Century 21 Immo Demeuse

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • Century 21 Immo Demeuse
Private companiesMiscellaneous Repair Services • Century 21 Immo Demeuse

Contactgegevens Century 21 Immo Demeuse: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Century 21 Immo Demeuse: address, phone, fax, email, website, opening hours

Century 21 Immo Demeuse

Regio (region): Ciney, België

Adres (address): Place Monseu 24,5590, België

Telefoon (phone): 083 21 21 61 083 21 21 61

Fax (fax): 083 21 21 62 083 21 21 62

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Century 21 Immo Demeuse: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Century 21 Immo Demeuse"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Century 21 Immo Demeuse"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Century 21 Immo Demeuse, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Century 21 Immo Demeuse. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Century 21 Immo Demeuse, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Century 21 Immo Demeuse. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Century 21 Immo Demeuse
Products information Century 21 Immo Demeuse

BTW identificatienummer (tax): BE02497711181
Ondernemingsnummer: 5281372070
Hoofdstad (capital): 678,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 458,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Century 21 Immo Demeuse zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Century 21 Immo Demeuse
(Get full report from official database of BE for Century 21 Immo Demeuse)

Aanvulling soorten activiteiten voor Century 21 Immo Demeuse
Addition kinds of activities for Century 21 Immo Demeuse

138901. Bouw-, reparatie- en ontmantelingsdiensten | Construction, repair, and dismantling services
22110510. Messaline, katoen | Messaline, cotton
33519900. Koper rollen en tekenen, nec | Copper rolling and drawing, nec
36749900. Halfgeleiders en aanverwante apparaten, nec | Semiconductors and related devices, nec
38290404. Machines voor vermoeidheidsproeven, industrieel: mechanisch | Fatigue testing machines, industrial: mechanical
38739905. Klokken, behalve klokken | Clocks, except timeclocks
50630602. Opslagbatterijen, industriële | Storage batteries, industrial
51530106. Wilde rijst | Wild rice
59620201. Koude drank automaten | Cold drinks vending machines
78190104. Directeuren, onafhankelijk: film | Directors, independent: motion picture

Werken bij Century 21 Immo Demeuse: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Century 21 Immo Demeuse: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Century 21 Immo Demeuse. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Century 21 Immo Demeuse. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker Vlees (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Aartselaar zijn we op zoek naar productiearbeiders. Je staat in voor het verpakken van salami en bent verantwoordelijk voor het nazicht en de controle van de afgewerkte producten. Je werkt hierbij voltijds (38u) op 4 werkdagen. Zo heb je 1 dag in de week vrij. Je start dagelijks om 6u en sluit je werkdag af om 16u30.

  • Laser operator (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiend metaalverwerkingsbedrijf zijn wij op zoek naar een laser operator. Je bedient een CNC laser machine en leest programma’s voor de machine in. Wat houdt de job in? - Je controleert of de machine correct snijdt; - Je controleert de stukken op kwaliteit aan de hand van de tekening; - Je interpreteert meetresultaten en op basis daarvan wijzig je de machine instellingen; - Je wisselt de paletten van de machine.

  • Chauffeur G loonwerk (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken is rijden met landbouwmachines, voor zaaien en oogsten van verschillende groenten en maaien van gras. - Indien je ervaring hebt met het onderhouden van machines, behoort dit ook tot je taken, anders is het fulltime chauffeur. Je bestuurt voornamelijk een tractor met een aanhangwagen (zaaimachines en oogstmachines). Mogelijke teelten: bieten, ajuinen, knolselder en gras. Heel het jaar door is er werk: najaar rooien van de bieten + knolselder. In de winter zout strooien, februari, maart en april zaaien van bieten. In mei renovatie van voetbalvelden. Juni-september: maaien van wegbermen, stro pikdorsen. September: maaien van de wegbermen ajuinen oogsten.

  • C/CE chauffeur (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    C/CE chauffeur INTERNATIONAL (België, Nederland, Luxemburg, stukje Frankrijk) * zelf laden en lossen met elektrische transpalet * van 4 - 12 klanten per dag * code 95 moet in orde zijn * mensen die net hun rijbewijs hebben zonder ervaring komen ook in aanmerking * NL of FR vereist (contact met de klanten) * vertrekken rond 03u00 s'nachts * 10-12 uur per dag

  • Medewerker Commerciële Binnendienst (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Kortrijk kijkt uit naar een ervaren commerciële binnendienst voor een bedrijf regio Dottenijs. Dit betreft echt een commerciële functie met bijkomende nodige administratie. Je maakt telefonische afspraken op basis van binnenkomende leads van huidige klanten. Je luistert naar de klant en detecteert de noden bij potentiële klanten. Bijkomend maak je een afspraak voor de vertegenwoordiger. Vervolgens hou je een overzicht van de afspraken en volg je alles administratief nauwkeurig op. Daarnaast heb je enkele administratieve taken: creatie van verkochte dossiers en input van alle info in ons CRM-pakket.

  • Administratief Bediende (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Wekelijkse en maandelijkse rapporteringen opmaken - Opmaken van aanvraag van afwijkingen voor klanten - Blokkeren en vrijgeven van materiaal in SAP - Documentbeheer: opvolging en controle van ISO-documenten - Speciale vrijgave: Kwaliteitscontrole op product en administratieve controle voor vrijgave naar klant

  • Verantwoordelijke Verkoop Binnendienst (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zandhoven, actief in machinebouw zijn we op zoek naar een verantwoordelijke verkoop binnendienst. Je helpt mee offertes opstellen en bespreekt dit met de klanten. Je overlegt met de zaakvoerder bij de opmaak van de planning. Je ondersteunt de technische dienst met kennis en toepassingen die zij kunnen gebruiken.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio St-Lambrechts-Herk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT INPAKKERS EN OPSCHEPPERS (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BARAQUE

    Type: Studentenjob

    Voor Baraque Friture zijn wij continu op zoek naar pittige medewerkers die graag willen opscheppen over hun goesting om in onze keuken te gaan staan. Maar ook naar die inpakkers die keer op keer stevig onze klanten weten in te pakken met liters charme en een flinke snuif Gastvrijheid! Om al onze bestaande en nieuw op stapel staande concepten zo gestroomlijnd mogelijk te laten lopen zijn we dan ook continu op zoek naar goeie, nieuwe studenten die graag in nieuwe horeca-avonturen willen stappen.

