Matysiak Carine

Contactgegevens Matysiak Carine: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Matysiak Carine: address, phone, fax, email, website, opening hours

Matysiak Carine

Regio (region): Morlanwelz (Carnières), België

Adres (address): Rue Ernest Petit 70,7141, België

Telefoon (phone): 064 44 99 56; 064 33 38 76; 0476 79 06 79 064 44 99 56; 064 33 38 76; 0476 79 06 79

Fax (fax): 071 33 32 37 071 33 32 37

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Matysiak Carine: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Matysiak Carine"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Matysiak Carine"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Matysiak Carine, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Matysiak Carine. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Matysiak Carine, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Matysiak Carine. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Matysiak Carine
Products information Matysiak Carine

BTW identificatienummer (tax): BE05746917724
Ondernemingsnummer: 1716857910
Hoofdstad (capital): 136,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 230,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Matysiak Carine zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Matysiak Carine
(Get full report from official database of BE for Matysiak Carine)

Aanvulling soorten activiteiten voor Matysiak Carine
Addition kinds of activities for Matysiak Carine

20110201. Spek, plakken en gesneden, uit vlees geslacht op het terrein | Bacon, slab and sliced, from meat slaughtered on site
35370202. Bomhoogtes en vrachtwagens | Bomb lifts and trucks
36329901. Vriezers, huis en boerderij | Freezers, home and farm
50499900. Professionele apparatuur, nec, nec | Professional equipment, nec, nec
87110400. Bouw en civiele techniek | Construction and civil engineering

Werken bij Matysiak Carine: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Matysiak Carine: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Matysiak Carine. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Matysiak Carine. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulplaborant Dispatching - Tijdelijk (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Administratief aanmaken/verwerken van massadossiers en massamonsters in LIMS • Ontvangen en stockeren van monsters • Voorbereidende analytische taken • Gebruik en onderhoud van apparatuur

  • GL Accountant met controlling taken (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf actief in de haven van Antwerpen is op zoek naar een enthousiaste GL Accountant. Heb je reeds enige ervaring met boekhouding en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een dynamisch team? Jouw takenpakket als GL Accountant: Maandelijkse afschrijvingen Provisies Omzetspecificaties Margecontrole- en analyse Intercompany BTW Banken boeken Voorraadcontroles Forecasting Cash flow forecasting Debiteurenbeheer van enkele key accounts Controlling Bewaking van interne controleprocessen Sox compliancy Interne audits

  • Loodgieter (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een installateur sanitair en CV om op verschillende locaties te werken in Vlaams-Brabant. Je werkt voor de afdeling "Building" Waaruit bestaat jouw takenpakket? Je legt aanvoer- en afvoerleidingen voor water- en gastoevoer. Je installeert of herstelt sanitaire voorzieningen, kranen, gasboilers en andere toestellen voor waterverwarming. Je plaatst, regelt, onderhoudt en herstelt installaties voor centrale verwarming. Je bewerkt en legt leidingen Je snijdt en zaagt buizen op maat, ontbraamt ze en buigt ze. Je maakt en/of monteert allerlei verbindingen. Je plaatst verwarmingsketels, brandstoftanks en radiatoren en sluit ze aan.

  • chauffeur C - Namiddag (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een transportbedrijf met de specialisatie in het vervoer van eigen geproduceerde dierlijke vetten voor menselijke voeding. Deze vetten werden destijds vooral gebruikt als bakkerij- en frituurvetten. Je zal instaan voor het vervoer van goederen van 14.00 tot 02.00. Vertrek met volle vracht naar Noord Frankrijk en in het terugkomen nog ophaling van producten bij 2 a 3 klanten.

