Campingshow Vervaet NV

Contactgegevens Campingshow Vervaet NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Campingshow Vervaet NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Campingshow Vervaet NV

Regio (region): Lokeren, België

Adres (address): Gentse Steenweg 48,9160, België

Telefoon (phone): 09 348 10 19 09 348 10 19

Fax (fax): 09 349 23 50 09 349 23 50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Campingshow Vervaet NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Campingshow Vervaet NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Campingshow Vervaet NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Campingshow Vervaet NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Campingshow Vervaet NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Campingshow Vervaet NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Campingshow Vervaet NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Campingshow Vervaet NV
Products information Campingshow Vervaet NV

BTW identificatienummer (tax): BE03235717773
Ondernemingsnummer: 9296600341
Hoofdstad (capital): 174,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 780,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Campingshow Vervaet NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Campingshow Vervaet NV
(Get full report from official database of BE for Campingshow Vervaet NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Campingshow Vervaet NV
Addition kinds of activities for Campingshow Vervaet NV

5171. Petroleumcentrales en terminals | Petroleum bulk stations and terminals
393100. Muziekinstrumenten | Musical instruments
594502. Speelgoed en spelletjes | Toys and games
10990502. Titaniferous-magnetiet mijnbouw | Titaniferous-magnetite mining
26730201. Voedselopslag en bevroren voedselzakken, plastic | Food storage and frozen food bags, plastic
33550101. Kabel, aluminium: gemaakt in walsen | Cable, aluminum: made in rolling mills
35339902. Gasveldmachines en -apparatuur | Gas field machinery and equipment
38220107. Tijdprogramma's, airco-systemen | Time program controls, air-conditioning systems

Werken bij Campingshow Vervaet NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Campingshow Vervaet NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Campingshow Vervaet NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Campingshow Vervaet NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker regio Sint Truiden (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Inside Customer Service Medewerker is het visitekaartje van de onderneming. Je bouwt een nauwe relatie op met de klanten. Je bent verantwoordelijk voor het verlenen van technisch advies en zorgt voor oplossingen op maat van de klant. Samen met een hecht team rapporteer je aan de customer service verantwoordelijke. • Je focus ligt op het uitbouwen en onderhouden van nauwe relaties met bestaande en potentiële klanten (dealers, distributeurs) in een internationale omgeving. • Je volgt het verkoopproces van A tot Z op (van offerte tot levering). • Je assisteert de klant bij opleidingen. • Je volgt de trends en ontwikkelingen in de markt op en je tracht hierop in te spelen. • Stap voor stap begeleid je de potentiële klant, samen met de specialisten, om voor de juiste oplossing te kiezen. • Je rapporteert aan de Customer Service Verantwoordelijke en werkt nauw samen met de aankoop -, productie - en R&D-afdeling. • Je hebt dagelijks telefonisch en schriftelijk (email etc. ) contact met klanten. • Samen met de organisatie sta je in voor een goede klachtenafhandeling

  • Operator M/V te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een operator m/v met reeds ervaring in een productieomgeving? Is werken in een 3-ploegensysteem geen probleem voor jou? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die we zoeken. Je bent als operator verantwoordelijk voor het bediene van een afwerking-en verzegelmachine. Onze klant, gespecialiseerd in het verpakkingen, is op zoek naar een machine operator die naast het bedienen van de machine ook zal instaan voor kwaliteitscontrole van de geproduceerde dozen.

  • zorgkundige maand 75% (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als zorgkundige interim zal je samen met de zorgkundigen en de verpleegkundigen instaan voor de dagdagelijkse taken van het woonzorgcentrum. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen medicatie,...  Bedrijfsprofiel: Een woonzorgcentrum in Genk is op zoek naar een zorgkundige die kan inspringen gedurende een maand 15/10-15/11 aan een jobtime van 75%.  Het woonzorgcentrum gelegen in het groen zet de levenskwaliteit van de bewoners centraal! Het personeel zet zich dagdagelijks 100% n om hun bewoners de beste verzorging te kunnen voorzien. 

  • Vervangingsopdracht schoonmaker/-ster regio Oostende (38u20/week) - dagwerk (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling “Cleaning” zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster voor een bedrijf regio Oostende. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: maandag t.e.m. vrijdag van 7u-14u40 (38u20/week)

  • Lijnverantwoordelijke koude bereidingen (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Deinze zijn we op zoek naar een lijnverantwoordelijke. Jouw taken: - Monteren en demonteren van machines. - Medewerkers aan de lijn aansturen. - Bandwerk en de daarbij horende zaken.

