HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA
Private companiesMiscellaneous Repair Services • HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA

Contactgegevens HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA

Regio (region): Brugge (Sint-Andries), België

Adres (address): Diksmuidse Heerweg 47,8200, België

Telefoon (phone): 050 40 63 80 050 40 63 80

Fax (fax): 050 38 46 92 050 38 46 92

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA
Products information HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08514373779
Ondernemingsnummer: 1386169433
Hoofdstad (capital): 592,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 638,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA
(Get full report from official database of BE for HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA
Addition kinds of activities for HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA

313103. Enveloppen voor schoenen | Sole parts for shoes
552199. Gebruikte autodealers, nec | Used car dealers, nec
27520404. Postkaarten, foto: gelithografeerd | Post cards, picture: lithographed
27520405. Souvenirkaarten, gelithografeerd | Souvenir cards, lithographed
31429900. Huis slippers, nec | House slippers, nec
38430205. Denture materialen | Denture materials
50470301. Kunstledematen | Artificial limbs
51370202. Lingerie | Lingerie
62829900. Beleggingsadvies, nv | Investment advice, nec
87489907. Verlichtingskonsultant | Lighting consultant

Werken bij HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • ONDERHOUDSMEDEWERKER MATRIJZEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Tooling afdeling van onze klant maakt eigen matrijzen en kalibers om kunststofprofielen van hoogstaande kwaliteit te kunnen extruderen. Samen met jouw team sta je in voor de manuele en conventionele afwerking en montage van de matrijsonderdelen (ontbramen en polieren, samenbouw, controle van water- en vacuümcircuits, conventioneel boren en frezen, laserlassen, …). Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van de bestaande matrijzen. Afregelen van nieuwe matrijzen Met behulp van tekeningen en afwerkingsstandaarden sta je in voor de manuele en conventionele afwerking en montage van de matrijsonderdelen (ontbramen en polieren, samenbouw, controle op water- en luchtdichtheid, conventioneel boren en frezen, laserlassen, …). Je last waar nodig de matrijsonderdelen op met de laserlasmachine. Je controleert alle stukken op maatnauwkeurigheid en kwaliteit en registreert de meetresultaten

  • All round medewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een all round medewerker voor de magazijn.

  • SERVICE TECHNIEKER (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Site Engineer, maakt deel uit van het organisatiewerk voor onderhoud op mobiele werven voor een belangrijke operator in veiligheids- en beveiligingsnetwerken. Als onderhoudstechnicus staat u in voor het oplossen van problemen met radio-installaties en antennesystemen, wat in de meeste gevallen betekent dat u moet klimmen. Dit is een job waarvoor u werkt in een rotatiesysteem met uw collega's zodat een wachtdienst gegarandeerd kan worden. Als er tijdens de dag geen interventies gepland zijn of er geen dringende interventies opduiken, wordt u als field engineer betrokken bij de cyclus preventief onderhoud of installatiewerken die deel uitmaakt van het project.

  • Wegenwerkers (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Q Jobs@construct – erkenningsnr: VG 881/UOC–W.INTC 009-B-00153-406-201

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten, actief in de wegenbouw, zijn wij op zoek naar wegenwerker Je takenpakket ziet er als volgende uit: De werf en de werkomgeving beveiligen door signalisatie, bakens, omleidingen Grond- en funderingswerken uitvoeren Uitgravingen opvullen en aandammen Bodemlagen of afdeklagen aanbrengen en verdichten Verkeersborden plaatsen en wegmarkeringen op de grond aanbrengen Afstelling van wegenbouwmachines controleren en aanpassen

  • machinebediener / operator Wielsbeke 3/5 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf met een afdeling te Wielsbeke, actief in het produceren van vinyl, laminaat en decoratiepanelen zijn we op zoek naar extra collega's. Je staat in voor het bedienden van machines. Je bent flexibel naar uren toe: je wil werken in 3 of 5 ploegen. Je bent natuurlijk niet bang om met een PC te werken en hiernaast controles uit te voeren.

  • Huishoudhulp Waregem - Zulte (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Loppem (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Stage Recruitment Consultant (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1672891-inline.html?cid=Partner_VDAB Wij geloven in ‘growth through the growth of our people’. Ons business model is dan ook volledig opgebouwd rond deze gedachte. Je kan onze organisatie het best beschrijven als een Career Hub die functioneert als een vlakke netwerkorganisatie waarbij kennisdeling en gezamenlijke creativiteit centraal staat en groei versneld wordt.   Wij geloven in ‘growth through the growth of our people’. Ons business model is dan ook volledig opgebouwd rond deze gedachte. Je kan onze organisatie het best beschrijven als een Career Hub die functioneert als een vlakke netwerkorganisatie waarbij kennisdeling en gezamenlijke creativiteit centraal staat en groei versneld wordt.   Als stagair(e) recruitment consultant ben je samen met je team verantwoordelijk voor de interne (Trifinance) en externe (klanten) recruitment opdrachten: Je hebt contact met onze klanten, zoekt pro-actief naar kandidaten, screent hun competenties tijdens interviews en maakt een verslag op over deze kandidaten; Je bent verantwoordelijk voor de A-Z opvolging van onze kandidaten en sollicitaties; Je bouwt een netwerk op van finance professionals en wordt hun trusted partner in hun zoektocht naar nieuwe uitdagingen; Als een business partner onderhoud je contacten met onze klanten; Je wordt betrokken bij de verdere ontwikkeling van onze intake initiatieven: communicatie, interne projecten, events, etc. Ben je sterk in communicatie? Ben je gepassioneerd door het maken van de juiste match tussen kandidaat en klant? Ben je klantgericht en geïnteresseerd in het ontmoeten van mensen? Ben je resultaatgericht, pro-actief en weet je van aanpakken? Heb je zin om een ambitieus en gepassioneerd team te versterken?

