HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA
Private companiesApparel and Accessory Stores • HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA

Contactgegevens HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA

Regio (region): Riemst, België

Adres (address): Bilzersteenweg 39,3770, België

Telefoon (phone): 012 45 31 70 012 45 31 70

Fax (fax): 012 45 69 41 012 45 69 41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA
Products information HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03915771484
Ondernemingsnummer: 4013275146
Hoofdstad (capital): 497,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 732,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA
(Get full report from official database of BE for HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA
Addition kinds of activities for HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA

20820000. Malt dranken | Malt beverages
22990406. Wool shoddy | Wool shoddy
36479907. Streetcar verlichting fixtures | Streetcar lighting fixtures
50850504. tandwielen | Sprockets
56219900. Vrouwenkleding winkels, nec | Women's clothing stores, nec
73891101. Muziek kopiëren service | Music copying service

Werken bij HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek Medewerker Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze afwisselende functie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagdagelijkse administratieve afhandeling en opvolging van de verzendingsactiviteiten. Je werkt als logistiek medewerker te Mechelen en volgt van A tot Z alles op: vanaf transportopdracht tot facturatie. Je voornaamste taken: Je stelt de verzendingsdocumenten en facturen op voor uitlevering van afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je verzorgt de douaneadministratie voor inkomende en uitgaande zendingen. Je hebt contact met expediteurs en douane. Je bent de aanspreekpartner voor de chauffeurs. Je blijft op de hoogte van wijzigingen in de douanewetgeving en nieuwe regels mbt transport. Je controleert de transportfacturen op correctheid en neemt correctieve acties indien noodzakelijk. Je houdt ervan je creativiteit te gebruiken en levert een actieve bijdrage in allerhande verbeteringsprojecten.

  • Automechanieker Audi (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerker volgt u van heel nabij hoe wij de Audi A1 maken. Met een technische opleiding kunt u kiezen tussen de carrosseriebouw, de lakafdeling en de montage. Welke afdeling u ook kiest, u krijgt zeker boeiende opdrachten. In de carrosseriebouw bijvoorbeeld maakt u mee hoe uit ongeveer 230 onderdelen het ruwe koetswerk van de Audi A1 ontstaat en in de montageafdeling worden in elk voertuig 800 tot 1.000 onderdelen ingebouwd. Dat is precisiewerk waar je nauwkeurig en handig voor moet zijn.

  • Monteur verwarming water sanitair (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sanitair installateur regio Oudenaarde zal je instaan voor de montage en plaatsing van: Centrale Verwarming Sanitair Zonneboilers Condensatie ketels op Gas en Stook Olie Warmtepompen Bodem/Water en Lucht/Water Ventilatie

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zellik – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Teambuilding - Sales Hero (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Moodmaker Events

    Type: Vaste Job

    Moodmaker groeit en daarom zoeken we een commerciële creatieveling. Moodmaker organiseert Teambuildings en Corporate Games. We doen dit graag en… het mag gezegd… ook heel goed. We streven iedere dag opnieuw naar een bijzonder hoge kwaliteit in ons werk en doen dat steeds met een Big Smile. We zoeken een gepassioneerde Teambuilding Sales Hero. Je staat in voor prospectie en commerciële opvolging van offertes. Je stelt de best passende teambuildingactiviteit aan je klanten voor en zorgt voor een perfecte projectopvolging.

  • Technieker West- en Oost Vlaanderen en Vlaams Brabant (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: COZIE

    Type: Vaste Job

    Omschrijving Cozie, partner van Engie, is een sterk groeienden en innovatieve onderneming in de verwarmingssector met vestigingen doorheen België. Voor onze vestigingen in West- en Oost Vlaanderen en Vlaams Brabant zijn wij op zoek naar techniekers. Ben jij oplossings- en klantgericht ingesteld, technisch geschoold, heb je ervaring in HVAC en werk je graag zelfstandig? Lees dan zeker verder! Hoe ziet je dag eruit? Als onderhoudstechnieker sta je vooral in voor het preventief onderhoud van de cv-installaties. Jij zorgt voor de veiligheid en de efficiënte werking van installaties op stookolie en aardgas. Je spoort storingen op en controleert de conformiteit van de installatie. Je kan de verschillende onderdelen van installaties demonteren en monteren Je kan het volledig onderhoud van een HVAC-inrichting uitvoeren Je hebt kennis van elektrische aansluitingen Je beschikt over een goede kennis van hydraulische kringen Je stelt duidelijke servicerapporten op en laat deze tekenen door de klant Je bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het updaten van logboeken en technische plannen Je rapporteert commerciële opportuniteiten aan uw leidinggevende.

