MAES SPORTCENTRUM NV

Contactgegevens MAES SPORTCENTRUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAES SPORTCENTRUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAES SPORTCENTRUM NV

Regio (region): Deerlijk, België

Adres (address): Hoogstraat 136,8540, België

Telefoon (phone): 056 72 77 11 056 72 77 11

Fax (fax): +32 (64) 867-41-43 +32 (64) 867-41-43

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAES SPORTCENTRUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAES SPORTCENTRUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAES SPORTCENTRUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAES SPORTCENTRUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAES SPORTCENTRUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAES SPORTCENTRUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAES SPORTCENTRUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAES SPORTCENTRUM NV
Products information MAES SPORTCENTRUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE02446350097
Ondernemingsnummer: 6211090087
Hoofdstad (capital): 196,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 749,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in MAES SPORTCENTRUM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAES SPORTCENTRUM NV
(Get full report from official database of BE for MAES SPORTCENTRUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAES SPORTCENTRUM NV
Addition kinds of activities for MAES SPORTCENTRUM NV

24260107. Voorraad, stoel, hardhout: gedraaid, gevormd of gesneden | Stock, chair, hardwood: turned, shaped, or carved
30691008. Laken, hard rubber | Sheets, hard rubber
34299908. Metalen bevestigingsmiddelen | Metal fasteners
51450100. Fontein leveringen | Fountain supplies
73420101. Desinfecteren en deodoriseren | Disinfecting and deodorizing

Werken bij MAES SPORTCENTRUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAES SPORTCENTRUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAES SPORTCENTRUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAES SPORTCENTRUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker - regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TDL Group is een dynamisch logistiek bedrijf met 800 goed opgeleide medewerkers verspreid over 5 vestigingen (Houthalen, Lummen, Willebroek (2) en Doornik). Met een vloot van 350 trekkers en 500 opleggers en meer dan 35 000 m² warehouse wordt er elke dag gestreefd naar maximale klanttevredenheid. Logistieke oplossingen op maat en flexibiliteit dankzij schaalgrootte zijn daarbij belangrijke troeven van TDL Group. Voor het logistiek bedrijf TDL zijn wij op zoek naar een gemotiveerde orderpicker. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet en elektrisch transpallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan.

  • Tijdelijk boekhouder AY - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Unique Finance

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze opdrachtgever, actief in welzijnswerk, zijn we op zoek naar een tijdelijke boekhouder in Antwerpen. In deze functie zijn de volgende taken jouw verantwoordelijkheid. je voert de boekhouding van jouw deelwerkingen je bent de eerste aanspreekpersoon voor de budgetverantwoordelijken van jouw deelwerkingen je voert de kwartaal-en jaarafsluiting uit

  • Inpakker Vlees (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Aartselaar zijn we op zoek naar productiearbeiders. Je staat in voor het verpakken van salami en bent verantwoordelijk voor het nazicht en de controle van de afgewerkte producten. Je werkt hierbij voltijds (38u) op 4 werkdagen. Zo heb je 1 dag in de week vrij. Je start dagelijks om 6u en sluit je werkdag af om 16u30.

  • VLOERDER: ERVARING OF SCHOOLVERLATER MET KENNIS (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de afdeling vloerwerken bij een gekende klant van Forum zoeken wij ervaren vloerders ter versterking van hun ervaren team! Takenpakket: - plaatsen van epoxy- en kunstharsvloeren en tegelvloeren vanaf de voorbereiding tot de afwerking. Je zal op verplaatsing werken regio Vlaanderen.

  • Magazijnier met attesten te Genk m/v (2 ploegen) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportfirma gelegen te Genk zijn we voor een bepaald project op zoek naar magazijniers om mee te helpen bij het laden en lossen van de vrachtwagens, magazijn op orde houden en bestellingen klaar te zetten. Je werkt nauw samen met je collega's en de chauffeurs. VG.943/BUOSA

  • Huishoudhulp in Marke-Heule (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Student studierelevante bijbaan: Onderhoudsplannen reliability (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het ter beschikking stellen van standaard onderhoudsplannen voor veel voorkomende machines in SAP. Initieel mee helpen opstellen in Excel op basis van feedback van de Reliability Engineers Aanmaken van de standaard plannen en strategieën in SAP. Documenteren van de procedure om die lokaal te gebruiken. Te kopiëren en aan te passen bij gebruik door de lokale afdeling.

  • VRACHTWAGENBESTUURDER / CHAUFFEUR CE (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DELAVI

    Type: Vaste Job

    Delavi is een familiebedrijf pur sang, reeds drie generaties actief in de vleessector. We zijn op zoek naar een vrachtwagenbestuurder CE voor vleestransport in het binnenland en buitenland. Voor meer info over onze firma kunt u onze website www.delavi.be bekijken.

