Han de Koeijer

Contactgegevens Han de Koeijer: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Han de Koeijer: address, phone, fax, email, website, opening hours

Han de Koeijer

Regio (region): 1490 - Tangissart - Belgium, België

Adres (address): Rue du Ghete 30, België

Telefoon (phone): +32 10613983 +32 10613983

Fax (fax): +32 26119500 +32 26119500

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Han de Koeijer: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Han de Koeijer"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Han de Koeijer"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Han de Koeijer, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Han de Koeijer. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Han de Koeijer, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Han de Koeijer. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Han de Koeijer
Products information Han de Koeijer

BTW identificatienummer (tax): BE07885406494
Ondernemingsnummer: 7188598632
Hoofdstad (capital): 243,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 399,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Han de Koeijer zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Han de Koeijer
(Get full report from official database of BE for Han de Koeijer)

Aanvulling soorten activiteiten voor Han de Koeijer
Addition kinds of activities for Han de Koeijer

26760300. Baby- en babypapierproducten | Infant and baby paper products
39490000. Sport- en atletische goederen, nec | Sporting and athletic goods, nec
50990101. Ammunitie, behalve sportief | Ammunition, except sporting
51990700. Toebehoren voor rokers | Smokers' supplies
75429900. Carwashes, nec | Carwashes, nec

Werken bij Han de Koeijer: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Han de Koeijer: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Han de Koeijer. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Han de Koeijer. Looking for open vacancies in other companies

  • Brigadier - teamleader (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je neemt de leiding over een kleiner team van een viertal arbeiders (lassers/samenstellers/monteurs). Je steekt zelf ook nog actief de handen uit de mouwen en voert het werk van een samensteller uit: plannen interpreteren, afmetingen controleren, visuele controles uitvoeren na het lassen, enzovoort.

  • Telesales Advisor regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de functie van Telesales Advisor ga je op zowel outbound als inbound projecten werken. Je staat in voor de sales alsook voor technische ondersteuning waarbij je sales opportuniteiten kan detecteren en creëren. Je beschikt over commercieel inzicht en doet aan upsell cross-sell en sluit ook zelf de deals af. Je stelt je empatisch op en hebt een klantgerichte aanpak

  • chauffeur C (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vervoer volgens beurtrol: Goederen en materiaal van het magazijn naar de winkels brengen zodat deze verkocht kunnen worden. Goederen materiaal en andere benodigdheden naar de juiste winkel brengen. Goederen materiaal en andere vanuit de winkels terug meebrengen naar het magazijn of afgeven in de juiste winkel. In- en uitscannen van de goederen volgens de afgesproken methode. Klusjes en onderhoud: Uitvoeren van klusjes voor een goede werking in winkels en magazijn. Uitvoeren van taken in winkels en magazijn in opdracht van logistiek manager. Bij aankomst in magazijn alle goederen materiaal en benodigdheden terug zetten op de afgesproken plaats. Boodschappen in opdracht van logistiek manager. Goederen scannen en klaar zetten voor vervoer. Laden van de container. Klaar zetten van gerief voor acties in de winkels.

  • Onderhoudstechnieker - 2 ploegen - Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker zorg je ervoor dat het productie proces draaiende blijft. Het bedrijf is actief in verwerking van kunststofproducten. Je voert het preventief en curatief onderhoud uit van: spuitmachines, robots, relegapparatuur, automatisatie, elektrische verwarming, motoren (asynchroon en servo), koelinstallaties, compressoren... Een zeer variabel machinepark.

  • Jobstudent schoonmaak weekendwerk regio Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt een jobstudent voor elke weekend (zaterdag en zondag) om ons vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in kantoren, regio Knokke-Heist. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Weekendwerk: Werkuren: Zaterdag: van 6u30 tot 8u30 en van 8u45 tot 9u15 ; van 11u tot 12u en van 12u15 tot 12u45 (4u--> 125% betaald!) Zondag: van 6u30 tot 9u en van 18u tot 19u (3,5u--> 200% betaald!)

  • JOBSTUDENTEN KASSA-CONTROLE-ONTHAAL (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte ticketverkoop, toegangscontrole en onthaal van klanten. Je bent het aanspreekpunt voor allerlei vragen en problemen voor de bezoekers. Je staat in voor de verkoop en kassahandeling van toegangstickets, abonnementen, alsook voor de afhandeling van reservaties.

  • Poetsvrouw Reguliere Schoonmaak (M / V) Regio Mechelen ( Jobstudent ) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: CROWN CLEANING

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gedreven jobstudent die wilt inspringen in de reguliere schoonmaak. Het betreft dagwerk. Uren overeen te komen.

