Vekemans Theaterhuis BVBA

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • Vekemans Theaterhuis BVBA
Private companiesChemicals and Allied Products • Vekemans Theaterhuis BVBA

Contactgegevens Vekemans Theaterhuis BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vekemans Theaterhuis BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vekemans Theaterhuis BVBA

Regio (region): LOMMEL, België

Adres (address): BALENDIJK 218,3920, België

Telefoon (phone): 011 54 41 01 011 54 41 01

Fax (fax): 011 55 44 21 011 55 44 21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vekemans Theaterhuis BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vekemans Theaterhuis BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vekemans Theaterhuis BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vekemans Theaterhuis BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vekemans Theaterhuis BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vekemans Theaterhuis BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vekemans Theaterhuis BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vekemans Theaterhuis BVBA
Products information Vekemans Theaterhuis BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01784698486
Ondernemingsnummer: 4423339843
Hoofdstad (capital): 604,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 405,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Vekemans Theaterhuis BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vekemans Theaterhuis BVBA
(Get full report from official database of BE for Vekemans Theaterhuis BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vekemans Theaterhuis BVBA
Addition kinds of activities for Vekemans Theaterhuis BVBA

395100. Pennen en mechanische potloden | Pens and mechanical pencils
22119909. Katoen Breed Geweven | Cotton broad woven goods
22810105. Brei garen, gesponnen | Knitting yarn, spun
28160100. Witte pigmenten | White pigments
35999912. Oliefilters, interne verbrandingsmotor, behalve auto | Oil filters, internal combustion engine, except auto
36710102. Televisie buizen | Television tubes
44910200. Docks, pieren en terminals | Docks, piers and terminals
50729903. Chains | Chains
79930200. Spelmachines | Game machines
86210000. Professionele organisaties | Professional organizations

Werken bij Vekemans Theaterhuis BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vekemans Theaterhuis BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vekemans Theaterhuis BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vekemans Theaterhuis BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker classificatie (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FUNCTIE: - Je noteert het gewicht op het geslachte varken en wijst ze toe aan de leverancier. - Je assisteert de varkensklasseerder met het ingeven van de gegevens betreffende het klassement en de klant op het juiste moment in het systeem. - Na een interne en externe opleiding leer je hoe je werkt met het prikpistool om het vleespercentage te meten van elk varken, teneinde het varken officieel te kunnen indelen conform de wetgeving.

  • Productie Supervisor (m/v) (2 ploegen) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Aalst zijn wij op zoek naar een productie supervisor (m/v) die in twee ploegen wilt werken. Samen met uw team van stellers en operatoren van metaalpersmachines zorgt u voor het goede verloop van het productiegebeuren. Hierbij combineert u technische, menselijke en organisatorische aspecten. U superviseert de werkverdeling, zorgt voor begeleiding en opleiding en waakt over het rendement van de productie en over de kwaliteit van onze producten. U bent verantwoordelijk voor het opmaken, opvolgen en bijsturen van de planning voor de metaalafdeling.. U staat garant voor de leverbetrouwbaarheid naar onze klanten toe. U houdt daarbij rekening met de beschikbare grondstoffen, personeel, machinecapaciteiten en gereedschappen.

  • Verkoop Colruyt Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Chauffeur CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De core business van de onderneming waar je voor rijdt bestaat uit de distributie van droge en vloeibare bulkstoffen. Dit zowel voor nationale als internationale wegtransport. Onze klant kijkt dan ook uit naar werkwillige en gemotiveerde chauffeurs die zeer goed op de hoogte zijn van het wegennetwerk in België en daarbuiten. Je wordt ingezet van maandag tot en met vrijdag overdag.

  • Vakman - Machinebediener (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    It’s you we careabout! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Voor onze klant (ontwerper en ontwikkelaar van machines, verspaner van grote onderdelen en lasconstructies en revisor van machines) zoeken we een vakman-machinebediener die volgend takenpakket op zicht neemt: Stukken maken Afwijkingen melden aan werkplaatsleider/kwaliteitscontroleur Verspanen, draaien, frezen, kotteren, slijpen... CNC programma's schrijven Onderhoud machine en werkplek Actief meewerken aan het preventiebeleid van de onderneming Bijwonen van de toolboxvergaderingen Systematisch melden van risicovolle situaties of handelingen

  • Operator (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Dendermonde zoekt een Operator om het team te vervolledigen. Deze taken worden jou toevertrouwd : Bedienen en bevoorraden van één of meerdere vooraf afgestelde (half)automatische machines voor de bewerking of het maken van allerlei verschillende artikelen. Bewaken van de productieparameters. Het bijsturen van afwijkingen. De juiste mix van grondstoffen maken. Opvolgen van het aanmaak- bereidings- inpak- of afvulproces. In alle stadia de productkwaliteit controleren. Onderhoud en reinigen van de machines.

