ACTIVE MOTIF EUROPE

Contactgegevens ACTIVE MOTIF EUROPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACTIVE MOTIF EUROPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACTIVE MOTIF EUROPE

Regio (region): Rixensart, België

Adres (address): Avenue Franklin Roosevelt 104 Bus 25,1330, België

Telefoon (phone): 02 653 00 01 02 653 00 01

Fax (fax): 02 653 00 50 02 653 00 50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACTIVE MOTIF EUROPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACTIVE MOTIF EUROPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACTIVE MOTIF EUROPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACTIVE MOTIF EUROPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACTIVE MOTIF EUROPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACTIVE MOTIF EUROPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACTIVE MOTIF EUROPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACTIVE MOTIF EUROPE
Products information ACTIVE MOTIF EUROPE

BTW identificatienummer (tax): BE08765686035
Ondernemingsnummer: 7714019775
Hoofdstad (capital): 944,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 899,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ACTIVE MOTIF EUROPE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACTIVE MOTIF EUROPE
(Get full report from official database of BE for ACTIVE MOTIF EUROPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACTIVE MOTIF EUROPE
Addition kinds of activities for ACTIVE MOTIF EUROPE

478999. Transportdiensten, NIET, NIET | Transportation services, nec, nec
841200. Musea en kunstgalerijen | Museums and art galleries
33560700. zirkonium | Zirconium
50949902. Juweliers bevindingen | Jewelers' findings
65120400. Woningoperatie, pieren en dokken | Property operation, piers and docks

Werken bij ACTIVE MOTIF EUROPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACTIVE MOTIF EUROPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACTIVE MOTIF EUROPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACTIVE MOTIF EUROPE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator | 2 ploegen (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kaulille zijn we op zoek naar een operator Je takenpakket zal bestaan uit Het bedienen van verschillende productiemachines Schoonhouden van de productieinstallaties volgens de instructies Het goed aan de gang houden van een productielijn na een storing of ombouwen en hiervoor rekening houden met de vooropgesteld veiligheids en hygiëne voorshriften Ten alle tijde zorgen dat de vooropgestelde hoeveelheid en kwaliteit gewaarborgd wordt

  • Verkoper wintersportkledij bijverdienste (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een high-fashion sportwinkel in de regio Roeselare zijn we op zoek naar een verkoper voor de wintersportafdeling. (m/v) Het betreft een bijverdienste op zaterdag, zondag en maandag. - Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van onze klanten bij hun aankoop. - Je geeft daarbij professioneel advies op vlak van kleur, textiel, onderhoud... - Je helpt mee denken aan hoe we de kleren kunnen presenteren en de visual merchandising. - Je streeft mee naar een kwalitatieve service, bent klantgericht en je beschikt tevens over een verzorgd voorkomen. - Je draagt teamspirit hoog in het vaandel, je bent behulpzaam en gedreven. - Passie voor mode mag natuurlijk ook niet ontbreken. Ben jij onze ideale verkoopsmedewerker, kom dan snel bij ons langs!

  • Fruitsorteerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je takenpakket zal bestaan uit: Het sorteren van fruit maar ook controleren of ze voldoende rijp zijn voor verscheping Het in orde brengen van verpakking, door het wegsnijden van plastic Het controleren van de paletten en de koeling De etikettering in orde brengen Bedrijfsprofiel: Onze klant in de haven van Antwerpen is op zoek naar nieuwe fruitsorteerders. Onze klant is één van de grootste fruitbehandelaars ter wereld waarbij het werk van dag tot dag kan variëren.

  • Koeltechnieker (M/V) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in Brasschaat is op zoek naar een ervaren koeltechnieker voor een voltijdse betrekking. Het takenpakket bestaat uit volgende zaken: Herstellen en nakijken van warmtepompen, koelinstallaties, airco's ... Nazicht installaties bij particulieren Indien mogelijk eerstelijnsherstellingen doen Afspraak inplannen voor groot onderhoud of herstelling Betaalbonnen op correcte wijze opmaken Zelfstandig kunnen werken

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Roeselare-Ledegem-Izegem (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Jobstudent tapijten op woensdagnamiddag (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekend textielbedrijf regio Waregem, zijn wij op zoek naar een afwerk(st)er van tapijten. Hierbij sta je in voor het franjeren van de tapijten. De functie zal aangeleerd worden. Je krijgt ook steeds de nodige begeleiding van een ervaren werknemer. Het betreft een job op woensdagnamiddag, telkens van 13u15 tot 16u30.

  • Kantoorverantwoordelijke Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Hecht jij bij het solliciteren ook veel belang aan een positieve bedrijfscultuur? Dan ben je bij VIO aan het juiste adres! Als bedrijf creëren we namelijk een gelukkige werkomgeving waar waarden centraal staan. Bekijk alvast even onze bedrijfsfilm; https://www.vio-interim.be/werken-bij-vio. Binnen de uitzendsector staan we bekend om onze dagelijkse inzet op kwaliteit en dienstverlening. Ben jij ook gedreven door kwaliteit en klantgerichtheid? Wil jij deel uitmaken van ons dynamisch team “Viollega’s”? Solliciteer dan snel en wie weet word jij binnenkort ook een gelukkige werknemer! Voor het arbeiderskantoor in Antwerpen kijken we uit naar een kantoorverantwoordelijke. Als kantoorverantwoordelijke zal je volgend takenpakket beheren: Je bent een people manager die jouw uitzendconsulenten kan inspireren en motiveren Je staat in voor de dagdagelijkse opvolging van het kantoor Als rasechte ondernemer ga je dagdagelijks op de baan op zoek naar nieuwe commerciële opportuniteiten  Prospectie en klantentevredenheid belichamen jouw persoonlijkheid.  Je denkt mee over marktbewerking en zet dit ook om in de praktijk  Samen met jouw regioverantwoordelijke stel je jaarlijks het kantoorbudget op dat je samen met je team ijverig nastreeft  Je zorgt voor een feilloze communicatie naar jouw medewerkers  Je beheert eveneens de taken als uitzendconsulent en kan hierin een rolmodel zijn naar jouw viollega’s Bedrijfsprofiel:  https://www.vio-interim.be/werken-bij-vio

