Everpure (Europe) NV

Contactgegevens Everpure (Europe) NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Everpure (Europe) NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Everpure (Europe) NV

Regio (region): Leuven (Heverlee), België

Adres (address): Geldenaaksebaan 478,3001, België

Telefoon (phone): 016 40 11 91 016 40 11 91

Fax (fax): 016 40 26 91 016 40 26 91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Everpure (Europe) NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Everpure (Europe) NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Everpure (Europe) NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Everpure (Europe) NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Everpure (Europe) NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Everpure (Europe) NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Everpure (Europe) NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Everpure (Europe) NV
Products information Everpure (Europe) NV

BTW identificatienummer (tax): BE02011291503
Ondernemingsnummer: 6145172119
Hoofdstad (capital): 242,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 392,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Everpure (Europe) NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Everpure (Europe) NV
(Get full report from official database of BE for Everpure (Europe) NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Everpure (Europe) NV
Addition kinds of activities for Everpure (Europe) NV

22119919. Drukdoeken, katoen | Print cloths, cotton
23379901. Uniformen, behalve atletisch: vrouwen, missen 'en junioren' | Uniforms, except athletic: women's, misses', and juniors'
24110304. Zaag logboeken | Saw logs
37140403. Richting signalen, motorvoertuig | Directional signals, motor vehicle
50440205. Micrografische apparatuur | Micrographic equipment
51490301. Specerijen | Condiments
75370000. Reparaties voor auto-overbrenging | Automotive transmission repair shops
83619903. Halve groepshuis, personen met sociale of persoonlijke problemen | Halfway group home, persons with social or personal problems

Werken bij Everpure (Europe) NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Everpure (Europe) NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Everpure (Europe) NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Everpure (Europe) NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker/Steller (m/v) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE - Didak Injection

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het spuitgietbedrijf zoekt een technieker met een breed interesse- en kennisveld. Je begint te werken in de daguren in de week voor de opleiding. Later kan je in de daguren blijven werken maar je zou ook moeten openstaan voor wisselende ploegen. De technieker krijgt de technische verantwoordelijkheid over een 30tal machines. Je kan samen met je collega's problemen oplossen en de productie optimaliseren, de matrijzen wisselen en de machines laten aanlopen. Er bestaat een grote backup vanuit het bedrijf. Na 6 maanden (interne en externe) opleiding via interimcontract in de week krijgt je een vast contract. Meteen vast in dienst gaan, is bespreekbaar.

  • horeca personeel (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Betalingen ontvangen Bereiden en/of opwarmen van: Frieten en frituursnacks De klant informeren over de samenstelling van de producten (salades belegde broodjes ...) De bestelling opnemen Afwassen Bereiden en/of opwarmen van: Belegde broodjes Bereiden en/of opwarmen van: Warme dranken De bestelling aan de klant overhandigen (op een bord in een meeneemverpakking op een dienblad ...) Omgaan met stress Commercieel zijn Klantgerichtheid Resultaatgerichtheid Een dynamische prettige en leerzame werkomgeving

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Roeselare-Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent weekend restaurant (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie zaak in de regio van Tielt zijn wij op zoek naar een jobstudent (m/v). Je wordt ingeschakeld in de zaal en werkt op zaterdagavond en zondagmiddag. Wil je graag een centje bijverdienen en ga je graag met klanten om? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

  • Student winkelmedewerker supermarkt (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Oudenaarde zoekt een student die als winkelmedewerker (m/v) aan de slag kan in een kleine supermarkt te Oudenaarde. Je werkt tijdens de eindejaarsperiode. Je werkt als student winkelmedewerker van 31 december tot en met 20 januari volgens onderstaand uurrooster: maandag: 13u30 - 20u30 dinsdag: 13u30 - 20u30 woensdag: 13u30 - 20u30 donderdag: / vrijdag: 14u30 - 20u30 zaterdag: / zondag: 13u30 - 20u30 (op 1 januari: 12u30 - 16u30) Je helpt klanten, vult rekken aan, ruimt op in de winkel en rekent boodschappen af aan de kassa.

  • winkelmedewerker - student (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • Zaalbediende student (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: DE WITTE VLEUGEL

    Type: Studentenjob

    klanten bedienen: bestelling opnemen, eten en drank serveren. toogwerk, opruimen na sluiting toe. Verantwoordelijkheid en ordelijkheid. Beleefdheidsvorm goed onder de knie hebben.

