LABENS & VAN GHELUWE

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • LABENS & VAN GHELUWE
Private companiesCoal Mining • LABENS & VAN GHELUWE

Contactgegevens LABENS & VAN GHELUWE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LABENS & VAN GHELUWE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LABENS & VAN GHELUWE

Regio (region): Oostende, België

Adres (address): Stockholmstraat 27,8400, België

Telefoon (phone): 059 70 60 85 059 70 60 85

Fax (fax): 059 51 11 75 059 51 11 75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LABENS & VAN GHELUWE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LABENS & VAN GHELUWE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LABENS & VAN GHELUWE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LABENS & VAN GHELUWE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LABENS & VAN GHELUWE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LABENS & VAN GHELUWE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LABENS & VAN GHELUWE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LABENS & VAN GHELUWE
Products information LABENS & VAN GHELUWE

BTW identificatienummer (tax): BE08453948974
Ondernemingsnummer: 5127014160
Hoofdstad (capital): 449,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 321,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in LABENS & VAN GHELUWE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LABENS & VAN GHELUWE
(Get full report from official database of BE for LABENS & VAN GHELUWE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LABENS & VAN GHELUWE
Addition kinds of activities for LABENS & VAN GHELUWE

342900. Hardware, nec | Hardware, nec
20330411. Groenten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Vegetables: packaged in cans, jars, etc.
32810200. Huishoudelijke artikelen, behalve meubels: gesneden steen | Household articles, except furniture: cut stone
35499901. Assemblage machines, inclusief robot | Assembly machines, including robotic
59410701. Baseball apparatuur | Baseball equipment
62899901. Financiële verslaggeving | Financial reporting
80110203. Dispensery, beheerd door artsen | Dispensery, operated by physicians

Werken bij LABENS & VAN GHELUWE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LABENS & VAN GHELUWE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LABENS & VAN GHELUWE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LABENS & VAN GHELUWE. Looking for open vacancies in other companies

  • Facturatiemedeweker Accounting Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Lommel zoeken wij een enthousiaste, tijdelijke Facturatiemedewerker Accounting te Lommel. Het betreft een tijdelijke opdracht van zes maanden, die naar alle waarschijnlijkheid omgezet kan worden in optie vast of contract onbepaalde duur, doch dat kan nu nog niet beloofd of verzekerd. Dit is afhankelijk van de groeicijfers. Je rapporteert aan de Teamleader billing, onderhoudt intern contact met collega's van Finance, Operations en Sales en medewerkers en extern in voorkomende gevallen contact met klanten, leveranciers en verwerkers. Verantwoordelijkheden: Je verricht werkzaamheden ten behoeve van een optimale, correcte en tijdige financiële administratie. Je ondersteunt je collega's en levert een bijdrage op alle deelgebieden bij pieken in de werkdruk. Je controleert, valideert of corrigeert ingevoerde gegevens van orderafwikkeling en controleert daaruit volgende facturen. Je signaleert afwijkingen tussen factuur en verplichting en verifieert juistheid van de factuur bij tariefsverantwoordelijke, corrigeert facturatie waar nodig. Je stelt op basis van informatie uit het operationele systeem (aanvullende) facturen op en voegt eventuele bijlagen toe. Je draait facturen uit, verzendt facturen en ziet toe op archivering. Je verwerkt op basis van informatie van Sales of uit het CRM de correctienota's. Je controleert en matcht (afletteren) facturen met opgebouwde verplichtingen in het operationele systeem. Je vraagt creditnota's aan bij leveranciers en verwerkers. Je controleert en schoont openstaande verplichtingen en niet verwerkte inkoopfacturen op. Je verwerkt de financiële mutaties in de administratie. Je controleert de ingevoerde gegevens van orderafwikkeling op juistheid en volledigheid,

  • Orderpickers snelle opstart! - Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ik ben voor een groot logistiek bedrijf op zoek naar orderpickers die op zeer korte termijn kunnen opstarten. Als orderpicker krijg je een bestellijst toegewezen en haal je de gewenste stukken in de juiste hoeveelheden uit het magazijn. Je maakt deze goederen vervolgens klaar voor verzending, volgens de wensen van de klant. Je zorgt dus voor dat de juiste goederen in de correcte aantallen netjes verpakt tot bij de klant geraken. Je werkt met een systeem van voicepicking.

  • Teamcoach - Dienst Wegen, Bruggen en Waterlopen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U leidt een team van een achttal medewerkers (dossierbeheerders, minderhinder-controleurs en toezichter) en stuurt de werkzaamheden van dit team aan, in nauwe samenwerking met de andere teamcoaches en onder eindverantwoordelijkheid van uw afdelingshoofd. U hanteert een coachende leidingstijl en realiseert een goede samenwerking met en tussen uw medewerkers onderling, met ruimte voor overleg en met oog voor verbetering van de bestaande werking. U bewaakt de interne afspraken en werkprocessen, zorgt voor een integere en klantvriendelijke dossierbehandeling, bewerkstelligt zo nodig pragmatische oplossingen, neemt beslissingen wanneer dit vereist is en volgt zelf bepaalde complexe of gevoelige dossiers op. Als lid van de staf van IPR staat u mee in voor de dagelijkse operationele coördinatie van IPR, monitort u een overkoepelend kernproces (eerstelijnswerking, vergunningen of controle en handhaving) en bevordert u de samenwerking tussen IPR en diverse andere diensten en instanties. Bijkomend kan u belast worden met beleidsvoorbereidende taken.

