2 CARE OMEGA MEDICAL NV

Contactgegevens 2 CARE OMEGA MEDICAL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 2 CARE OMEGA MEDICAL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

2 CARE OMEGA MEDICAL NV

Regio (region): Waregem, België

Adres (address): Textielstraat 20,8790, België

Telefoon (phone): 056 37 06 19; 078 15 55 71 056 37 06 19; 078 15 55 71

Fax (fax): 056 37 07 24 056 37 07 24

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 2 CARE OMEGA MEDICAL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "2 CARE OMEGA MEDICAL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "2 CARE OMEGA MEDICAL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 2 CARE OMEGA MEDICAL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 2 CARE OMEGA MEDICAL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 2 CARE OMEGA MEDICAL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 2 CARE OMEGA MEDICAL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 2 CARE OMEGA MEDICAL NV
Products information 2 CARE OMEGA MEDICAL NV

BTW identificatienummer (tax): BE08186431884
Ondernemingsnummer: 3279663085
Hoofdstad (capital): 729,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 404,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in 2 CARE OMEGA MEDICAL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 2 CARE OMEGA MEDICAL NV
(Get full report from official database of BE for 2 CARE OMEGA MEDICAL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor 2 CARE OMEGA MEDICAL NV
Addition kinds of activities for 2 CARE OMEGA MEDICAL NV

367999. Elektronische componenten, nec, nec | Electronic components, nec, nec
20239911. Milkshake mix | Milkshake mix
33519906. Gewalste of getrokken vormen, nec, koper en koperlegering | Rolled or drawn shapes, nec, copper and copper alloy
36769901. Weerstand netwerken | Resistor networks
86119904. Junior Kamer van Koophandel | Junior chamber of commerce

Werken bij 2 CARE OMEGA MEDICAL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 2 CARE OMEGA MEDICAL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 2 CARE OMEGA MEDICAL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 2 CARE OMEGA MEDICAL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Technicus: bachelor elektromechanica - NMBS Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als bachelor elektromechanica vervul je een sleutelrol om de veiligheid en de regelmaat van het treinverkeer te verbeteren: In de Tractiewerkplaats Antwerpen Noord sta je mee in voor het onderhoud en revisie van elektrische en diesellocomotieven. Je past verschillende technieken toe en bouwt een doorgedreven kennis op van het treinmaterieel. Dit onderhoud gebeurt voornamelijk overdag en in het weekend. Op de Technische onderhoudspost Antwerpen Schijnpoort voer je correctief en preventief onderhoud uit van reizigersmaterieel (rijtuigen, motorstellen, …). Dit gebeurt overdag en ’s nachts en ook in de weekends. Naast het onderhoud aan het rollend materieel (treinen) zorgen onze eigen techniekers ook voor het onderhoud en vernieuwingen van eigen technische installaties en gebouwen. Afhankelijk van je inzet, motivatie en competenties groei je snel door naar functies zoals: depannagedienst, teamleader, planner, …

  • Transportverantwoordelijke - Volvo group (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en op afgesproken leveringsdatum. Je moniteert pro-actief de leveringen en stuurt bij om de impact op de eindklant te vermijden of te minimaliseren. Je bent verantwoordelijk om leveringen te herplannen op vraag van de klant (rush/express). Je maakt pro-actief gebruik van short en mid-term forecast. Je bent het dagelijks contact voor operationele vragen van de klant of de leverancier. Je bent verantwoordelijk voor de leveringsopvolging voor de markten waar je verantwoordelijk voor bent. Je bent een belangrijke schakel in het escalatie process van terugkerende afwijkingen.

  • Bediende IT (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U maakt databases gebruiksklaar voor mailmerges. Hiervoor zal u "query's, modules, macro's in MS Acces gebruiken en schrijven. U maakt de mailmerges print- en postklaar en brieft aan de operators van de printafdeling. U gaat klantgericht te werk en zorgt daarbij voor de nodige communicatie naar de accounts.

  • Administratief medewerker boekhouden (m/v). (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Administratief medewerker boekhouden (m/v). Onze klant is gelegen in de regio Deinze en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden als Administratief medewerker boekhouden zijn: Voorbereiden en controleren van de facturen; Inboeken van de aan- en verkoopfacturen; Inspringen bij de allround administratieve taken binnen de firma. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Leidinggevende plantenafdeling (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je functie Als leidinggevende voor onze plantenafdeling sta je in voor dagelijks aansturen van jouw medewerkers (5 tot 10 personen). Je bespreekt de taakverdelingen samen met hun, zorgt ervoor dat alle planten snel in de winkel staan en dit met de juist prijs uiteraard en met voldoende productinformatie. Je controleert of de aangeleverde planten kwalitatief in orde zijn. Je werkt eveneens alle bestellingen vlotjes af van inkoop tot verkoop. Je profiel Een vlotte, klantvriendelijk en communicatieve instelling. Een servicegerichte mentaliteit. Stressbestendig, stipt, gemotiveerd, flexibel en bekwaam. Je neemt zelf graag initiatief. Collegiale werkhouding, je kan vlot in teamverband werken, leidinggevende uitstraling. Moet over ruime plantenkennis beschikken. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bent bereid om in het weekend te werken (beurtrol).

