Lebbe Suikers NV

Contactgegevens Lebbe Suikers NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lebbe Suikers NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lebbe Suikers NV

Regio (region): Oostkamp, België

Adres (address): Kampveldstraat 41,8020, België

Telefoon (phone): 050 83 30 30 050 83 30 30

Fax (fax): 050 83 30 40 050 83 30 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lebbe Suikers NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lebbe Suikers NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lebbe Suikers NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lebbe Suikers NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lebbe Suikers NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lebbe Suikers NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lebbe Suikers NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lebbe Suikers NV
Products information Lebbe Suikers NV

BTW identificatienummer (tax): BE05584869384
Ondernemingsnummer: 1521850585
Hoofdstad (capital): 160,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 473,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Lebbe Suikers NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lebbe Suikers NV
(Get full report from official database of BE for Lebbe Suikers NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lebbe Suikers NV
Addition kinds of activities for Lebbe Suikers NV

3272. Betonproducten, nec | Concrete products, nec
236100. Meisjes en kinderkleding, blouses | Girl's and children's dresses, blouses
332400. Staal investeringen gieterijen | Steel investment foundries
35940101. Pompen, hydraulische krachtoverdracht | Pumps, hydraulic power transfer
42139907. Minder dan vrachtauto (ltl) | Less-than-truckload (ltl)
50470305. Glas, medisch | Glass, medical
76290101. Hoorhulp reparatie | Hearing aid repair

Werken bij Lebbe Suikers NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lebbe Suikers NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lebbe Suikers NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lebbe Suikers NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser gietvloeren - ervaring niet nodig! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * U beschikt over een technische kennis, achtergrond carrosserie of schilderwerken * U bent flexibel naar werkuren toe * U kan zelfstandig werken * U heeft oog voor detail * Verantwoordelijkheid schrikt U niet af * U beschikt over een eigen wagen

  • LASSER (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Molenstede zoeken we lassers voor de binnendienst. Je voert voornamelijk manueel werk uit. Metalen cassettes plooien en revettes vastzetten behoren tot jouw takenpakket.

  • Magazijnier met attesten te Genk m/v (2 ploegen) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportfirma gelegen te Genk zijn we voor een bepaald project op zoek naar magazijniers om mee te helpen bij het laden en lossen van de vrachtwagens, magazijn op orde houden en bestellingen klaar te zetten. Je werkt nauw samen met je collega's en de chauffeurs. VG.943/BUOSA

  • Gemotiveerde onderhoudsmecanicien (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een stabiel familiebedrijf dat actief is op de internationale bouwmarkt, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudsmecanicien. Kan jij aan de slag in daguren of in een drie ploegensysteem? Heb jij reeds ervaring binnen een gelijkaardige functie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jouw takenpakket als onderhoudsmecanicien zal onder andere bestaan uit onderstaande zaken: Dagelijks preventief onderhoud van het mechanische gedeelte van het machinepark Opsporen en herstellen van mechanische defecten aan productiemachines Monteren van installaties Rapporteren van het verrichte werk Wil jij graag dit takenpakket op jou nemen en voldoe jij aan de onderstaande functie-eisen? Neem dan zeker snel contact met ons op!

  • Machine operator - Verfindustrie Machelen (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grootschalige producent in coatings en chemicaliën zijn wij op zoek naar afvuloperatoren Je wordt ingeschakeld bij het afvullen van verf volgens de ingeplande opdrachten als ook het stickeren/etickeren van de potten Het afpakken van de verfpotten van de band en stapelen op paletten behoort ook tot jouw taken Je houdt je werkplek netjes en veilig Je bent tijdig aanwezig op je werkplek Je bent onmiddellijk beschikbaar

  • Bandenmonteurs (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het banden- wisselseizoen is gestart Wij zijn dan ook DRINGEND op zoek naar ervaren bandenmonteurs. Je zal zelfstandig de banden (de)monteren en uitbalanceren met de machine.

