Linklaters De Bandt

Contactgegevens Linklaters De Bandt: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Linklaters De Bandt: address, phone, fax, email, website, opening hours

Linklaters De Bandt

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Brederodestraat 13,1000, België

Telefoon (phone): 02 501 94 11 02 501 94 11

Fax (fax): 02 501 94 94 02 501 94 94

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Linklaters De Bandt: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Linklaters De Bandt"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Linklaters De Bandt"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Linklaters De Bandt, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Linklaters De Bandt. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Linklaters De Bandt, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Linklaters De Bandt. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Linklaters De Bandt
Products information Linklaters De Bandt

BTW identificatienummer (tax): BE05975982666
Ondernemingsnummer: 8399291992
Hoofdstad (capital): 746,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 164,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Linklaters De Bandt zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Linklaters De Bandt
(Get full report from official database of BE for Linklaters De Bandt)

Aanvulling soorten activiteiten voor Linklaters De Bandt
Addition kinds of activities for Linklaters De Bandt

824400. Bedrijfs- en secretariële scholen | Business and secretarial schools
20240300. Nondairy gebaseerde bevroren desserts | Nondairy based frozen desserts
20480202. Veermaaltijd, bereid als diervoeder | Feather meal, prepared as animal feed
28191100. Ammoniumzouten en verbindingen | Ammonium salts and compounds
28440102. Haarkleurpreparaten | Hair coloring preparations
39310300. Houtblazer instrumenten en onderdelen | Woodwind instruments and parts
50840707. Verontreiniging apparatuur, water (milieu) | Pollution control equipment, water (environmental)

Werken bij Linklaters De Bandt: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Linklaters De Bandt: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Linklaters De Bandt. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Linklaters De Bandt. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek voor fijne interieurzaak in de regio Hasselt naar een schrijnwerker of meubelmaker met ervaring. Dit voor het maken van verschillende meubelen in een atelier en het installeren van deze op verplaatsing.

  • Ervaren Electricien (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een ervaren electricien. In eerste instantie help je vooral met de grove werken, maar geleidelijk aan word je meer ingeschakeld in de afwerking.

  • Tijdelijke medewerker boekhouding | credit controller (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een organisatie regio Gent Zeehaven, zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker boekhouding | credit controller.  Je zal de functie van credit controller A-Z op jouw nemen:  Banken inboeken Rappels sturen Mails mbt openstaande facturen beantwoorden/doorsturen naar de betreffende afdeling/opvolgen Dossiers advocaten voorbereiden Administratieve taken Boekhoudsysteem: Autoline  Stuur bij interesse je cv, alsook een korte motivatie naar [email protected] t.a.v. Severien Eyckens. 

  • GRAFISCH ONTWERPER (TIJDELIJKE OPDRACHT) (M/V) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    * Grafisch ontwerper * Ervaring is geen must! * Aalst Onze klant, een internationale speler in de voeding, is momenteel samen met Hays Marketing op zoek naar een Grafisch Ontwerper om het team te versterken voor alvast de komende drie maanden. Als Grafisch ontwerper word je de komende maanden ingeschakeld om de drukte van komende beurzen op te vangen. Je ondersteunt in de ontwikkeling van samples en gifts, uitnodigingen, posters, brochures maar ook in de digitale communicatie. Je volgt aanvragen voor ontwerpen ook administratief op. Bijkomend kan het zijn dat je ook voor de meer logistieke taken rond de beurs wordt ingeschakeld zoals hotelplanning, aanvragen voor uitnodigingen etc.

  • HR Business Partner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor het uitwerken en implementeren van een coherent HR beleid in overeenstemming met de bedrijfsstrategie teneinde bij te dragen tot de realisatie van de vooropgestelde doelstellingen. Je draagt volgende verantwoordelijkheden: In nauwe samenwerking met SSC HR ontwikkel en implementeer je het HR-beleid; Je speelt een actieve rol in het beheren en uitvoeren van diverse HR-activiteiten (bv. rekruterings- on-boarding opleidings- remuneratiebeleid etc..); Je geeft leiding begeleiding en coaching aan jouw medewerkers; Je vervult een dienstverlenende rol als klankbord ten aanzien van directie en medewerkers; Je superviseert en controleert de loon- en personeelsadministratie. Verder beheer en bewaak je de personeelskost; Je houdt je kennis continu op de hoogte van trends en evoluties binnen dit vakdomein en je onderhoudt contacten met diverse externe relaties; Je initieert implementeert en begeleidt diverse HR-projecten; Je maakt een selectie onderhoudt en volgt de samenwerking met externe leveranciers van HR-diensten op; Je bent lid van de directie en van het HR Forum van de groep.

