Hocus-Pocus

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Hocus-Pocus
Private companiesMetal Mining • Hocus-Pocus

Contactgegevens Hocus-Pocus: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hocus-Pocus: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hocus-Pocus

Regio (region): Sprimont, België

Adres (address): Rue Ménage 50,4140, België

Telefoon (phone): 04 382 31 36 04 382 31 36

Fax (fax): 04 382 31 36 04 382 31 36

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hocus-Pocus: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hocus-Pocus"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hocus-Pocus"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hocus-Pocus, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hocus-Pocus. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hocus-Pocus, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hocus-Pocus. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hocus-Pocus
Products information Hocus-Pocus

BTW identificatienummer (tax): BE03180236816
Ondernemingsnummer: 4958648681
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 358,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Hocus-Pocus zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hocus-Pocus
(Get full report from official database of BE for Hocus-Pocus)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hocus-Pocus
Addition kinds of activities for Hocus-Pocus

20859902. Bourbon Whisky | Bourbon whiskey
38430118. Sterilisatoren, tandheelkunde | Sterilizers, dental
46120000. Ruwe aardoliepijpleidingen | Crude petroleum pipelines
83220402. Misdadiger zelfhulpbureau | Offender self-help agency
86110301. Beter zakenbureau | Better business bureau

Werken bij Hocus-Pocus: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hocus-Pocus: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hocus-Pocus. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hocus-Pocus. Looking for open vacancies in other companies

  • installateur Sanitair M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je functie bestaat vooral uit het installeren en onderhouden van centrale verwarming, sanitair in nieuwbouw als renovatie.

  • DRAAIER - FREZER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat instaat voor het vervaardigen van keukens zijn we dringend op zoek naar een cnc draaier// frezer Je bent in staat om een samenstellingsplan van machines te lezen en te interpreteren Je staat louter in voor de bediening van de machine

  • Logistiek medewerker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal de documenten opstellen die nodig zijn voor de laaddocumenten aan de chauffeur. Zorgt voor administratieve ondersteuning en volgt de procedures en richtlijnen. Je staat administratief maar ook operationeel in contact met de chauffeurs. Het administratief uitvoerend alles vlot laten verlopen is jouw hoofdtaak

  • Metser (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in renovaties, verbouwingen | Woning - sleutel op de deur | Appartementsbouw | Metselwerk - natuursteen | Bekisting en Ijzervlechtwerk | Kelders | Woning - Nieuwbouw zijn we op zoek naar ervaren metselaars. U vertrekt samen naar de werf, je dagelijkse taken houden in: metselen van binnenmuren, metselen van façades, mortel als lijm kunnen gebruiken, funderingswerken,...

  • Operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: ervaren operator voor een bedrijf te Herentals! Als operator kom je terecht in een toffe KMO waar momenteel zo'n 25 arbeiders werken. Je komt terecht in een productieomgeving met een hoogtechnologisch machinepark, die er uiterst modern uitziet. Jouw takenpakket: Na een inwerkperiode (omgaan met product, productieproces, …) word je opgeleid voor het instellen en bedienen van 1 of meerdere machines. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de machine(s) en de producten die je moet verwerken. Je controleert de bewerkte producten op kwaliteit en maatcorrectheid. Vastgestelde problemen worden meteen gecommuniceerd met de productieleiding. Dit is werk waarbij je geconcentreerd moet zijn. Er komt geen fysiek zwaar werk bij kijken.

  • Ervaren horecastudenten gezocht te Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiende horecazaak in Gent zijn wij op zoek naar studenten die kunnen werken van maandag tem. vrijdag van 11-15u. Je staat in voor het onthaal van de klanten, het opnemen en brengen van bestellingen.

  • Kwaliteitsmedewerker 2 ploegen (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een flexibele job? Ben je nauwkeurig en nauwgezet? Werk je graag tot in de puntjes? Dan ben jij onze geknipte kandidaat. Voor een bedrijf actief in metaal- en assemblagesector zijn we op zoek naar verschillende kwaliteitscontroleurs. Als kwaliteitsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het controleren van onderdelen: Visueel controleren op afwijkingen mbt kleur, grootte, samenstelling... Je staat ook in voor het registreren van alle gegevens in een file. Concreet word je uitgestuurd naar bedrijven waar jij de productie van onderdelen zal controleren en voor eventuele nabewerking zorgt. Jij bent eindverantwoordelijke om uitmuntende kwaliteit af te leveren en noteert je controles schriftelijk en zorgvuldig. Onze klant verwelkomt enthousiaste werkzoekenden die graag de handen uit de mouwen willen steken en biedt hiervoor in ruil een tewerkstelling in een stabiel bedrijf, met aantrekkelijk uurloon.

