BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL

Contactgegevens BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL

Regio (region): Brussel (Sint-Agatha-Berchem), België

Adres (address): Gentsesteenweg 1364,1082, België

Telefoon (phone): 02 465 76 42 02 465 76 42

Fax (fax): 02 465 51 66 02 465 51 66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL
Products information BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03741912841
Ondernemingsnummer: 3117614746
Hoofdstad (capital): 280,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 426,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL
(Get full report from official database of BE for BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL
Addition kinds of activities for BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL

01610409. Slaboerderij | Lettuce farm
26210808. Inpakpapier | Wrapping paper
50520200. Steenkool en Coke | Coal and coke
61119906. Lening marketing associatie | Student loan marketing association
79480403. Harness Racing Driver | Harness racing driver

Werken bij BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Smartphoto zkt medewerkers PRODUCTIE/INPAK - Late ploeg - NOV/DEC (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Smartphoto (WETTEREN) is een bruisend e-commerce bedrijf dat gespecialiseerd is in gepersonaliseerde fotoproducten. Met klanten over heel Europa staan ze in voor het vervaardigen van fotoboeken, canvassen, kaartjes en een brede waaier aan fotogeschenken. Door gebruik van innovatieve technologie staan ze in voor superieure kwaliteit, een klantgerichte service en een vlotte levering. Voor de vestiging te WETTEREN zijn we op zoek naar werkkrachten die beschikbaar zijn in de maanden november en december. Als productiemedewerker ben je samen met je team verantwoordelijk voor de productie van de bestelde producten.

  • productiemedewerker / magazijnier (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beheert de stock en je staat in voor een goede werking van het magazijn. Je staat in voor de administratie, en maakt een nauwkeurige mengeling van de kruiden aan de hand van de recepturen. Je kan met de PC overweg. Je zet kruidenmengelingen en koude bereidingen klaar voor verzending.

  • Sorteerder planten (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    klaarmaken van de planten in de boomkwekerij

  • Jobstudent kantoorinrichting M/V (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen te Tongeren zijn we op zoek naar 2 sterke jongens/meisjes om de ruimtes helpen te installeren: plaatsen zetels, installeren bureaustoelen, tafels plaatsen, … De tewerkstelling zal plaatsvinden op dinsdag 28/08 van 9 tot 17-18u.

  • STUDENT VERKOPER VERO MODA Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA NIEUWPOORT IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • jobstudent - allround medewerker (BAVIKHOVE)

    Regio: BAVIKHOVE

    Bedrijf: BELLE & MOI

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onderhoud van de fabriek en de toonzaal.

  • ENTHOUSIASTE STUDENTEN VOOR JUICE BAR IN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BVBA

    Type: Studentenjob

    - Hartelijk verwelkomen van klanten - Zorgen voor het goede beheer van de winkel - Sappen en smoothies « à la minute » maken - Opening en sluiting van de winkel

  • Tekenaar Trappen en Balustrades (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Tekenaar (m/v) in dit bedrijf actief in trappen, balustrades & tal van andere metaalconstructies, sta jij in voor het uittekenen van alle projecten. - Je gaat opmeten op de werf. - Je tekent het volledige project uit a.d.h.v. de gegevens van de opmeting enerzijds en de wensen van de klanten anderzijds. - Aan de hand van de tekeningen zorg je voor een correcte berekening van de nodige materialen (staal, inox en andere benodigdheden). - Je onderhoudt contacten met interne collega's omtrent planning, technische uitvoering en kwaliteitsbewaking. - Je hebt ook nauwe contacten met werfleiders: denk aan werfvergaderingen voor en tijdens de uitvoering van een project. - In de toekomst hou je je ook bezig met de waterstraalmachine; van offerte over tekening tot effectieve realisatie.

  • Machineoperator computergestuurde installatie - VASTE NACHT (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Na een interne opleiding kun je de computergestuurde installatie zelfstandig opstarten, besturen en bijsturen. Je werkt hiervoor zelfstandig. Bij verstopping grijp je in en je zorgt voor het dagelijks onderhoud van de machine. Je helpt bij kleine herstellingen en meldt storingen of onregelmatigheden aan de technische dienst. Je houdt nauwkeurig de produktiefiches bij. Je garandeert de veiligheid rond de machine.

  • OPERATOREN chocolade (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: MONTSERRAT

    Type: Vaste Job

    Montserrat chocolade is dé referentie voor biologische, suiker- en lactosevrije chocolade. We zijn goed vertegenwoordigd in het binnenland, maar exporteren ook naar vele Europese landen en exotische locaties zoals Japan. Ons product is gegeerd en brengt een sterke groei met zich mee. Meer informatie vindt u op www.montserrat.be. Uw taak: u wordt opgeleid om met de mouleermachine te leren werken. Hiermee maken we pralines, caraques en gevulde chocoladeartikelen.

  • Machine-operator (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een producent van latexschuim zoekt Konvert machinebedienaars (m/v). Je bent verantwoordelijk om je productielijn continu draaiende te houden. Als er zich storingen of pannes voordoen, bekijk je wat je zelf kan oplossen. Indien nodig, schakel je de hulp in van collega's die reeds een vooropleiding genoten. In dit geval, verleen je hen assistentie en gebruik je deze samenwerking als leermoment om je technische expertise verder uit te bouwen. Je volgt de voorgeschreven richtlijnen maar blijft steeds kritisch nadenken. Eventuele verbeteringen of innovaties bespreek je met de leidinggevende. Jij bent eigenaar van je machine, dus we verwachten van jou veel input rond verbeteringen. Tot slot ben jij de verantwoordelijke voor het instellen en bijsturen van de procesparameters - opstarten en stoppen van de machine. Je meldt en rapporteert over stilstanden aan je leidinggevende. In dit alles staat veilig werken en kwaliteit steeds voorop. Een stevige dosis gezond verstand en redeneervermogen zijn voor deze functie belangrijker dan een specifieke opleiding of diploma. Je hebt oog voor detail, je werkt nauwkeurig en focust op kwaliteit van je werk. Je bent leergierig en hebt de technische interesse om de werking van de machine aan te leren. Je bent positief ingesteld en maakt graag deel uit van een team. Je bent bereid om eventueel te werken in 2 ploegen.

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL in sociale netwerken
Look for responds of BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL. Laat een reactie achter voor BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL. BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL. Leave a respond for BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL. BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL op de google maps. Adres en contacten BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL
Location of BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL on the google maps. Address and contacts of BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL: Hollants A BVBA | Gama-Asphalt NV | J.L.V. | P.G.N | cafe liegeois sa

Other related companies as BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL: Hollants A BVBA | Gama-Asphalt NV | J.L.V. | P.G.N | cafe liegeois sa

BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Agatha-Berchem), België. De volledige naam van het bedrijf is BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03741912841. Het bedrijf BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL bevindt zich op het adres: Gentsesteenweg 1364,1082. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 280,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 426,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL, openstaande posities, locatie van BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL is a company, that was registered 1995 in Brussel (Sint-Agatha-Berchem) region, Belgium. Full name of company is BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL, company assigned to the tax number BE03741912841. The company BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL is located at the address: Gentsesteenweg 1364,1082. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 280,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 426,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL were not found.
The main activity of BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL is not available. You also can look at reviews of BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL, open positions, location of BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL, Brussel (Sint-Agatha-Berchem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL, Brussel (Sint-Agatha-Berchem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL, employees, financial statistics.