De Laere Decor NV

Contactgegevens De Laere Decor NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Laere Decor NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Laere Decor NV

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): Vlaanderenkaai 8B,8500, België

Telefoon (phone): 056 25 77 33 056 25 77 33

Fax (fax): 056 25 77 93 056 25 77 93

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Laere Decor NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Laere Decor NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Laere Decor NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Laere Decor NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Laere Decor NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Laere Decor NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Laere Decor NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Laere Decor NV
Products information De Laere Decor NV

BTW identificatienummer (tax): BE06384674072
Ondernemingsnummer: 3552124023
Hoofdstad (capital): 539,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 281,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in De Laere Decor NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Laere Decor NV
(Get full report from official database of BE for De Laere Decor NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Laere Decor NV
Addition kinds of activities for De Laere Decor NV

5169. Chemische producten en geassocieerde producten, niet inbegrepen | Chemicals and allied products, nec
244902. Vaten, baden en vaten: hout, gecoördineerd | Barrels, tubs and vats: wood, coopered
23920606. Slipcover: gemaakt van stof, plastic, enz. | Slip covers: made of fabric, plastic, etc.
25110502. Bureaus, huishouden: hout | Desks, household: wood
29110502. Coke, aardolie | Coke, petroleum
35640200. Blowers en fans | Blowers and fans
37280307. Wielen, vliegtuigen | Wheels, aircraft

Werken bij De Laere Decor NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Laere Decor NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Laere Decor NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Laere Decor NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiende firma in de regio Waregem zijn we dringend op zoek naar een machine operator voor in de lijnzaadproductie.

  • Poetshulp regio Tielt - Actief NV (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou.

  • Jobstudent houthandel (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een houthandel in Hooglede zijn we op zoek naar een student die vrij is op woensdag namiddag en/ of zaterdagvoormiddag van 9u-12u. Je helpt polyvalent mee in het bedrijf. Jouw taken zijn onder andere: Hout op de machine leggen, stukken hout zagen, bedrijf vegen en opruimen...

  • Jobstudent M/V metingen 5/11-12/11 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een klant die metingen doet zoekt Adecco jobstudenten M/V om de week van 5/11 tem 12/11 fulltime te werken. Je zal metingen doen in een bankkantoor in centrum Gent. Hierbij volg je een lijst en stel je medewerkers van het kantoor verschillende vragen. Vervolgens voer je de antwoorden in op een Engelstalige iPad. Op die manier kan onze klant de bezetting in de kantoren meten.

  • Student Administratief bediende (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel regio Geraardsbergen zoeken wij een student die wekelijks 3 tot 4 dagen kan helpen in de administratie. Hierbij zal je inputwerk verrichten & kom je in contact met de website.

  • Jobstudenten verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent ondersteun je het verkoopsteam met het op orde houden van de winkel, het bedienden van de klanten en het verwerken van leveringen. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en de klant steeds centraal plaatst zodat ze steeds met een goed gevoel de winkel verlaten.  Bedrijfsprofiel: Voor de grootste winkel van kinderkledij van de Benelux zijn we op zoek naar een team van jobstudenten die het verkoopsteam in Oostende tijdens de weekends en vakantieperiodes kan ondersteunen. Je kan in de winkel terecht om kinderen van 2 tot 18 jaar te kleden in de mooiste merken en in allerhande stijlen. Ze staan garant voor een professionele begeleiding in het uitkiezen van de juiste outfit. 

  • Student(e) voor horeca - zondagnamiddag (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Studentenjob

    Een tearoom in het centrum van Deinze is op zoek naar een studente om mee te helpen elke zondagmiddag van 12u tot 17u. Je bestelt de klanten in de zaal of terras en je rekent af.

  • Handelsingenieur data voor internationaal bedrijf - Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag ervaring binnen data? Wil je graag in een gereputeerd en internationaal werken? ben je minimum 1 dag per week vrij om te werken? Randstad Young Talents heeft een interessante vacature voor studenten handelsingenieur. Concreet zijn er volgende projecten in het bedrijf: een analyse maken van RSP CRM informatie en daaraan gekoppeld de nodige rapporten opzetten en storyline uitwerken. ad hoc analyses data cleansing in CaRMen UCID klantendata GDPR klantendata Global profile klantendata CRM Ondersteuning op campagnes

  • Stellingbouwer restauratie (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ARTES WOUDENBERG

    Type: Vaste Job

    Als stellingbouwer sta je bij een vaste ploeg stellingbouwers in voor het monteren en demonteren van alle eigen stellingen in de restauratie en renovatiesector bij Artes Woudenberg. Het betreft hoofzakelijk Layher-systeemstelling, al kan bij detailconstructies een uitbouw in buizen en koppelingen de enige oplossing betekenen. Alles begint bij het organiseren en voorbereiden van de werven. De hoofdtaak bestaat uit het monteren en demonteren van eigen stellingen – maar ook onderschoringen en stuttingen zijn u niet vreemd. In overleg met de projektleider en de meestergast wordt de meest optimale inplanting van de stelling in overleg vastgelegd alsook de posities van de trappen en ladderbakken. Dagelijks sta je in voor een ordelijke werkplaats waar u de nodige veiligheidsmaatregelingen stipt na leeft. Je komt terecht in een multifunctioneel restauratieteam, waarbij vakmanschap voorop staat en u een echte teamspeler bent.

