Belgium Invest NV

Contactgegevens Belgium Invest NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Belgium Invest NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Belgium Invest NV

Regio (region): Aarschot, België

Adres (address): Kleine Mechelsebaan 54,3200, België

Telefoon (phone): 016 57 33 04 016 57 33 04

Fax (fax): 016 57 33 08 016 57 33 08

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Belgium Invest NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Belgium Invest NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Belgium Invest NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Belgium Invest NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Belgium Invest NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Belgium Invest NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Belgium Invest NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Belgium Invest NV
Products information Belgium Invest NV

BTW identificatienummer (tax): BE08622863769
Ondernemingsnummer: 5101470947
Hoofdstad (capital): 523,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 733,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Belgium Invest NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Belgium Invest NV
(Get full report from official database of BE for Belgium Invest NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Belgium Invest NV
Addition kinds of activities for Belgium Invest NV

9532. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling | Urban and community development
203701. Bevroren groenten en fruit | Frozen fruits and vegetables
25990205. Restaurant meubels, hout of metaal | Restaurant furniture, wood or metal
31310404. Tongen, schoen en laars, leer | Tongues, shoe and boot, leather
33340100. Aluminium ingots en platen | Aluminum ingots and slabs
36259905. Controles voor instelbare snelheid aandrijvingen | Controls for adjustable speed drives
60229901. Staatsvertrouwenbedrijven die deposito's accepteren, commercieel | State trust companies accepting deposits, commercial

Werken bij Belgium Invest NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Belgium Invest NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Belgium Invest NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Belgium Invest NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur BE en/of C - Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze parners in Vilvoorde zijn wij op zoek naar een kandidaat chauffeur met rijbewijs BE en/of C. Je start full-time met op termijn een optie tot vast contract. Je werkt als chauffeur en als magazijnier. Je bereid o.a het transport van goederen voor, het vervoer en helpt met de planningen. Algemeen ben je bijna betrokken in het gehele bedrjijfsproces. Van in het magazijn tot het leveren en toelichten van de machines bij klanten. Je beschikt over een technische achtergrond en staat open voor een vernieuwende, efficiëntie omgeving en manier van werken.Je krijgt een divers takenpakket waar wat verantwoordelijkheid bij komt kijken. Een collegiale sfeer, vertrouwen en respect zijn waardes die onze partner hoog in het vaandel draagt en verwacht van jou dan ook hetzelfde.

  • Verkoopster/Verkoper Kledingzaak (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bekende modezaak in Maasmechelen zoeken wij een Shopmanager (M/V) Als toegewijd shopmanager ben je verantwoordelijke voor het commerciële resultaat van de vestiging. Natuurlijk blink je uit in verkoop en het verlenen van service. Je bent actief bezig met het analyseren van de verkoopresultaten en je streeft continue naar verbetering. Als een van de gezichten van onze zaak bevindt jouw rol zich op de voorgrond van de winkel. Hier creëer je samen met je team een unieke winkelervaring voor de consument. Het opbouwen en onderhouden van relaties met klanten is essentieel. Klanten shoppen graag bij jou en je team. Ze komen naar jullie toe met vragen wensen betreffende mode, tips en persoonlijk advies. Belangrijk is dat je als shopmanager je team kan motiveren en begeleiden in hun werkzaamheden en verkoopactiviteiten. Dit alles bereik je door je energieke, positieve en dynamische persoonlijkheid. Het bewerkstellen van een unieke winkelervaring, omgaan met klanten op persoonlijk gebied en het aansturen van een team houdt in dat je waarden als discipline respect, integriteit hoog in het vaandel hebt staan. Takenpakket " Inwerken, opleiden en motiveren van medewerkers en tijdig signalen doorgeven van eventuele problemen of obstakels. " Verantwoordelijk voor een correcte einde dag procedure, kassa afsluiting en het opsporen van eventuele kasverschillen. " Klantencontacten (informeren, adviseren, verkoop, retouren en klachtenafdeling) " Bijhouden van een accuraat en tot op de dag bijgewerkte filiaaladministratie. " Zorg dragen voor een te allen tijde up-to-date verzorgde winkel. " Wekelijks overleg met de commercieel manager om huidige en toekomstige ontwikkelingen, acties en verbetermogelijkheden te bespreken.

  • Patissier (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Actief Tielt is dringend op zoek naar een patissier die wil werken in de nacht voor een industriële bakkerij voor de regio Tielt. Je komt terecht in een zeer stabiel bedrijf met een familliale werksfeer. Je start op om 19u en op zaterdag om 17u. Je werkt 1 op 2 zaterdagen en af en toe spring je in op zondag. Indien je elke zaterdag wil werken, dan werk je nooit op zondag.

  • Mailroom operator te Anderlecht (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Mechelen zijn we DRINGEND op zoek naar een Mailroom Operator VANAF MAANDAG 08/10. Als Mailroom Operator sta je in voor de postverwerking in functie van een correcte en tijdige levering van poststukken (ontvangen, verdelen, verzamelen, ... van interne post). Ook ontvang je aangetekende zending en diverse koerierdiensten en maak je poststukken verzendklaar. Ook algemene operationele taken zoals opladen van de frankeermachine en uitvoeren van algemene administratieve taken behoren tot het takenpakket van een Mailroom Operator.

