Ensign Tegelkachels BVBA

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • Ensign Tegelkachels BVBA
Private companiesAmusement and Recreation Services • Ensign Tegelkachels BVBA

Contactgegevens Ensign Tegelkachels BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ensign Tegelkachels BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ensign Tegelkachels BVBA

Regio (region): Mechelen, België

Adres (address): Caputsteenstraat 3BIS,2800, België

Telefoon (phone): 015 20 85 33 015 20 85 33

Fax (fax): 015 20 26 70 015 20 26 70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ensign Tegelkachels BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ensign Tegelkachels BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ensign Tegelkachels BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ensign Tegelkachels BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ensign Tegelkachels BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ensign Tegelkachels BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ensign Tegelkachels BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ensign Tegelkachels BVBA
Products information Ensign Tegelkachels BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02368347167
Ondernemingsnummer: 3676544189
Hoofdstad (capital): 845,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 807,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Ensign Tegelkachels BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ensign Tegelkachels BVBA
(Get full report from official database of BE for Ensign Tegelkachels BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ensign Tegelkachels BVBA
Addition kinds of activities for Ensign Tegelkachels BVBA

3634. Elektrische huishoudelijke apparaten en ventilatoren | Electric housewares and fans
20990305. Gelatine dessert preparaten | Gelatin dessert preparations
22980100. Kabels en vezelkabels | Ropes and fiber cables
25220301. Kasten, kantoor: behalve hout | Cabinets, office: except wood
33419908. Iridium smelten en raffineren (secundair) | Iridium smelting and refining (secondary)
34419900. Vervaardigd constructiemetaal, nec | Fabricated structural metal, nec
59419906. Zwembad en biljarttafels | Pool and billiard tables
83610100. Woonzorg voor kinderen | Residential care for children

Werken bij Ensign Tegelkachels BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ensign Tegelkachels BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ensign Tegelkachels BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ensign Tegelkachels BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren plaatser voor de bouwsector (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT DENDERMONDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met jouw team ben je dagelijks op locatie voor het plaatsen van interieurinrichting. Het gamma is zeer uitgebreid, gaat van binnendeuren tot TV-wanden, kasten, keukens,... Je monteert en installeert, je hebt noties van elektriciteit en sanitair. Dit vooral voor het aansluiten van huishoudtoestellen, spoelbakken en kranen.

  • Herbevoorrader/orderpicker (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Lingerie Van de Velde zijn wij op zoek naar HERBEVOORRADERS in het distributiecentrum. Jij zorgt voor het aanvullen van de artikelen bij de orderpickers. Dit is een fysieke job die ook verantwoordelijkheid met zich meebrengt.

  • RAMENWASSER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat voornamelijk in voor het wassen van ramen dit zowel bij bedrijven als bij particulieren.

  • Cash Management Servicing Officer - Account Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Vilvoorde GT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Cash Management Servicing Officer zal je deelnemen aan een belangrijk project om de mandaten van onze Corporate-klanten te screenen en updaten. Het Cash Management Service Center (CMSC), maakt deel uit van Cash Management België binnen Corporate & Public Banking Belgium (CPBB). Cash Management Belgium biedt een breed gamma van diensten aan om grote en middelgrote ondernemingen, evenals de publieke sector, te helpen bij het opzetten van een structuur en thesauriemiddelen voor een efficiënt beheer van hun geldstromen, zowel in België als in het buitenland. Cash Management Belgium staat in voor het dagelijks bankieren, het rekeningenbeheer, de betalingen en inningen, het elektronisch bankieren en het thesauriebeheer van de ondernemingen, kortom het hart van deze bank. Binnen het CMSC, verzorgt men tevens de opvolging van alle dagelijkse operationele klantaanvragen en verlenen, met betrekking tot deze activiteiten, ondersteuning aan de Corporate & Public Banking klanten. Klantentevredenheid is de hoogste prioriteit. Als Cash Management Servicing Officer, zijn uw kerntaken gelinkt aan het beheer van de vragen i.v.m. Daily Banking van de Corporate & Public Banking klanten, o.a. : Verwerking van de aanvragen van de attesten voor de revisoren. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen en verwerken van informatie en het correct ingeven van mandaten in de database. Via e-mail en telefoon heb je contact met de Corporate klanten.

  • CNC DRAAIER - FREZER (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen, onderhoud van roterende machines en verspanning. Onze activiteiten worden georganiseerd vanuit onze werkplaatsen én on site bij klanten verspreid over heel België. De onderhoudsprojecten worden uitgevoerd door werknemers met zeer specifieke technologische kennis.

