Keusters B

Contactgegevens Keusters B: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Keusters B: address, phone, fax, email, website, opening hours

Keusters B

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Bampslaan 28,3500, België

Telefoon (phone): 011 23 21 65 011 23 21 65

Fax (fax): +32 (51) 841-15-94 +32 (51) 841-15-94

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Keusters B: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Keusters B"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Keusters B"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Keusters B, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Keusters B. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Keusters B, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Keusters B. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Keusters B
Products information Keusters B

BTW identificatienummer (tax): BE05436828613
Ondernemingsnummer: 8436920166
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 418,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Keusters B zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Keusters B
(Get full report from official database of BE for Keusters B)

Aanvulling soorten activiteiten voor Keusters B
Addition kinds of activities for Keusters B

208702. Drankbasis, concentraten, stroopjes, poeders en mengsels | Beverage bases, concentrates, syrups, powders and mixes
506402. Elektrische entertainment apparatuur | Electrical entertainment equipment
35310606. Draglines, aangedreven | Draglines, powered
39499904. Boksen apparatuur en benodigdheden, algemeen | Boxing equipment and supplies, general
39990205. Haarspeldjes | Hairpin mountings
50210000. Meubilair | Furniture
50469902. Muntentellers | Coin counters

Werken bij Keusters B: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Keusters B: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Keusters B. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Keusters B. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een Operator (dagdienst) voor een bedrijf te Tienen dat gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte zonnepanelen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor onderstaande taken: zonnepanelen van de band afhalen cellen snijden met een snijmachine aluminium platen en glazen wassen inpakken aansluiten van connectoren solderen

  • Polyvalent Medewerker Wasserij (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een industriële wasserij gelegen te Idegem zijn we op zoek naar polyvalente medewerkers. Takenpakket: Je voert uitvoerende taken uit zoals het ophangen van proper en gedroogd wasgoed volgens de voorschriften van de klant. Je kent de verschillende voorschriften van de verschillende klanten zodate vlot en correct te werk kan gaan Je bent polyvalent inzetbaar en kan dus ook op de inpak gezet worden. sorteren van de was plooien van de was in- en uithalen van de was uit de machines kledij op kapstokken hangen strijken van de was

  • Nachtchauffeur CE regio Houthalen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als je werkt als chauffeur CE bij onze klant zal al het onderstaande tot jouw takenpakket behoren: het ophalen en leveren van confectie. je zal laden en lossen van goederen op een veilige en verantwoorde manier. je zal de lading zekeren. je zal vaste ritten en/of wisselende ritten uitvoeren. je zal leveringen uitvoeren van beton panelen met een binnenlader. je zal leveringen uitvoeren van bouwmaterialen met een plateau. je zal leveringen uitvoeren met een frigowagen.

  • TECHNIEKER (WEELDE)

    Regio: WEELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor electriciteit en mechanica Houd je ervan om storingen op te lossen Heb je kennis van tuin- en bouwmachines Ben je flexibel Kan je zelfstandig werken

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: BELLA!HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Ik ben op zoek naar een huishoudhulp voor mijn klanten in Zonhoven en omgeving (Houthalen- Genk - Hasselt - Heusden Zolder naar keuze) Je staat in voor alle huishoudelijke taken : Het schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen), lappen van de ramen, soms de was doen, strijken enz... Rooster en werkuren zijn samen te bespreken! Het kan parttime zijn en groeien tot fulltime indien gewenst.

  • gemotiveerde metser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de ruwbouw- en metselwerken van woningen en appartementen. Na verloop van tijd heb je de ambitie om ploegbaas te worden.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op woensdag (ook voor studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een enthousiaste Receptionist(e)/Telefonist(e) om iedere week op woensdag aan de slag te gaan van 8u00 tot 15u30. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • JOBSTUDENT FTRITUURMEDEWERKER (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: FALCO

    Type: Studentenjob

    Je wordt tijdens de middag ingeschakeld als volwaardige kracht in onze frituur / snackbar.

  • Management Program - Project Coordinator Continuous Improvement (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Lineas Group

