Bagatel-Junior

Contactgegevens Bagatel-Junior: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bagatel-Junior: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bagatel-Junior

Regio (region): Ninove, België

Adres (address): Lavendelstraat 30,9400, België

Telefoon (phone): 054 32 19 39 054 32 19 39

Fax (fax): 054 32 19 39 054 32 19 39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bagatel-Junior: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bagatel-Junior"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bagatel-Junior"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bagatel-Junior, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bagatel-Junior. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bagatel-Junior, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bagatel-Junior. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bagatel-Junior
Products information Bagatel-Junior

BTW identificatienummer (tax): BE02790222167
Ondernemingsnummer: 1285919189
Hoofdstad (capital): 719,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 644,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Bagatel-Junior zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bagatel-Junior
(Get full report from official database of BE for Bagatel-Junior)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bagatel-Junior
Addition kinds of activities for Bagatel-Junior

526100. Detailhandelkwekerijen en tuinwinkels | Retail nurseries and garden stores
22990212. Gestempelde velden | Punched felts
26550401. Bobbins, vezel: gemaakt van gekocht materiaal | Bobbins, fiber: made from purchased material
34959902. Sash balances, spring | Sash balances, spring
38420305. Sokken, stomp | Socks, stump
38619902. Bewerkingsapparatuur, film: kijkers, splicers, enz. | Editing equipment, motion picture: viewers, splicers, etc.
50870401. Boot en schoen gesneden voorraad en bevindingen | Boot and shoe cut stock and findings
65190000. Eigendommen verhuurders, onbeperkt | Real property lessors, nec
94410203. Vrouwenbureau, overheid | Women's bureau, government

Werken bij Bagatel-Junior: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bagatel-Junior: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bagatel-Junior. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bagatel-Junior. Looking for open vacancies in other companies

  • Kapper M/V (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Wassen, knippen, kleuringen en andere bewerkingen van zowel dames, heren als kinderkapsels. - U kan zelfstandig werken. - Flexibele ingesteldheid en verzorgd voorkomen. - Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen - Behandelingen, haarproducten en -accessoires aan een klant voorstellen en de klant adviseren - De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen - Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ...), opkammen, fixeren of glans geven (lak, gel, ...) - Behandelingen, verzorgingen en producten bij klanten promoten en verkopen - Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen (lokken, ...) - Een permanent aanbrengen - Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen - Behandelingen uitvoeren: Vlechten en gelegenheidskapsels uitvoeren - De klant verwelkomen en installeren - Het haar knippen (opknippen, uitdunnen, pikeren, …) - De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...) De klant adviseren (kenmerken, inplanting van de haren, ...)

  • Planner technische dienst ( verdeler Kookfornuizen Falcon / AGA) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een echt familiebedrijf  dat vandaag als enige in België en Luxemburg toestellen van AGA, Falcon & La Cornue mag verdelen, is dringend op zoek naar een nieuwe collega. Dit topbedrijf werkt dan ook nauw samen met alle keukenbouwers en architecten. Voor de uitbreiding van hun team is men op zoek naar een planner voor de technische dienst. Jouw taken / verantwoordelijkheden: - Plannen van alle onderhoudsbeurten, herstellingen en plaatsingen - Bestelling van de nodige materialen/wisselstukken, en het opvolgen ervan - Voorraadbeheer van de wisselstukken - Maken van de planning voor onze techniekers - Verwerken van verslagen van de techniekers - Analyseren en bijsturen van de werkmethodes - Opvolgen van garantie gevallen Je rapporteert aan de Manager dienst na verkoop.

  • Schrijnwerker M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt kasten, keukens, luifels, binnendeuren op maat. Het is mogelijk dat je ze af en toe mee gaat plaatsen bij de mensen thuis.

  • Storingstechnieker - Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als storingstechnieker zorg je ervoor dat de productie nooit stilligt. Correct afstellen van de productielijnen. Omstelling en ombouwing van de machines bij verschillende artikelen op de lijn. Bij het proefdraaien van bepaalde lijnen sta jij paraat met technische bijstand en geeft veiligheidsadvies. Preventief onderhoud. Detecteren van het probleem en correct oplossen.

