse Zeehaven. Je zal voornamelijk binnen de haven rijden. Het laden en lossen doe je via kraanbediening op de vrachtwagen.

  • Schoonmaker m/v (Vaste voormiddagploeg 5u-13u) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde schoonmaker / schoonmaakster. Je staat in voor het poetsen van de kantoren, toiletten en ook deels de productieruimte.

  • poetshulp dienstencheques regio Nijlen - Lier - Kessel (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: PLUMEAU.NET

    Type: Dienstenchequebaan

    poetshulp bij particulieren in de regio Nijlen - Lier -Kessel

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren. Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MIDDELKERKE-WESTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTENDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Middelkerke - Westende zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Student lader-losser tijdelijke opdracht (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Ninove zijn we op zoek naar een aantal studenten die beschikbaar zijn in het weekend van 1 en 2 september om een aantal uren te helpen met het uitladen van een vrachtwagen en het opstellen van tenten.

  • INTERNATIONALE SALES ENGINEER (BE768612) (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: MARELEC FOOD TECHNOLOGIES

    Type: Vaste Job

    Marelec Food Technologies in Nieuwpoort ontwerpt en produceert hoogtechnologische weeg-, sorteer- en portioneersystemen voor de voedingsindustrie (vis, vlees en gevogelte). Hun jarenlange ervaring en knowhow resulteren in op maat gemaakte systemen, die wereldwijd ingezet worden. Een dynamisch team van 89 medewerkers en een internationaal netwerk van agenten dragen bij aan de sterke marktpositie in meer dan 30 landen. Om hun verdere groei te ondersteunen, zijn zij op zoek naar een (m/v) INTERNATIONALE SALES ENGINEER Farmer of Hunter met internationale verkoopervaring en technische affiniteit Functie Als Sales Engineer sta je in voor de verkoop van ‘custom made’ projecten binnen een vooraf bepaalde regio (Amerika, Azië, Midden-Oosten). Na een grondige technische opleiding ondersteun je de lokale distributeurs tijdens het verkoopproces bij eindklanten. Dit zowel op technisch vlak (mechanisch & applicaties/software), op vlak van toepassingsmogelijkheden als naar prijszetting toe. Je tracht een oplossing op maat te bieden. Je treedt in nauw overleg met de projectleiders om de haalbaarheid van potentiële projecten te beoordelen. Ook tijdens de uitvoering van het project blijf je het aanspreekpunt voor de distributeur en/of eindklant. Je streeft naar een optimale en proactieve opvolging na installatie. Je bezoekt op zeer regelmatige basis je rechtstreekse klanten (distributie), met het oog op het uitbouwen van sterke klantenrelaties. Je informeert hen over nieuwe mogelijkheden en productspecificaties, o.a. door het geven van demonstraties (ook aan eindklanten, indien nodig). Je vertegenwoordigt Marelec op internationale beurzen binnen machinebouw en voeding en gebruikt die momenten om up to date te blijven over tendenzen, de concurrentie en andere evoluties in de markt. Je deelt best practices met je collega-sales engineers & business development en werkt nauw samen met je backoffice collega, die in staat voor de uitwerking van offertes. Je maakt verslag van je ondernomen acties en resultaten. Je volgt proactief de ‘hangende’ offertes op. Je rapporteert aan de Commercieel Directeur.

  • Specialist marktanalyse & product management (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal voedingsbedrijf regio Roeselare zijn we op zoek naar een specialist marktanalyse & product management. Door je grondige kennis en sterke analyse van de markt, de klanten, producten, trends, etc. vorm je een belangrijke schakel tussen de sales afdeling, productie, aankoop en R&D en teken je mee het strategisch commercieel beleid uit voor alle productcategorieën. Je bent ook verantwoordelijk voor het communicatiebeleid, om zo een coherent beeld van de organisatie naar buiten te brengen. Na een grondige interne opleiding op groepsniveau, beng je omzet, winst, productengamma, klanten, commerciële historiek, markt, concurrentie, trends & ontwikkelingen etc. via onderzoek en store checks permanent in kaart. Je doet de nodige analyses, krijgt zicht op het globale salesgebeuren, verwerft een duidelijk beeld van de huidige en toekomstige positionering en treedt op als interne adviseur. Je neemt deel aan verschillende projectgroepen, volgt de introductie van nieuwe klanten en producten op, analyseert de effectiviteit van commerciële acties, rapporteert de resultaten en formuleert nieuwe en/of verbetervoorstellen. Dit moet bijdragen tot het nemen van juiste strategische, commerciële beslissingen en het verder uitbouwen van de marktpositie en operationele performantie binnen de groep. Als communicatiespecialist, waak je over het imago van de organisatie en een uniforme bedrijfscommunicatie en treedt intern op als specialist en adviseur.

