AUTHENTICS BVBA

Contactgegevens AUTHENTICS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTHENTICS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTHENTICS BVBA

Regio (region): hulshout 2235 - BE, België

Adres (address): heibaan 176, België

Telefoon (phone): +32 16 68 06 80 +32 16 68 06 80

Fax (fax): +32 16 68 06 81 +32 16 68 06 81

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTHENTICS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTHENTICS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTHENTICS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTHENTICS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTHENTICS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTHENTICS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTHENTICS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTHENTICS BVBA
Products information AUTHENTICS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08350128173
Ondernemingsnummer: 3781738281
Hoofdstad (capital): 153,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 126,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AUTHENTICS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTHENTICS BVBA
(Get full report from official database of BE for AUTHENTICS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTHENTICS BVBA
Addition kinds of activities for AUTHENTICS BVBA

3519. Intern verbrandingsmotoren, n.v. | Internal combustion engines, nec
14999903. Catliniet mijnbouw | Catlinite mining
23690402. Coat en legging sets: meisjes en kinderen | Coat and legging sets: girls' and children's
25110102. Beddengoed: hout | Bedside stands: wood
28420111. Vensterreinigingspreparaten | Window cleaning preparations
39140204. Bestek, Nikkel Zilver | Flatware, nickle silver
50490107. Wetenschappelijke opnameapparatuur | Scientific recording equipment
57350102. Videobanden, vooraf opgenomen | Video tapes, prerecorded
84129903. Planetarium | Planetarium
96219904. Transit systeem of autoriteit: overheid, niet-opererende | Transit system or authority: government, nonoperating

Werken bij AUTHENTICS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTHENTICS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTHENTICS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTHENTICS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijniers met heftruck attest (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar magazijniers met Heftruck attest (m/v) Heb je ervaring als magazijnier /lader/losser? Ben je in het bezit van een geldig heftruckattest? Heb je een goede kennis van het Nederlands? Dan zoeken wij jou!!! taken : 40% manueel werk : laden en lossen van containters 60% heftruck werk.

  • werfleider installatie laadstations elektrische wagens (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Frans bedrijf zoeken we met onmiddellijke indiensttreding een werfleider voor de installatie van laadstations. Je gaat langs bij een 50-tal garages (van 2 merken in het hogere segment) in de Benelux, je detecteert de behoeften van de klant. Je werkt het project per klant uit en je legt dit voor aan de klant. Van zodra het project van start gaat sta je in voor de coördinatie van de installatie van de laadstations. Hierbij communiceer je dagelijks met de klant en stuur je je techniekers aan. Je helpt mee waar nodig en je leidt het project in goede banen. Na de installaties ga je langs bij de klant om op te volgen of alles vlot verloopt.

  • Lasser (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Aalst zoeken wij en gemotiveerde lasser die wil werken in een mooi modern bedrijf. Zij zoeken een gemotiveerde lasser die hun team kan versterken. Je zal instaan voor volgende taken: - Lassen, afwerken van bepaalde constructies. - Toezien op de kwaliteit. - Ervaring in zowel manueel als robotlassen.

  • Creatieve schrijnwerker (m/v) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een reclamebedrijf in de regio Mechelen,zijn we op zoek naar een creatieve schrijnwerker (m/v). We zijn op zoek naar een schrijnwerker die: - zelfstandig meubels en andere houten constructies kan maken op basis van technische tekeningen - mee nadenkt over creatieve oplossingen bij de aanmaak van structuren - veilig een stand, decor of meubel maken - het atelier ordelijk houdt - een rijbewijs B heeft

  • Inpakmedewerker dagploeg Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant produceert en distribueert schoonmaakmiddelen voor professionele doeleinden. We zijn op zoek naar inpakmedewerkers die fysiek zwaar werk aankunnen: de verpakkingen kunnen 5, 10 en 20kg wegen. Bovendien loop je de hele dag rond en moet je zelfstandig kunnen werken.