  • ONDERHOUDSMAN-MAGAZIJNIER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: WHITE LIGHT

    Type: Vaste Job

    Je rijdt vanuit Genk naar locaties in heel het land. Ons wagenpark is jouw verantwoordelijkheid. Je staat ook in voor het magazijn. Af en toe voer je algemene onderhoudstaken uit in ons gebouw.

  • Magazijnier Garage (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor het onderdelenmagazijn, orde en netheid - Het onderhoud van opslagzone en het controleren van de onderdelen - Bijhouden van de stock en de bestellingen uitvoeren - De ontvangst van de bestellingen controleren - Je maakt de informex voor de carrosserie - Je doet ook de verkoop van de wisselstukken uit magazijn aan de toonbank en ontvangt de Factuur

  • Fiscaal advocaat voor topkantoor - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je een sterke interesse in het fiscale recht en de fiscaliteit? Heb je interesse om als advocaat te werken? We zijn op zoek naar een ervaren werkkracht. Je hoeft nog geen ervaring te hebben in de advocatuur! Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen, ondersteund een gerenommeerd fiscaal advocatenkantoor in haar zoektocht naar een ervaren advocaat met focus op het fiscale recht. Het kantoor is op zoek naar een gedreven en ambitieuze nieuwe werkkracht die zijn/haar loopbaan een duwtje wil geven. Je komt terecht in een kantoor met een sterke naam een rooskleurige toekomst. Het takenpakket van de ervaren advocaat die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cliënteel en verleent advies over geschillen in het fiscaal recht. Je hebt een sterke focus op vennootschapsbelasting, personenbelasting en vermogensplanning, maar komt ook heel vaak in contact met andere fiscale topics zoals bijvoorbeeld M&A. In dit kantoor krijg je de kans om je kennis breed te houden en tegelijkertijd een specialisatie uit te oefenen. Je krijgt voldoende verantwoordelijkheid maar je kan altijd rekenen op jouw collega's. Het kantoor kent een eerder vlakke structuur.

  • ARCHITECTE COLLABORATEUR INDEPENDANT (H/F) (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: FOREM

    Type: Zelfstandige activiteit

    SL + Architectes recrute actuellement 2 Architectes collaborateurs (PAS DE STAGIAIRE) Votre mission : Assurer des missions d'architecture au sein de nos bureaux. Vos fonctions : Vous élaborez des projets d'architecture et de construction (bâtiments industriels, immeubles de bureaux, infrastructures publiques, rénovations, immeubles mixtes, logements, villas, appartements, etc...). Vous êtes responsable de plusieurs projets et donc chargé du suivi administratif et technique des dossiers.

Zoek naar antwoorden van HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA. Laat een reactie achter voor HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA. HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA. Leave a respond for HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA. HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA op de google maps. Adres en contacten HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA
Location of HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA on the google maps. Address and contacts of HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA: Landuyt C | Orni-Mondo NV | DEGREVE L-TENDANCE | Bruggeman-De Cock | Lamaco S.C

Other related companies as HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA: Landuyt C | Orni-Mondo NV | DEGREVE L-TENDANCE | Bruggeman-De Cock | Lamaco S.C

HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Riemst, België. De volledige naam van het bedrijf is HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03915771484. Het bedrijf HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA bevindt zich op het adres: Bilzersteenweg 39,3770. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 497,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 732,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA, openstaande posities, locatie van HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA is a company, that was registered 1987 in Riemst region, Belgium. Full name of company is HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA, company assigned to the tax number BE03915771484. The company HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA is located at the address: Bilzersteenweg 39,3770. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 497,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 732,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA were not found.
The main activity of HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA is not available. You also can look at reviews of HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA, open positions, location of HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA, Riemst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA, Riemst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAIR SALON THE PRINCIPALS BVBA, employees, financial statistics.