  • Hospitality Manager Brouwerij De Koninck (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Duvel Moortgat

    Type: Vaste Job

    Brouwerij De Koninck is reeds enkele jaren in volle evolutie. Met de vernieuwing van de brouwzaal, de opening van het bezoekerscentrum, de introductie van de ambachten, … spreken we niet alleen meer over een stadsbrouwerij maar over de nieuwe place-to-be op het Nieuw Zuid in Antwerpen. Het brouwerijmuseum staat niet alleen gekend voor de brouwerijtour, maar ook voor de shop met al onze bieren en gadgets, de gezellige bar en binnenstraat en een ideale evenementenlocatie. Als Hospitality Manager, leid je alles in goede banen zodat bezoekers in een toekomst een nog betere score geven op Tripadvisor dan de huidige 4,5! Ons smaakprofiel: Je stuurt een team van een 8tal vaste medewerkers aan die instaan voor het dagelijks reilen en zeilen van het bezoekerscentrum. Je wordt hierbij ondersteund door onder andere een operationeel, -event en shopmanager. Het team wordt geregeld versterkt met tijdelijke extra medewerkers (bar, events, shop). Je volgt de financiële resultaten en andere KPI’s (aantal bezoekers, events, …) nauwgezet op en onderneemt de nodige acties om de doelstellingen te bereiken. Je bent verantwoordelijk voor een nog betere positionering en groei van de brouwerij en onderneemt commerciële initiatieven om dit te bereiken. Je werkt hiervoor nauw samen met verschillende partners binnen de Duvel Moortgat groep alsook extern (reisbureaus, toeristische verenigingen, stad Antwerpen, media, …) Je bent dé ambassadeur van brouwerij De Koninck en draagt het merk uit. Je leidt of werkt mee aan projecten die de brouwerij verder doen evolueren. Dit kan over zeer uiteenlopende thema’s gaan zoals veiligheid, vernieuwingen in de brouwerijtour, ticketsysteem, nieuwe shopartikelen, inrichting, … Je rapporteert aan de algemeen directeur van de site in Antwerpen

  • Interieurarchitect / klantbegeleider (zelfstandige basis) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: VAN CALSTER

    Type: Zelfstandige activiteit

    U zal instaan voor het onthaal van onze projectklanten in de showroom van Antwerpen. Hier zal u hen bijstaan in hun keuze van tegels en de dossiers verder administratief opvolgen.

  • Medewerker hotel (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: T'BUSKRUID

    Type: Flexijob

    Je taken bestaan uit: het poetsen van de hotelkamers; het verzorgen van het ontbijt; het poetsen van de gemeenschappelijke ruimtes. Je werkt zeker op zondag en vrijdag, de derde werkdag kan bepaald worden in overleg.

Zoek naar antwoorden van Century 21 Immo Demeuse in sociale netwerken
Look for responds of Century 21 Immo Demeuse in social networks

Lees alle opmerkingen voor Century 21 Immo Demeuse. Laat een reactie achter voor Century 21 Immo Demeuse. Century 21 Immo Demeuse bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Century 21 Immo Demeuse. Leave a respond for Century 21 Immo Demeuse. Century 21 Immo Demeuse on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Century 21 Immo Demeuse op de google maps. Adres en contacten Century 21 Immo Demeuse
Location of Century 21 Immo Demeuse on the google maps. Address and contacts of Century 21 Immo Demeuse

Andere gerelateerde bedrijven als come Century 21 Immo Demeuse Century 21 Immo Demeuse: OMEGA GROUP BVBA | Vesec BVBA | In Forme | LA CHAPELLE | richard gielen

Other related companies as Century 21 Immo Demeuse: OMEGA GROUP BVBA | Vesec BVBA | In Forme | LA CHAPELLE | richard gielen

Century 21 Immo Demeuse is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Ciney, België. De volledige naam van het bedrijf is Century 21 Immo Demeuse, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02497711181. Het bedrijf Century 21 Immo Demeuse bevindt zich op het adres: Place Monseu 24,5590. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 678,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 458,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Century 21 Immo Demeuse zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Century 21 Immo Demeuse is Diverse reparatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Century 21 Immo Demeuse is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Century 21 Immo Demeuse, openstaande posities, locatie van Century 21 Immo Demeuse op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Century 21 Immo Demeuse is a company, that was registered 1996 in Ciney region, Belgium. Full name of company is Century 21 Immo Demeuse, company assigned to the tax number BE02497711181. The company Century 21 Immo Demeuse is located at the address: Place Monseu 24,5590. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 678,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 458,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Century 21 Immo Demeuse were not found.
The main activity of Century 21 Immo Demeuse is Miscellaneous Repair Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Century 21 Immo Demeuse is not available. You also can look at reviews of Century 21 Immo Demeuse, open positions, location of Century 21 Immo Demeuse on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Century 21 Immo Demeuse, Ciney: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Century 21 Immo Demeuse, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Century 21 Immo Demeuse, Ciney: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Century 21 Immo Demeuse, employees, financial statistics.