  • Huishoudhulp Deeltijds Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wondelgem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

  • STUDENTEN gezocht voor nachtshift in tankstation (winkel) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een groot tankstation in regio Gent (Destelbergen) zijn we op zoek naar een gemotiveerde en mature student die vrijdag of zaterdagnacht kan werken. Onze klant is op zoek naar iemand die kan helpen tijdens de nachtshift van 22u-6u. Concreet zal je meewerken in de shop van het tankstation, je taken omvatten kassawerk en het bereiden van belegde broodjes. Er wordt een interne opleiding voorzien, zodat alles in goede banen loopt. Bij rustigere momenten zal je mee instaan voor het aanvullen van de rekken in de shop.

  • Student enquêteur (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Hallo student! Zoek jij een extra bijverdienste doorheen het schooljaar? LIjkt het je wat om bij reizigers enquêtes af te nemen? Dan ben jij de student enquêteur die wij zoeken om enquêtes af te nemen op de luchthaven te Oostende. Als student enquêteur sta je in voor het afnemen van enquêtes bij reizigers die je ontmoet op de luchthaven. Je bent communicatief, durft de mensen aan te spreken en doet dit alles met een glimlach.

  • Student (m/v) (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Job details Ben je een echte golf liefhebber en ken je Berlare, Temse, Lokeren, Deinze of Aalst uit je broekzak? Dan is de functie als student stadsbegeleiding met minigolf perfect voor jou! Wat doe je precies? Je begeleidt een groep doorheen de stad en dit in combinatie met minigolf. De tour duurt ongeveer 3 uur, hierbij heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je maakt vertel je een leuk weetje. Dit kan een belangrijk monument zijn maar ook een kerk,…. De groep mag dan een balletje slaan naar het belangrijk item. Dit zijn speciale balletjes die geen schade kunnen veroorzaken aan de straat of het aan het belangrijk item. Je houdt aan de hand van een score blad bij wie met de minste slagen het doel heeft bereikt. Die persoon is dan uiteraard de winnaar.

  • Shifttechniekers (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ALERIS ALUMINUM

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor het oplossen van technisch urgente storingen om zodoende een maximale machinebeschikbaarheid te bekomen. Verder zal je technische verbeteringen aanbrengen door het uitvoeren van preventieve taken zodanig dat het machinepark optimaal technisch in orde gebracht wordt waardoor productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Je staat in voor het opstarten, afzetten en het veilig schakelen van machines om zodoende het machinepark tijdig klaar te zetten voor de opstart van productie, om onnodig energieverbruik bij niet productieve machines te beperken en om te zorgen voor een veilige toestand voor de aanvang van werkzaamheden. Je zal ook eerstelijns onderhoud voor of op IT toepassingen verzorgen om ervoor te zorgen dat MES toepassingen optimaal functioneren.

  • ploegbaas metser (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HERBO

    Type: Vaste Job

    leiding geven over een ploeg metsers plan lezen meewerkend ploegbaas

  • Trainer Duits (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van Campingshow Vervaet NV in sociale netwerken
Look for responds of Campingshow Vervaet NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Campingshow Vervaet NV. Laat een reactie achter voor Campingshow Vervaet NV. Campingshow Vervaet NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Campingshow Vervaet NV. Leave a respond for Campingshow Vervaet NV. Campingshow Vervaet NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Campingshow Vervaet NV op de google maps. Adres en contacten Campingshow Vervaet NV
Location of Campingshow Vervaet NV on the google maps. Address and contacts of Campingshow Vervaet NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Campingshow Vervaet NV Campingshow Vervaet NV: DE BAERDEMAEKER F BVBA | ARTEUM ARCHITECTS | De Landtsheer BVBA | DVV-DEKIMPE PETER | Rees, Robert

Other related companies as Campingshow Vervaet NV: DE BAERDEMAEKER F BVBA | ARTEUM ARCHITECTS | De Landtsheer BVBA | DVV-DEKIMPE PETER | Rees, Robert

Campingshow Vervaet NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Lokeren, België. De volledige naam van het bedrijf is Campingshow Vervaet NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03235717773. Het bedrijf Campingshow Vervaet NV bevindt zich op het adres: Gentse Steenweg 48,9160. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 174,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 780,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Campingshow Vervaet NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Campingshow Vervaet NV is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Campingshow Vervaet NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Campingshow Vervaet NV, openstaande posities, locatie van Campingshow Vervaet NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Campingshow Vervaet NV is a company, that was registered 1996 in Lokeren region, Belgium. Full name of company is Campingshow Vervaet NV, company assigned to the tax number BE03235717773. The company Campingshow Vervaet NV is located at the address: Gentse Steenweg 48,9160. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 174,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 780,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Campingshow Vervaet NV were not found.
The main activity of Campingshow Vervaet NV is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Campingshow Vervaet NV is not available. You also can look at reviews of Campingshow Vervaet NV, open positions, location of Campingshow Vervaet NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Campingshow Vervaet NV, Lokeren: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Campingshow Vervaet NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Campingshow Vervaet NV, Lokeren: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Campingshow Vervaet NV, employees, financial statistics.