Jacobs Drukkerij BVBA

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Jacobs Drukkerij BVBA
Private companiesMetal Mining • Jacobs Drukkerij BVBA

Contactgegevens Jacobs Drukkerij BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jacobs Drukkerij BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jacobs Drukkerij BVBA

Regio (region): Melle, België

Adres (address): Kloosterstraat 60,9090, België

Telefoon (phone): 09 252 10 27 09 252 10 27

Fax (fax): 09 252 19 33 09 252 19 33

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jacobs Drukkerij BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jacobs Drukkerij BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jacobs Drukkerij BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jacobs Drukkerij BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jacobs Drukkerij BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jacobs Drukkerij BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jacobs Drukkerij BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jacobs Drukkerij BVBA
Products information Jacobs Drukkerij BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02420257568
Ondernemingsnummer: 8849182128
Hoofdstad (capital): 543,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 503,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Jacobs Drukkerij BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jacobs Drukkerij BVBA
(Get full report from official database of BE for Jacobs Drukkerij BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jacobs Drukkerij BVBA
Addition kinds of activities for Jacobs Drukkerij BVBA

20240205. Yoghurt-desserts, bevroren | Yogurt desserts, frozen
22111109. Friezette, katoen | Friezette, cotton
22210200. Kleding en buitenkledingstof, synthetische vezel of zijde | Apparel and outerwear fabric, manmade fiber or silk
30890610. Lamineren van kunststoffen | Laminating of plastics
38230408. Digitale weergave van procesvariabelen | Digital displays of process variables
50930104. Textielafval | Textile waste
59419902. Fiets- en fietsonderdelen | Bicycle and bicycle parts
80930201. Respiratoire therapie kliniek | Respiratory therapy clinic
86610124. Pinksterkerk | Pentecostal church

Werken bij Jacobs Drukkerij BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jacobs Drukkerij BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jacobs Drukkerij BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jacobs Drukkerij BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakmedewerker 2 ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar medewerkers in de productie en op de inpakafdeling. Je hebt geen probleem met repetitief en fijn werk aan een hoog tempo. Men verwacht kandidaten met een gelijkaardige ervaring, die geen fysieke klachten hebben (rug, polsen) en willen werken in een 2-ploegensysteem. Je hebt oog voor kwaliteit. Je start in een flexibele dagplanning. De opdracht kan lopen tot ca. begin april.

  • Mechanieker bestelwagens/kranen regio Meerhout voor onmiddellijke opstart (M/V)! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: TRIXXO JOBS HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Meerhout zijn wij op zoek naar een ervaren mechanieker bestelwagens/kranen voor onmiddellijke opstart(M/V)! *Je gaat herstellingen uitvoeren aan bestelwagens en kranen *Je hebt de nodige technische kennis *Je kan zelfstandig werken *Je bent een teamplayer!

  • All Round Logistiek Medewerker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Goederen in ontvangst nemen en opslaan. - Indien noodzakelijke verplaatsen van goederen in het magazijn met behulp van heftruck. - Ontvangen van documenten (laad- en losbonnen, vrachtbrieven, enz.) - Opmaken van documenten (laad- en losbonnen, vrachtbrieven, enz.) - Goederen controleren op onder meer kwaliteit, hoeveelheid, verpakking. - Sorteren en stickeren van goederen. - Verzendklaar maken van goederen/ orders. - Signaleren en herstellen van eventuele fouten of afwijkingen van inkomende of uitgaande orders. - Eventuele beschadiging van de goederen registreren en communiceren naar de verantwoordelijke. - Beheren van de voorraadadministratie en inventariseren van magazijnvoorraad. - Administratief verwerken van processen in het bedrijfsspecifiek computersysteem. - Dagelijks informeren naar de uit te voeren opdrachten. - Verzamelen en verwerken van verkooporders; registeren in het gangbare systeem. - Opvolgen productieplanning. - Onderhouden van contacten met externen (klanten, leveranciers). - Rapporteren aan collega’s en leidinggevenden. - Onze interne huisregels rond “Good Housekeeping” nauwgezet volgen. - Rapporteren en signaleren van onregelmatigheden, opslagplaats zowel buiten als binnen. - Signaleren en melding maken van onveilige situaties en/of gebreken aan materieel. - Het eigen werk analyseren en beoordelen. - Naleven van de te nemen veiligheidsmaatregelen in het magazijn/ werkplaats. - Formuleren van eventuele verbeterprocessen en adviseren van het management. - Verantwoordelijke voor de afvalstroom. - Meewerken aan de beheersing van de afvalstroom, zorgen dat afval correct gescheiden wordt. - Zorgen voor tijdige afhaling door bevoegde instanties.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Eksaarde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EKSAARDE)

    Regio: EKSAARDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent - Schoonmaakmedewerker weekend (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Bredene zijn wij op zoek naar een jobstudent voor de schoonmaak (m/v) - Je staat in voor het onderhoud van vakantiewoningen - Je takenpakket bestaat uit : sanitair reinigen, ramen wassen, bedden opmaken, vuilniszakken wegdragen, af en toe een oven uitschrobben, ... - Je wil alles steeds netjes hebben - Je bent flexibel - Je hebt een fiets ter beschikking

  • Modebewuste student in Lochristi gezocht! (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en de pashokjes van de winkel netjes houden (kleren weghangen). Later van tijd kan soms kassa aangeleerd worden.