  • Werkvoorbereider-Ingave (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werkvoorbereiding sta je in voor de correcte invoer van het dossier om over te gaan tot productie. Je kan nabestellingen doen, out of the box denken en bent goed in het werken met software programma’s. • Controleert het uitvoeringsdossier op haalbaarheid voor de productie. • Voert technisch plan in het gebruikte softwarepakket CORPUS (kennis Ardis is een meerwaarde.) • Voert een technische controle uit van de dossiers. • Werkt nauw samen met interne diensten van Nuno Design NV en Deaplus. • Voert zaaglijsten in. • Volgt de orders nauwkeurig op en maakt bestelling in ADMIN ( ERP- pakket)

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Ham (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Spontane Sollicitatie Studenten Tijdens Schooljaar Sint-Niklaas 2018-2019 (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Sint-Niklaas. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Monteur Staalbouw (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze gerespecteerde klanten zijn wij op zoek naar iemand die hun team van monteurs aanvult. Je helpt met het monteren en plaatsen van de metaalstructuur, de betonpanelen, de dakbedekking (golfplaten, sandwichpanelen, steeldeck). Je werkt steeds op verplaatsing op een bouwplaats regio Oost-, West- en Zeeuws-Vlaanderen. Het staat dus als een paal boven water dat dit een zeer gevarieerde job is. Om deze werken goed te kunnen uitvoeren ben je handig, werk je veilig en kan je onderdelen op een efficiënte manier bevestigen aan de kraan. Je kent de materialen waarmee je werkt en kan deze ook waterpas zetten. Jouw ruimtelijk inzicht komt iedere dag weer van pas en jouw capaciteiten worden hier ten volle benut.

  • Monteur - inrichten van camionetten voor transportkoeling (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je werkt in het atelier en staat in voor de ombouw van bestelwagens tot koelwagens. Daarnaast monteer je isotherme kasten op het chassis van bestelwagens/vrachtwagens.

  • Punctuele en veelzijdige Accountant (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Progress HR

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor volgende taken: klantbeheer & debiteurenbeheer: maandelijkse schriftelijke & telefonische opvolging van de vervallen facturen en opvolging van de openstaande debiteuren. leveranciersbeheer: opvolging & uitvoering van de betalingen aan levernaciers. Eventuele aanmaningen van leveranciers controleren op juistheid alvorens een betaling te voorzien. Betalingen voorbereiden en uitvoeren het betalingssysteem ISABEL. het onderhouden van een cash flow overzicht, alle in- en uitgaande cashbewegingen voorzien om aldus een inzicht te krijgen in de cashsituatie op korte en middellange termijn. aangiftes doen en opvolgen: BTW aangifte, intracommunautaire aangifte, recuperatie buitenlandse BTW, klantenlisting, statistieken Nationale Bank invullen en opvolgen, ...

  • zaalmedewerker (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Leercontract

    helpen met opdienen en afruimen in zaal van gekent restaurant in varsenere- jabbeke

Zoek naar antwoorden van Linklaters De Bandt in sociale netwerken
Look for responds of Linklaters De Bandt in social networks

Lees alle opmerkingen voor Linklaters De Bandt. Laat een reactie achter voor Linklaters De Bandt. Linklaters De Bandt bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Linklaters De Bandt. Leave a respond for Linklaters De Bandt. Linklaters De Bandt on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Linklaters De Bandt op de google maps. Adres en contacten Linklaters De Bandt
Location of Linklaters De Bandt on the google maps. Address and contacts of Linklaters De Bandt

Andere gerelateerde bedrijven als come Linklaters De Bandt Linklaters De Bandt: Electro-Industrielle BVBA | Fotomix | DEPANNAGE DE GROOTE NV | Kova Outils SA | STUYCK BERT

Other related companies as Linklaters De Bandt: Electro-Industrielle BVBA | Fotomix | DEPANNAGE DE GROOTE NV | Kova Outils SA | STUYCK BERT

Linklaters De Bandt is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Linklaters De Bandt, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05975982666. Het bedrijf Linklaters De Bandt bevindt zich op het adres: Brederodestraat 13,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 746,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 164,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Linklaters De Bandt zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Linklaters De Bandt is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Linklaters De Bandt is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Linklaters De Bandt, openstaande posities, locatie van Linklaters De Bandt op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Linklaters De Bandt is a company, that was registered 1995 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Linklaters De Bandt, company assigned to the tax number BE05975982666. The company Linklaters De Bandt is located at the address: Brederodestraat 13,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 746,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 164,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Linklaters De Bandt were not found.
The main activity of Linklaters De Bandt is Wholesale Trade - Durable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Linklaters De Bandt is not available. You also can look at reviews of Linklaters De Bandt, open positions, location of Linklaters De Bandt on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Linklaters De Bandt, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Linklaters De Bandt, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Linklaters De Bandt, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Linklaters De Bandt, employees, financial statistics.