R.D.K. Schrijnwerkerij NV

Contactgegevens R.D.K. Schrijnwerkerij NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data R.D.K. Schrijnwerkerij NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

R.D.K. Schrijnwerkerij NV

Regio (region): Rijkevorsel, België

Adres (address): Merksplassesteenweg 18,2310, België

Telefoon (phone): 03 340 29 10; 03 340 29 20 03 340 29 10; 03 340 29 20

Fax (fax): 03 314 05 88 03 314 05 88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) R.D.K. Schrijnwerkerij NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "R.D.K. Schrijnwerkerij NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "R.D.K. Schrijnwerkerij NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van R.D.K. Schrijnwerkerij NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen R.D.K. Schrijnwerkerij NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of R.D.K. Schrijnwerkerij NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees R.D.K. Schrijnwerkerij NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti R.D.K. Schrijnwerkerij NV
Products information R.D.K. Schrijnwerkerij NV

BTW identificatienummer (tax): BE03795745849
Ondernemingsnummer: 7148498535
Hoofdstad (capital): 834,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 882,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in R.D.K. Schrijnwerkerij NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor R.D.K. Schrijnwerkerij NV
(Get full report from official database of BE for R.D.K. Schrijnwerkerij NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor R.D.K. Schrijnwerkerij NV
Addition kinds of activities for R.D.K. Schrijnwerkerij NV

209900. Voedingspreparaten, nec | Food preparations, nec
07229901. Aardappelen, machine oogstdiensten | Potatoes, machine harvesting services
20439906. Hominy grits: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Hominy grits: prepared as cereal breakfast food
23210201. Polo shirts, mannen en jongens ': gemaakt van aangekochte materialen | Polo shirts, men's and boys': made from purchased materials
35820102. Extractors, commerciële wasgoed | Extractors, commercial laundry
51910106. Kalksteen, landbouw | Limestone, agricultural
72419903. Haarstylist, mannen | Hair stylist, men
73729908. Woordverwerkende computer software | Word processing computer software

Werken bij R.D.K. Schrijnwerkerij NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in R.D.K. Schrijnwerkerij NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor R.D.K. Schrijnwerkerij NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for R.D.K. Schrijnwerkerij NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Klantenadviseur met een hart voor dier en tuin (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een enthousiaste medewerker (m/v) voor de functie van klantenadviseur/verkoop. Taken: - je komt terecht in een professioneel team waar je mag rekenen op een doorgedreven opleiding je maakt kennis met de winkel, de producten en de processen je leert hoe we bij advies en service verlenen aan onze klanten vervolgens trainen we je in het beheer van je rayons : bevoorrading, productplacement, merchandising je schept plezier in het contact met klanten en ondersteunt hen met deskundig advies je gaat geen uitdaging uit de weg en je wil ook in de toekomst blijven bijleren

  • Junior internationaal sales coordinator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Roeselare zijn we op zoek naar een internationaal sales coordinator die:  Sales meetings en trainingen in België, Nederland en Duitsland organiseert. Een cruciale rol vervult binnen de verkooporganisatie. Meehelpt om de vooropgestelde targets te realiseren. Waakt dat de afdelingen conform de procedures werken en verschillende sales - methodieken coördineert en implementeert. Rapporteert aan de sales manager en de nodige actieplannen bepaalt en opvolgd. Op regelmatige basis aanwezig is in de 3 landen.

  • Productieoperator // OPTIE VAST // voeding // 2-ploegen of vaste nacht ! (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stelt de machine in volgens de correcte parameters, en stelt deze bij waar nodig. Je controleert de kwaliteit van de afgewerkte producten. Je voert de grondstoffen en verpakkingsmaterialen aan de lijn aan. Machines ombouwen behoort eveneens tot jouw takenpakket, alsook het reinigen en ontsmetten na de productie.

  • HUISHOUDHULP Herenthout - Direct VAST contract mét maaltijdcheques (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, wassen en strijken. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat. Je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg)

  • HUISHOUDHULP (M/V) LOVENDEGEM (deeltijds - zelf te kiezen) (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Toegewijde HUISHOUDHULP - Emblem (EMBLEM)

    Regio: EMBLEM

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques Roeselare (deeltijds) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • HUISHOUDHULP REGIO Herentals - Olen M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • studentenjob Kassa/keuken-medewerkers (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: MC DONALD'S

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en de bediening van de klanten. Je staat in voor het bereiden van de burgers Je staat in voor het aanvullen je staat in voor het proper houden van de werkplek en de zaal

  • Jobstudent verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een boetiek in Oostende zijn wij op zoek naar een jobstudent om te werken in de vakanties en de weekends. Je helpt mee met het uitpakken van de nieuwe collectie, je houdt de winkel op orde en je helpt de klanten.