  • Plooier/brander (BEVEREN-AAN-DEN-IJZER)

    Regio: BEVEREN-AAN-DEN-IJZER

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring als PLOOIER/BRANDER? CNC machine bedienen is jouw gebied van expertise? Dan ben jij de plooier/brander die wij zoeken! Als plooier/brander ben je een primaire schakel bij het productieproces van machines die binnen de Internationale metaalsector worden gehanteerd. Jouw taken zijn het plooien en branden van stalen platen. Verder bedien je de rolbrug en sta je in voor het dagelijks onderhoud van de machine. Alsook het net en veilig houden van je werkplaats behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast steek je graag de handen uit de mouwen en kan je verder polyvalent ingeschakeld worden.

  • Enthousiaste POETSHULPEN Aarschot en omstreken (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp te Opwijk (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor enkele van onze klanten zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp, die zal instaan voor diverse taken, waaronder poetsen en strijken. Dit in het kader van dienstencheques Bij voorkeur kan je je makkelijk verplaatsen met eigen wagen

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Toonzaalverkoper Vloeren (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten; je leidt hen rond in de showroom; analyseert hun wensen en speelt hier uiteraard op in. Je stelt een offerte op en volgt deze uiteraard ook verder op. Je tracht de verkoop zo snel mogelijk af te sluiten en behandelt de bijkomende administratie hieromtrent. Bedrijfsprofiel: Heb je interesse? Neem snel contact met ons op en ontdek de verschillende voordelen om via Talentus aan de slag te gaan. Zo bieden wij o.a. een gratis hospitalisatieverzekering na 30 dagen tewerkstelling.

  • Autotechnieker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Recrewtment Technics Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Onze klant is de grootste mobiliteitsorganisatie van het land, die voor meer dan 400.000 leden (particulieren en bedrijven) zekerheid, bescherming en levenscomfort biedt. Welke taken mag je verwachten als autotechnieker ? Klein & groot onderhoud Vervangen van slijtage onderdelen ( remmen , schokdempers , draagarmen , distributieriemen , …..) Vervangen van airco onderdelen Werken aan recente wagens Werken met een diagnose apparaat (resetten van indicators en uitlezen van storingen)

  • ZAALMEDEWERKER FLEXIJOB (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PHARE DE VIE

    Type: Flexijob

    Je ontvangt de gasten en wijst hen een tafel toe. Je stelt hen de eet- en drankkaart voor en neemt de bestellingen op. Je serveert de gerechten en de dranken. Daarna reken je af en ruim je de tafels af. Je werkt 2 avonden per week (af te spreken met de werkgever) van 18 tot 23 uur.

Zoek naar antwoorden van AUTHENTICS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of AUTHENTICS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTHENTICS BVBA. Laat een reactie achter voor AUTHENTICS BVBA. AUTHENTICS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTHENTICS BVBA. Leave a respond for AUTHENTICS BVBA. AUTHENTICS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTHENTICS BVBA op de google maps. Adres en contacten AUTHENTICS BVBA
Location of AUTHENTICS BVBA on the google maps. Address and contacts of AUTHENTICS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTHENTICS BVBA AUTHENTICS BVBA: Java | ANIMAL FARM | LABOREX GROEP NV | Huber + Suhner | House Building Company BVBA

Other related companies as AUTHENTICS BVBA: Java | ANIMAL FARM | LABOREX GROEP NV | Huber + Suhner | House Building Company BVBA

AUTHENTICS BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio hulshout 2235 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTHENTICS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08350128173. Het bedrijf AUTHENTICS BVBA bevindt zich op het adres: heibaan 176. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 153,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 126,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AUTHENTICS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTHENTICS BVBA is Textielmolenproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTHENTICS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTHENTICS BVBA, openstaande posities, locatie van AUTHENTICS BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AUTHENTICS BVBA is a company, that was registered 2008 in hulshout 2235 - BE region, Belgium. Full name of company is AUTHENTICS BVBA, company assigned to the tax number BE08350128173. The company AUTHENTICS BVBA is located at the address: heibaan 176. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 153,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 126,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AUTHENTICS BVBA were not found.
The main activity of AUTHENTICS BVBA is Textile Mill Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTHENTICS BVBA is not available. You also can look at reviews of AUTHENTICS BVBA, open positions, location of AUTHENTICS BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTHENTICS BVBA, hulshout 2235 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTHENTICS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTHENTICS BVBA, hulshout 2235 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTHENTICS BVBA, employees, financial statistics.