  • 3 Medewerkers montage innovatieve zonwering (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, gevestigd te Aalter, en gespecialiseerd in zonwering, zoeken wij 3 extra medewerkers voor de productie van een nieuw ontwikkeld, innovatief product in het gamma. Medewerker 1 heeft ervaring in montage of technische omgeving en staat in voor: - montagewerk van 1 specifiek onderdeel/profiel - inpakken van het volledige order Medewerker 2 heeft ervaring met zaagwerk en/of orderpicking en staat in voor: - op maat zagen van alle profielen - orderpicking van de profielen/onderdelen (kan fysiek zwaar zijn) Medewerker 3 heeft ervaring in orderpicking en staat in voor: - assisteren bij orderpicking van profielen/onderdelen - assisteren bij zaagwerk van profielen (fysiek zwaar werk)

  • Afdelingshoofd PVT / Hoofdverpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Psychiatrisch Centrum Dr. GUISLAIN

    Type: Vaste Job

    In samenwerking met de zorgmanager, kernteamleden en medewerkers organiseert en leidt u de afdeling Sprank

  • Bemiddelaar (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Kinderpsychiater (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    BalanSS is een multidisciplinair centrum aan de rand van Gent met een groep logopedisten, kinesisten, psychologen, diëtist, psychomotoor therapeuten, orthopedagogen,.. Door de steeds groter wordende instroom patiënten en de bouw van een extra locatie in 2019 in Latem stijgt onze nood aan een extra samenwerkingsverband met een kinderpsychiater om ons te helpen met intervisiemomenten, diagnosestelling, eventuele opstart medicatie, voorschriften verder onderzoek…. Hieronder geven we kort even onze visie en missie weer, maar kijkt u gerust op www.BalanSS.be en www.learn2Learn.be om te bekijken of u zich in onze werking kan vinden. Onze visie: Aanreiken van een warme efficiënte & kwalitatieve hulpverlening zonder wachtlijsten. Behandeling op maat en noodzaak van de patiënt met als enig doel: een snel, optimaal en bereikbaar resultaat. BalanSS – multidisciplinair centrum bestaat uit 2 afdelingen: BalanSS Diagnostiek & BalanSS Behandeling. Learn2Learn remediërende studiecoaching werkt parallel met het centrum.

Zoek naar antwoorden van ACTIVE MOTIF EUROPE in sociale netwerken
Look for responds of ACTIVE MOTIF EUROPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACTIVE MOTIF EUROPE. Laat een reactie achter voor ACTIVE MOTIF EUROPE. ACTIVE MOTIF EUROPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACTIVE MOTIF EUROPE. Leave a respond for ACTIVE MOTIF EUROPE. ACTIVE MOTIF EUROPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACTIVE MOTIF EUROPE op de google maps. Adres en contacten ACTIVE MOTIF EUROPE
Location of ACTIVE MOTIF EUROPE on the google maps. Address and contacts of ACTIVE MOTIF EUROPE

Andere gerelateerde bedrijven als come ACTIVE MOTIF EUROPE ACTIVE MOTIF EUROPE: Metaleuven NV | Arsotec BVBA | Rynaert School | Vandorpe B.V.B.A. | Motorsport Mabbe Racing Team vzw

Other related companies as ACTIVE MOTIF EUROPE: Metaleuven NV | Arsotec BVBA | Rynaert School | Vandorpe B.V.B.A. | Motorsport Mabbe Racing Team vzw

ACTIVE MOTIF EUROPE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Rixensart, België. De volledige naam van het bedrijf is ACTIVE MOTIF EUROPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08765686035. Het bedrijf ACTIVE MOTIF EUROPE bevindt zich op het adres: Avenue Franklin Roosevelt 104 Bus 25,1330. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 944,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 899,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ACTIVE MOTIF EUROPE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACTIVE MOTIF EUROPE is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACTIVE MOTIF EUROPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACTIVE MOTIF EUROPE, openstaande posities, locatie van ACTIVE MOTIF EUROPE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACTIVE MOTIF EUROPE is a company, that was registered 2017 in Rixensart region, Belgium. Full name of company is ACTIVE MOTIF EUROPE, company assigned to the tax number BE08765686035. The company ACTIVE MOTIF EUROPE is located at the address: Avenue Franklin Roosevelt 104 Bus 25,1330. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 944,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 899,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ACTIVE MOTIF EUROPE were not found.
The main activity of ACTIVE MOTIF EUROPE is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ACTIVE MOTIF EUROPE is not available. You also can look at reviews of ACTIVE MOTIF EUROPE, open positions, location of ACTIVE MOTIF EUROPE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACTIVE MOTIF EUROPE, Rixensart: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACTIVE MOTIF EUROPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACTIVE MOTIF EUROPE, Rixensart: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACTIVE MOTIF EUROPE, employees, financial statistics.