BCA-Benelux Coating Applications NV

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • BCA-Benelux Coating Applications NV
Private companiesUnited States Postal Service • BCA-Benelux Coating Applications NV

Contactgegevens BCA-Benelux Coating Applications NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BCA-Benelux Coating Applications NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BCA-Benelux Coating Applications NV

Regio (region): Ternat (Sint-Katherina-Lombeek), België

Adres (address): Heidestraat 29A,1742, België

Telefoon (phone): 02 581 04 04 02 581 04 04

Fax (fax): 02 581 03 05 02 581 03 05

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BCA-Benelux Coating Applications NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BCA-Benelux Coating Applications NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BCA-Benelux Coating Applications NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BCA-Benelux Coating Applications NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BCA-Benelux Coating Applications NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BCA-Benelux Coating Applications NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BCA-Benelux Coating Applications NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BCA-Benelux Coating Applications NV
Products information BCA-Benelux Coating Applications NV

BTW identificatienummer (tax): BE07292144775
Ondernemingsnummer: 4644165039
Hoofdstad (capital): 224,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 203,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in BCA-Benelux Coating Applications NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BCA-Benelux Coating Applications NV
(Get full report from official database of BE for BCA-Benelux Coating Applications NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BCA-Benelux Coating Applications NV
Addition kinds of activities for BCA-Benelux Coating Applications NV

379500. Tanks en tank componenten | Tanks and tank components
27890301. Alleen bindend: boeken, pamfletten, tijdschriften, enz. | Binding only: books, pamphlets, magazines, etc.
33989905. Tempering van metaal | Tempering of metal
35680101. Lagers, vlakte | Bearings, plain
38210201. Worktables, laboratorium | Worktables, laboratory
38220105. Koelregelaars (druk) | Refrigeration controls (pressure)
51729904. nafta | Naptha

Werken bij BCA-Benelux Coating Applications NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BCA-Benelux Coating Applications NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BCA-Benelux Coating Applications NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BCA-Benelux Coating Applications NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Keukenhulp (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van afwisseling en de drukte die in een keuken heerst? Je zoekt een job als keukenhulp regio Deinze en wil zelf ook kleinere gerechten bereiden? Dan hebben wij de job voor jou! Voor een eethuis te Deinze zijn wij op zoek naar nieuwe keukenmedewerkers, zowel deeltijds als voltijdse mogelijkheden. Jouw belangrijkste taken zijn: borden dresseren opwarmen van bereide maaltijden salades & dessert maken keuken op orde houden & reinigen kleinere gerechten bereiden

  • ELEKTRICIEN MET RIJBEWIJS C m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn DRINGEND op zoek naar een ELEKTRICIEN MET RIJBEWIJS C m/v Montage en onderhoud van camerasystemen. Je zal camera's plaatsen en aansluiten. 

  • Supervisor dispatching (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is al jarenlang een begrip op het vlak van verhuizen en logistiek. Door hun internationale karakter en groei zijn wij op zoek naar een supervisor voor de dispatching afdeling. Als supervisor ben jij verantwoordelijk voor de militaire verhuisopdrachten, zowel nationaal als internationaal. Daarnaast sta je in voor het commerciële luik dat hierbij komt kijken. Elke dag opnieuw streef jij daar een optimaal rendement van jou beschikbare middelen; Je weet dan ook als geen ander jouw team aan te sturen, de planningen op te maken en volgt alles nauwkeurig op. Een greep uit jouw takenpakket? - Je staat in voor het opmaken en opvolging van de planning. Samen met je team plan je de ritten en verkoopsopdrachten - Je hebt regelmatig contact met de chauffeurs, verhuizers en klanten. - Je stuurt je team bij waar nodig - Je volgt de administratie die bij het transport komt kijken op. - Je gaat steeds op zoek naar de meest efficiënte methodes en wegen - Je geniet van je koffie en de toffe babbel met je collega's

  • Conventioneel Draaier/Frezer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de voorbereiding instelling en bediening van de conventionele draaibank. U houdt niet van seriewerk u hoeft nooit hetzelfde stuk 2x te maken.

  • MECANICIEN (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent in het bezit van een technisch A2 diploma of gelijkwaardig door ervaring. Je kan minstens 3 tot 5 jaar relevante praktijkervaring voorleggen. Je hebt een uitstekende algemene kennis op gebied van mechanica. Je hebt ook minstens een basis van conventioneel draaien/frezen. Je kan je behelpen met de elektrode halfautomaat en/of TIG. Je kan montageplannen lezen en bent in staat om zowel zelfstandig als in groep een opdracht tot een goed einde te brengen. Je bent een teamplayer die door constructief overleg met collega's of met de klant oplossingen kan aanpakken. Je hebt een uitgesproken brede interesse in techniek en mechaniek. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en je bent bereid je met de firmawagen te verplaatsen in de regio West- en Oostvlaanderen. Je bent flexibel naar ploegen toe dag en twee ploegen vormen voor jou geen probleem.

