Gallenco Isolatiebedrijf BVBA

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • Gallenco Isolatiebedrijf BVBA
Private companiesTransportation Services • Gallenco Isolatiebedrijf BVBA

Contactgegevens Gallenco Isolatiebedrijf BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gallenco Isolatiebedrijf BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gallenco Isolatiebedrijf BVBA

Regio (region): Nieuwpoort, België

Adres (address): Stationslaan 13,8620, België

Telefoon (phone): 058 23 71 76 058 23 71 76

Fax (fax): 058 23 25 63 058 23 25 63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gallenco Isolatiebedrijf BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gallenco Isolatiebedrijf BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gallenco Isolatiebedrijf BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gallenco Isolatiebedrijf BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gallenco Isolatiebedrijf BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gallenco Isolatiebedrijf BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gallenco Isolatiebedrijf BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gallenco Isolatiebedrijf BVBA
Products information Gallenco Isolatiebedrijf BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06321228027
Ondernemingsnummer: 5230010986
Hoofdstad (capital): 208,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 830,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Gallenco Isolatiebedrijf BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gallenco Isolatiebedrijf BVBA
(Get full report from official database of BE for Gallenco Isolatiebedrijf BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gallenco Isolatiebedrijf BVBA
Addition kinds of activities for Gallenco Isolatiebedrijf BVBA

20350201. Komkommers, Pickles en Sinaasappelzout | Cucumbers, pickles and pickle salting
22810205. Nylon garen, spinnen van nietje | Nylon yarn, spinning of staple
51379900. Dames- en kinderkleding, nec | Women's and children's clothing, nec
73630000. Help leveringsdiensten | Help supply services
76299900. Elektrische reparatiewinkels, nec | Electrical repair shops, nec

Werken bij Gallenco Isolatiebedrijf BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gallenco Isolatiebedrijf BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gallenco Isolatiebedrijf BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gallenco Isolatiebedrijf BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG-lasser staal en inox - dag (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf te Rumbeke zijn we op zoek naar een ervaren TIG-lasser. Het bedrijf staat voor hoogwaardige afwerking en zoeken iemand met oog voor kwaliteit. Je zal instaan voor het lassen van grote en kleine onderdelen, van verlichting tot afschermingen van machines.

  • Gemotiveerde Huishoudhulpen dienstencheques - Regio Peer en Hechtel-Eksel bij ouderen (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Sterke jobstudent zondag hulp kippenkraam (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/ slagerij in Izegem zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, sterke jobstudent! Ben je vrij op zondagvoormiddag van 8u30 - 12u30? Ben je klantvriendelijk en heb je een goede fysiek? Ben je gemotiveerd en wil je graag een centje bijverdienen? Solliciteer dan snel bij Konvert Izegem! Je helpt op zondagvoormiddag om de kippen te braden aan het spit. Deze kan je er zelf opsteken en afhalen.

  • winkelmedewerker - student (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • Student kassa (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben jij ouder dan 18 jaar en op zoek naar een studentenjob? Neem dan zeker contact op met Ago Tessenderlo! We zoeken nog studenten om aan de kassa te werken op zaterdag en/of zondag.

  • Studentenjob sportbegeleider (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: SILHOUELLE

    Type: Studentenjob

    Silhouelle in Nazareth is een centrum die werkt naar versteviging en afslanking van het lichaam. We werken met het principe High intensity training in een TFM (Termische Fysische Methode) warmte cabine. Deze cabines worden verwarmd tot ongeveer 35 C met infraroodlampen en de oefeningen voer je uit met riemen aan handen of voeten met weerstand (rekkers) met gewichtjes van +/- 2 kilo. De groepslessen zijn telkens 25 min en dit 2x per week. Het zijn telkens kleine groepslessen van max 6 dames. De reeksen die in september starten duren 6 weken, dus 12 lessen. Het is de bedoeling dat er lessen samengesteld worden (normaal doe ik dit) maar als dit deel is van je opleiding, kan jij dit ook wel doen (of samen). Je legt de oefengen aan de groep uit (+voortonen) en zij voeren de oefeningen uit op leuke muziek, terwijl dat jij rondgaat en corrigeert waar nodig. We werken een programma af in die 6 weken, we proberen telkens de grenzen te verleggen. Na deze reeks volgen er nog, als het klikt doen we verder! :)

  • HR BUSINESS PARTNER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in de regio Evergem zijn we op zoek naar een HR Business Partner. Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de arbeidsrelaties. Je draagt de verantwoordelijkheid in de productie omgeving. Je ondersteunt de leidinggevenden bij de implementatie van KPI\\\'s. Je bent actief betrokken bij het recruterings - en selectiegebeuren. Daarnaast bent je een aanspreekpunt en inspirerende partner bij veranderingsprocessen. Je coacht de leidinggevenden bij de implementatie van de bedrijfswaarden in hun teams en bij de identificatie van behoeften tot persoonlijke ontwikkeling van hun teamleden. Je werkt actief mee aan de analyse van vragen. Je rapporteert op overzichtelijke wijze, stelt verbeteringsacties voor en implementeert ze na goedkeuring.