  • Onderhoudstechnieker Regio Eeklo-Gent - 2 ploegen (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een voedingsfirma, in de regio van Eeklo, is AGO Technics op zoek naar een onderhoudstechnieker – 2 ploegen. Als onderhoudstechnieker word je allround ingezet op zowel het preventie als curatieve onderhoud. Onder meer volgende taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud volgens een bepaalde planning. Hiervoor krijg je wekelijks de planning door, om onder meer het oliepeil te controleren, de machine te smeren, na te kijken indien er wisselstukken moeten worden aangekocht,... Hiernaast sta je uiteraard in voor het algemeen onderhoud en herstellingen. Wanneer er zich een storing of machinebreuk voordoet, ben jij, samen met je collegas verantwoordelijk om de machine zo snel mogelijk terug operationeel te maken. Deze storingen krijgen altijd voorrang op het preventieve onderhoud. Als derde luik ben je ook inzetbaar bij het installeren van nieuwe machines. Indien je hiernaast ruimte ziet voor verbeteringen of ideeen hebt voor optimalisatie, breng je deze aan en sta je in voor de uitwerking hiervan. Overkoepeld ben je steeds open communicatief naar je verantwoordelijke over de uitgevoerde taken. Hierbij hou je ook alles goed gedocumenteerd bij.

  • Service monteur frames/gevel (m/v) (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    We kijken uit naar een gemotiveerd monteur om allerhande frames te monteren. Dit op verschillende plaatsen in West-Vlaanderen bij verschillende klanten. Je zal de installaties uitvoeren vaak op hoogte met behulp van een hoogtewerker. Hierbij heb je dus zeker geen hoogtevrees. Vaak zul je ook de grondwerken uitvoeren (plaatsing van bv een paal om de frame op te bevestigen). Een heel toffe job met veel vrijheid en afwisseling. Je vertrekt vanuit regio Ieper tussen 6u30-7u 's morgens.

  • Assistent Ingenieur Ontwikkeling Elektromobiliteit (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    De afdeling Elektriciteit is binnen het ‘Engineering Department Bus & Car’ verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderzoeken, definiëren en testen van elektrische en elektronische componenten in zowel stadsbussen als autocars. Binnen de groep Openbaar Vervoer worden klantspecifieke bussen ontwikkeld voor heel Europa. Het betreft hier voertuigen met diverse aandrijvingen (diesel, hybride, CNG, Fuel Cell, trolley, elektrisch) in afmetingen van 8 tot 24m met het modernste design. - U staat in voor het uitwerken van elektrische systemen voor hybride en elektrische stadsbussen. - U werkt in team aan een nieuwe ontwikkeling en rapporteert aan de projectingenieur. - U staat in voor het bestuderen, tekenen en ontwerpen van elektrische schema’s voor voertuigen. - U definieert elektrische bedradingen en componenten (elektromobiliteit en voertuigelektronica). - U werkt definitiedossiers van hybride en elektrische stadsbussen uit: o Principiële voertuigschema’s o Uitvoeringsplannen voor de productieafdelingen o Software-aanpassingen - U instrueert en ondersteunt de medewerkers in de productieafdelingen. - U programmeert kleine software wijzigingen (training on the job). - U test nieuwe ontwikkelingen en verwerkt de resultaten. Samen met een ingenieur analyseert U de resultaten. - U fungeert als vraagbaak voor de naverkoopdiensten en de productieafdelingen.

  • Verkopers M/V De Panne-Oostende FR en NL (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

Zoek naar antwoorden van HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA in sociale netwerken
Look for responds of HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA. Laat een reactie achter voor HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA. HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA. Leave a respond for HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA. HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA op de google maps. Adres en contacten HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA
Location of HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA on the google maps. Address and contacts of HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA: Distrinox SPRL | Century 21 Immo Demeuse | Bureau Patrick DUPONT | Mrs Danielle CARON | Russell Finex NV

Other related companies as HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA: Distrinox SPRL | Century 21 Immo Demeuse | Bureau Patrick DUPONT | Mrs Danielle CARON | Russell Finex NV

HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Brugge (Sint-Andries), België. De volledige naam van het bedrijf is HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08514373779. Het bedrijf HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA bevindt zich op het adres: Diksmuidse Heerweg 47,8200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 592,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 638,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA is Diverse reparatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA, openstaande posities, locatie van HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA is a company, that was registered 2015 in Brugge (Sint-Andries) region, Belgium. Full name of company is HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA, company assigned to the tax number BE08514373779. The company HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA is located at the address: Diksmuidse Heerweg 47,8200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 592,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 638,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA were not found.
The main activity of HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA is Miscellaneous Repair Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA is not available. You also can look at reviews of HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA, open positions, location of HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA, Brugge (Sint-Andries): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA, Brugge (Sint-Andries): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOOFT JANSSEN CLARIE & PARTNER BVBA, employees, financial statistics.