  • SCHRIJNWERKER OP VERPLAATSING (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Kortrijk is Forum Jobs op zoek naar een gemotiveerde schrijnwerker, die goed Nederlands kan en beschikt over een rijbewijs B. Als schrijnwerker op verplaatsing sta je in voor de plaatsing van ramen, deuren, zonwering en rolluiken op maat. De firma zelf doet enkel renovaties en geen nieuwbouwprojecten. De werkuren variëren van 7u-17u.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Verkoper/Verkoopster (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: PAGODE BVBA

    Type: Studentenjob

    Voor 't Ontbijtkorfje te Berlaar-Heikant zoeken wij een gemotiveerde jobstudent voor de bakkerij en slagerij. Verkoop van bakkerijproducten en vleeswaren. Het aanvullen van de rekken Broodjes afbakken Vlees en Kazen snijden Kleine bereidingen maken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Winkel opkuisen na afsluiten Afrekeningen opmaken Ervaring in de horeca of retail is een pluspunt Je bent flexibel in uren en taken "De klant eerst" is je motto Je hebt een hands-on mentaliteit Je barst van energie en wil vooruit Je kan een hoog werktempo aan Je bent beschikbaar om te werken tijdens de weekends (za en/of zo) en feestdagen (za, tussen 6.30u-18:30; zo, tussen 6.30-15:30; feestdagen, tussen 6:30-13:00))

  • ACCOUNT MANAGER VERZEKERINGEN (ONDERNEMINGEN) (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Accountmanager Verzekeringen (Ondernemingen) Commerciële ervaring in verzekeringen naar ondernemingen is vereist Regio Laarne Voor een succesvolle bankagent en onafhankelijke verzekeringsmakelaar met meerdere vestigingen is Hays Bank en Verzekeringen Gent momenteel ter uitbreiding van het team op zoek naar een Commercieel Medewerker Verzekeringen (Buitendienst). Als Commerciële Buitendienstmedewerker is het jouw hoofdtaak om de bestaande klantenportefeuille te bewerken en verder uit te bouwen door prospectie naar nieuwe kmo-klanten. Je gaat hierbij actief op zoek naar klanten waarbij je hen adviseert op vlak van verzekeringen (BOAR en leven). Jouw werkgebied situeert zich in de ruime regio van Gent tot Dendermonde.

  • Projectleider (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671385-inline.html?cid=Partner_VDAB Je zal terechtkomen in een groeiende KMO die heel sterk in zijn schoenen staat. Ze houden zich bezig met algemene ondernemingen en zoeken hiervoor een gemotiveerde projectleider binnen de afwerking. Het betreffende bedrijf heeft een vlakke structuur en biedt heel erg veel mogelijkheden tot opleiding en doorgroeimogelijkheden. Je ontvangt een aantrekkelijk loonpakket met tal van extralegale voordelen. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten van ruwbouw tot afwerking. Je zal zowel technische, administratieve en financiële aspecten van de projecten beheren en voorbereiden. Als projectleider ben je het aanspreekpunt voor de opdrachtgever, de architect, de veiligheidscoördinator, onderaannemers, leveranciers en de arbeiders. Je zal erop toezien dat plannen gevolgd worden en kan zo de rendabiliteit van de projecten verzekeren. Deze zal je dan ook financieel volledig beheren. Je bent praktisch ingesteld en ziet toe op de veiligheid, organisatie, snelheid en juistheid van je werk.

  • Zaalhulp - flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: bestellingen opnemen; drank en eten serveren; menu's uitdelen, borden afruimen.

Zoek naar antwoorden van Ensign Tegelkachels BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Ensign Tegelkachels BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ensign Tegelkachels BVBA. Laat een reactie achter voor Ensign Tegelkachels BVBA. Ensign Tegelkachels BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ensign Tegelkachels BVBA. Leave a respond for Ensign Tegelkachels BVBA. Ensign Tegelkachels BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ensign Tegelkachels BVBA op de google maps. Adres en contacten Ensign Tegelkachels BVBA
Location of Ensign Tegelkachels BVBA on the google maps. Address and contacts of Ensign Tegelkachels BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Ensign Tegelkachels BVBA Ensign Tegelkachels BVBA: City Cars Europa | Incotech BVBA | TBB Hotel Real Estate | Hof ter Rielen | Han de Koeijer

Other related companies as Ensign Tegelkachels BVBA: City Cars Europa | Incotech BVBA | TBB Hotel Real Estate | Hof ter Rielen | Han de Koeijer

Ensign Tegelkachels BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Mechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is Ensign Tegelkachels BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02368347167. Het bedrijf Ensign Tegelkachels BVBA bevindt zich op het adres: Caputsteenstraat 3BIS,2800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 845,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 807,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Ensign Tegelkachels BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ensign Tegelkachels BVBA is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ensign Tegelkachels BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ensign Tegelkachels BVBA, openstaande posities, locatie van Ensign Tegelkachels BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ensign Tegelkachels BVBA is a company, that was registered 2001 in Mechelen region, Belgium. Full name of company is Ensign Tegelkachels BVBA, company assigned to the tax number BE02368347167. The company Ensign Tegelkachels BVBA is located at the address: Caputsteenstraat 3BIS,2800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 845,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 807,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Ensign Tegelkachels BVBA were not found.
The main activity of Ensign Tegelkachels BVBA is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Ensign Tegelkachels BVBA is not available. You also can look at reviews of Ensign Tegelkachels BVBA, open positions, location of Ensign Tegelkachels BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ensign Tegelkachels BVBA, Mechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ensign Tegelkachels BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ensign Tegelkachels BVBA, Mechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ensign Tegelkachels BVBA, employees, financial statistics.