Van Steenkiste BVBA

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • Van Steenkiste BVBA
Private companiesTextile Mill Products • Van Steenkiste BVBA

Contactgegevens Van Steenkiste BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Steenkiste BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Steenkiste BVBA

Regio (region): Kortrijk (Bissegem), België

Adres (address): Koningin Astridlaan 24,8501, België

Telefoon (phone): 056 35 48 88 056 35 48 88

Fax (fax): 056 37 20 25 056 37 20 25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Steenkiste BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Steenkiste BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Steenkiste BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Steenkiste BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Steenkiste BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Steenkiste BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Steenkiste BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Steenkiste BVBA
Products information Van Steenkiste BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02190093994
Ondernemingsnummer: 7962036132
Hoofdstad (capital): 602,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 593,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Van Steenkiste BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Steenkiste BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Steenkiste BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Steenkiste BVBA
Addition kinds of activities for Van Steenkiste BVBA

3272. Betonproducten, nec | Concrete products, nec
286905. Parfums, aroma's en voedingsadditieven | Perfumes, flavorings, and food additives
01390200. Voedselgewassen | Food crops
23960402. Zeefdruk op stofartikelen | Screen printing on fabric articles
28359904. Elektrolyt diagnostische middelen | Electrolyte diagnostic agents
28420105. Lye, huishouden | Lye, household
38240104. Integratie van meters, niet-elektrisch | Integrating meters, nonelectric
50820303. Kranen, constructie | Cranes, construction
55219900. Gebruikte autodealers, nec | Used car dealers, nec

Werken bij Van Steenkiste BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Steenkiste BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Steenkiste BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Steenkiste BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Insurance Officer (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Aan jou om de schadedossiers van A tot Z af te handelen voor de voertuigen die tot ons wagenpark behoren. Hieronder een greep uit je takenpakket: • contacten met bestuurders, makelaars, verzekeraars, herstellers en experts • beoordeling van de aangifte en verdere opvolging van je eigen schadedossiers • verwerking en recuperatie van de facturen • monitoring van de doorlooptijd • proactieve communicatie en service verlening naar de klant/bestuurder • ...

  • Analyste Hypothecaire kredieten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn uw taken ? • Screening van de haalbaarheid van het kredietdossier op basis van de encodage van de makelaar • Controle van de documenten van het kredietdossier • Analyse van het kredietdossier: 1) Inschatten van de geboden waarborgen 2) Inschatten van de terugbetalingscapaciteit 3) Controle van het doel van het krediet 4) Nazicht van het kredietprofiel van de kredietnemers Toetsen van bovenvermelde elementen aan het acceptatiebeleid en erover waken dat de wettelijke bepalingen worden gerespecteerd, alsook de fraude en compliance voorschriften. • Beslissen van het kredietdossier binnen de grenzen van de toegestane beslissingsvolmacht. • Indien het gaat om een kredietdossier buiten eigen beslissingsvolmacht: verlenen van een gemotiveerd advies door de positieve en negatieve elementen in het dossier tegen elkaar af te wegen. • Het meedelen en toelichten van de beslissing aan de makelaar en de commerciële lijn, en dit op een constructieve en commerciële wijze. • Oplossingsgericht zijn door maximaal te zoeken naar mogelijke oplossingen om een kredietaanvraag te kunnen realiseren. • Het verwerken van de beslissing in de informaticatool. • Bij aanvaarding: opmaak van de akkoordbrief en versturen van de documenten naar de notaris via de informaticatool. • Telefonische contacten met de makelaars en de commerciële lijn in het kader van de behandeling van hun ingediend kredietdossier. • Op termijn polyvalentie naar het analyseren en beslissen van consumentenkredieten ingediend door makelaars, vendors & garages, alsook analyseren en beslissen van gemengde kredieten en niet-wet kredieten ingediend door makelaars.

  • Laborant - 3 ploegen - regio Waasland (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma actief in de chemie, is AGO Jobs & HR op zoek naar een laborant kwaliteitscontrole. In het kwaliteitscontrolelabo ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van staalnames en standaard analytische testen. Belangrijk is om onderstaande eigenschappen te controleren, viscositeit, titrimetrie, chromatografie en spectrophotometrie. Dit werk wordt uitgevoerd in een clean room-omgeving. Hiernaast sta je in voor het bijhouden en het evalueren van de staalnames en analytische testen. Hiervoor beschik je over goede computervaardigheden.

  • Afvuloperator chemie - 2 ploegen - €15,57/u - Regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote chemische speler in Gent, zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met reeds enige ervaring in de chemische sector. Als afvuloperator sta je in voor de afvullingen van verschillende soorten olie. Je draagt dan ook veel verantwoordelijkheden. Zo ben je verantwoordelijk voor de orders die doorkomen, zult deze moeten controleren, slangen koppelen, ... Dit zijn allemaal eindproducten die direct naar de klanten gaan, kwaliteit is dan ook heel belangrijk. Je begint in een dagploeg en zal uiteindelijk overgaan naar een 2 ploegen stelsel.  Je moet in het bezit zijn van een heftruckattest. Bedrijfsprofiel: Voor een grote klant in regio Gent zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met een chemische achtergrond. Het bedrijf is gespecialiseerd in productie en opslag van verschillende oliën.