  • Orderpicker bij Estée Lauder te Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder te Oevel zoekt gemotiveerde orderpickers! De pickingoperator is verantwoordelijk voor de verschillende taken die te maken hebben met het picken, het afwerken, het verpakkings- en verzendingsklaar maken van de orders. Dit betekent dat je de cosmeticaproducten verzamelt in de pickingzone die aan jou worden toegewezen. Je werkt via het systeem 'pick to light'. De verzamelde producten scan je in met behulp van een handscanner. Bovendien voer je steeds kwaliteitscontroles uit, opdat beschadigde verpakkingen uit de stock worden gehaald.

  • Service technieker (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Neerpelt, zijn wij op zoek naar een service technieker. Takenpakket: - Je volgt de planning van de interventies die werd opgemaakt door de binnendienst - Je werkt zelfstandig en volgens productiviteit, kwaliteit, deadlines, veiligheid, hygiëne, ... - Je zorgt voor een correcte documentatie van de verstreken werken per machine - Je zoekt per computer naar de benodigde onderdelen en zorgt dat de binnendienst deze tijdig kan bestellen - Je communiceert steeds met de klant over de werkzaamheden en geeft het correcte advies

  • Huishoudhulpen/poetshulpen, Sint-Niklaas - Temse - Kruibeke - Beveren (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Maasmechelen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Samensteller-lasser regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf te Lummen zijn we op zoek naar een samensteller-lasser. Je kunt planlezen en hebt ervaring in het halfautomaatlassen van hoofdzakelijk staalonderdelen. Het is een pluspunt als je kunt Tig-lassen. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband.

  • Dynamische projectverpleegkundige (A) (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouwd correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Kinderbegeleider Gezinsopvang Reddie Teddy Brakel (onthaalouder) (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: REDDIE TEDDY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken enthousiaste onthaalouders voor de regio Brakel en deelgemeenten. Reddie Teddy is op zoek naar mensen die geboeid zijn door kinderen en bereid zijn op een professionele manier opvang te organiseren in hun eigen woning. Heb je een warm hart voor kinderen? Ondersteun en begeleid je graag kinderen in hun ontwikkeling? Dan is deze uitdaging misschien wel iets voor jou! Je kan kinderopvang bieden onder eigen dak tijdens uren die je zelf bepaalt.

  • SPEELZAALMEDEWERKER/STER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: GOLDEN PALACE

    Type: Flexijob

    We zoeken een enthousiaste en bekwame medewerker voor volgende taken: klanten registreren nieuwe clienten begeleiding geven in de zaal klanten bedienen van bar en snacks kassaverrichtingen op correcte manier uitvoeren technische problemen aan de machines kunnen ingrijpen, eventueel technieker contacteren controleren of de zaal voortdurend in orde is (netheid, stock,...) Dit voor enkele uren/dagen per week, voor opvang afwezigheden collega's.

Zoek naar antwoorden van LABENS & VAN GHELUWE in sociale netwerken
Look for responds of LABENS & VAN GHELUWE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LABENS & VAN GHELUWE. Laat een reactie achter voor LABENS & VAN GHELUWE. LABENS & VAN GHELUWE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LABENS & VAN GHELUWE. Leave a respond for LABENS & VAN GHELUWE. LABENS & VAN GHELUWE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LABENS & VAN GHELUWE op de google maps. Adres en contacten LABENS & VAN GHELUWE
Location of LABENS & VAN GHELUWE on the google maps. Address and contacts of LABENS & VAN GHELUWE

Andere gerelateerde bedrijven als come LABENS & VAN GHELUWE LABENS & VAN GHELUWE: Sirius Informatique SC | Christelijke Mutualiteit | Art | ENGICOM BVBA | HUTTNER, DAVID

Other related companies as LABENS & VAN GHELUWE: Sirius Informatique SC | Christelijke Mutualiteit | Art | ENGICOM BVBA | HUTTNER, DAVID

LABENS & VAN GHELUWE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Oostende, België. De volledige naam van het bedrijf is LABENS & VAN GHELUWE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08453948974. Het bedrijf LABENS & VAN GHELUWE bevindt zich op het adres: Stockholmstraat 27,8400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 449,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 321,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in LABENS & VAN GHELUWE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LABENS & VAN GHELUWE is Steenkoolmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LABENS & VAN GHELUWE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LABENS & VAN GHELUWE, openstaande posities, locatie van LABENS & VAN GHELUWE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LABENS & VAN GHELUWE is a company, that was registered 2010 in Oostende region, Belgium. Full name of company is LABENS & VAN GHELUWE, company assigned to the tax number BE08453948974. The company LABENS & VAN GHELUWE is located at the address: Stockholmstraat 27,8400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 449,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 321,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in LABENS & VAN GHELUWE were not found.
The main activity of LABENS & VAN GHELUWE is Coal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LABENS & VAN GHELUWE is not available. You also can look at reviews of LABENS & VAN GHELUWE, open positions, location of LABENS & VAN GHELUWE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LABENS & VAN GHELUWE, Oostende: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LABENS & VAN GHELUWE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LABENS & VAN GHELUWE, Oostende: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LABENS & VAN GHELUWE, employees, financial statistics.