  • Medewerker Commerciële Binnendienst (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Kortrijk kijkt uit naar een ervaren commerciële binnendienst voor een bedrijf regio Dottenijs. Dit betreft echt een commerciële functie met bijkomende nodige administratie. Je maakt telefonische afspraken op basis van binnenkomende leads van huidige klanten. Je luistert naar de klant en detecteert de noden bij potentiële klanten. Bijkomend maak je een afspraak voor de vertegenwoordiger. Vervolgens hou je een overzicht van de afspraken en volg je alles administratief nauwkeurig op. Daarnaast heb je enkele administratieve taken: creatie van verkochte dossiers en input van alle info in ons CRM-pakket.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Wevelgem 16 uren per week (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw uitstekende hulp, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor een gastgezin wonende te Wevelgem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een huishoudhulp die een aantal voormiddagen per week helpt in dit gastgezin.Uw taak bestaat uit het onderhoud, poets en strijk. U werkt minstens 2 voormiddagen, de rest van de planning kan besproken worden. Dit enthousiaste gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete maar kordate hulp. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • jobstudent zaalmedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BELLINI

    Type: Studentenjob

    Je bent een polyvalente hulp in de zaal. Jouw taken bestaan uit: mise en place; klanten onthalen; bestellingen opnemen en de bediening van dranken en gerechten; tafels afruimen;

  • Student Poetshulp vrijdags (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar een student voor vrijdags een 4- tal uurtjes te komen poetsen in een B&B, u staat in voor het onderhoud van = - een 5 tal kamers - Een gezamelijke leefruimte

  • Jobstudent Kassamedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor Media Markt Oostende zijn wij dringend op zoek naar een jobstudent om op woensdagnamiddag en tijdens het weekend (zaterdag of zondag) te werken. Je zal vooral instaan als kassamedewerker.

  • Inpakoperator/ heftruckchauffeur - 2 ploegen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerde firma in Roeselare zijn wij op zoek naar een inpakoperator / heftruckchauffeur. Na een grondige interme opleiding zal je instaan voor de coördinatie van de inpakwerkzaamheden aan meerdere geautomatiseerde inpaklijnen. Je staat in voor het correct verpakken van voedingsproducten. Je kan ingrijpen bij kleine technische storingen. Daarnaast zal je ook ingeschakeld worden als heftruckchauffeur.

  • IT Service Desk Engineer (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt onze +/- 1100 users met al hun vragen/issues over onze hardware en software in onze winkels, distributiecentra en op hoofdkantoor. Hiervoor werk je met een ticketsysteem gebaseerd op ServiceNow. Je communiceert jouw oplossingen op een correcte manier naar de eindgebruiker. Je (her)installeert hardware en dit voor een brede waaier aan apparaten, zoals desktops, laptops, smartphones, printers, pick by voice toestellen, pda’s,.. Je bemant in een beurtrol onze hotline, waar je binnenkomende calls beantwoordt en alle nieuwe tickets dispatcht. Je deelt je kennis met je collega’s door bestaande documtentatie te updaten of door nieuwe knowledgeartikels aan te maken.

  • Magazijnier / machinebediener (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: VOLTEX

    Type: Vaste Job

    Opstarten en bedienen van machine om jumborollen technisch textiel af te rollen en te versnijden. Als magazijnier help je met verpakken en versnijden van rollen, opkuis van magazijn en laden en lossen van vrachtwagens.

Zoek naar antwoorden van Bagatel-Junior in sociale netwerken
Look for responds of Bagatel-Junior in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bagatel-Junior. Laat een reactie achter voor Bagatel-Junior. Bagatel-Junior bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bagatel-Junior. Leave a respond for Bagatel-Junior. Bagatel-Junior on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bagatel-Junior op de google maps. Adres en contacten Bagatel-Junior
Location of Bagatel-Junior on the google maps. Address and contacts of Bagatel-Junior

Andere gerelateerde bedrijven als come Bagatel-Junior Bagatel-Junior: Clicksoftware Belgium NV | The Hunting Division NV | Manpower Call Center & Sales | Everpure (Europe) NV | TDS Acior S.A.

Other related companies as Bagatel-Junior: Clicksoftware Belgium NV | The Hunting Division NV | Manpower Call Center & Sales | Everpure (Europe) NV | TDS Acior S.A.

Bagatel-Junior is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Ninove, België. De volledige naam van het bedrijf is Bagatel-Junior, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02790222167. Het bedrijf Bagatel-Junior bevindt zich op het adres: Lavendelstraat 30,9400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 719,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 644,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Bagatel-Junior zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bagatel-Junior is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bagatel-Junior is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bagatel-Junior, openstaande posities, locatie van Bagatel-Junior op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bagatel-Junior is a company, that was registered 2000 in Ninove region, Belgium. Full name of company is Bagatel-Junior, company assigned to the tax number BE02790222167. The company Bagatel-Junior is located at the address: Lavendelstraat 30,9400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 719,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 644,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Bagatel-Junior were not found.
The main activity of Bagatel-Junior is Services, Not Elsewhere Classified, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Bagatel-Junior is not available. You also can look at reviews of Bagatel-Junior, open positions, location of Bagatel-Junior on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bagatel-Junior, Ninove: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bagatel-Junior, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bagatel-Junior, Ninove: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bagatel-Junior, employees, financial statistics.