  • Allround onderhoudstechnieker (MOERBEKE)

    Regio: MOERBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verrichten van onderhoud en reparatiewerkzaamheden. Signaleren en oplossen van technische storingen. Allerhande klusjes die het werken aangenamer maakt. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een ambitieus en groeiend bedrijf waarin plaats is voor doorgroeimogelijkheden.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP (M/V) LOVENDEGEM (deeltijds - zelf te kiezen) (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulpen Regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME LUMMEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je taken bestaan voornamelijk uit poetsen, strijken, ramen wassen. Dagen en uren zijn bespreekbaar. Full of Part time

  • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Herne (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • Passie om als student of flexijobber te werken in toffe horecazaken! (m/v) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor verscheidene van onze toffe en goed draaiende horecaklanten, zijn wij op zoek naar enthousiaste, vlotte studenten en of flexijobbers voor leuke opdrachten! Er zijn verscheidene taken die bij jou kunnen passen: * het bedienen van klanten, * het brengen van drankjes en afruimen, * meewerken in de keuken,.. Als je al beschikt over enige horeca-ervaring is dit een mooi pluspunt! We bieden je afwisselend werk, aangename werksfeer en een goede verloning en een tewerkstelling van langere duur naargelang je beschikbaarheid!

  • Draaier frezer (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: PLASMAJET ADVANCED COATINGS

    Type: Vaste Job

    Als CNC draaier/frezer/slijper ben je opsteller en bediender van de CNC-banken. Je wordt ingezet voor zowel de voorbeiding, productie als nazorg van de werkstukken. Je mag zelfstandig programmeren en werkstukken afwerken. Stukwerk, geen serieproductie!

Zoek naar antwoorden van BCA-Benelux Coating Applications NV in sociale netwerken
Look for responds of BCA-Benelux Coating Applications NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BCA-Benelux Coating Applications NV. Laat een reactie achter voor BCA-Benelux Coating Applications NV. BCA-Benelux Coating Applications NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BCA-Benelux Coating Applications NV. Leave a respond for BCA-Benelux Coating Applications NV. BCA-Benelux Coating Applications NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BCA-Benelux Coating Applications NV op de google maps. Adres en contacten BCA-Benelux Coating Applications NV
Location of BCA-Benelux Coating Applications NV on the google maps. Address and contacts of BCA-Benelux Coating Applications NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BCA-Benelux Coating Applications NV BCA-Benelux Coating Applications NV: Legein F | Auto Pro | Autocars Jean Vandermeersch | Vamico NV | Computeam BVBA

Other related companies as BCA-Benelux Coating Applications NV: Legein F | Auto Pro | Autocars Jean Vandermeersch | Vamico NV | Computeam BVBA

BCA-Benelux Coating Applications NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Ternat (Sint-Katherina-Lombeek), België. De volledige naam van het bedrijf is BCA-Benelux Coating Applications NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07292144775. Het bedrijf BCA-Benelux Coating Applications NV bevindt zich op het adres: Heidestraat 29A,1742. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 224,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 203,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in BCA-Benelux Coating Applications NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BCA-Benelux Coating Applications NV is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BCA-Benelux Coating Applications NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BCA-Benelux Coating Applications NV, openstaande posities, locatie van BCA-Benelux Coating Applications NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BCA-Benelux Coating Applications NV is a company, that was registered 2014 in Ternat (Sint-Katherina-Lombeek) region, Belgium. Full name of company is BCA-Benelux Coating Applications NV, company assigned to the tax number BE07292144775. The company BCA-Benelux Coating Applications NV is located at the address: Heidestraat 29A,1742. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 224,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 203,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in BCA-Benelux Coating Applications NV were not found.
The main activity of BCA-Benelux Coating Applications NV is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BCA-Benelux Coating Applications NV is not available. You also can look at reviews of BCA-Benelux Coating Applications NV, open positions, location of BCA-Benelux Coating Applications NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BCA-Benelux Coating Applications NV, Ternat (Sint-Katherina-Lombeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BCA-Benelux Coating Applications NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BCA-Benelux Coating Applications NV, Ternat (Sint-Katherina-Lombeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BCA-Benelux Coating Applications NV, employees, financial statistics.