Auquier NV

Contactgegevens Auquier NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Auquier NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Auquier NV

Regio (region): Brussel (Jette), België

Adres (address): Jetse laan 354,1090, België

Telefoon (phone): 02 425 49 57 02 425 49 57

Fax (fax): 02 425 63 12 02 425 63 12

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Auquier NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Auquier NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Auquier NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Auquier NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Auquier NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Auquier NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Auquier NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Auquier NV
Products information Auquier NV

BTW identificatienummer (tax): BE05416778564
Ondernemingsnummer: 6200927734
Hoofdstad (capital): 710,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 844,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Auquier NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Auquier NV
(Get full report from official database of BE for Auquier NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Auquier NV
Addition kinds of activities for Auquier NV

2835. Diagnostische stoffen | Diagnostic substances
359499. Vloeistofpompen en motoren, anders | Fluid power pumps and motors, nec
20910212. Garnalen, geconserveerd en uitgehard | Shrimp, preserved and cured
23849903. Huishoudelijk, behalve kinderen: van aangekochte materialen | Housecoats, except children's: from purchased materials
28420209. Wassen voor hout, leer en andere materialen | Waxes for wood, leather, and other materials
33560601. Titanium- en titaniumlegeringstaafjes, lakens, strips, enz. | Titanium and titanium alloy bars, sheets, strip, etc.
36940202. Harness kabelsets, verbrandingsmotoren | Harness wiring sets, internal combustion engines
44919901. Scheephouder schoonmaken | Ship hold cleaning
51990902. Plastics schuim | Plastics foam
73610000. Uitzendbureaus | Employment agencies

Werken bij Auquier NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Auquier NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Auquier NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Auquier NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Voltijds, tijdelijke laborant voor regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse medewerker voor het labo. Je bent binnen dit labo te Gent verantwoordelijk voor de verwerking van bloedzakjes (uitpakken, registreren, centrifugeren en sorteren). Jij zorgt er op die manier voor dat de stalen perfect verwerkt worden. Je krijgt een opleiding aan de start van de terwerkstelling en daarna werk je zelfstandig aan de verwerking. Je helpt bij het verwerken van de bloedzakjes: registratie in informaticasysteem, centrifugeren, wegen en etiketteren van producten. Je staat in voor het bereiden van bloedcomponenten uit volbloed.

  • Chauffeur CE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in aanleg opritten en parkings zoeken wij een meewerkend Chauffeur C E ! Je brengt als chauffeur de materialen aan op de werven over heel Vlaanderen : asfalt, klinkers, blauwsteen, gravé, enz Je helpt mee borduren zetten, gravé opendoen , klinkerwerken en asfaltwerken. Je vertrekt (naargelang de werven) om 7u vanuit Oudenaarde (voor langere ritten vanaf 6u)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Gistel en omstreken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) Meulebeke (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student chauffeur B Herfstvakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf actief in de voeding, zijn we op zoek naar een student met een rijbewijs B die deze vakantie wil werken als chauffeur. Je staat in voor het rondbrengen van stalen en leveren van bestellingen. Je rijdt met de wagen van de firma. Je zal meestal werken in de late ploeg, starten om 13u00.

  • Student Boekhoudkundig Medewerker - regio Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een klein en familiaal boekhoudkantoor regio Brugge. Als Student Boekhoudkundig Medewerker heb je volgende taken: inboeken en controleren van aankoop- en verkoopfacturen; uitvoeren van de betalingen; algemene administratieve taken (telefonie, mailbox beheren, voorbereide journaalposten inboeken,…). Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Winkelmedewerkers voltijds (deeltijds ook mogelijk) (m/v) (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: SPAR

    Type: Vaste Job

    Als medewerker in onze supermarkt kun je kennis maken met al onze winkel- en versafdelingen. Taken kunnen omvatten: goederen ontvangen en rekken aanvullen, versafdelingen beheren, kassa en uiteraard onze klanten verder helpen. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de netheid en orde in de winkel.

