PARTHOENS J.M.

Contactgegevens PARTHOENS J.M.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PARTHOENS J.M.: address, phone, fax, email, website, opening hours

PARTHOENS J.M.

Regio (region): Hasselt (Kuringen), België

Adres (address): Overdemerstraat 105,3511, België

Telefoon (phone): 011 85 18 38 011 85 18 38

Fax (fax): +32 (16) 893-56-21 +32 (16) 893-56-21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PARTHOENS J.M.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PARTHOENS J.M."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PARTHOENS J.M."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PARTHOENS J.M., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PARTHOENS J.M.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PARTHOENS J.M., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PARTHOENS J.M.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PARTHOENS J.M.
Products information PARTHOENS J.M.

BTW identificatienummer (tax): BE03691375732
Ondernemingsnummer: 8700866699
Hoofdstad (capital): 422,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 700,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in PARTHOENS J.M. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PARTHOENS J.M.
(Get full report from official database of BE for PARTHOENS J.M.)

Aanvulling soorten activiteiten voor PARTHOENS J.M.
Addition kinds of activities for PARTHOENS J.M.

25999906. Mechanics 'dollies | Mechanics' dollies
26219904. Niet-bekleed papier | Uncoated paper
28939903. Letterpress of offset inkt | Letterpress or offset ink
30690310. Rubberized stoffen | Rubberized fabrics
31990202. Helmen, leer | Helmets, leather
32910500. Synthetische schuurmiddelen | Synthetic abrasives
36479904. Mistlampen | Fog lights
51370204. Ondergoed: vrouwen-, kinder- en zuigelingen ' | Underwear: women's, children's, and infants'
86419901. Booster club | Booster club

Werken bij PARTHOENS J.M.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PARTHOENS J.M.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PARTHOENS J.M.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PARTHOENS J.M.. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur D - personenvervoer stads- en streekvervoer (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken we een chauffeur D om schoolvervoer te doen. Je rijdt met een bus en voert scholieren rond in Eke. Je rijdt zowel 's morgens en 's avonds. De bus kan mee naar huis.

  • Monteur - Assemblage m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het monteren op verplaatsing bij klanten.

  • Textielarbeider: operator decoupage (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator decoupage sta je, na een interne opleiding, in voor de bediening van een snijmachine en het correct transporteren en stockeren. Je leeft hierbij steeds strikt de kwaliteit-en veiligheidsvoorschriften na. Je hebt tevens een basiskennis van computer.

  • Labo medewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die koptrekker is wereldwijd in de nonwoven sector ben ik op zoek naar een laborant. Na je lekkere kop koffie doe je jouw labjas aan en ga je onmiddelijk aan de slag. Dagelijks voer je verschillende laboproeven uit op vezels die gebruikt worden voor onze producten te vervaardigen, je bekijkt de samenstelling en microscopische bouw. Je hebt met andere woorden een heel scherp oog. Rapporteren doe je zowel administratief als mondeling aan de Lab Manager. Je staat eveneens in voor de uitvoering van testen op de labotoestelling en bent verantwoordelijk voor onderhoud- en calibratie opdrachten. Je bent steeds als eerste op de hoogte wanneer er nieuwe testmethodes op de markt komen en past deze graag toe op jouw project.

  • Techniekers On-site (m/v) (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke speler in de regio, zijn wij dringend op zoek naar 2 techniekers. Als On-site technieker ben je, naar de klanten toe, de spilfiguur van het bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor de herstellingen van onder andere TV's, koelkasten, vaatwassers, wasmachines, etc... Hiernaast zorg je ook voor een efficiënte installatie van deze toestellen. Je zorgt voor een professionele opvolging (periodiek onderhouden van koffiemachines). De herstellingen, installaties gebeuren bij de klant (vooral particulieren en/of bedrijven). Je installeert of bouwt nieuwe apparaten nauwkeurig in. Je staat de klanten eveneens te woord bij vragen en geeft hen de nodige raad bij problemen met hun toestellen. Je registreert de uitgevoerde werkzaamheden nauwkeurig op de tablet. Indien nodig, draag je zorg voor een correcte afhandeling van de verbruikte onderdelen. Kortom een afwisselende functie met genoeg sociale contacten en waarin jij voldoende uitdaging hebt.

  • Flexibele productiearbeiders - ploegenwerk (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal een aantal dagen per week instaan voor het manueel inpakken van de afgewerkte producten - Je voorziet de lijnen van de verpakkingsmaterialen - Je plaatst afgewerkte palletten weg met een elektrische transpalet - Je reinigt de machine en ruimt op waar nodig.

