X Y Z FRANCHISING SPRL

Contactgegevens X Y Z FRANCHISING SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data X Y Z FRANCHISING SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

X Y Z FRANCHISING SPRL

Regio (region): Oupeye (Haccourt), België

Adres (address): Avenue Libert Froidmont 101,4684, België

Telefoon (phone): 04 379 35 66; 04 358 17 00 04 379 35 66; 04 358 17 00

Fax (fax): 087 44 72 71; 04 358 47 00 087 44 72 71; 04 358 47 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) X Y Z FRANCHISING SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "X Y Z FRANCHISING SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "X Y Z FRANCHISING SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van X Y Z FRANCHISING SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen X Y Z FRANCHISING SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of X Y Z FRANCHISING SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees X Y Z FRANCHISING SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti X Y Z FRANCHISING SPRL
Products information X Y Z FRANCHISING SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04454101562
Ondernemingsnummer: 8322113037
Hoofdstad (capital): 631,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 496,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in X Y Z FRANCHISING SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor X Y Z FRANCHISING SPRL
(Get full report from official database of BE for X Y Z FRANCHISING SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor X Y Z FRANCHISING SPRL
Addition kinds of activities for X Y Z FRANCHISING SPRL

781299. Film- en videoproductie, anders | Motion picture and video production, nec
01390201. Pindakaas | Peanut farm
22580302. Netwerk gemaakt op een kant of net machine | Netting made on a lace or net machine
23860202. Kleding, schapenbekleed | Garments, sheep-lined
23999904. Kaasverbanden, gemaakt van aangekochte materialen | Cheese bandages, made from purchased materials
28690201. ethyleen | Ethylene
36710204. Electron buizen, ontvangst type | Electron tubes, receiving type
51120400. Computer- en fotokopieerapparaten | Computer and photocopying supplies
57220207. Microgolfovens | Microwave ovens

Werken bij X Y Z FRANCHISING SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in X Y Z FRANCHISING SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor X Y Z FRANCHISING SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for X Y Z FRANCHISING SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC draaier / montage technieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Cnc draaien, frezen, vakslijpen en rondslijpen: - Materiaal in de machines plaatsen en nameten van de afgewerkte onderdelen. -Machine aanpassen bij afwijkingen -Machine zelf programmeren en bedienen na opleiding Conventioneel draaien, frezen en slijpen: - Aan de hand van technische tekeningen bepaalde onderdelen aanmaken.

  • Sorteermedewerkers kledij - Voltijds!Dag! (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt een 2-tal sorteerposten aangeleerd , naargelang planning wordt je ingeschakeld op je vaste post. Kan je vlot werken? Leer je snel bij? Ben je op zoek naar een voltijdse job in daguren en zie je jezelf in een functie waar je letterlijk voeling hebt met de kledij, keuzes kan maken ivm kwaliteit, enz.? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! uurrooster : MA-DO 7u30-16u , VRIJ 7u30-13u30

  • Student frituur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal.

  • Analytische Handelsingenieur, TEW'er of Handelswetenschappen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als Pricing Analyst ben je verantwoordelijk voor het toekennen van de correcte verkoopprijs aan een bepaald artikel, op basis van de gekozen strategie en verschillende parameters. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je werkt, samen met de general manager van de betrokken regio, acties uit om de regionale pricing strategie vorm te geven, uit te bouwen en te optimaliseren. In samenwerking met Market Intelligence verzamel, verwerk en analyseer je relevante informatie om op basis hiervan acties te ondernemen om de prijszetting te optimaliseren. Je bepaalt de juiste verkoopprijs en voorwaarden voor de toegewezen regio en/of filiaal. Je behandelt ad hoc prijsaanvragen van verkopers, aankopers, vertegenwoordigers & filialen om de klant zo snel mogelijk te informeren over de juiste prijs. Je adviseert de Pricing Assistants en de Corporate Senior Pricing Analysten. Je houdt je vakkennis op peil en volgt regelmatig interne opleidingen.

  • Verpleegkundigen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: RADIOLOGIE DR. HANS JASPERS

    Type: Vaste Job

    Binnen onze organisatie worden volgende taken van jouw verwacht: Nemen van RX-opnames; Mammografie; Botmeting; Telefonisch onthaal can patiënten; Inschrijvingen en administratie. Je werkt telkens van maandag tot vrijdag tussen 7u00 en 20u00, zaterdag werk je via beurtrol tussen 7u00 en 13u00.

