BELSACK HOUTHANDEL NV

Contactgegevens BELSACK HOUTHANDEL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELSACK HOUTHANDEL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELSACK HOUTHANDEL NV

Regio (region): Halle, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 190,1500, België

Telefoon (phone): 02 361 01 00 02 361 01 00

Fax (fax): 02 361 27 70 02 361 27 70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELSACK HOUTHANDEL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELSACK HOUTHANDEL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELSACK HOUTHANDEL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELSACK HOUTHANDEL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELSACK HOUTHANDEL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELSACK HOUTHANDEL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELSACK HOUTHANDEL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELSACK HOUTHANDEL NV
Products information BELSACK HOUTHANDEL NV

BTW identificatienummer (tax): BE02698211669
Ondernemingsnummer: 9641296386
Hoofdstad (capital): 664,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 198,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in BELSACK HOUTHANDEL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELSACK HOUTHANDEL NV
(Get full report from official database of BE for BELSACK HOUTHANDEL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELSACK HOUTHANDEL NV
Addition kinds of activities for BELSACK HOUTHANDEL NV

3433. Verwarmingsapparatuur, behalve elektrisch | Heating equipment, except electric
239200. Huishoudelijke meubels | Household furnishings, nec
733500. Commerciële fotografie | Commercial photography
20389902. Dinners, bevroren en verpakt | Dinners, frozen and packaged
23290303. Voetbaluniforms: mannen, jongeren en jongens | Football uniforms: men's, youths', and boys'
28730000. Stikstofmeststoffen | Nitrogenous fertilizers
36790301. Laden, elektronisch | Loads, electronic
38260302. Vloeistofchromatografische instrumenten | Liquid chromatographic instruments

Werken bij BELSACK HOUTHANDEL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELSACK HOUTHANDEL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELSACK HOUTHANDEL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELSACK HOUTHANDEL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeiders om z.s.m. op te starten! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zonhoven zoeken wij dringend een aantal productiearbeiders om zo snel mogelijk op te starten in 2-ploegen of nachtpost!

  • Heftruckchauffeurs - Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar vijf gemotiveerde en ervaren heftruckbestuurders die in 2 ploegen kunnen werken. Als heftruckbestuurder ben je verantwoordelijk voor de putaway van de goederen en het laden en lossen langs de zijkant van de camions. Hiernaast kan je ook gevraagd worden om mee te helpen bij andere taken in het magazijn (laden en lossen, orderpicking, kitting, stocktelling,... ). Manueel werk schrikt jou dus zeker niet af. Je zal steeds gebruik maken van een scansysteem. Hiervoor is het van groot belang dat je computervaardig bent of op z'n minst aanleg hebt om vlot met een computer te werken. Een heftruckattest is geen vereiste, een praktijk- en theorietest wordt steeds ter plaatse afgenomen. Job met optie vast. Onmiddellijke opstart na een succesvolle screening. Ben jij de persoon die wij zoeken? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • Calculator (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Tielt zijn we op zoek naar een calculator

  • Huishoudhelden regio Jabbeke (8490) gewenst! (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio Groot-Jabbeke! We breiden graag uit in de regio Jabbeke en zoeken daarvoor een gemotiveerde superheld in het huishouden! Snelle opstart! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Alveringem (ALVERINGEM)

    Regio: ALVERINGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • JOBSTUDENT MAGAZIJNIER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten, een firma in Antwerpse havengebied, zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Je staat in voor de laad- en losactiviteiten. Afhankelijk van de planning kan je op diverse werkposten worden ingeschakeld. Zowel manueel werk als het werken met een elektrische transpallet kan tot het takenpakket behoren.

  • Jobstudent ZEB (18+) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Studentenjob

    Je wordt ingeschakeld als winkelmedewerker binnen ZEB Deinze: In de beginfase omvat dit vooral het plooien van de kledij, het op orde houden van de winkel, mee helpen binnen de stock. Na verloop van tijd krijg je ook een kassa opleiding waardoor je een all-round medewerker wordt binnen het team. Je wordt bij voorkeur (bijna) ieder weekend ingeschakeld, waardoor je een vast deel wordt van het team. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht binnen het hechte team van ZEB Deinze en gaat er aan de slag als winkelmedewerker 

  • Jobstudent - GAMMA Runkst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: GAMMA Runkst, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er. Je pakt leveringen uit en plaatst deze in de winkel Je ontvangt klanten met een glimlach Je staat mee in voor de verkoop Je bedient de kassa Je zorgt ervoor dat de winkel er telkens netjes en verzorgd bijligt.

