EDITION & TECHNOLOGY SPRL

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • EDITION & TECHNOLOGY SPRL
Private companiesApparel and Accessory Stores • EDITION & TECHNOLOGY SPRL

Contactgegevens EDITION & TECHNOLOGY SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EDITION & TECHNOLOGY SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

EDITION & TECHNOLOGY SPRL

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Eedgenotenstraat 66,1000, België

Telefoon (phone): 02 736 22 24 02 736 22 24

Fax (fax): 02 736 46 06 02 736 46 06

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EDITION & TECHNOLOGY SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EDITION & TECHNOLOGY SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EDITION & TECHNOLOGY SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EDITION & TECHNOLOGY SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EDITION & TECHNOLOGY SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EDITION & TECHNOLOGY SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EDITION & TECHNOLOGY SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EDITION & TECHNOLOGY SPRL
Products information EDITION & TECHNOLOGY SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03938842773
Ondernemingsnummer: 8312225341
Hoofdstad (capital): 863,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 242,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in EDITION & TECHNOLOGY SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EDITION & TECHNOLOGY SPRL
(Get full report from official database of BE for EDITION & TECHNOLOGY SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor EDITION & TECHNOLOGY SPRL
Addition kinds of activities for EDITION & TECHNOLOGY SPRL

3715. Vrachtwagens | Truck trailers
301102. Pneumatische banden, alle soorten | Pneumatic tires, all types
329901. Mica producten | Mica products
14420202. Kiezelmijn | Pebble mining
28739900. Stikstofmeststoffen, nec | Nitrogenous fertilizers, nec
33219907. Rollenmolenrollen, gietijzer | Rolling mill rolls, cast iron
35230500. Terrein- en terreinapparatuur | Turf and grounds equipment
39440101. Auto's, kinderen, pedaal aangedreven | Automobiles, children's, pedal driven

Werken bij EDITION & TECHNOLOGY SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EDITION & TECHNOLOGY SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EDITION & TECHNOLOGY SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EDITION & TECHNOLOGY SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een productiemedewerker Takenpakket: - Goederen in de productielijnen plaatsen - Verpakken van de materialen - Bestellingen klaarmaken - Instellen van de machines

  • Inpakker Chocolade - Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een chocolade bedrijf in Hoogstraten zoeken we inpakkers die zware lasten kunnen tillen. Je takenpakket bestaat uit: - grondstoffen toevoegen aan de productiemachines - kwaliteitscontrole uitvoeren - klaar gemaakt product uit de machine halen - Dit breng je dan naar de inpak afdeling. Interesse om als inpakker / handlanger te werken? Solliciteer dan snel!

  • Mechanicien (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel bedrijf in de regio van Ronse zijn wij op zoek naar een mecanicien. Functie: Je staat in voor het zelfstandig opsporen en herstellen van mechanische defecten aan productiemachines. Je zorgt voor de uitvoering van preventieve nazichten en optimaliseert de onderhoudsschema's.

  • CALCULATOR/WERKVOORBEREIDER (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als calculator/werkvoorbereider wegenbouw bied je ondersteuning bij de voorbereiding van het project. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Kostprijsberekeningen maken van aanbestedingsdossiers; Contacten leggen met leveranciers en onderaannemers; Prijzen opvragen en vergelijken; Projectleiders bijstaan bij de organisatie van projecten; Offertes opmaken.

  • Logistiek bediende - Expeditie (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten, gelegen te Mol, zijn wij op zoek naar een logistiek bediende expeditie Je takenpakket ziet er als volgende uit: • Verzorgen van de verzending en het opmaken van de transit-, import-, exportdocumenten • Verwerken van orders, inplannen van transporten en containers • Onderhouden van contacten met de klanten over de voortgang van dossiers • Onderhouden van contacten met het douanekantooren externe leveranciers • Ontvangen van douaniers • Betalingen van invoerrechten en accijnzen laten uitvoeren door de afdeling accounting • Stockcontroles uitvoeren

  • Service technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Antwerpen zijn we op zoek naar een gedreven service technieker. Als service technieker voer je onderhouds- en herstellingswerken uit in de garage of bij klanten ter plaatse, aan een breed gamma van goederenbehandelingsmachines gaande van middelzware en zware vorkheftrucks, over Terminal Tractors, Reach Stackers, Straddle Carriers tot Rubber-Tyred Gantry Cranes en Ship-to-shore Containerkraner.