  • MANAGEMENT ASSISTANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG REAL ESTATE

    Type: Vaste Job

    Je functie In jouw hoedanigheid als Administratieve Assistente voor het Funds & Healthcare team, zal je instaan voor de volgende taken: de coördinatie van de administratie, inclusief bepaalde specifieke stappen ondernemen en het nemen van initiatieven ten einde de verantwoordelijke en het team te ontlasten, om hen zodoende de mogelijkheid te geven om in een performante omgeving te werken. Zoals bvb: efficiënt agendabeheer volgens de interne en externe prioriteiten en verplichtingen, het organiseren van vergaderingen (opstellen en vertalen van verslagen, plannen en organiseren van de opvolgingsvergaderingen), coördineren en organiseren van zakenreizen,… het beheer van de informatiestroom, elektronisch klassement, opvolgen van het administratieve proces in een omgeving waar aan veelvuldige projecten wordt gewerkt; het produceren van rapporten over de lopende projecten (brochures en presentaties) die gericht zijn aan externe professionele partners. Dit proces omvat o.a. het vergaren van informatie en de creatie van ‘templates.’; het vertrouwelijk behandelen van binnenkomende en uitgaande post om binnen de vereiste termijnen en met respect voor kwaliteit de uitwisseling van professionele informatie te bevorderen; het typen, vertalen, nazien en opmaken van presentaties; het voorbereiden van documenten voor vergaderingen. U zal mogelijks ook gevraagd worden om deel te nemen aan bepaalde interne en externe vergaderingen en hiervoor presentaties voor te bereiden. De Administratieve Assistente werkt op een zeer ordelijke en systematische wijze en zal bijgevolg haar eigen werk kunnen organiseren met een vrij ruime autonomie. Je profiel Nauwkeurig, harde werker, zeer ordelijk, proactief en betrokken; Beschikbaar, vaardigheid om gemakkelijk van de ene taak naar de andere te wisselen; Goed organisatietalent; Aanleg om in team te werken; Problem-solver; Zin voor vertrouwelijkheid, discretie; Gemakkelijk in de omgang.

  • Customer service medewerker (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Het bedrijf streeft naar een persoonlijke en individuele aanpak en daarom zijn ze op zoek naar iemand die heel klantgericht is om zo een service op maat te kunnen leveren aan de klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt van het bedrijf en staat in voor zowel de mails als telefonische contacten. Daarbij voer je volgende taken uit: ¿ Je beheert de contacten met de klanten per e-mail of telefoon. Je begrijpt hun behoeften en reageert op een professionele en positieve manier. ¿ Je beantwoordt vragen van onze partners via verschillende communicatiekanalen en biedt kwaliteitsvol advies ¿ Je adviseert en begeleidt de leden / prospects over hun producten (pensioen, gewaarborgd inkomen, verschillende verzekeringsproducten, ...) ¿ Je Identificeert de behoeften van leden / prospects om een afspraak te kunnen inplannen ¿ Je prospecteert per telefoon en e-mail op basis van een klantenbestand

  • MECHANIEKER VRACHTWAGEN/BESTELWAGENS (M/V) vaste aanwerving (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    In het kader van de groei van de activiteiten rekruteert en selecteert HR MENTOR voor haar klant een MECHANIEKER VRACHTWAGENS/BESTELWAGENS voor de garage te Deinze. De tewerkstelling is voor onmiddellijke aanwerving onder contract van onbepaalde duur (geen interim contracten). Je staat in voor het onderhoud/herstellingen van de vrachtwagens en bestelwagens in het wagenpark. Je werkt in een beurtrolsysteem waarbij zaterdagwerk en standby-dienst je niet afschrikken.

  • Zelfstandige Parketplaatser (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: PARKET DE RYCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als parketplaatser sta je in voor het leveren en plaatsen van massieve en legklare parketvloer, het renoveren van parket, het plaatsen van randafwerkingen en traptreden, alsook onderhoud en herstellingen van parketvloer. Je zorgt voor een prachtige parketvloer voor onze klanten. Wij werken voornamelijk voor klanten in de regio Brussel, Vlaams-Brabant en omgeving.