  • Verpleegkundige voor nachtdienst (NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD))

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: DE OVERBRON

    Type: Vaste Job

    Woonzorgcentrum De Overbron vzw is op zoek naar deeltijdse of voltijdse verpleegkundigen voor ons Nederlandstalig, kleinschalig, betaalbaar en familiaal woonzorgcentrum voor ouderen. De Overbron is gelegen aan de rand van Vlaams-Brabant, in Neder-Over-Heembeek, grenzend aan Vilvoorde en Grimbergen. We zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. We hebben een RVT en een ROB-erkenning. We werken bewust met een ruime personeelsploeg. We hebben een zorgteam dat 50% boven de Vlaamse norm zit. We willen onze bewoners gelukkig maken en daarvoor ook investeren in kwaliteit voor onze bewoners. We willen dat ons personeel tijd kan vrijmaken voor onze bewoners en niet vol stress van hier naar daar moeten hollen omdat er gewoon te weinig zorgpersoneel aanwezig is. Gelukkig personeel zorgt ook voor gelukkige ouderen. U werkt mee aan een gezellige, warme en veilige sfeer voor onze 59 bewoners. We verwachten van onze verpleegkundigen dat ze een excellente zorg verstrekken en medische hulp verlenen aan onze bewoners. Maar we verwachten echt meer dan dat. Het is onze uitdrukkelijke doelstelling dat onze bewoners niet alleen kwaliteitsvolle zorg krijgen, maar bovendien gelukkig kunnen zijn in De Overbron. De functie van verpleegkundige is daarin cruciaal. We zoeken mensen die graag met ouderen samenwerken. We zoeken verpleegkundigen die hun job met liefde vervullen en graag in groep werken. We zoeken warme en zorgzame medewerkers die in een kleinschalig woonzorgcentrum deel willen uitmaken van een enthousiaste en uitgebreide personeelsploeg. Onze nieuwe verpleegkundigen maken deel uit van een ploeg met een ergotherapeut, twee kinesisten, twee hoofdverpleegkundigen, een dagelijks verantwoordelijke, een animator, zes andere verpleegkundigen, negen zorgkundigen, zeven mensen voor de logistiek en het onderhoud en drie mensen voor de techniek en het zakelijk beheer. Er is dus bij ons echt ruimte om tijd te nemen voor een babbel met onze bewoners en om te zorgen voor een goede band met de collega's en bewoners. Wij zijn géén commercieel centrum. We zitten gemiddeld ruim onder de dagprijs van andere woonzorgcentra en toch fors boven de personeelsnorm van de Vlaamse overheid. Alle middelen gaan naar de ondersteuning van onze bewoners en investeringen in personeel en infrastructuur. We willen jullie met open armen ontvangen. We kunnen bieden wat andere centra bieden, maar bovenal kunnen we je een warme werksfeer aanbieden. We kijken met interesse uit naar je kandidatuur.

  • MEDEWERKER PRODUCTIE BEHEER (ELEKTRONICA) - GENT (GENTBRUGGE) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DEKIMO

    Type: Vaste Job

    Dekimo produceert elektronica op maat voor de industrie. We zijn tevens één van de grootste designhuizen in Vlaanderen op het vlak van embedded software en elektronica ontwerp. Heb je voeling/ervaring met elektronica en techniek? Kennis van elektronica componenten, printen,...? Een bachelor diploma? We zoeken dringend een medewerker productie beheer om ons bestaand team mee uit te breiden voor de aankoop van componenten, planning, logistiek, communicatie met onze klanten. Zie onze website www.dekimo.com voor meer informatie.

  • vochtbestrijder / stukadoor (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Leercontract

    Uitvoeren van werkbonnen bij onze particuliere klanten gaande van injectiewerken,bezettingswerken, kelderbekuipingen , ventilatie en vloerdrainages Samen met je collega vertrek je dagelijks naar een andere werf in gans Vlaanderen

Zoek naar antwoorden van De Laere Decor NV in sociale netwerken
Look for responds of De Laere Decor NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Laere Decor NV. Laat een reactie achter voor De Laere Decor NV. De Laere Decor NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Laere Decor NV. Leave a respond for De Laere Decor NV. De Laere Decor NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Laere Decor NV op de google maps. Adres en contacten De Laere Decor NV
Location of De Laere Decor NV on the google maps. Address and contacts of De Laere Decor NV

Andere gerelateerde bedrijven als come De Laere Decor NV De Laere Decor NV: Destexhe Arnaud | Albecon | Leyson SPRL | Bati-Veati (Daniel Veati) | Agref N.V.

Other related companies as De Laere Decor NV: Destexhe Arnaud | Albecon | Leyson SPRL | Bati-Veati (Daniel Veati) | Agref N.V.

De Laere Decor NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is De Laere Decor NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06384674072. Het bedrijf De Laere Decor NV bevindt zich op het adres: Vlaanderenkaai 8B,8500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 539,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 281,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in De Laere Decor NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Laere Decor NV is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Laere Decor NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Laere Decor NV, openstaande posities, locatie van De Laere Decor NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Laere Decor NV is a company, that was registered 2016 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is De Laere Decor NV, company assigned to the tax number BE06384674072. The company De Laere Decor NV is located at the address: Vlaanderenkaai 8B,8500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 539,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 281,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in De Laere Decor NV were not found.
The main activity of De Laere Decor NV is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Laere Decor NV is not available. You also can look at reviews of De Laere Decor NV, open positions, location of De Laere Decor NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Laere Decor NV, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Laere Decor NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Laere Decor NV, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Laere Decor NV, employees, financial statistics.