  • Magazijnier te Wijnegem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hulp voor het magazijn (lossen, goederen op zijn plaats zetten, enz..) gezocht voor donderdag 25/10 met daguren in Wijnegem.

  • Customer Service Medewerker (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en uitwerken van lastenboeken van A tot Z. Je volgt de aanbesteding nauwgezet op en je zorgt voor een punctuele en efficiënte afhandeling. Verder ondersteun je de vertegenwoordigers je zal hiervoor oa orders of offertes registreren van nieuwe artikelen en speciale bestellingen.

  • Monteur/uitrichter dagdienst (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    VDL Bus Roeselare zoekt een monteur/uitrichter: Het 'uitrichten' van bussen: de bussen ondergaan verschillende lasbewerkingen, waardoor het metaal vervormd wordt. De taak bestaat erin het vervormde metaal opnieuw recht te slaan met behulp van een voorhamer. Fysiek zwaarder werk. Montage van verschillende leidingen (pneumatica, aircoleiding, ...).

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • OPERATIONS PROCES CONTROLLER (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: NINATRANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging te Heverlee (Leuven) zoeken wij momenteel naar een Operationele Proces Controller: - Opvolging, controle en bijsturen van operationele processen - Analyse van het verkregen materiaal - Anticiperen op afwijkingen - Meten en rapporteren van de performance - Verbetervoorstellen opmaken - Identificeren van afwijkingen, beschrijven en naar oplossingen zoeken

  • Sales Manager Oost- en West VL (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als Sales Manager sta je in voor het adviseren in de meest ruime zin van het woord. Je inventariseert onze klanten hun behoeften en biedt hen de beste op maat gemaakte oplossingen aan. Taken en verantwoordelijkheden: Je behartigt prijsaanvragen, waarbij je steeds op zoek gaat naar de beste oplossing voor de klant in functie van materiaalkeuze en logistieke mogelijkheden Je verzamelt marktinformatie die een belangrijke input vormt bij het bepalen en bijsturen van onze marktstrategie Je inventariseert kansen en ontwikkelingen in de markt Je draagt zorg voor het actueel bijhouden van informatie in het interne klantopvolgingssysteem Je beheert je administratie nauwgezet zodat je ten allen tijde correcte en transparante informatie kan verstrekken Je beheert het klantenbestand en relaties en bouwt je netwerk verder uit: betonsector, aannemers, groothandelaars bouwmaterialen Je volgt klachten op, zorgt voor goede communicatie en accurate afhandeling Je werkt samen als team met de andere afdelingen binnen de organisatie en speelt hierin een trekkersrol In deze functie rapporteer je aan de Commercieel Directeur, met wie je continu overlegt over de marktbenadering en klantopvolging.

  • Onderwijzer ASV (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: MPI HELIX

    Type: Werfreserve

    Onderwijzer Type 2 + autiwerking Onderwijzer Type 9 Onderwijzer Type BA

Zoek naar antwoorden van Belgium Invest NV in sociale netwerken
Look for responds of Belgium Invest NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Belgium Invest NV. Laat een reactie achter voor Belgium Invest NV. Belgium Invest NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Belgium Invest NV. Leave a respond for Belgium Invest NV. Belgium Invest NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Belgium Invest NV op de google maps. Adres en contacten Belgium Invest NV
Location of Belgium Invest NV on the google maps. Address and contacts of Belgium Invest NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Belgium Invest NV Belgium Invest NV: BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA | De Beer I | Ooms NV | Van Eccelpoel NV | VOORZORG (DE) THUISVERZORGING VZW

Other related companies as Belgium Invest NV: BOUWONDERNEMING KURT MOUTON BVBA | De Beer I | Ooms NV | Van Eccelpoel NV | VOORZORG (DE) THUISVERZORGING VZW

Belgium Invest NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Aarschot, België. De volledige naam van het bedrijf is Belgium Invest NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08622863769. Het bedrijf Belgium Invest NV bevindt zich op het adres: Kleine Mechelsebaan 54,3200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 523,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 733,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Belgium Invest NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Belgium Invest NV is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Belgium Invest NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Belgium Invest NV, openstaande posities, locatie van Belgium Invest NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Belgium Invest NV is a company, that was registered 2010 in Aarschot region, Belgium. Full name of company is Belgium Invest NV, company assigned to the tax number BE08622863769. The company Belgium Invest NV is located at the address: Kleine Mechelsebaan 54,3200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 523,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 733,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Belgium Invest NV were not found.
The main activity of Belgium Invest NV is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Belgium Invest NV is not available. You also can look at reviews of Belgium Invest NV, open positions, location of Belgium Invest NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Belgium Invest NV, Aarschot: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Belgium Invest NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Belgium Invest NV, Aarschot: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Belgium Invest NV, employees, financial statistics.