  • Entrepreneur en ligne (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous avez déjà un emploi à temps plein ou un emploi à temps partiel, mais vous êtes à la recherche d'une activité secondaire et d’un revenu supplémentaire mensuel? Vous êtes prêt à construire votre propre équipe et ensuite soutenir et accompagner cette équipe? Connecter en soutenir des bandes de confiance. Vous aimez travailler en team. Actuellement, nous aimerions élargir dans votre région. Pour cela, nous recherchons des collègues, entreprenants dynamiques motivés qui veulent mettre leur région sur la carte. Nous sommes actifs dans le secteur de la santé et de beauté.

  • Freelance docent wenkbrauwstyling (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep.

  • Video Content Creator ( Flexi Job ) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava is actief in de verkoop van 'Fitness & Health' producten en wij zoeken een Fulltime collega met pit, passie en durf die de wereld van videotrends kent als de beste, iemand die volledig autonoom kan werken en sterk uit de hoek komt. Je draagt bij aan het creatieve proces en brengt proactief nieuwe video-ideëen aan, c reëer aansprekende video-content die geplaatst wordt op onze online kanalen en die resoneert bij specifieke doelgroepen door de boodschap en de gekozen vorm. Je denk mee aan concepten en helpt mee in de executie van pre-productie tot en met post-productie. Je bent ambitieus en voelt je verantwoordelijk voor je eigen werk. Of je op die dag nou op een shoot staat of pre- of post-productie doet: je doet het met passie en nailed de taken die jij je eigen hebt gemaakt. Je bent vlot in de omgang & sympathiek. Een optimistisch persoon. Je weet wat commercieel ok is en je voelt onze producten perfect aan.

Zoek naar antwoorden van X Y Z FRANCHISING SPRL in sociale netwerken
Look for responds of X Y Z FRANCHISING SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor X Y Z FRANCHISING SPRL. Laat een reactie achter voor X Y Z FRANCHISING SPRL. X Y Z FRANCHISING SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for X Y Z FRANCHISING SPRL. Leave a respond for X Y Z FRANCHISING SPRL. X Y Z FRANCHISING SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie X Y Z FRANCHISING SPRL op de google maps. Adres en contacten X Y Z FRANCHISING SPRL
Location of X Y Z FRANCHISING SPRL on the google maps. Address and contacts of X Y Z FRANCHISING SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come X Y Z FRANCHISING SPRL X Y Z FRANCHISING SPRL: Vanquaelle Lisbeth | Suma Interieur BVBA | KATHO | Publima Lichtreclame BVBA | BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL

Other related companies as X Y Z FRANCHISING SPRL: Vanquaelle Lisbeth | Suma Interieur BVBA | KATHO | Publima Lichtreclame BVBA | BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL

X Y Z FRANCHISING SPRL is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Oupeye (Haccourt), België. De volledige naam van het bedrijf is X Y Z FRANCHISING SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04454101562. Het bedrijf X Y Z FRANCHISING SPRL bevindt zich op het adres: Avenue Libert Froidmont 101,4684. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 631,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 496,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in X Y Z FRANCHISING SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van X Y Z FRANCHISING SPRL is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van X Y Z FRANCHISING SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van X Y Z FRANCHISING SPRL, openstaande posities, locatie van X Y Z FRANCHISING SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

X Y Z FRANCHISING SPRL is a company, that was registered 2002 in Oupeye (Haccourt) region, Belgium. Full name of company is X Y Z FRANCHISING SPRL, company assigned to the tax number BE04454101562. The company X Y Z FRANCHISING SPRL is located at the address: Avenue Libert Froidmont 101,4684. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 631,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 496,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in X Y Z FRANCHISING SPRL were not found.
The main activity of X Y Z FRANCHISING SPRL is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of X Y Z FRANCHISING SPRL is not available. You also can look at reviews of X Y Z FRANCHISING SPRL, open positions, location of X Y Z FRANCHISING SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over X Y Z FRANCHISING SPRL, Oupeye (Haccourt): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf X Y Z FRANCHISING SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about X Y Z FRANCHISING SPRL, Oupeye (Haccourt): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company X Y Z FRANCHISING SPRL, employees, financial statistics.