  • Bijlesgever wiskunde (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Engineering Manager (Ervaren Stabiliteitsingenieur) regio Kempen (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P (People 4 Projects) zoekt in de regio Kempen een Engineering Manager (ervaren Stabiliteitsingenieur) (m/v). Functiebeschrijving: Als Engineering Manager (ervaren Stabiliteitsingenieur) ben je eindverantwoordelijk voor het functioneren van de studiedienst en de tekenkamer en voor de kwaliteit van het afgeleverde werk. Je stuurt de stabiliteitsingenieurs (5) en de tekenaars (7) aan en rapporteert rechtstreeks aan de technisch directeur. Jouw takenpakket: Je werkt nauw samen met de interne planning, projectleiding, werkvoorbereiding en calculatie en met de ondersteunende diensten. Je verzorgt de planning van de engineeringsafdeling en het tekenbureau. Je stuurt je medewerkers van de afdeling engineering en het tekenbureau aan, je motiveert en begeleid hen. Je fungeert voor de stabiliteitsstudies als specialist waar je collega’s raad kunnen komen vragen. Je begeleidt de medewerkers van ingehuurde tekenbureaus. Je staat in voor de betrouwbaarheid van gemaakte studies en tekeningen. Je onderhouden van contacten met klanten (via projectleiding). Je beheert de contacten met externe tekenbureaus. Je biedt ondersteuning aan medewerkers van de calculatie afdeling. Je wordt betrokken in de ontwerpfase en zoekt mee naar alternatieven bij het ontwerpen. Je adviseert de calculators en verkopers in verband met het opstellen van de offertes. Je adviseert de directie inzake investeringen. Je voert functionerings- en beoordelingsgesprekken met jouw medewerkers. Je verzorgt de registratie van niet-conformiteiten. Je staat in voor het aannemen van personeel in overleg met de personeelsdienst en de directie.

  • Verkopers M/V regio Genk (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • Franchisenemer Bagel Corner (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bagel Corner, opgestart in Frankrijk in 2015 gaat richting 60 restaurants tegen eind 2018. Ook België zal eraan geloven: Brussel opende in mei, Luik en Luxemburg staan op til en we zoeken ook de eerste openingen in Vlaanderen dit jaar. Interesse in dit betaalbare fast food en op en top hippe concept? Schrijf je dan snel in. Reken hiervoor een eigen kapitaalinbreng van 60K. Extra tip: Het eerste centrum opent mogelijkheden om ook als opleidings- en animatiecentrum te functioneren voor Vlaamse en Nederlandse franchisenemers.

  • Zaal- of barmedewerker (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: TESTA ROSSI

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de volgende taken: bereiding van drankjes, bediening in de zaal, aannemen van de telefoon, net houden van de bar.

Zoek naar antwoorden van Everpure (Europe) NV in sociale netwerken
Look for responds of Everpure (Europe) NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Everpure (Europe) NV. Laat een reactie achter voor Everpure (Europe) NV. Everpure (Europe) NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Everpure (Europe) NV. Leave a respond for Everpure (Europe) NV. Everpure (Europe) NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Everpure (Europe) NV op de google maps. Adres en contacten Everpure (Europe) NV
Location of Everpure (Europe) NV on the google maps. Address and contacts of Everpure (Europe) NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Everpure (Europe) NV Everpure (Europe) NV: Roebben NV | Harmegnies Pierre | Educo vzw Volwassenvorming | Unilectric S.A. | Dakhuus Ontmoetingscentrum vzw

Other related companies as Everpure (Europe) NV: Roebben NV | Harmegnies Pierre | Educo vzw Volwassenvorming | Unilectric S.A. | Dakhuus Ontmoetingscentrum vzw

Everpure (Europe) NV is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Leuven (Heverlee), België. De volledige naam van het bedrijf is Everpure (Europe) NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02011291503. Het bedrijf Everpure (Europe) NV bevindt zich op het adres: Geldenaaksebaan 478,3001. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 242,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 392,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Everpure (Europe) NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Everpure (Europe) NV is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Everpure (Europe) NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Everpure (Europe) NV, openstaande posities, locatie van Everpure (Europe) NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Everpure (Europe) NV is a company, that was registered 1999 in Leuven (Heverlee) region, Belgium. Full name of company is Everpure (Europe) NV, company assigned to the tax number BE02011291503. The company Everpure (Europe) NV is located at the address: Geldenaaksebaan 478,3001. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 242,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 392,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Everpure (Europe) NV were not found.
The main activity of Everpure (Europe) NV is Services, Not Elsewhere Classified, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Everpure (Europe) NV is not available. You also can look at reviews of Everpure (Europe) NV, open positions, location of Everpure (Europe) NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Everpure (Europe) NV, Leuven (Heverlee): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Everpure (Europe) NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Everpure (Europe) NV, Leuven (Heverlee): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Everpure (Europe) NV, employees, financial statistics.