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in HOFSTADE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Herenthout (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Studentenjobs directiechauffeur (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: STUDENT DRIVE SERVICE

    Type: Studentenjob

    Je brengt de klant naar zijn afspraken met diens wagen. Je verzorgt de planning van de verplaatsing. Je staat in voor het onderhoud van de wagen, incusief reinigen. Je staat in voor logistieke taken, b.v. ophalen van dringende briefwisseling.

  • Jobstudent Technische dienst - Tekenen in E-plan voor 2 weken in Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TEMPO TEAM OFFICE

    Type: Studentenjob

    Plannen / projecten herbekijken met een verantwoordelijke - Tekenen met E-Plan

  • Leveranciersboekhouding (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Je bent een lid van het 'purchase-to-pay' team en je bent verantwoordelijk voor het verwerken van leveranciersfacturen uit verschillende Europese landen. Je controleert en voert betalingsverzoeken uit (SAP). Je controleert de inhoud van de facturen aan de hand van gegeven informatie uit het SAP-systeem. Je wijst de facturen toe aan de juiste kostenplaatsen en grootboekrekeningen. Ten slotte, assisteer je ook bij de maandelijkse afsluitingen en rapportages aan het management.

  • VOORGANGER TIJDENS AFSCHEIDSVIERING (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: PUES

    Type: Vaste Job

    U staat in als voorganger om samen met de nabestaanden een plechtigheid voor te bereiden. U heeft een luisterend oor en komt door dialoog met de nabestaanden tot een toespraak. U begeleidt de familie in hun keuze van teksten en muziek voor de viering. Ook foto’s die de familie verzameld heeft, kan je in een powerpointpresentatie verwerken. We vernemen regelmatig van de nabestaanden dat zowel deze voorbereiding als eigenlijke plechtigheid een groot deel uitmaakt van de rouwverwerking. U neemt bijgevolg uw opdracht ernstig.

  • Colas Belgium l Adjunct-topograaf l Agentschap Noord of Agentschap Noord-Oost (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: COLAS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    In samenspraak met de (hoofd)topograaf zorg je voor de topografische opvolging van meerdere werven. Je takenpakket bestaat ondermeer uit: - voorbereiding van één of enkele projecten in overleg met de werfleider: uitvoeren van metingen, uitzetten van het project,… - controle van de uitvoeringsplannen - opstelling van wegenis- en rioleringslijsten - begeleiding bij het uitzetwerk voor diverse machines - uitvoering van systematische metingen voor werkgever en opdrachtgever Je stuurt arbeiders hulptopografen aan en rapporteert aan de hoofdtopograaf.

Zoek naar antwoorden van 2 CARE OMEGA MEDICAL NV in sociale netwerken
Look for responds of 2 CARE OMEGA MEDICAL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor 2 CARE OMEGA MEDICAL NV. Laat een reactie achter voor 2 CARE OMEGA MEDICAL NV. 2 CARE OMEGA MEDICAL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 2 CARE OMEGA MEDICAL NV. Leave a respond for 2 CARE OMEGA MEDICAL NV. 2 CARE OMEGA MEDICAL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 2 CARE OMEGA MEDICAL NV op de google maps. Adres en contacten 2 CARE OMEGA MEDICAL NV
Location of 2 CARE OMEGA MEDICAL NV on the google maps. Address and contacts of 2 CARE OMEGA MEDICAL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come 2 CARE OMEGA MEDICAL NV 2 CARE OMEGA MEDICAL NV: M.V.W. | Van Steen Creaties | ACTIVE MOTIF EUROPE | AUTOBAR BELGIUM NV | EuroPartners

Other related companies as 2 CARE OMEGA MEDICAL NV: M.V.W. | Van Steen Creaties | ACTIVE MOTIF EUROPE | AUTOBAR BELGIUM NV | EuroPartners

2 CARE OMEGA MEDICAL NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Waregem, België. De volledige naam van het bedrijf is 2 CARE OMEGA MEDICAL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08186431884. Het bedrijf 2 CARE OMEGA MEDICAL NV bevindt zich op het adres: Textielstraat 20,8790. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 729,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 404,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in 2 CARE OMEGA MEDICAL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 2 CARE OMEGA MEDICAL NV is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 2 CARE OMEGA MEDICAL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 2 CARE OMEGA MEDICAL NV, openstaande posities, locatie van 2 CARE OMEGA MEDICAL NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

2 CARE OMEGA MEDICAL NV is a company, that was registered 2000 in Waregem region, Belgium. Full name of company is 2 CARE OMEGA MEDICAL NV, company assigned to the tax number BE08186431884. The company 2 CARE OMEGA MEDICAL NV is located at the address: Textielstraat 20,8790. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 729,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 404,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in 2 CARE OMEGA MEDICAL NV were not found.
The main activity of 2 CARE OMEGA MEDICAL NV is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of 2 CARE OMEGA MEDICAL NV is not available. You also can look at reviews of 2 CARE OMEGA MEDICAL NV, open positions, location of 2 CARE OMEGA MEDICAL NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over 2 CARE OMEGA MEDICAL NV, Waregem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 2 CARE OMEGA MEDICAL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 2 CARE OMEGA MEDICAL NV, Waregem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 2 CARE OMEGA MEDICAL NV, employees, financial statistics.