  • Monteur (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Brecht zijn wij op zoek naar een monteur. Je takenpakket bestaat uit het monteren van metalen onderdelen en afwerking van het product. Het gaat om een functie in dagdienst met een optie vast.

  • ERP Project Manager (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de IT-afdeling van onze klant is Let's Work op zoek naar een ERP Project Manager. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opleveren van succesvolle ERP-projecten en ondersteun je een internationale ERP omgeving met ongeveer 800 gebruikers wereldwijd. Als ERP Project Manager omvat uw takenpakket het volgende: - Je denkt mee over hoe ERP applicaties het best ingezet worden om optimaal onze bedrijfsdoelstellingen te halen. - Als project manager lever je samen met de applicatie analisten en ontwikkelaars succesvolle projecten in het domein van ERP. - Je neemt beslissingen over de ERP architectuur en je weegt standaardconfiguratie af ten opzichte van maatwerkoplossingen, alsook de integratie met aanverwante applicaties en het product en application lifecycle management. - Je bespreekt met de bedrijfsgebruikers hun noden en wensen en vertaalt die naar projecten, solution requirements, initial design concepts, functionele requirements en software specificaties. Daarbij is er ook ondersteuning door een business analyst mogelijk. - Je volgt de projecten en wijzigingen nauwgezet op, zodat deze binnen de gestelde budgettaire en tijdslimieten gerealiseerd worden. Een nauwe samenwerking met IT collega’s en key-users zijn hierbij belangrijk. - Je brengt op die manier een uitgebreide portfolio aan boeiende ERP-implementatieprojecten tot realisatie, die het bedrijf steeds voorop houdt in de marktcompetitie. - Je geeft leiding aan een Agile ontwikkelingsteam en werkt samen met de externe partijen binnen het domein van ERP. Je zorgt daarbij dat het projectteam zich verder kan ontplooien zowel in kennis van ERP als in de optimale ontwikkelingsmethoden. - Je blijft continu op de hoogte van evoluties en ontwikkelingen op het gebied van ERP toepassingen en je deelt die kennis met je collega’s.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wommelgem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen (Ninove - Geraardsbergen - Zottegem) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Oost-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • Oppas zieke kinderen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: t-interim Roeselare

    Type: Werfreserve

    Medicatie toedienen Het kindje entertainen (spelletjes spelen,..) Reeds klaargemaakte maaltijden opwarmen. Ouders informeren over hoe de dag verliep. Bedrijfsprofiel:

Zoek naar antwoorden van PARTHOENS J.M. in sociale netwerken
Look for responds of PARTHOENS J.M. in social networks

Lees alle opmerkingen voor PARTHOENS J.M.. Laat een reactie achter voor PARTHOENS J.M.. PARTHOENS J.M. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PARTHOENS J.M.. Leave a respond for PARTHOENS J.M.. PARTHOENS J.M. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PARTHOENS J.M. op de google maps. Adres en contacten PARTHOENS J.M.
Location of PARTHOENS J.M. on the google maps. Address and contacts of PARTHOENS J.M.

Andere gerelateerde bedrijven als come PARTHOENS J.M. PARTHOENS J.M.: Plasschaert Emmanuel | Acebe nu Syntra Campus Antwerpen Lange Leemstraat | ALUCASA-SUNSET | De Witte Ballon | Radio Almanar asbl

Other related companies as PARTHOENS J.M.: Plasschaert Emmanuel | Acebe nu Syntra Campus Antwerpen Lange Leemstraat | ALUCASA-SUNSET | De Witte Ballon | Radio Almanar asbl

PARTHOENS J.M. is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Hasselt (Kuringen), België. De volledige naam van het bedrijf is PARTHOENS J.M., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03691375732. Het bedrijf PARTHOENS J.M. bevindt zich op het adres: Overdemerstraat 105,3511. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 422,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 700,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in PARTHOENS J.M. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PARTHOENS J.M. is Transportdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PARTHOENS J.M. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PARTHOENS J.M., openstaande posities, locatie van PARTHOENS J.M. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PARTHOENS J.M. is a company, that was registered 2009 in Hasselt (Kuringen) region, Belgium. Full name of company is PARTHOENS J.M., company assigned to the tax number BE03691375732. The company PARTHOENS J.M. is located at the address: Overdemerstraat 105,3511. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 422,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 700,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in PARTHOENS J.M. were not found.
The main activity of PARTHOENS J.M. is Transportation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PARTHOENS J.M. is not available. You also can look at reviews of PARTHOENS J.M., open positions, location of PARTHOENS J.M. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PARTHOENS J.M., Hasselt (Kuringen): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PARTHOENS J.M., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PARTHOENS J.M., Hasselt (Kuringen): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PARTHOENS J.M., employees, financial statistics.