  • Technieker elektromechanica (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een modern voedingsbedrijf in de regio Gent, zijn wij op zoek naar een gedreven technieker elektromechanica.  - Je maakt deel uit van het onderhoudsteam en rapporteert aan het hoofd van de onderhoudsafdeling - Je lost problemen op van elektrische en mechanische aard binnen de productieafdeling - Je bent actief betrokken bij het verbeteren van de productieprocessen - Je verzekert het preventief onderhoud van de machines

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) regio Damme voor meerdere gezinnen, elk 8u/week (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor meerdere gastgezinnen in Damme, voor min. 8u/week in elk gastgezin, te presteren in 4 à 5 dagen. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken, huishoudelijke taken, ev. de was. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) regio Damme, max. 20u per week (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 à 16 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende in regio Damme. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, wassen en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) NIEUWPOORT (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS NIEUWPOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Enthousiaste verkopers voor energiecontracten (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Brand Promoters

    Type: Vaste Job

    Brand Promoters is een sales - jong en dynamisch bedrijf met NO LIMITS Waardoor we ook opzoek zijn naar jong en dynamische vertegenwoordigers zonder grenzen. - Zegt het je wel wat, een uurtje later beginnen ? - Zit verkopen in je bloed ? - Deins je er niet voor om koude prospectie te doen ? - Spreekt werken in je eigen omgeving, met de nodige vrijheid je aan ? Brand Promoters is een sales bedrijf die de verkoop van groene en hernieuwbare energieproducten realiseert. Met verscheidene producten in ons gamma kunnen wij de ideale oplossing bieden aan zowel partucilieren als zelfstandigen. Voor een groot energiebedrijf in Belgie zoeken we enkele verkopers (fulltime of parttime mogelijk) die verantwoordelijk zijn voor het bezoeken van B2C en B2B prospecten (deur aan deur), het peilen naar hun behoefte en het genereren van een verkoop.

  • Winkelmedewerker (m/v) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VASTENAVONDT

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het bedienen van klanten, bestellingen maken, alsook voor het aanvullen van de toonbank.

Zoek naar antwoorden van EDITION & TECHNOLOGY SPRL in sociale netwerken
Look for responds of EDITION & TECHNOLOGY SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor EDITION & TECHNOLOGY SPRL. Laat een reactie achter voor EDITION & TECHNOLOGY SPRL. EDITION & TECHNOLOGY SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EDITION & TECHNOLOGY SPRL. Leave a respond for EDITION & TECHNOLOGY SPRL. EDITION & TECHNOLOGY SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EDITION & TECHNOLOGY SPRL op de google maps. Adres en contacten EDITION & TECHNOLOGY SPRL
Location of EDITION & TECHNOLOGY SPRL on the google maps. Address and contacts of EDITION & TECHNOLOGY SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come EDITION & TECHNOLOGY SPRL EDITION & TECHNOLOGY SPRL: Loc'Azur Yachting | Alex Site | Dimitri, Pacini | Owl & Partners Cvoa | THE SERIOUS FUN BIZ

Other related companies as EDITION & TECHNOLOGY SPRL: Loc'Azur Yachting | Alex Site | Dimitri, Pacini | Owl & Partners Cvoa | THE SERIOUS FUN BIZ

EDITION & TECHNOLOGY SPRL is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is EDITION & TECHNOLOGY SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03938842773. Het bedrijf EDITION & TECHNOLOGY SPRL bevindt zich op het adres: Eedgenotenstraat 66,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 863,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 242,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in EDITION & TECHNOLOGY SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EDITION & TECHNOLOGY SPRL is Kleding en accessoires, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EDITION & TECHNOLOGY SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EDITION & TECHNOLOGY SPRL, openstaande posities, locatie van EDITION & TECHNOLOGY SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

EDITION & TECHNOLOGY SPRL is a company, that was registered 2018 in Brussel region, Belgium. Full name of company is EDITION & TECHNOLOGY SPRL, company assigned to the tax number BE03938842773. The company EDITION & TECHNOLOGY SPRL is located at the address: Eedgenotenstraat 66,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 863,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 242,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in EDITION & TECHNOLOGY SPRL were not found.
The main activity of EDITION & TECHNOLOGY SPRL is Apparel and Accessory Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of EDITION & TECHNOLOGY SPRL is not available. You also can look at reviews of EDITION & TECHNOLOGY SPRL, open positions, location of EDITION & TECHNOLOGY SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EDITION & TECHNOLOGY SPRL, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EDITION & TECHNOLOGY SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EDITION & TECHNOLOGY SPRL, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EDITION & TECHNOLOGY SPRL, employees, financial statistics.