  • Machineoperator computergestuurde installatie - VASTE NACHT (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Na een interne opleiding kun je de computergestuurde installatie zelfstandig opstarten, besturen en bijsturen. Je werkt hiervoor zelfstandig. Bij verstopping grijp je in en je zorgt voor het dagelijks onderhoud van de machine. Je helpt bij kleine herstellingen en meldt storingen of onregelmatigheden aan de technische dienst. Je houdt nauwkeurig de produktiefiches bij. Je garandeert de veiligheid rond de machine.

  • 1 seksuoloog (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen zijn we op zoek naar een nieuwe, gemotiveerde seksuoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis. Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • QUALITY ASSURANCE (QA) GMP/GDP SPECIALIST - PARTNERS (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674920-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a QA Specialist Partners experienced with working in GMP/GDP environments, and who has managed partnerships within Pharma industry. Our client is located in the Brussels area and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. QA Specialist Partners GMP/GDP Pharma - Brussels As QA Specialist for partners, you oversee the client's activities with its partners from a QA point of view, and you are a point of reference for Quality Assurance. You create & review the quality agreements, and you assist with SOPs, deviation, change control and complaints handling with the different partners. You also ensure the partners comply with GMP, GDP and regulatory requirements. Our QA Specialist is also the support person for launches of global products with partners. Are you convinced you are the QA Specialist that we are looking for? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre and upload your CV today through our website!

  • STAGIAIR(E) HUMAN RESOURCES (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Leercontract

    Als stagiair(e) kom je terecht in een aangenaam maar hard werkend team en ondersteun je hen in hun dagelijkse taken. Jouw takenpakket bestaat uit: - Het assisteren in het recruitmentproces: Zoeken naar de juiste kandidaat via diverse online tools Telefonische screening Inplannen van de kandidaten Meevolgen van interviews en afhankelijk van de duur van de stage, het interview zelf afnemen Na ieder interview, een verslag opstellen Vacatures online plaatsen Vertalen van vacatures (Nl-Fr-En) - Telefonische- en emailbeheer met diverse contacten (klanten, kandidaten collega’s van andere kantoren,…) - Ad-hoc taken Bedrijfsprofiel: Select HR is een Belgische organisatie die al jaren tot de absolute top behoort in de human resources-sector. Voor ons kantoor te Zaventem zijn we op zoek naar een stagiair(e) die gepassioneerd is door de HR wereld. We hebben nog 2 plaatsen tijdens het eerste semester of één dag per week gedurende een schooljaar.

Zoek naar antwoorden van BELSACK HOUTHANDEL NV in sociale netwerken
Look for responds of BELSACK HOUTHANDEL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELSACK HOUTHANDEL NV. Laat een reactie achter voor BELSACK HOUTHANDEL NV. BELSACK HOUTHANDEL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELSACK HOUTHANDEL NV. Leave a respond for BELSACK HOUTHANDEL NV. BELSACK HOUTHANDEL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELSACK HOUTHANDEL NV op de google maps. Adres en contacten BELSACK HOUTHANDEL NV
Location of BELSACK HOUTHANDEL NV on the google maps. Address and contacts of BELSACK HOUTHANDEL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BELSACK HOUTHANDEL NV BELSACK HOUTHANDEL NV: MAES SPORTCENTRUM NV | McSun | ADVANCED FRANCHISING SYSTEMS nv | Impexmar | schutyser bvba

Other related companies as BELSACK HOUTHANDEL NV: MAES SPORTCENTRUM NV | McSun | ADVANCED FRANCHISING SYSTEMS nv | Impexmar | schutyser bvba

BELSACK HOUTHANDEL NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Halle, België. De volledige naam van het bedrijf is BELSACK HOUTHANDEL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02698211669. Het bedrijf BELSACK HOUTHANDEL NV bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 190,1500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 664,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 198,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BELSACK HOUTHANDEL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BELSACK HOUTHANDEL NV is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELSACK HOUTHANDEL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELSACK HOUTHANDEL NV, openstaande posities, locatie van BELSACK HOUTHANDEL NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BELSACK HOUTHANDEL NV is a company, that was registered 2013 in Halle region, Belgium. Full name of company is BELSACK HOUTHANDEL NV, company assigned to the tax number BE02698211669. The company BELSACK HOUTHANDEL NV is located at the address: Brusselsesteenweg 190,1500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 664,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 198,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BELSACK HOUTHANDEL NV were not found.
The main activity of BELSACK HOUTHANDEL NV is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BELSACK HOUTHANDEL NV is not available. You also can look at reviews of BELSACK HOUTHANDEL NV, open positions, location of BELSACK HOUTHANDEL NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELSACK HOUTHANDEL NV, Halle: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELSACK HOUTHANDEL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELSACK HOUTHANDEL NV, Halle: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELSACK HOUTHANDEL NV, employees, financial statistics.