  • Grondwerker (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -instaan voor afwerken van gebouwen zoals plaatsen van dakgoten, elestisch opvoegen van gebouwen, isolatie leggen... -zorgen voor een kwalitatieve, efficiënte en veilige afwerking van projecten -werken in eigen streek

  • HUISHOUDHULP Herenthout - Direct VAST contract mét maaltijdcheques (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, wassen en strijken. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat. Je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg)

  • Huishoudhulp regio Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Lokeren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio GEETBETS (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Geetbets en omgeving

  • Technicus Elektromechanica - Technische dienst (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: UZ LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Je bent geboeid door elektromechanische installaties en je wilt je ervaring benutten in een complexe ziekenhuisomgeving. Je hebt sterke interesse in preventief en accidenteel onderhoud van diverse niet-medische installaties en je voert aanpassingen en/of herstellingen uit aan o.a. sterilisatoren, afwasmachines, bedpanspoelers, ... Je kan tewerkgesteld worden binnen de verschillende campussen van UZ Leuven.

  • AUTOMATION ENGINEER (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING nv.

    Type: Vaste Job

    Als Automation Engineer analyseer je de technische aspecten van een nieuwe opdracht en evalueer je de voorziene projectbudgettering, realisatie en de gehele coördinatie van omvangrijke en/of complexe projecten. Zo zorg je ervoor dat projectrealisaties efficiënt en veilig verlopen binnen vooropgestelde termijnen, budgetten en volgens wettelijke richtlijnen, specifieke klantennormen en kwaliteitseisen. * Nadat je de technische aspecten van de vraag van de klant hebt bestudeerd, werk je een correcte functionele analyse en projectvoorstel uit * Het detailontwerp en de softwareontwikkeling van projecten valt onder jouw verantwoordelijkheid * Je staat in voor het testen van de software, de indienstname van de systemen en het verzorgen van de standby * Je documenteert de projecten en voorziet de nodige opleiding(en) bij de klant * Als dit contractueel is overeengekomen, lever je bijstand en advies na de oplevering van de installatie * Je werkt volgens de interne procedures en vervult diverse administratieve taken die eigen zijn aan de organisatie * Verder ben je medeverantwoordelijk voor de kennisborging, -overdracht en –toepassing in de organisatie

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Flexijob - America Today Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

    Type: Flexijob

    Ben jij een échte verkoper met inlevingsvermogen in onze klant en ga je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Knokke zijn wij op zoek naar DE FLEXIJOB PARTTIME CREWMEMBER die ons team komt versterken! Samen kijken we of je 1 of meerdere dagen per week of per maand kan helpen in onze shop. A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door ben je bezig met verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je maakt de store zo aantrekkelijk mogelijk aan de hand van visual merchandise guidelines. Wanneer nodig krijg je soms aan het einde van de dag de verantwoordelijkheid om de store af te sluiten.

Zoek naar antwoorden van Van Steenkiste BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Steenkiste BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Steenkiste BVBA. Laat een reactie achter voor Van Steenkiste BVBA. Van Steenkiste BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Steenkiste BVBA. Leave a respond for Van Steenkiste BVBA. Van Steenkiste BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Steenkiste BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Steenkiste BVBA
Location of Van Steenkiste BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Steenkiste BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Steenkiste BVBA Van Steenkiste BVBA: Wyckaert | Cipont C | PV SOUND | AUTHENTICS BVBA | Com Belgium NV

Other related companies as Van Steenkiste BVBA: Wyckaert | Cipont C | PV SOUND | AUTHENTICS BVBA | Com Belgium NV

Van Steenkiste BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Kortrijk (Bissegem), België. De volledige naam van het bedrijf is Van Steenkiste BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02190093994. Het bedrijf Van Steenkiste BVBA bevindt zich op het adres: Koningin Astridlaan 24,8501. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 602,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 593,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Van Steenkiste BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Steenkiste BVBA is Textielmolenproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Steenkiste BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Steenkiste BVBA, openstaande posities, locatie van Van Steenkiste BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Steenkiste BVBA is a company, that was registered 2017 in Kortrijk (Bissegem) region, Belgium. Full name of company is Van Steenkiste BVBA, company assigned to the tax number BE02190093994. The company Van Steenkiste BVBA is located at the address: Koningin Astridlaan 24,8501. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 602,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 593,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Van Steenkiste BVBA were not found.
The main activity of Van Steenkiste BVBA is Textile Mill Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Steenkiste BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Steenkiste BVBA, open positions, location of Van Steenkiste BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Steenkiste BVBA, Kortrijk (Bissegem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Steenkiste BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Steenkiste BVBA, Kortrijk (Bissegem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Steenkiste BVBA, employees, financial statistics.