ACP ZONHOVEN

Contactgegevens ACP ZONHOVEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACP ZONHOVEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACP ZONHOVEN

Regio (region): ZONHOVEN, België

Adres (address): BATENSTRAAT 21,3520, België

Telefoon (phone): 011 81 27 46 011 81 27 46

Fax (fax): 011 81 27 46 011 81 27 46

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACP ZONHOVEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACP ZONHOVEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACP ZONHOVEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACP ZONHOVEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACP ZONHOVEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACP ZONHOVEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACP ZONHOVEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACP ZONHOVEN
Products information ACP ZONHOVEN

BTW identificatienummer (tax): BE07686004638
Ondernemingsnummer: 6033386230
Hoofdstad (capital): 489,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 636,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ACP ZONHOVEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACP ZONHOVEN
(Get full report from official database of BE for ACP ZONHOVEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACP ZONHOVEN
Addition kinds of activities for ACP ZONHOVEN

871399. Surveying services, nec | Surveying services, nec
01739907. Tung moerbos | Tung nut grove
23990502. Hand geweven kleding | Hand woven apparel
24990811. Landmakers stakes, hout | Surveyors' stakes, wood
73599900. Verhuur en verhuur van apparatuur, nec, nec | Equipment rental and leasing, nec, nec
92230403. Correctionele instellingen, provincie overheid | Correctional institutions, county government

Werken bij ACP ZONHOVEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACP ZONHOVEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACP ZONHOVEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACP ZONHOVEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dagelijks technische bijstand verlenen aan productiemachines/matrijzen/processen en de hierin uitgevoerde interventies op een adequate en compliant manier borgen. Duurzaam technisch in stand houden van productiemachines/matrijzen/processen teneinde in te staan voor een vlotte, veilige en kwaliteitsvolle productie en de nodige technische indicatoren hierbij bewaken en rapporteren. Verbetervoorstellen proactief formuleren, voorstellen en implementeren aan het machinepark/processen (continuous improvements) naar yield-output-kwaliteit-stabiliteit toe met als doel de vooropgestelde targets te halen. Kwaliteitsvol, ordelijk en veilig werken uitvoeren met respect voor alle na te leven procedures en afspraken. Efficiënte samenwerking: Informeren en trainen van collega’s en zorgen voor een duidelijke vlotte communicatie en rapportering tussen teamleden en naar onze interne klanten toe. Ondersteuning leveren bij het invoeren van nieuwe projecten

  • Arbeider vlasbewerking (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in de productieafdeling. De vlasbalen worden machinaal aangebracht. Ze zijn voorzien van een touw, dit touw moet je uithalen en op een spoel draaien die dan machinaal opgewonden wordt. Jij zorgt ervoor dat het vlas mooi verspreidt wordt op de werkband en dat er geen gaten in zitten. Het vlas wordt dan bewerkt in de machine. De stenen en afval worden eruit gehaald. Het kan soms wel een stoffige omgeving zijn (er zijn wel afzuigmachines aanwezig). In de verpakkingsafdeling wordt de controle gedaan van het bewerkte vlas, je haalt de kleurverschillen eruit. In de zomermaanden wordt het vlas geoogst. De werkuren zijn van 8 u tot 12u en van 13u tot 17u . In het voorjaar gaat men vooral zaaien van het vlas.

  • WERKVOORBEREIDER (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider: Je staat in voor het ondersteunen van de werfleiders Aanvragen van liggingsplannen en verwerking hiervan Signalisatie aanvragen en opvolging garanderen Vergunningen aanvragen Verantwoordelijk voor het vervolledigen van de dossiers

  • Boekhoudkundig Bediende (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een KMO in de regio van Aalter is op zoek naar een Boekhoudkundig Bediende. Heb je voeling met de boekhouding, ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou want je komt terecht in een functie met doorgroeimogelijkheden en flexibele werkuren. Jouw takenpakket als Boekhoudkundig Bediende: Je staat in voor de verwerking van de klanten -en leveranciersboekhouding Je verwerkt de financiële verrichtingen en verwerkt de bankuittreksels Je verwerkt de facturatie en behandelt openstaande betalingen Je staat in voor de algemene administratie Je ondersteunt het management team met verscheidene administratieve taken als correspondentie, klassement en administratie rond projecten

