SULEVIA CREATION

Contactgegevens SULEVIA CREATION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SULEVIA CREATION: address, phone, fax, email, website, opening hours

SULEVIA CREATION

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Pagodenlaan 443,1020, België

Telefoon (phone): 02 268 64 86 02 268 64 86

Fax (fax): 02 268 64 86 02 268 64 86

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SULEVIA CREATION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SULEVIA CREATION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SULEVIA CREATION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SULEVIA CREATION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SULEVIA CREATION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SULEVIA CREATION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SULEVIA CREATION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SULEVIA CREATION
Products information SULEVIA CREATION

BTW identificatienummer (tax): BE05437103271
Ondernemingsnummer: 6988098144
Hoofdstad (capital): 496,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 412,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in SULEVIA CREATION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SULEVIA CREATION
(Get full report from official database of BE for SULEVIA CREATION)

Aanvulling soorten activiteiten voor SULEVIA CREATION
Addition kinds of activities for SULEVIA CREATION

505199. Metalen servicecentra en kantoren, nec | Metals service centers and offices, nec
32639901. Commercieel serviesgoed of keukenartikelen, fijn aardewerk | Commercial tableware or kitchen articles, fine earthenware
34469902. Steigers, mobiel of stationair: metaal | Scaffolds, mobile or stationary: metal
41110402. Lokale spoorweg passagier operatie | Local railway passenger operation
50210100. Kantoor- en openbare bouwmeubilair | Office and public building furniture
50440400. Adressen en mailing machines | Addressing and mailing machines
59450104. Modellen, speelgoed en hobby | Models, toy and hobby
59991100. Huisdieren en huisdieren benodigdheden | Pets and pet supplies

Werken bij SULEVIA CREATION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SULEVIA CREATION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SULEVIA CREATION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SULEVIA CREATION. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexibele kwaliteitscontroleur automotive (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in het Gentse, zijn we op zoek naar gemotiveerde kwaliteitscontroleurs in de automotive. Je hebt oog voor kwaliteit bij het controleren van diverse onderdelen (gaande van kleine vijzen tot grote stukken). Je wordt tewerkgesteld bij verschillende automotive bedrijven in Gent Zeehaven. We zijn op zoek naar erg flexibele uitzendkrachten aangezien we werken met een dagplanning. In het bezit zijn van een eigen wagen/brommer is een groot pluspunt. Je werkt in 2 ploegen of in de vaste nacht.

  • Medewerker Bakkerij-afdeling MAKRO Eke - voltijds (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar een gemotiveerde allround medewerker voor de bakkerij. Je zal samen met de bakkers instaan voor de algemene werking. Je helpt bij het aanvullen van de rekken, bediening van de klanten, hulp in het atelier met het bakken en bereiden, onderhoud van de afdeling, ...

  • Medewerker facturatie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de job als Medewerker facturatie krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder een praktisch overzicht: Facturen inboeken en aanmaken Betalingen en klanten opvolgen Gedurende 3 à 4 maanden meewerken op het onthaal: eerste lijnen nemen en doorverbinden orders ingeven bezoekers verwelkomen enz.

  • Ondersteunende administratieve duizendpoot (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FrieslandCampina ontwikkelt, produceert en commercialiseert een gamma zuivelproducten met toegevoegde waarde, gericht op professionele klanten zoals bakkerijen, fast food ketens, hotels, restaurants, cateringbedrijven en industriële voedingsbedrijven. Het gamma bestaat uit roomproducten, slagroomspuitbussen, boterspeciliteiten, vullingen, desserts en ijsroom en milkshakemixen. Verder is het bedrijf een toonaangevende fabrikant van slagroom in spuitbussen voor de consumentenmarkt. FrieslandCampina is aanwezig op de zuivelmarkt in een heel aantal Europese landen. Momenteel zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot die tot eind dit jaar kan werken ter administratieve ondersteuning van het labo en voor QA. Jou takenpakket: - administratief werk - verslagen uittyppen - publicatie van documenten binnen het bedrijf - notificaties inscannen en uittyppen - gegevens inputten in programma's, o.a. oplengeven, - nauw samenwerken met je team, - contactpersonenen te woord staan en hen verder helpen.