  • Ervaren metselaar (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn zeer dringend op zoek naar een enthousiaste metselaar voor onze klant gelegen in Ingelmunster. Je vertrekt samen met je collega's vanuit Ingelmunster naar de werven waar je mee werkt aan de bouw van villa's. De werven zijn regionaal gelegen.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Groot Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Loppem & Oostkamp M/V (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Business Consultant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: HUNTR

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een bedrijf die leider is in het aanwerven van finance professionals. Ze zijn op zoek naar een nieuwe collega business consultant voor het kantoor in Zaventem. Je staat mee in voor het matchen van onze consultants met opdrachten (tijdelijke ondersteuning en/of interim management) binnen finance afdelingen bij de klanten. Je ondersteunt recruiters bij hun zoektocht naar professionals en ondersteunt de business development managers bij het opvolgen van alle projecten; Je bent mee verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de business unit waarin je werkt Ondersteuning recruitment Ondersteuning commerciële activiteiten Je beheert een zeer goed contact met kandidaten, finance professionals Je werkt samen met collega business development managers, consultants, recruiters, coaches, .. Je bent betrokken bij strategische ontwikkeling en verdere groei van de business unit waarin je werkt. Dit wil zeggen dat je meewerkt aan initiatieven rond communicatie, evenementen, .. Interesse? Solliciteer meteen! referentie: 404456

  • Senior System Engineer met passie voor Cloud (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: CONXION

    Type: Vaste Job

    Je voert audits uit bij klanten om hen zo optimaal te begeleiden bij een overzet naar de cloud Je staat in voor technische interventies. Je begeleidt de klant in dit ganse traject, tot en met opvolging achteraf Je implementeert en beheert IaaS, PaaS en SaaS-omgevingen

  • tai chi instructeur (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde tai chi instructeur. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van Vekemans Theaterhuis BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vekemans Theaterhuis BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vekemans Theaterhuis BVBA. Laat een reactie achter voor Vekemans Theaterhuis BVBA. Vekemans Theaterhuis BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vekemans Theaterhuis BVBA. Leave a respond for Vekemans Theaterhuis BVBA. Vekemans Theaterhuis BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vekemans Theaterhuis BVBA op de google maps. Adres en contacten Vekemans Theaterhuis BVBA
Location of Vekemans Theaterhuis BVBA on the google maps. Address and contacts of Vekemans Theaterhuis BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vekemans Theaterhuis BVBA Vekemans Theaterhuis BVBA: Consultants in Living Management-CLM nv | Servi-Com SA | D.C.L. BVBA | Académie des Langues | Euroside

Other related companies as Vekemans Theaterhuis BVBA: Consultants in Living Management-CLM nv | Servi-Com SA | D.C.L. BVBA | Académie des Langues | Euroside

Vekemans Theaterhuis BVBA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio LOMMEL, België. De volledige naam van het bedrijf is Vekemans Theaterhuis BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01784698486. Het bedrijf Vekemans Theaterhuis BVBA bevindt zich op het adres: BALENDIJK 218,3920. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 604,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 405,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Vekemans Theaterhuis BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vekemans Theaterhuis BVBA is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vekemans Theaterhuis BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vekemans Theaterhuis BVBA, openstaande posities, locatie van Vekemans Theaterhuis BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vekemans Theaterhuis BVBA is a company, that was registered 1990 in LOMMEL region, Belgium. Full name of company is Vekemans Theaterhuis BVBA, company assigned to the tax number BE01784698486. The company Vekemans Theaterhuis BVBA is located at the address: BALENDIJK 218,3920. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 604,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 405,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Vekemans Theaterhuis BVBA were not found.
The main activity of Vekemans Theaterhuis BVBA is Chemicals and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Vekemans Theaterhuis BVBA is not available. You also can look at reviews of Vekemans Theaterhuis BVBA, open positions, location of Vekemans Theaterhuis BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vekemans Theaterhuis BVBA, LOMMEL: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vekemans Theaterhuis BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vekemans Theaterhuis BVBA, LOMMEL: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vekemans Theaterhuis BVBA, employees, financial statistics.