I.E.C.H. CREATION

Contactgegevens I.E.C.H. CREATION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data I.E.C.H. CREATION: address, phone, fax, email, website, opening hours

I.E.C.H. CREATION

Regio (region): Fontaine-l'Evêque, België

Adres (address): Rue Jules Despy 67,6140, België

Telefoon (phone): 0479 73 76 07 0479 73 76 07

Fax (fax): +32 (63) 622-44-70 +32 (63) 622-44-70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) I.E.C.H. CREATION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "I.E.C.H. CREATION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "I.E.C.H. CREATION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van I.E.C.H. CREATION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen I.E.C.H. CREATION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of I.E.C.H. CREATION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees I.E.C.H. CREATION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti I.E.C.H. CREATION
Products information I.E.C.H. CREATION

BTW identificatienummer (tax): BE08155395507
Ondernemingsnummer: 4996551513
Hoofdstad (capital): 934,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 263,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in I.E.C.H. CREATION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor I.E.C.H. CREATION
(Get full report from official database of BE for I.E.C.H. CREATION)

Aanvulling soorten activiteiten voor I.E.C.H. CREATION
Addition kinds of activities for I.E.C.H. CREATION

1031. Lood en zinkerts | Lead and zinc ores
3085. Kunststof flessen | Plastics bottles
515902. Boerderijdieren | Farm animals
22730102. Auto vloerbedekking, behalve rubber of plastic | Automobile floor coverings, except rubber or plastic
22990101. Kleding vullen: katoenafval, kapok en gerelateerd materiaal | Apparel filling: cotton waste, kapok, and related material
32990100. Mica producten | Mica products
33120702. Plaat, staal | Plate, steel
36729900. Afgedrukte printplaten, nv | Printed circuit boards, nec
59991300. Toiletartikelen, cosmetica en parfums | Toiletries, cosmetics, and perfumes
65319904. Behuisingsautoriteit operator | Housing authority operator

Werken bij I.E.C.H. CREATION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in I.E.C.H. CREATION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor I.E.C.H. CREATION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for I.E.C.H. CREATION. Looking for open vacancies in other companies

  • Schadebeheerder BRAND (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt als schadebeheerder terecht in het team BRAND. In deze functie bent je verantwoordelijk voor het beheer van schadedossiers van A tot Z Jouw taken; Je beheert de toegewezen schadedossiers en staat in voor een snelle, correcte en kwalitatieve afhandeling. Je bent een aanspreekpunt voor makelaars, klanten en slachtoffers en zorgt voor een duidelijke en correcte communicatie aan alle partijen. Binnen jouw regelingsvolmacht neem je juridisch onderbouwde en geargumenteerde standpunten in en werk je zelfstandig en op proactieve wijze je dossiers af. Je bouwt een goede samenwerking op met derde partijen en beheert autonoom je dossiers. Je past onze schadeprocessen toe en hebt een signaalfunctie i.v.m. mogelijke verbeteringen van procedures, werkwijzen en samenwerking met externe medewerkers. Desgevallend neem je deel aan projecten die bijdragen tot de implementatie van vernieuwings- en verbeteringstrajecten.

  • Quality Support Officer (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ? Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van het document management systeem. ? Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit en voedselveiligheid. ? Je assisteert bij interne en externe klachtenafhandeling en continue verbeteringsprojecten. ? Je bent verantwoordelijk voor de kalibraties van meetinstrumenten. ? Je werkt mee aan interne en externe kwaliteitsaudits.

  • Koeltechnieker (M/V) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Q-jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt kennis van koelinstallaties en je wilt graag op verplaatsing werken. Je zal koelinstallaties installeren en onderhouden.

  • Laborant - 3 ploegen - regio Waasland (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma actief in de chemie, is AGO Jobs & HR op zoek naar een laborant kwaliteitscontrole. In het kwaliteitscontrolelabo ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van staalnames en standaard analytische testen. Belangrijk is om onderstaande eigenschappen te controleren, viscositeit, titrimetrie, chromatografie en spectrophotometrie. Dit werk wordt uitgevoerd in een clean room-omgeving. Hiernaast sta je in voor het bijhouden en het evalueren van de staalnames en analytische testen. Hiervoor beschik je over goede computervaardigheden.

  • Verantwoordelijke technische dienst (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit bedrijf te Deinze is opzoek naar een verantwoordelijke voor de technische dienst. Jouw takenpakket omvat: -je krijgt een interne opleiding voor de verantwoordelijkheid te dragen van technische zaken van productie. -je zorgt ervoor dat de productie optimaal functioneert. -je volgt de installaties op -je zorgt voor een organisatie en de opvolging va nde installaties -je voert snel en efficiënt het takenpakket uit -je hebt een hands- on mentaliteit en werkt gemotiveerd mee

  • Technieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een TECHNIEKER. Je takenpakket zal onder meer bestaan uit storingen zelfstandig oplossen, dit zowel mechanisch als elektrisch, en preventief onderhoud. Eveneens ga je aanpassingen verrichten aan de productielijnen, deze optimaliseren en sta je in om nieuwe productielijnen mee op te bouwen.

