Liesse Papier

Contactgegevens Liesse Papier: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Liesse Papier: address, phone, fax, email, website, opening hours

Liesse Papier

Regio (region): Brussel (Anderlecht), België

Adres (address): Zonnebloemenstraat 5A,1070, België

Telefoon (phone): 02 410 89 85 02 410 89 85

Fax (fax): 02 410 13 88 02 410 13 88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Liesse Papier: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Liesse Papier"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Liesse Papier"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Liesse Papier, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Liesse Papier. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Liesse Papier, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Liesse Papier. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Liesse Papier
Products information Liesse Papier

BTW identificatienummer (tax): BE06434387207
Ondernemingsnummer: 2315338134
Hoofdstad (capital): 673,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 826,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Liesse Papier zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Liesse Papier
(Get full report from official database of BE for Liesse Papier)

Aanvulling soorten activiteiten voor Liesse Papier
Addition kinds of activities for Liesse Papier

3325. Staalgieterijen, nec | Steel foundries, nec
28190203. Chroomzuur | Chromic acid
38290109. Oliedrukmeters, motorvoertuig | Oil pressure gauges, motor vehicle
56999903. Ontwerpers, kleding | Designers, apparel
63610000. Titel verzekering | Title insurance
67220000. Management investering, open-end | Management investment, open-end
80719902. Röntgenlaboratorium, inclusief tandheelkunde | X-ray laboratory, including dental

Werken bij Liesse Papier: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Liesse Papier: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Liesse Papier. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Liesse Papier. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitscontroleur (2 ploegen) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag als eindcontroleur kwaliteit en je werkt hierbij in twee ploegen. Uw takenpakket bestaat uit volgende opdrachten: - Nazien en keuren van geweven en gebreide stukken op afwijkingen en fouten op een nazichttafel. - Invoeren van weefsel/breisel in nazichttafel en aannaaien van stukken. - Bedienen van nazichttafel (voortbewegen weefsel, instellen van meterteller). - Merken van bepaalde fouten op het weefsel of breisel. - Vlekken verwijderen. - Beoordelen en aantekenen van geconstateerde fouten op de kwaliteitskaart (nazicht rapport: aantal, grootte, soort fout etc.).

  • Manipulator 3 ploegen regio Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op & afhaken van stukken die gespoten worden. PC gebruiken om labels te maken en die labels opkleven. Gaten opvullen met dekseltjes zodat de verf niet door de gaten gaat.

  • KOK te Huizingen (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kok ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan voor de klant. Samen met je collega's sta je in voor de koude en de warme bereidingen (± 350/dag). Je taken zijn: assisteren en samenwerken met de chef/eigenaar in het voorbereiden van de gerechten (mee) organiseren van mis en place en keukenservice samen de dienst verzorgen en de gerechten doorgeven creatief meedenken over nieuwe suggesties zorgen voor een vlotte service waken over de kwaliteit van alle gerechten

  • Orderpicker in verschillende dagploegen (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf zijn we opzoek naar enthouasiate magazijnmederwerkers. Het takkenpakket bastaat voornamelijk uit inpakken en orderpicking. De tewerkstelling gebeurt in twee afwisselende dagploegen (8u tot 16u afwisselend van 12u tot 20u).

  • Operator (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt mee voor een goede werking van de productielijn en het aanvullen van de verpakkingen Je bedient de machines Je werkt mee aan de productie Je rijdt met een heftruck, voor het ordellijk stapelen van paletten Door je flexibiliteit sta je mee in voor diverse taken

  • Operatoren volcontinu Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Tienen zoeken we een technische operator die zal ingezet worden in de inpakafdeling. Je zal instaan voor een brede waaier aan taken: - Paletten inwikkelen, labelen en stockeren in het magazijn. - Staalnamen van het eindproduct. - Zuiver houden van de inpakruimte. - Instellen van de parameters. - Silo\\\'s ledigen - Halfmanueel inpakken van poeder. - Oplossen van kleine problemen. - ... Je zal verder rapporteren aan de ploegleider.

  • Poetshulp Herselt - Ramsel (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAK IN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

  • Student schoonmaak gezocht (m/v) 4.5 uur per week te Tielt (West-Vlaanderen) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    CARE EXPERT CLEANING zoekt… Student schoonmaak (M/V/X) 4.5 uur per week te Tielt (West-Vlaanderen) Functieomschrijving Voor de schoonmaakwerkzaamheden bij onze klant in Tielt is Care Expert Cleaning op zoek naar een gemotiveerde deeltijdse student schoonmaak. Je bent verantwoordelijk voor het reinigen en desinfecteren van de cleanroom. Dit doe je volgens de regels eigen aan een GMP-omgeving. Je volgt deze geldende regels en procedures op vlak van veiligheid en kwaliteit strikt op. Je werkt met de nodige beschermkledij. Je vult planningsdocumenten in en meldt afwijkingen. We zoeken een student die van 07.00 uur tot 09.30 uur en van 10.00 uur tot 12.00 uur kan werken op zaterdag. De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien.

  • ZAALMEDEWERKER CATERING (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de vacature als zaalmedewerker ben je een spring in 't veld. De voornaamste taken die je zal uitvoeren zijn: Opbouw van het evenement waarbij je oog hebt voor detail. Vlekkeloze bediening van onze koning " de klant". Afruimen van de tafels en buffetten zodat iedereen steeds in een nette omgeving kan genieten. Na de service afbouw van het evenement met nog steeds dezelfde grote glimlach als bij de opbouw.

  • Psycholoog / Psychologe (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van cliënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: burnout-opvolging angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

  • Bewakingsagent (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

Zoek naar antwoorden van Liesse Papier in sociale netwerken
Look for responds of Liesse Papier in social networks

Lees alle opmerkingen voor Liesse Papier. Laat een reactie achter voor Liesse Papier. Liesse Papier bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Liesse Papier. Leave a respond for Liesse Papier. Liesse Papier on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Liesse Papier op de google maps. Adres en contacten Liesse Papier
Location of Liesse Papier on the google maps. Address and contacts of Liesse Papier

Andere gerelateerde bedrijven als come Liesse Papier Liesse Papier: Kärcher Centre Brussels D.V.M. | KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM-DE MERODELEI-TURNHOUT/BEERSE | VERVISCH BART | AVERVIERSCOM | Ebitec NV

Other related companies as Liesse Papier: Kärcher Centre Brussels D.V.M. | KONINKLIJK TECHNISCH ATHENEUM-DE MERODELEI-TURNHOUT/BEERSE | VERVISCH BART | AVERVIERSCOM | Ebitec NV

Liesse Papier is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Brussel (Anderlecht), België. De volledige naam van het bedrijf is Liesse Papier, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06434387207. Het bedrijf Liesse Papier bevindt zich op het adres: Zonnebloemenstraat 5A,1070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 673,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 826,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Liesse Papier zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Liesse Papier is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Liesse Papier is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Liesse Papier, openstaande posities, locatie van Liesse Papier op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Liesse Papier is a company, that was registered 2004 in Brussel (Anderlecht) region, Belgium. Full name of company is Liesse Papier, company assigned to the tax number BE06434387207. The company Liesse Papier is located at the address: Zonnebloemenstraat 5A,1070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 673,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 826,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Liesse Papier were not found.
The main activity of Liesse Papier is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Liesse Papier is not available. You also can look at reviews of Liesse Papier, open positions, location of Liesse Papier on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Liesse Papier, Brussel (Anderlecht): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Liesse Papier, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Liesse Papier, Brussel (Anderlecht): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Liesse Papier, employees, financial statistics.