  • Project Manager Customer Support (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EVOLTA

    Type: Vaste Job

    Als groeiend multidisciplinair bureau van architecten en ingenieurs bieden wij jou de kans om deel uit te maken van ons Consultancy Team. Vanuit dit team worden onze vakspecialisten ingezet om projecten bij onze klanten te ondersteunen of te trekken, volgens hun expertise en groeipotentieel. Na oplevering van de machine wordt de Customer Service afdeling het eerste aanspreekpunt. Als Project Manager Customer Support, sta je in voor de eerste snelle reactie en hulplijn naar de klanten toe. Daarnaast sta je in voor de interne afname van projecten. Je behartigt hierbij ook het commerciële en financiële luik. Hoofdverantwoordelijkheden en kerntaken: Als Project Manager Customer Support ben je vanaf de oplevering van de machine bij de klant, de spreekbuis tussen de klant en het bedrijf. Je staat de klant te woord. Je verleent advies bij onderhoud en upgrades. Je stelt de offertes op voor service en interventies. Je plant en coördineert service en interventies en volgt de uitvoering hiervan nauwgezet op. Je rapporteert uitgevoerde activiteiten aan de klant. Je stemt met de Accounting Afdeling en de klant de facturatie af, en volgt de betaling op. Je informeert naar en behartigt de klantentevredenheid. Je verwerkt de informatie uit support, service en interventies. Je signaleert door de klant gemelde problemen aan de verantwoordelijke afdelingen, zorgt voor een terugkoppeling naar de klant en stelt een oplossing voor. Daarnaast zorg je voor ondersteuning en verbinding binnen de Customer Service Afdeling. Je ondersteunt Customer Care bij het opstellen van offertes voor wisselstukken en herstellingen. Je helpt Customer Care bij input van klantenorders, inclusief controle van de bestelnummers van de bestelopdrachten. Je staat Customer Care bij voor het opvolgen van het te herstellen materiaal, vanaf de toezending door de klant tot en met de terug-levering naar de klant. Indien noodzakelijk plaats je herstellingsopdrachten bij toeleveranciers.

  • Check-in bedienden (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP

    Type: Werfreserve

    Takenpakket: * Op een klantvriendelijke en professionele manier passagiers verwelkomen en inchecken. * Zorgen dat de inscheping rustig verloopt zonder de on-time-departure en alle veiligheidsprocedures uit het oog te verliezen. * Alleenreizende kinderen naar of van hun vlucht begeleiden

  • ZAALMEDEWERKER/KELNER (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: RATATOUILLE MAASEIK

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. In de zaal zal je instaan voor het bedienen van de klanten, het uitschenken van wijnen en dranken, afruimen van de tafels en verzorgen van toogwerk.

  • Bediening/bar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: VALLÉ CARMEN

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de verkoop van maaltijden en dranken bij de klanten op een klantvriendelijke manier.

Zoek naar antwoorden van MAES SPORTCENTRUM NV in sociale netwerken
Look for responds of MAES SPORTCENTRUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAES SPORTCENTRUM NV. Laat een reactie achter voor MAES SPORTCENTRUM NV. MAES SPORTCENTRUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAES SPORTCENTRUM NV. Leave a respond for MAES SPORTCENTRUM NV. MAES SPORTCENTRUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAES SPORTCENTRUM NV op de google maps. Adres en contacten MAES SPORTCENTRUM NV
Location of MAES SPORTCENTRUM NV on the google maps. Address and contacts of MAES SPORTCENTRUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come MAES SPORTCENTRUM NV MAES SPORTCENTRUM NV: Demolder Orthos NV | Ruitenwasser Rohart | Vaes G | Lilas (Les) Maiderop | Lebbe Suikers NV

Other related companies as MAES SPORTCENTRUM NV: Demolder Orthos NV | Ruitenwasser Rohart | Vaes G | Lilas (Les) Maiderop | Lebbe Suikers NV

MAES SPORTCENTRUM NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Deerlijk, België. De volledige naam van het bedrijf is MAES SPORTCENTRUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02446350097. Het bedrijf MAES SPORTCENTRUM NV bevindt zich op het adres: Hoogstraat 136,8540. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 196,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 749,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in MAES SPORTCENTRUM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAES SPORTCENTRUM NV is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAES SPORTCENTRUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAES SPORTCENTRUM NV, openstaande posities, locatie van MAES SPORTCENTRUM NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MAES SPORTCENTRUM NV is a company, that was registered 2011 in Deerlijk region, Belgium. Full name of company is MAES SPORTCENTRUM NV, company assigned to the tax number BE02446350097. The company MAES SPORTCENTRUM NV is located at the address: Hoogstraat 136,8540. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 196,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 749,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in MAES SPORTCENTRUM NV were not found.
The main activity of MAES SPORTCENTRUM NV is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MAES SPORTCENTRUM NV is not available. You also can look at reviews of MAES SPORTCENTRUM NV, open positions, location of MAES SPORTCENTRUM NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAES SPORTCENTRUM NV, Deerlijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAES SPORTCENTRUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAES SPORTCENTRUM NV, Deerlijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAES SPORTCENTRUM NV, employees, financial statistics.