  • Transportplanner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw belangrijkste taak is de inland vervoersopdrachten op een zo efficient mogelijke manier te organiseren met een zo optimaal mogelijk rendement en inzet van beschikbare middelen. Je houdt rekening met de prioriteiten en de beperkingen, zodanig dat alle betrokken partijen tevreden zijn. Hierbij verzamel je alle gegevens over de te plannen vervoersopdrachten (binnenvaart, truck en/of spoor). Rekening houdend met de vooropgestelde richtlijnen. Je bent het aanspreekpunt voor de verschillende transportleveranciers enerzijds en de import- en exportafdelingen van de diverse agenten anderzijds. Oplossen van problemen bij transport vindt je geweldig! Je denkt graag out of the box om tot een best mogelijke oplossing te komen. Ook administratie komt bij deze job te pas! Correcte input van de transporttarieven, opvolgen van de facturatie en uitvoeren van correcties. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een bekende rederij in Antwerpen. 

  • TALENT MANAGER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf in de regio van Ieper gaan wij op zoek naar een talent manager. Jij zal: - instaan voor de ontwikkeling van de competenties van de medewerkers en werkt een beleid uit hierover. - behoefteanalyses uitvoeren rond opleidingen. - loopbaanpaden uitstippelen. - de interne doorgroei van medewerkers stimuleren. - rapporteren aan de HR manager.

  • Werkvoorbereider (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    Afwerken van administratieve taken op gebied van de wettelijke regelgeving; Opstellen van de volledige projectplanning samen met het projectteam; Opvolgen van de budgetten van de uitgevoerde werken; Maken van de planning – korte en lange termijn - op van het project; Nauw samenwerken met de werfcoördinator en de projectleider; Communiceren met jouw collega’s en leveranciers voor eventuele tekorten bij bestellingen; Mede ervoor zorgen dat de juiste kwaliteit wordt opgeleverd; Bezoeken van de werven en bekijken of de nodige materialen aanwezig zijn; Rapporteren aan de Projectleider.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • JUNIOR BUYER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671367-inline.html?cid=Partner_VDAB Junior Buyer Zelfstandig Indirecte aankoop Samen met onze klant, een klinkende naam in de voedingswereld regio Aalst, zijn wij vanuit HAYS Purchasing & Logistics Gent op zoek naar een Junior Buyer. Onze klant omschrijft zich als een cultuur waar klantgerichtheid, integriteit en teamspirit centraal staan. Als Junior Buyer ben je verantwoordelijk voor de indirecte aankoop voor onder andere HR, IT, marketing, enz. Je staat in voor de input van purchase orders, supplier data en facturen. Je verzorgt de opvolging van de facturen waarbij je de verschillende departementen te woord staat bij vragen zoals supplier data, opmaak van facturen, enz. Daarnaast waak je over de betaling van de facturen. Inzake aankoop sta je samen met de Category Buyer in voor de supplier analyse, denk je mee in het kader van centralisatie of partnerships, onderhandel je de beste prijs en beslis je zelfstandig over een bepaald budget. Je rapporteert rechtstreeks aan de Purchase Manager.

Zoek naar antwoorden van Hocus-Pocus in sociale netwerken
Look for responds of Hocus-Pocus in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hocus-Pocus. Laat een reactie achter voor Hocus-Pocus. Hocus-Pocus bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hocus-Pocus. Leave a respond for Hocus-Pocus. Hocus-Pocus on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hocus-Pocus op de google maps. Adres en contacten Hocus-Pocus
Location of Hocus-Pocus on the google maps. Address and contacts of Hocus-Pocus

Andere gerelateerde bedrijven als come Hocus-Pocus Hocus-Pocus: NATAN COUTURE | Jacobs Drukkerij BVBA | A. Adam | Callens Philippe Zakenkantoor BVBA | De Eiken Zetel NV

Other related companies as Hocus-Pocus: NATAN COUTURE | Jacobs Drukkerij BVBA | A. Adam | Callens Philippe Zakenkantoor BVBA | De Eiken Zetel NV

Hocus-Pocus is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Sprimont, België. De volledige naam van het bedrijf is Hocus-Pocus, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03180236816. Het bedrijf Hocus-Pocus bevindt zich op het adres: Rue Ménage 50,4140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 358,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Hocus-Pocus zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hocus-Pocus is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hocus-Pocus is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hocus-Pocus, openstaande posities, locatie van Hocus-Pocus op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hocus-Pocus is a company, that was registered 2017 in Sprimont region, Belgium. Full name of company is Hocus-Pocus, company assigned to the tax number BE03180236816. The company Hocus-Pocus is located at the address: Rue Ménage 50,4140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 358,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Hocus-Pocus were not found.
The main activity of Hocus-Pocus is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Hocus-Pocus is not available. You also can look at reviews of Hocus-Pocus, open positions, location of Hocus-Pocus on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hocus-Pocus, Sprimont: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hocus-Pocus, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hocus-Pocus, Sprimont: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hocus-Pocus, employees, financial statistics.