  • AANKOPER / BUYER STAAL REGIO NOORDERKEMPEN (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Vaste Job

    Als Aankoper / Buyer Staal ben je verbonden aan de productieafdeling. Je verzorgt de aankoop van het staal en volgt de leveringen op zodat de productie kan blijven draaien. Jouw takenpakket: Je verzorgt de aankoop van Staal. Hierbij hou je rekening met o.a. prijzen, walsingen, levertermijnen, … Daarnaast sta je ook in voor de aankoop van alle zaken die nodig zijn in productie (zoals verven, lasdraad, bevestigingsmiddelen, ...). Je onderhandelt de contracten met respect voor beide partijen. Je volgt de bestellingen op en zorgt dat de leveringen op tijd zijn zodat de productie niet stilvalt.

  • Automechanicus (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar een automechanicus Algemeen onderhoud en nazicht van A-Z uitvoeren Defecten kunnen detecteren en herstellen

  • Adviseur-verkoper SHOWROOM SANITAIR ZAVENTEM (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FACQ

    Type: Vaste Job

    Je onthaalt klanten (voornamelijk particulieren) in onze showroom en geeft advies op maat over het uitgebreide gamma badkamers, dit zowel op technisch, esthetisch als commercieel vlak ; Je achterhaalt de behoeften van de klant en speelt hierop in : je maakt de offerte, bereidt het dossier voor en volgt het op tot de afronding van de verkoop. Je verzorgt eveneens de dienst na verkoop.

  • Fascia-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, cranio-sacrale therapie, energetische loopbaancoaching, voedingsadvies, voetreflexologie, healing, yoga 1-op-1 en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde fascia-therapeut om het team te versterken.

  • PRAKTIJKTRAINER ONDERHOUD TUINMACHINES (ANTWERPEN/LIMBURG/VLAAMS-BRABANT) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    PROVINCIE ANTWERPEN / LIMBURG / VLAAMS-BRABANT Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding basisonderhoud tuinmachines (haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, ....), defecten analyseren en verhelpen. U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

Zoek naar antwoorden van Gallenco Isolatiebedrijf BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Gallenco Isolatiebedrijf BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gallenco Isolatiebedrijf BVBA. Laat een reactie achter voor Gallenco Isolatiebedrijf BVBA. Gallenco Isolatiebedrijf BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gallenco Isolatiebedrijf BVBA. Leave a respond for Gallenco Isolatiebedrijf BVBA. Gallenco Isolatiebedrijf BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gallenco Isolatiebedrijf BVBA op de google maps. Adres en contacten Gallenco Isolatiebedrijf BVBA
Location of Gallenco Isolatiebedrijf BVBA on the google maps. Address and contacts of Gallenco Isolatiebedrijf BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Gallenco Isolatiebedrijf BVBA Gallenco Isolatiebedrijf BVBA: AARAU CVBA | PARTHOENS J.M. | Double Click | Clock-O-Matic NV | BOCQUET-SIGNS & SECURITY SA

Other related companies as Gallenco Isolatiebedrijf BVBA: AARAU CVBA | PARTHOENS J.M. | Double Click | Clock-O-Matic NV | BOCQUET-SIGNS & SECURITY SA

Gallenco Isolatiebedrijf BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Nieuwpoort, België. De volledige naam van het bedrijf is Gallenco Isolatiebedrijf BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06321228027. Het bedrijf Gallenco Isolatiebedrijf BVBA bevindt zich op het adres: Stationslaan 13,8620. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 208,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 830,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Gallenco Isolatiebedrijf BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gallenco Isolatiebedrijf BVBA is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gallenco Isolatiebedrijf BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gallenco Isolatiebedrijf BVBA, openstaande posities, locatie van Gallenco Isolatiebedrijf BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gallenco Isolatiebedrijf BVBA is a company, that was registered 2017 in Nieuwpoort region, Belgium. Full name of company is Gallenco Isolatiebedrijf BVBA, company assigned to the tax number BE06321228027. The company Gallenco Isolatiebedrijf BVBA is located at the address: Stationslaan 13,8620. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 208,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 830,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Gallenco Isolatiebedrijf BVBA were not found.
The main activity of Gallenco Isolatiebedrijf BVBA is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Gallenco Isolatiebedrijf BVBA is not available. You also can look at reviews of Gallenco Isolatiebedrijf BVBA, open positions, location of Gallenco Isolatiebedrijf BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gallenco Isolatiebedrijf BVBA, Nieuwpoort: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gallenco Isolatiebedrijf BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gallenco Isolatiebedrijf BVBA, Nieuwpoort: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gallenco Isolatiebedrijf BVBA, employees, financial statistics.