    Type: Vaste Job

    Goederenvervoer per trein wordt elke dag belangrijker. Dat is logisch: het is veel beter voor milieu en mobiliteit dan wegtransport. Bovendien is het spoor veiliger en vaak efficiënter. Lineas is een van de grootste Europese privé-spelers op gebied van goederenvervoer per spoor. We zien het als onze verantwoordelijkheid om bedrijven te overtuigen mee te gaan in de modal shift: weg van de weg, meer goederen op het spoor. Die ambitieuze missie maken we waar met de beste producten, innovatieve diensten, een grote vloot en heel veel passie en inzet voor onze klanten. We willen groeien en echt het verschil maken op internationaal vlak. Doelstellingen van de functie “Continuous Improvement” is de zachte bewoording van hoe het er bij Lineas aan toe gaat. Het gaat hier razendsnel. Elke dag. Permanent staan tientallen change-projecten op de agenda, verspreid over onze hele organisatie. Daarom zijn we vandaag al een veel sterker bedrijf dan een jaar geleden. Maar volgend jaar willen we minstens nog eens met zoveel vooruit gaan. En het jaar daarna nog eens. Wat een Project Coördinator kan komen doen in het midden van al die hectiek? Leren. Heel veel bijleren. Ons bedrijf en onze sector van binnenuit leren kennen en door en door begrijpen. Om er dan met jouw frisse kijk en slimme ideeën tegenaan te gaan zodat we in de juiste richting blijven veranderen. Hoofdtaken Verschillende projecten aanpakken – Je management program duurt 18 tot 24 maanden, en elke vier tot 6 maanden switch je van project. Zo leer je ons hele bedrijf kennen, en krijg je veel zichtbaarheid bij het management. Oneindig veel bijleren – We sturen jou en je collega project coordinators (jullie vormen straks een hechte groep) geregeld samen op training. Maar we geloven dat je veruit het meest leert van je directe collega’s en je managers. Opklimmen – Tijdens je management program krijg je steeds meer verantwoordelijkheden. Waar je bij de start vooral analyses maakt, ben je na een jaar alsmaar meer betrokken bij de volledige leiding van projecten. Aan het eind van je traject ben je klaar om zélf strategische projecten in handen te nemen en je collega’s uit de business te ondersteunen in hun veranderingstrajecten. Dit kan als fulltime project manager of als beloftevol lijnmanager waarbij het continu verbeteren zeer belangrijk is.

  • Franchisenemer Beauty Business | Luik (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je eigen schoonheidssalon runnen, it sounds like a beautiful challenge? Je hoeft zelf alvast geen gediplomeerd schoonheidsspecialist te zijn, maar je hebt uiteraard wel de nodige passie voor het product en het vak. Het gaat ‘m hier over het runnen van een bestaande, succesvolle zaak met een tiental personeelsleden. Enkel weggelegd voor serieuze kandidaten dus (indien niet ernstig gelieve zich te onthouden).

  • Taaltrainers Nederlands (Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar freelance ervaren taaltrainers Nederlands om intensieve lessen te geven in een Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit. U staat in voor de lessen Nederlands voor de bedienden van het bedrijf en begeleidt cursisten in groepjes (max. 4-5 cursisten) U zorgt voor in-company trainingen en conversatietafels op verschillende locaties in het Brusselse en legt de nadruk op de professionele context U baseert de lessen op de dagelijkse taalbeheersing en op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal en focust op de mondelinge vaardigheden U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject ==> voltijdse (35u/week van maandag tot vrijdag). Status: zelfstandig of via een payrolling/interim bureau

  • Winkel bediende verkoopster (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RUBEN COOLS

    Type: Flexijob

    De bakkerijwinkel op de zaterdagnamiddag doen. Winkel aanvullen, producten verpakken en verkopen. bestellingen opnemen.

Zoek naar antwoorden van Keusters B in sociale netwerken
Look for responds of Keusters B in social networks

Lees alle opmerkingen voor Keusters B. Laat een reactie achter voor Keusters B. Keusters B bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Keusters B. Leave a respond for Keusters B. Keusters B on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Keusters B op de google maps. Adres en contacten Keusters B
Location of Keusters B on the google maps. Address and contacts of Keusters B

Andere gerelateerde bedrijven als come Keusters B Keusters B: Queens Gallery BVBA | INTER ET NATIONAL COMPAGNY SERVICE | Elpers NV | Apers & Partners BVBA | Tabaksbedrijf Stubbe N.V.

Other related companies as Keusters B: Queens Gallery BVBA | INTER ET NATIONAL COMPAGNY SERVICE | Elpers NV | Apers & Partners BVBA | Tabaksbedrijf Stubbe N.V.

Keusters B is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is Keusters B, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05436828613. Het bedrijf Keusters B bevindt zich op het adres: Bampslaan 28,3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 418,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Keusters B zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Keusters B is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Keusters B is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Keusters B, openstaande posities, locatie van Keusters B op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Keusters B is a company, that was registered 2015 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is Keusters B, company assigned to the tax number BE05436828613. The company Keusters B is located at the address: Bampslaan 28,3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 418,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Keusters B were not found.
The main activity of Keusters B is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Keusters B is not available. You also can look at reviews of Keusters B, open positions, location of Keusters B on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Keusters B, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Keusters B, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Keusters B, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Keusters B, employees, financial statistics.