  • Jobstudent automechanieker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Door je passie voor vrachtwagens en oog voor kwaliteit zal je voortdurend bijleren. Je spreekt en begrijpt goed Nederlands. De klant verwacht dat je de juiste diagnose kan stellen. In het begin wordt je begeleid bij herstellingen van vrachtwagens of camionetten. Na verloop van tijd zou je dit alleen kunnen. Daarnaast sta je ook in voor zowel klein als groot onderhoud van de wagens als het onderhoud van de werkplaats.

  • MECHANIEKER (M/V) (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf die zich specialiseert in het maken van gereedschap en machines voor garages, zoeken wij een enthousiaste medewerker met technisch inzicht. De jobinhoud is zeer gevarieerd: mechanische montages, elektrische cablages, laswerken, grondwerken, afhankelijk van jouw eigen interesses. Na enkele jaren ervaring kan je, indien gewenst, ingeschakeld worden als servicetechnieker, verantwoordelijke montageploeg etc.

  • Student Customer Service Medewerker - Herk de Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Als Student Customer Service Medewerker sta je in contact met de klanten van de organisatie en sta je in voor volgend takenpakket: Je belt bestaande klanten om hen te informeren dat hun aangekocht product een onderhoud nodig heeft Je plant de afspraak in voor de technieker om het onderhoud uit te kunnen voeren Je registreert de nodige informatie op de planning en verwerkt de bijhorende administratie

  • STUDENTENJOB - Educatieve medewerker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: KIJKBOERDERIJ DE PIERLAPONT

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het verzorgen van workshops voor kleuters en lagere schoolkinderen. De inhoud van de workshops is al uitgeschreven en alle materiaal is voorzien. Je zet zelfstandig het materiaal voor de workshops klaar. Je bezorgt de kinderen een fantastische workshop. Dat houdt in dat je je inleeft in de leefwereld van de kinderen en hun fantasie. Je houdt de groep samen en je hebt oog voor groepsmanagement. Je begeleidt zelfstandig een workshop zoals brood bakken, piraat, prinses en ridder, heks, galliër, cowboys en indianen, cupcakes bakken en versieren, pizza bakken, vogelhuisjes timmeren, toer boer... Je bent in staat om de groep rustig te houden bij de ponyritjes. Je begeleidt de groep op de huifkartocht. Achteraf ruim je alle materiaal van de workshop netjes op.

  • verkoop (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Oudenaarde zijn we op zoek naar een student  die  vrijdag 26 oktober  kan werken van  10h tot 16h: je helpt mee op een schoenenverkoop  je zet de schoenen terug in het rek  je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft je helpt klanten verder met vragen je zoekt de 2de schoen voor klanten 

  • Sorteerster 2-ploegen (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Werfreserve

    Voor een gekend voedingsbedrijf, regio Kortemark, zijn wij op zoek naar een sorteerder/ster voor werfreserve. Je staat aan de lopende band en sorteert de groenten op grootte en gebreken. Je doet graag bandwerk en maakt er geen probleem van om in twee ploegen te werken.

Zoek naar antwoorden van Jacobs Drukkerij BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Jacobs Drukkerij BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jacobs Drukkerij BVBA. Laat een reactie achter voor Jacobs Drukkerij BVBA. Jacobs Drukkerij BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jacobs Drukkerij BVBA. Leave a respond for Jacobs Drukkerij BVBA. Jacobs Drukkerij BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jacobs Drukkerij BVBA op de google maps. Adres en contacten Jacobs Drukkerij BVBA
Location of Jacobs Drukkerij BVBA on the google maps. Address and contacts of Jacobs Drukkerij BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Jacobs Drukkerij BVBA Jacobs Drukkerij BVBA: MAINTENANCE-TRAVAUX | Coppens Gebr BVBA | LE CYGNE SPRL | Felon & Lange S.A. | Leurs Vloer- en Tegelwerken N.V.

Other related companies as Jacobs Drukkerij BVBA: MAINTENANCE-TRAVAUX | Coppens Gebr BVBA | LE CYGNE SPRL | Felon & Lange S.A. | Leurs Vloer- en Tegelwerken N.V.

Jacobs Drukkerij BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Melle, België. De volledige naam van het bedrijf is Jacobs Drukkerij BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02420257568. Het bedrijf Jacobs Drukkerij BVBA bevindt zich op het adres: Kloosterstraat 60,9090. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 543,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 503,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Jacobs Drukkerij BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jacobs Drukkerij BVBA is Metaalmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jacobs Drukkerij BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jacobs Drukkerij BVBA, openstaande posities, locatie van Jacobs Drukkerij BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jacobs Drukkerij BVBA is a company, that was registered 1985 in Melle region, Belgium. Full name of company is Jacobs Drukkerij BVBA, company assigned to the tax number BE02420257568. The company Jacobs Drukkerij BVBA is located at the address: Kloosterstraat 60,9090. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 543,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 503,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Jacobs Drukkerij BVBA were not found.
The main activity of Jacobs Drukkerij BVBA is Metal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Jacobs Drukkerij BVBA is not available. You also can look at reviews of Jacobs Drukkerij BVBA, open positions, location of Jacobs Drukkerij BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jacobs Drukkerij BVBA, Melle: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jacobs Drukkerij BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jacobs Drukkerij BVBA, Melle: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jacobs Drukkerij BVBA, employees, financial statistics.