  • Polyvalent medewerker frituur (Balegem) (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de omgeving van Wetteren zoeken wij een student die graag iets wilt bijverdienen. Je staat aan de kassa en zorgt voor de bestellingen. Je zal vooral vrijdag, zaterdag en/of zondag moeten werken.

  • Jobstudent verkoop charcuterie Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Bilzen weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Project Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Het is jouw taak om functioneel leiding te geven aan de betrokken projectmedewerkers. De planning, organisatie en het management van de projecten is jouw eindeverantwoordelijkheid. Je kunt de knelpunten signaleren en neemt ad hoc actie indien nodig. Je rapporteert de voortgang van het project: extern aan de klant en intern aan de business unit manager. Een duidelijke structuur en opvolging in de verschillende fases van de projecten is jouw verantwoordelijkheid. Je houdt altijd rekening met de verwachtingen van de klant.

  • Verkoper beenhouwerij (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: t-interim Mechelen

    Type: Vaste Job

    Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien de prijzen dagelijks aangepast worden. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn.

  • Startend zelfstandig advocaat / kantoorgenoot (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ROKHSCHILD LEGAL SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een startende zelfstandige advocaat? Moet jij nog je cliëntenbestand uitbouwen? Wil jij je aansluiten bij een betaalbaar kantoor? Dan ben jij misschien wel de collega die wij zoeken! Wij zijn opzoek naar een zelfstandige, ondernemende collega advocaat of jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten. Ons kantoor werkt in de cloud en is verder voorzien van alle benodigde infrastructuur, zoals snelle internetverbindingen. Je kunt bij ons als advocaat/jurist meteen ‘plug and play’ op deze werkplek aan de slag. Ons kantoor is collegiaal en informeel. Een advocaat/jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten krijgt van ons alle mogelijkheden en ondersteuning om zijn of haar eigen praktijk verder uit te breiden. Wij staan als kantoor voor de volgende waarden: Service; betrouwbaarheid; kwaliteit; betrokkenheid; kostenbeheersing; inhoudelijke samenwerking en verdieping; inspirerende en collegiale werksfeer; ervaren en gedreven kantoorgenoten.

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van I.E.C.H. CREATION in sociale netwerken
Look for responds of I.E.C.H. CREATION in social networks

Lees alle opmerkingen voor I.E.C.H. CREATION. Laat een reactie achter voor I.E.C.H. CREATION. I.E.C.H. CREATION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for I.E.C.H. CREATION. Leave a respond for I.E.C.H. CREATION. I.E.C.H. CREATION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie I.E.C.H. CREATION op de google maps. Adres en contacten I.E.C.H. CREATION
Location of I.E.C.H. CREATION on the google maps. Address and contacts of I.E.C.H. CREATION

Andere gerelateerde bedrijven als come I.E.C.H. CREATION I.E.C.H. CREATION: LAGROU NV | Sopromauto BVBA | Compo & Publicité | Vekemans Theaterhuis BVBA | CEPAC ECOLE DE COMMERCE SOLVAY ULB

Other related companies as I.E.C.H. CREATION: LAGROU NV | Sopromauto BVBA | Compo & Publicité | Vekemans Theaterhuis BVBA | CEPAC ECOLE DE COMMERCE SOLVAY ULB

I.E.C.H. CREATION is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Fontaine-l'Evêque, België. De volledige naam van het bedrijf is I.E.C.H. CREATION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08155395507. Het bedrijf I.E.C.H. CREATION bevindt zich op het adres: Rue Jules Despy 67,6140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 934,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 263,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in I.E.C.H. CREATION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van I.E.C.H. CREATION is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van I.E.C.H. CREATION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van I.E.C.H. CREATION, openstaande posities, locatie van I.E.C.H. CREATION op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

I.E.C.H. CREATION is a company, that was registered 2016 in Fontaine-l'Evêque region, Belgium. Full name of company is I.E.C.H. CREATION, company assigned to the tax number BE08155395507. The company I.E.C.H. CREATION is located at the address: Rue Jules Despy 67,6140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 934,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 263,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in I.E.C.H. CREATION were not found.
The main activity of I.E.C.H. CREATION is Chemicals and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of I.E.C.H. CREATION is not available. You also can look at reviews of I.E.C.H. CREATION, open positions, location of I.E.C.H. CREATION on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over I.E.C.H. CREATION, Fontaine-l'Evêque: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf I.E.C.H. CREATION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about I.E.C.H. CREATION, Fontaine-l'Evêque: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company I.E.C.H. CREATION, employees, financial statistics.