  • Huishoudhulp Regio Gent (38u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Duras – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DURAS)

    Regio: DURAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Productiemedewerker - jobstudent (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Studentenjob

    Mogelijke taken: inpakken van afgewerkte producten etiketteren van dozen stapelen van dozen op paletten de controle van het eindproduct op datum en etiket ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen beveiligen, labelen en verpakken van bestellingen rolcontainers vullen voor transport, manueel laden en lossen van trailers orderpicking met een scanner het schoonhouden van jouw werkplek het sorteren van afval- en restproducten Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/2801a314df82197fa3f4127103dd452d

  • Gepassioneerde Logistieke Medewerker (Jobstudent) (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Je zorgt dat onze klanten de juiste bestellingen krijgen. Je neemt goederen in ontvangst, registreert deze en zet deze op de juiste locatie in de vestiging. Samen met je collega’s zal je met zorg de bestellingen voor onze klanten samenstellen. Je bent verantwoordelijk voor het controleren van producten en het melden van schade.

  • Verkoopster - Verkoper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Chocolatier DUMON

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de verkoop van alle soorten chocolade en pralines en andere soorten chocolade in onze zaak te Brugge . Wij hebben ook eveneens talrijke buitenlandse klanten waarvoor bestellingen moeten klaargemaakt worden en bvb. pralines moeten ingepakt worden.

  • Loodgieter CV / Sanitair (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een installateur van verwarming, sanitair en ventilatie. Dit gaat over nieuwbouw en renovatieprojecten van groot tot klein bij particulaire klanten en bedrijven. Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen Oude installaties demonteren en verwijderen Vloerverwarming plaatsen Defecte onderdelen vervangen of herstellen

  • Service Technieker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een internationaal bedrijf dat marktleider is op vlak van verwarmings- en klimaatsystemen. Samen met hen gaan wij op zoek naar een service technieker. Als service technieker sta je in voor het uitvoeren van onderhoud en herstellingen van verwarmingstoestellen(radiatoren) en ventilatiesystemen. Jouw klanten zijn particulieren. Je collega's sturen je dagelijks de planning toe, waarna je van thuis uit vertrekt om de opdrachten uit te voeren. In functie van de facturatie stel je dagelijks servicerapporten op, en bestel je de nodige materialen bij. Op die manier zorg je ervoor dat de service wagen up to date blijft. De materialen haal éénmaal per week op bij het bedrijf.

  • Psycholoog (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: IMHA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig psycholoog gezocht om ons volwassenenteam te vervoegen in de groepspraktijk CPRT te Damme (nabij Brugge)

Zoek naar antwoorden van Matysiak Carine in sociale netwerken
Look for responds of Matysiak Carine in social networks

Lees alle opmerkingen voor Matysiak Carine. Laat een reactie achter voor Matysiak Carine. Matysiak Carine bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Matysiak Carine. Leave a respond for Matysiak Carine. Matysiak Carine on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Matysiak Carine op de google maps. Adres en contacten Matysiak Carine
Location of Matysiak Carine on the google maps. Address and contacts of Matysiak Carine

Andere gerelateerde bedrijven als come Matysiak Carine Matysiak Carine: BINON Ets | De Smet & Van Diest NV | Liesse Papier | Meeting Media plus bvba | Anka

Other related companies as Matysiak Carine: BINON Ets | De Smet & Van Diest NV | Liesse Papier | Meeting Media plus bvba | Anka

Matysiak Carine is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Morlanwelz (Carnières), België. De volledige naam van het bedrijf is Matysiak Carine, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05746917724. Het bedrijf Matysiak Carine bevindt zich op het adres: Rue Ernest Petit 70,7141. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 136,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 230,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Matysiak Carine zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Matysiak Carine is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Matysiak Carine is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Matysiak Carine, openstaande posities, locatie van Matysiak Carine op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Matysiak Carine is a company, that was registered 1991 in Morlanwelz (Carnières) region, Belgium. Full name of company is Matysiak Carine, company assigned to the tax number BE05746917724. The company Matysiak Carine is located at the address: Rue Ernest Petit 70,7141. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 136,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 230,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Matysiak Carine were not found.
The main activity of Matysiak Carine is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Matysiak Carine is not available. You also can look at reviews of Matysiak Carine, open positions, location of Matysiak Carine on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Matysiak Carine, Morlanwelz (Carnières): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Matysiak Carine, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Matysiak Carine, Morlanwelz (Carnières): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Matysiak Carine, employees, financial statistics.