  • ZELFSTANDIG TABAKOLOOG (M/V) (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: PARAMEDISCH CENTRUM BOEKENBERG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen een multidisciplinaire groepspraktijk met collega psychologe, kinesisten, verpleegkundigen, diabeteseducatoren, diëtiste, podoloog en pedicures Rookstopbegeleiding individueel en/of in groep Constructief samenwerken met de collega psychologe en/of andere medewerkers van de groepspraktijk Actieve deelname aan de multidisciplinair overleg Optimaliseren van de algemene en specifieke beroepsdeskundigheid via kritische bespreking van de eigen begeleidingen, zelfstudie, vakliteratuur, deelname aan bijscholing enz.

  • Operator / medewerker exploitatie op zelfstandige basis (m/v) (1/2 weekends) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: BiogasTec

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw belangrijkste taak is de dagelijkse werking van de installatie beheren: controle van de werking van de installatie, opvolgen van alarmen, bijsturen van processen, site proper houden en vaste afvalstromen voeden met de verreiker. Daarnaast sta je in voor de acceptatie van de afvalstromen, de staalname en de controle van de vrachtdocumenten. Je werkt in een team van 2 exploitatiemedewerkers, je ondersteunt ook in de uitvoering van specifieke en algemene onderhoudstaken. Indien er problemen zijn, signaleer je deze tijdig aan de centrale exploitatie-ondersteuning en help je zoeken naar een oplossing. Bij afwezigheid volg je de installatie op vanop afstand.

Zoek naar antwoorden van R.D.K. Schrijnwerkerij NV in sociale netwerken
Look for responds of R.D.K. Schrijnwerkerij NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor R.D.K. Schrijnwerkerij NV. Laat een reactie achter voor R.D.K. Schrijnwerkerij NV. R.D.K. Schrijnwerkerij NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for R.D.K. Schrijnwerkerij NV. Leave a respond for R.D.K. Schrijnwerkerij NV. R.D.K. Schrijnwerkerij NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie R.D.K. Schrijnwerkerij NV op de google maps. Adres en contacten R.D.K. Schrijnwerkerij NV
Location of R.D.K. Schrijnwerkerij NV on the google maps. Address and contacts of R.D.K. Schrijnwerkerij NV

Andere gerelateerde bedrijven als come R.D.K. Schrijnwerkerij NV R.D.K. Schrijnwerkerij NV: Asphalte Services | Van der Plaetsen | Mile@i BVBA | Baytex NV | Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W.

Other related companies as R.D.K. Schrijnwerkerij NV: Asphalte Services | Van der Plaetsen | Mile@i BVBA | Baytex NV | Sociale Werkgeverscentrale V.Z.W.

R.D.K. Schrijnwerkerij NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Rijkevorsel, België. De volledige naam van het bedrijf is R.D.K. Schrijnwerkerij NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03795745849. Het bedrijf R.D.K. Schrijnwerkerij NV bevindt zich op het adres: Merksplassesteenweg 18,2310. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 834,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 882,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in R.D.K. Schrijnwerkerij NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van R.D.K. Schrijnwerkerij NV is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van R.D.K. Schrijnwerkerij NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van R.D.K. Schrijnwerkerij NV, openstaande posities, locatie van R.D.K. Schrijnwerkerij NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

R.D.K. Schrijnwerkerij NV is a company, that was registered 2010 in Rijkevorsel region, Belgium. Full name of company is R.D.K. Schrijnwerkerij NV, company assigned to the tax number BE03795745849. The company R.D.K. Schrijnwerkerij NV is located at the address: Merksplassesteenweg 18,2310. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 834,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 882,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in R.D.K. Schrijnwerkerij NV were not found.
The main activity of R.D.K. Schrijnwerkerij NV is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of R.D.K. Schrijnwerkerij NV is not available. You also can look at reviews of R.D.K. Schrijnwerkerij NV, open positions, location of R.D.K. Schrijnwerkerij NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over R.D.K. Schrijnwerkerij NV, Rijkevorsel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf R.D.K. Schrijnwerkerij NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about R.D.K. Schrijnwerkerij NV, Rijkevorsel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company R.D.K. Schrijnwerkerij NV, employees, financial statistics.