  • HUISHOUDHULP MARIAKERKE (VINDERHOUTE)

    Regio: VINDERHOUTE

    Bedrijf: HOME & CONSULTANCY

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken betrouwbare, gemotiveerde medewerkers die wensen te werken in het kader van dienstencheques in de regio Mariakerke. U voert huishoudelijke taken uit bij particulieren oa poetswerk, strijken, wassen en af en toe boodschappen doen. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en een toffe sfeer dan hebben wij de gepaste vacature voor u! Bezoek ook eens onze website: www.HuisHoudHulpHaek.be

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Student winkelbediende (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Dag student! Ben je nog op zoek naar een bijverdienste in het weekend of een dag in de week? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als winkelbediende in deze gekende voedingszaak in Eeklo sta je in voor het bedienen van de klanten: opnemen van bestellingen, deze versnijden, inpakken en afrekenen. Ook help je achteraan mee met het klaarzetten van bestellingen en de afwas.

  • jobstudent verkoop Shop & Go Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: C.P.T. - Q8

    Type: Studentenjob

    zeer afwisselende job, met ruim takenpakket: kassawerk, broodjes beleggen, winkel aanvullen, verkoop van loterijproducten,...

  • SOFTWARE DEVELOPER (m/v) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: GALLOO

    Type: Vaste Job

    In het kader van de groei en de evolutie van onze activiteiten werken we continu aan verbeteringen aan ons bestaand applicatielandschap. Na een opleidingsperiode (kennis van onze activiteit, huidige werking van ons ERP en omringende toepassingen), bouw je samen met ons team aan de nieuwe integraties en apps voor de business. Je werkt mee aan de vertaling van de behoeften van de gerbuikers naar concrete oplossingen en ontwikkelt deze in Microsoft .NET. Je begeleidt en volgt de implementaties mee op en geeft waar nodig interne opleiding aan de medewerkers. Je stelt daarbij ook een gebruikershandleiding op.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

Zoek naar antwoorden van Lebbe Suikers NV in sociale netwerken
Look for responds of Lebbe Suikers NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lebbe Suikers NV. Laat een reactie achter voor Lebbe Suikers NV. Lebbe Suikers NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lebbe Suikers NV. Leave a respond for Lebbe Suikers NV. Lebbe Suikers NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lebbe Suikers NV op de google maps. Adres en contacten Lebbe Suikers NV
Location of Lebbe Suikers NV on the google maps. Address and contacts of Lebbe Suikers NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Lebbe Suikers NV Lebbe Suikers NV: Auto Contact SPRL | COPYRIGHT KUNST & ARCHITECTUUR | Outline Graphics NV | Corail | P. Design BVBA

Other related companies as Lebbe Suikers NV: Auto Contact SPRL | COPYRIGHT KUNST & ARCHITECTUUR | Outline Graphics NV | Corail | P. Design BVBA

Lebbe Suikers NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Oostkamp, België. De volledige naam van het bedrijf is Lebbe Suikers NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05584869384. Het bedrijf Lebbe Suikers NV bevindt zich op het adres: Kampveldstraat 41,8020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 160,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 473,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Lebbe Suikers NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lebbe Suikers NV is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lebbe Suikers NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lebbe Suikers NV, openstaande posities, locatie van Lebbe Suikers NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lebbe Suikers NV is a company, that was registered 2014 in Oostkamp region, Belgium. Full name of company is Lebbe Suikers NV, company assigned to the tax number BE05584869384. The company Lebbe Suikers NV is located at the address: Kampveldstraat 41,8020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 160,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 473,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Lebbe Suikers NV were not found.
The main activity of Lebbe Suikers NV is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Lebbe Suikers NV is not available. You also can look at reviews of Lebbe Suikers NV, open positions, location of Lebbe Suikers NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lebbe Suikers NV, Oostkamp: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lebbe Suikers NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lebbe Suikers NV, Oostkamp: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lebbe Suikers NV, employees, financial statistics.