  • callcenter medewerker vastgoed (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: PEETERS & GIOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mensen die hun woning verkopen opbellen om afspraken vast te leggen met een immokantoor om de mogelijkheden te bespreken. Ervaring vereist. Aangevuld met administratief werk.

  • Reservation en Office Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HERBERT FOUNDATION

    Type: Zelfstandige activiteit

    Herbert Foundation is op zoek naar een freelance Reservation en Office Manager. Het betreft gevarieerde coördinerende en administratieve taken. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van het vrijwilligersteam (gidsen en toezichters), het opmaken van de planning en de opvolging van de bijhorende administratie. Je ben verantwoordelijk voor het aansturen van de baliemedewerker. Je beheert de reservaties van groepsbezoeken en de inschrijvingen voor events. Je bent verantwoordelijk voor de zakelijke werking van de balie (kassa afrekeningen, facturatie groepsbezoeken, kostenstaten vrijwilligers). Je behoudt een overzicht op het budget van de balie (inkomsten, uitgaves) en de bezoekersaantallen. Als Office Manager sta je in voor het beheer van de voorraad en stock van bureaubenodigdheden, het plaatsen van bestellingen, het opvolgen van internationale verzendingen en het superviseren van de netheid van de Ontvangst en tentoonstellingsruimte.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Nevele/Deinze/Nazareth) - Zelfstandige basis (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, verscheidene woon- en zorgcentra, zoeken wij freelanceverpleegkundige. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • Halian - Office 365 Administrator (ESCH-SUR-ALZETTE)

    Regio: ESCH-SUR-ALZETTE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nous recherchons actuellement pour le compte de notre client un Office 365 Administrator pour une mission d'une durée de 3 mois extensible à 1 an.     Profil Connaissances requises :  Exchange online OneDrive for Business Skype for Business  Des connaissances dans les domaines suivants étant considérées comme un atout :  Groups Teams SharePoint online  Langue de travail : anglais obligatoire : B2 à C2

Zoek naar antwoorden van Bytes Com in sociale netwerken
Look for responds of Bytes Com in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bytes Com. Laat een reactie achter voor Bytes Com. Bytes Com bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bytes Com. Leave a respond for Bytes Com. Bytes Com on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bytes Com op de google maps. Adres en contacten Bytes Com
Location of Bytes Com on the google maps. Address and contacts of Bytes Com

Andere gerelateerde bedrijven als come Bytes Com Bytes Com: Wijns Pascale | Messaline | PROMATA SA | BCA-Benelux Coating Applications NV | Geers Industrie N.V.

Other related companies as Bytes Com: Wijns Pascale | Messaline | PROMATA SA | BCA-Benelux Coating Applications NV | Geers Industrie N.V.

Bytes Com is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Brussels B - 1060 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Bytes Com, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03117340087. Het bedrijf Bytes Com bevindt zich op het adres: Rue Saint-Bernard 11 Bt5. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 858,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 895,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Bytes Com zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bytes Com is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bytes Com is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bytes Com, openstaande posities, locatie van Bytes Com op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bytes Com is a company, that was registered 2017 in Brussels B - 1060 - BE region, Belgium. Full name of company is Bytes Com, company assigned to the tax number BE03117340087. The company Bytes Com is located at the address: Rue Saint-Bernard 11 Bt5. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 858,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 895,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Bytes Com were not found.
The main activity of Bytes Com is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bytes Com is not available. You also can look at reviews of Bytes Com, open positions, location of Bytes Com on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bytes Com, Brussels B - 1060 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bytes Com, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bytes Com, Brussels B - 1060 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bytes Com, employees, financial statistics.