  • Ervaren Electricien (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een ervaren electricien. In eerste instantie help je vooral met de grove werken, maar geleidelijk aan word je meer ingeschakeld in de afwerking.

  • Onderhoudsmedewerker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Mechelen zijn we op zoek naar een onderhoudsmedewerker. Het bedrijf is verantwoordelijk voor de levering van verse producten aan supermarkten.  Als onderhoudsmedewerker sta je in voor de orde en netheid in het magazijn.  je werkt met een industriële reinigingsmachine je kan kleine herstellingswerken in het magazijn uitvoeren  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Greenyard is een globale marktleider in verse en bereide groenten & fruit en in groeimedia. Greenyard heeft activiteiten wereldwijd en bedient een globale klantenbasis die onder andere de belangrijkste retailers in Europa omvat.

  • TECHNIEKER/ Technician (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Koolskamp is Let\\\'s Work op zoek naar een gemotiveerde technieker. *Je staat in voor de vaststelling van problemen aan verschillende machines in productie en verpakkingsafdeling. *Je staat in voor groot onderhoud van machines samen met het team ‘preventief onderhoud’. *Je doet ook het preventief onderhoud in het distributiecenter. Dit is een vol automatisch magazijn van elf verdiepingen hoog, volledig computer gestuurd. *Je werkt in een team van een 5-tal techniekers om de diagnose van storingen op te sporen. *Je werkt ook samen met het team van ‘preventief onderhoud’. Zij voeren de onderhoudswerken uit en lossen de problemen ook op. *Je kent stap voor stap de technische machines en plannen door en door.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Minderhout (MINDERHOUT)

    Regio: MINDERHOUT

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student Tentenopbouw (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een stevige tentenbouwer. Hij/zij zal instaan voor de opbouw van tenten op verschillende locaties en evenementen.

  • Commercieel administratief bediende (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: Dyco nv

    Type: Vaste Job

    Onthaal van klanten & leveranciers aan de telefoon en in de showroom Orders opnemen, naar leveranciers doorgeven & klasseren Problemen bij leveringen oplossen Binnenkomende collectiestukken controleren Retours van goederen organiseren en controleren. Mailings organiseren en verzenden en dagelijks briefwisseling posten Klanten bellen die te laat betalen.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Flexijob Zondagsmarkt Paal (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een bijverdiener flexijob verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Paal. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

Zoek naar antwoorden van SULEVIA CREATION in sociale netwerken
Look for responds of SULEVIA CREATION in social networks

Lees alle opmerkingen voor SULEVIA CREATION. Laat een reactie achter voor SULEVIA CREATION. SULEVIA CREATION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SULEVIA CREATION. Leave a respond for SULEVIA CREATION. SULEVIA CREATION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SULEVIA CREATION op de google maps. Adres en contacten SULEVIA CREATION
Location of SULEVIA CREATION on the google maps. Address and contacts of SULEVIA CREATION

Andere gerelateerde bedrijven als come SULEVIA CREATION SULEVIA CREATION: A.R.S. NV | Claesen Granen NV | MAEBE LUC NV | R.D.K. Schrijnwerkerij NV | Locomoson S.P.R.L.

Other related companies as SULEVIA CREATION: A.R.S. NV | Claesen Granen NV | MAEBE LUC NV | R.D.K. Schrijnwerkerij NV | Locomoson S.P.R.L.

SULEVIA CREATION is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is SULEVIA CREATION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05437103271. Het bedrijf SULEVIA CREATION bevindt zich op het adres: Pagodenlaan 443,1020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 496,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 412,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in SULEVIA CREATION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SULEVIA CREATION is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SULEVIA CREATION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SULEVIA CREATION, openstaande posities, locatie van SULEVIA CREATION op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SULEVIA CREATION is a company, that was registered 2015 in Brussel region, Belgium. Full name of company is SULEVIA CREATION, company assigned to the tax number BE05437103271. The company SULEVIA CREATION is located at the address: Pagodenlaan 443,1020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 496,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 412,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in SULEVIA CREATION were not found.
The main activity of SULEVIA CREATION is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SULEVIA CREATION is not available. You also can look at reviews of SULEVIA CREATION, open positions, location of SULEVIA CREATION on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SULEVIA CREATION, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SULEVIA CREATION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SULEVIA CREATION, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SULEVIA CREATION, employees, financial statistics.