  • Klantendienstmedewerker (business) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De Helpdesk Online For Business heeft een brede expertise: Zij beantwoorden vragen en lossen problemen op in verband met het elektronisch bankieren op Windows, Mac, tablet en smartphone van professionele KBC-klanten. Zij geven gebruikersondersteuning aan de collega’s van het kantorennet. Verder ondersteunen zij alle software die KBC aanbiedt aan zijn professionele klanten. Functie: Je staat in voor de eerstelijnsopvang van de binnenkomende telefoons en e-mails op de helpdesk, waarbij je de professionele klanten en collega’s van de kantoren ondersteunt op het vlak van installatie, configuratie en gebruik van de door KBC aangeboden producten elektronisch bankieren. Voor niet-courant problemen en klachten kan je terugvallen op een gespecialiseerde collega (Operational Support). Op rustige momenten kan je tijdelijk op andere projecten worden ingezet.

  • Quality Engineer | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat marktleider is in de toelevering van automotive producten zoeken we en kwaliteitsingenieur. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afgewerkte producten en streef je mee naar verbetering en optimalisatie. Verder neem je onderstaande taken op: * Je stelt alle werkinstructies, procedures, PPAP (production part approval process) en APQP (advanced product quality planning) op. * Je implementeert de kwaliteitsstandaarden en ziet erop toe dat deze door iedereen worden nageleefd. Je houdt de kwaliteitsstandaarden actueel. * Je analyseert en verdeelt klantenevaluaties en ondersteunt acties ter verbetering van de klantentevredenheid. * Je analyseert interne en externe kwaliteitsproblemen en werkt maatregelen uit ter voorkoming van gelijkaardige problemen. * Je vertegenwoordigt de klant binnen de organisatie m.b.t. kwaliteitsgerelateerde zaken. * Je initieert Supplier Non Conformity Reports naar de leveranciers toe in geval van kwaliteitsproblemen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Truiden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Onze werkingsregio is Oostkamp en zijn deelgemeenten Hertsberge, Oostkamp, Ruddervoorde, Waardamme. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Huishoudhulp regio Jabbeke (M/V) (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • ijsverkoper jobstudent (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: ALEXAMER

    Type: Studentenjob

    Je verkoopt ijs op een vaste ronde en evenementen. weekdagen en/of weekends

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Bordenbouwer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als bordenbouwer voor een outsourcing bedrijf ben jij van alle markten thuis. Omdat je reeds een eerste werkervaring achter de rug hebt kan je zelfstandig ingezet worden. Jouw job: Je staat in voor het kableren en maken van industriële borden. Je kan goed planlezen, je werkt zelfstandig en nauwkeurig.

Zoek naar antwoorden van ACP ZONHOVEN in sociale netwerken
Look for responds of ACP ZONHOVEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACP ZONHOVEN. Laat een reactie achter voor ACP ZONHOVEN. ACP ZONHOVEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACP ZONHOVEN. Leave a respond for ACP ZONHOVEN. ACP ZONHOVEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACP ZONHOVEN op de google maps. Adres en contacten ACP ZONHOVEN
Location of ACP ZONHOVEN on the google maps. Address and contacts of ACP ZONHOVEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ACP ZONHOVEN ACP ZONHOVEN: All Round Screen | Alnapress BVBA | Vanwarbeck A SPRL | Brésil Traduction | Webservice Aerts

Other related companies as ACP ZONHOVEN: All Round Screen | Alnapress BVBA | Vanwarbeck A SPRL | Brésil Traduction | Webservice Aerts

ACP ZONHOVEN is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio ZONHOVEN, België. De volledige naam van het bedrijf is ACP ZONHOVEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07686004638. Het bedrijf ACP ZONHOVEN bevindt zich op het adres: BATENSTRAAT 21,3520. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 489,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 636,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ACP ZONHOVEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACP ZONHOVEN is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACP ZONHOVEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACP ZONHOVEN, openstaande posities, locatie van ACP ZONHOVEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACP ZONHOVEN is a company, that was registered 1991 in ZONHOVEN region, Belgium. Full name of company is ACP ZONHOVEN, company assigned to the tax number BE07686004638. The company ACP ZONHOVEN is located at the address: BATENSTRAAT 21,3520. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 489,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 636,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ACP ZONHOVEN were not found.
The main activity of ACP ZONHOVEN is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ACP ZONHOVEN is not available. You also can look at reviews of ACP ZONHOVEN, open positions, location of ACP ZONHOVEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACP ZONHOVEN, ZONHOVEN: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACP ZONHOVEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACP ZONHOVEN, ZONHOVEN: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACP ZONHOVEN, employees, financial statistics.