  • Tekenaar Maritieme Infrastructuur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je een bouwkundig tekenaar met affiniteit voor bouwkundige werken? Werk je graag mee aan uiteenlopende projecten? Ben je bereid om te werken in de kantoren in Gent en Oostende? Neem dan snel met ons contact op! Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de CAD-tekeningen van de projecten binnen de afdeling waterbouwkunde. Je werkt oa mee aan plannen mbt kaaimuren, sluizen, havenuitbreiding, aanlegsteigers, masterplanning, funderingen voor offshore windturbines, dijken, bruggen, tunnels, bescherming tegen overstromingen, ... Je assisteert de projectingenieurs in de dimensionering van maritieme infrastructuur rekening houdend met alle actuele normen, voorschriften, praktijkcodes en interne richtlijnen. Je blijft up-to-date betreffende nieuwe technieken en ontwikkelingen in jouw discipline.

  • Verkoper - Ontwerper Keukens (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, zoeken we een Verkoper - Ontwerper Keukens (m/v). In deze functie ben je het gezicht voor jouw klanten, zowel op teken-technisch vlak alsook op commercieel & administratief vlak. Je staat in voor het hele traject: vanaf het onthaal van de klanten over het ontwerp en de verkoop tot de plaatsing en de dienst na verkoop. Je biedt jouw klanten een totaalproject op maat aan met de juiste producten en diensten (ook financieringen, bijkomende garanties, levering en plaatsing), in functie van de gedetecteerde klantenbehoeften. Een goede administratieve opvolging en het naleven van de gedane beloftes zijn cruciaal en leiden tot een hoge klantentevredenheid.

  • Elektricien (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: DUPONT ELECTRO

    Type: Vaste Job

    Als elektricien ben je de spil in onze totaalprojecten. Samen met je collega's ben je betrokken vanaf de start van het project tot en met de oplevering. Je zal werken op verplaatsing en dit voornamelijk in de industrie. Jouw takenpakket is boeiend en gevarieerd: - Lezen en begrijpen van elektrische schema's. - Aansluiten van industriële kabels en kasten. - Montage van kabelgoten en trekken van kabels. - UItvoeren van onderhoud en depannages op verschillende industriële installaties. - Ondersteunen van minder ervaren collega's. - Naleven en bewaken van veiligheidsvoorschriften. - Toepassen van je kennis van het AREI. Daarnaast kan je zowel in team als zelfstandig werken.

  • halfautomaat lasser (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Aan de hand van technische schema's ben je verantwoordelijk voor het halfautomaat lassen van verschillende constructies.

  • RESERVE Industrieel reinigers Gent / Destelbergen 2018 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Gent & Destelbergen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van Han de Koeijer in sociale netwerken
Look for responds of Han de Koeijer in social networks

Lees alle opmerkingen voor Han de Koeijer. Laat een reactie achter voor Han de Koeijer. Han de Koeijer bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Han de Koeijer. Leave a respond for Han de Koeijer. Han de Koeijer on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Han de Koeijer op de google maps. Adres en contacten Han de Koeijer
Location of Han de Koeijer on the google maps. Address and contacts of Han de Koeijer

Andere gerelateerde bedrijven als come Han de Koeijer Han de Koeijer: Vajda O | Vermeeren Rik BVBA | Ensign Tegelkachels BVBA | BADCO | HOGNOUL & ZN BVBA

Other related companies as Han de Koeijer: Vajda O | Vermeeren Rik BVBA | Ensign Tegelkachels BVBA | BADCO | HOGNOUL & ZN BVBA

Han de Koeijer is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio 1490 - Tangissart - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Han de Koeijer, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07885406494. Het bedrijf Han de Koeijer bevindt zich op het adres: Rue du Ghete 30. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 243,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 399,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Han de Koeijer zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Han de Koeijer is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Han de Koeijer is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Han de Koeijer, openstaande posities, locatie van Han de Koeijer op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Han de Koeijer is a company, that was registered 2009 in 1490 - Tangissart - Belgium region, Belgium. Full name of company is Han de Koeijer, company assigned to the tax number BE07885406494. The company Han de Koeijer is located at the address: Rue du Ghete 30. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 243,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 399,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Han de Koeijer were not found.
The main activity of Han de Koeijer is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Han de Koeijer is not available. You also can look at reviews of Han de Koeijer, open positions, location of Han de Koeijer on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Han de Koeijer, 1490 - Tangissart - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Han de Koeijer, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Han de Koeijer, 1490 - Tangissart - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Han de Koeijer, employees, financial statistics.