  • Management Assistant (m/v) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: RAINBOW RESOURCES GROUP

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot om de litigatieafdeling te ondersteunen. Als Management Assistant zorg je ervoor dat de organisatie van het team en de administratie binnen het bedrijf soepel verloopt. Je helpt bij alle secretariële taken en staat in contact met klanten. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden behelzen: De coördinatie van de agenda's van de advocaten, alsook van alle interne en externe vergaderingen en het bijwonen van conferenties en trainingen, zakenlunches en Europese reizen; Correspondentie en het opstellen van van rapporten en meningen, inclusief dicaten; Het handhaven van een zeer efficiënte klantendatabase en archiveringssysteemcorrespondentie; Het voorbereiden van vergaderingen door materiaal (bibliotheek- en internetonderzoek) voor vergaderingen te verzamelingen en PowerPoint-presentaties op te stellen; Het professioneel omgaan met andere administratieve taken en het contact opnemen met onze ondersteuningsmedewerkers: voorbereiden van timesheets, uitgaven, facturering, enz.; Het aanspreekpunt zijn voor klanten en verschillende afdelingen.

  • Freelance IT trainer-leerkracht-docent (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Coachingatelier

    Type: Zelfstandige activiteit

    Trainer in IT opleidingen. ECT geeft allerlei IT trainingen in onze eigen leslokalen in Wilrijk of intern bij klanten. De meeste van onze opleidingen kan je opsplitsen in 3 groepen: * MS Office trainingen: Excel, Outlook, Project... * Adobe trainingen: Photoshop, Illustrator, InDesign... * Tekenpakketten: AutoCAD, BricsCAD, SketchUp... Wij zoeken freelance trainers die in naam van ECT trainingen willen geven over deze onderwerpen. Wij kunnen vooraf niet bepalen hoe vaak we u gaan kunnen inschakelen.

  • FREELANCE ASSESSOR (BE768365) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Zelfstandige activiteit

    “Als freelancer krijg ik bij Hudson de kans om mee te werken aan boeiende projecten bij diverse klanten, steeds gesteund door het professionele Hudson team en onze unieke Hudson HR-tools.” WORD JIJ EEN HUDSON FREELANCE ASSESSOR? ZIN IN EEN LAT-RELATIE? Hudson is een HR-adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring én de onbetwiste marktleider.

  • FREELANCE STUDIECOACH RECHT (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen en dit op kantoor te Kortrijk. Heel specifiek zoeken wij momenteel iemand die boekhouden wil komen geven aan studenten van de derde graad middelbaar. Meer uren coachen kan uiteraard ook! Klinkt interessant? Dat is het zeker en vast!

  • Medewerker bediening : flexi-job (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: CORSENDONK

    Type: Flexijob

    Priorij Corsendonk is momenteel op zoek naar een medewerker voor de bediening onder het statuut van flexi-job. U werkt minstens 4/5 bij een andere werkgever of u bent gepensioneerde en wilt graag bijverdienen in het zeer voordelig nieuw statuut van flexi-jobs. Uw takenpakket is als volgt: - Gasten verwelkomen in het restaurant en tijdens feesten - Bediening verzorgen - Afruimen Je zal voornamelijk tewerkgesteld worden op weekenddagen.

Zoek naar antwoorden van Auquier NV in sociale netwerken
Look for responds of Auquier NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Auquier NV. Laat een reactie achter voor Auquier NV. Auquier NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Auquier NV. Leave a respond for Auquier NV. Auquier NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Auquier NV op de google maps. Adres en contacten Auquier NV
Location of Auquier NV on the google maps. Address and contacts of Auquier NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Auquier NV Auquier NV: K.C. Consult NV | Publi Vando BVBA | De Witte Ballon | VLDmaaseik | Zomax-worldsites

Other related companies as Auquier NV: K.C. Consult NV | Publi Vando BVBA | De Witte Ballon | VLDmaaseik | Zomax-worldsites

Auquier NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Brussel (Jette), België. De volledige naam van het bedrijf is Auquier NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05416778564. Het bedrijf Auquier NV bevindt zich op het adres: Jetse laan 354,1090. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 710,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 844,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Auquier NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Auquier NV is Transportdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Auquier NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Auquier NV, openstaande posities, locatie van Auquier NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Auquier NV is a company, that was registered 2014 in Brussel (Jette) region, Belgium. Full name of company is Auquier NV, company assigned to the tax number BE05416778564. The company Auquier NV is located at the address: Jetse laan 354,1090. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 710,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 844,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Auquier NV were not found.
The main activity of Auquier NV is Transportation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Auquier NV is not available. You also can look at reviews of Auquier NV, open positions, location of Auquier NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Auquier NV, Brussel (Jette): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Auquier NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Auquier NV, Brussel (Jette): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Auquier NV, employees, financial statistics.